Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

___Benny___
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ___Benny___ » 20 jun 2010, 10:10

yasminho je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Bendtner pokazao klasu, yasminho je smijesan lik njegovi postovi nikad veze sa temom ali dobro ne smeta nam bolje za nas jer sa tim neinteligentnim osobama lakse izlazimo na kraj!

Bendtner dominira!
Ne moze ovaj a da mene ne spomene, koji levat ccc....
Cuj kaze ja neinteligentan, a ti tvrdis da je Bendtner pokazao klasu!!!
I za tebe je potrebna strucna pomoc medicinskog osoblja.
Al ajde, samo ti i mozes biti fan onakvom klocu!
HAHAHHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA.................................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jel ovo trebalo da izgleda kao poezija slobodnim stilom ili........ako jeste.,.,onda i nije lose.al onda ti ni jedan stih nema veze sa drugim.koji idol boze dragi.........
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 20 jun 2010, 13:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobar je Bendtner, napreduje a to je najvažnije. ;)
Vi navijaci Liverpoola ste trebali biti upuceni u kvalitete danskog dominatora!

Bendtner dominira!
Dio Arsenala

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 jun 2010, 14:12

Ima li kakve dominacije :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2010, 18:04

drop je napisao/la:Ima li kakve dominacije :mrgreen:
Paja druze vidim imas mnogo fanova na ovom forumu, ljudi ne mogu bez tebe. :mrgreen:

Paja dominira !
;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 20 jun 2010, 18:19

BIHfan je napisao/la:
Paja druze vidim imas mnogo fanova na ovom forumu, ljudi ne mogu bez tebe. :mrgreen:

Paja dominira !
;)
PAJA PRVI FAVORIT ZA DOBITNIKA PRESTIZNOG PRIZNANJA "FORUMAS GODINE" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PAJA DOMINIRA !!!!!!!!!!!!!
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2010, 18:21

___Benny___ je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Paja dominira !
;)
PAJA PRVI FAVORIT ZA DOBITNIKA PRESTIZNOG PRIZNANJA "FORUMAS GODINE" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PAJA DOMINIRA !!!!!!!!!!!!!
Nema konkurencije sigurno. :D

Paja Dominira!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 20 jun 2010, 19:01

Da vas pitam da li ste vi upoznati sa mogućnošću posudbe mladog Jacka Wilshere Newcastleu. Spominje se kao skoro siguran dolazak na godinu dana(ne znam da li je u pitanju posudba sa mogućnošću otkupa ugovora), pa vas pitam. Svakako bi to dobro došlo i vama i nama. Ako se vama vrati, barem će doći sa puno utakmica u nogama, a kod nas bi vjerovatno često igrao. Nadam se da će biti nešto od ovoga, ipak je to Arsenalova škola, tako da kvalitet ovog momka nije upitan. Samo da vas pitam da li ste ga gledali i bi li bio neko dobro pojačanje?

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 20 jun 2010, 19:10

Bečki Kongres je napisao/la:Da vas pitam da li ste vi upoznati sa mogućnošću posudbe mladog Jacka Wilshere Newcastleu. Spominje se kao skoro siguran dolazak na godinu dana(ne znam da li je u pitanju posudba sa mogućnošću otkupa ugovora), pa vas pitam. Svakako bi to dobro došlo i vama i nama. Ako se vama vrati, barem će doći sa puno utakmica u nogama, a kod nas bi vjerovatno često igrao. Nadam se da će biti nešto od ovoga, ipak je to Arsenalova škola, tako da kvalitet ovog momka nije upitan. Samo da vas pitam da li ste ga gledali i bi li bio neko dobro pojačanje?
Nisam citao da bih mogao otici u Newcastle, ali Wilshere sigurno ide negdje na posudbu. Mislim da je Newcastle dobar klub za njega i sigurno bi vam mnogo pomogao.Proslu sezonu je vec proveo u Boltonu i dosta ju je dobro odradio. Mislim da je ovaj transfer sasvim realan, ali ne vjerujem da bi bila i mogucnost otkupa ugovora. Wenger opasno racuna na Wilshera u buducnosti.
@BiHfan
Kad si vec tu; Jesi gleda ovog Koscienlya iz Lorienta? On je najvrjerovatnije Arsenalovo slijedece pojacanje.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2010, 19:18

CollegeGunner je napisao/la: @BiHfan
Kad si vec tu; Jesi gleda ovog Koscienlya iz Lorienta? On je najvrjerovatnije Arsenalovo slijedece pojacanje.
Nisam puno pratio Lorienta, jer nije bilo puno prenosa mozda 1-2 ove sezone, ja sam samo Lyon pratio i donekle HSCM radi Spahica. Uglavnom radi se o dobro potencijalu i sigurno Arsenalovi skauti nece pogrijesiti, sad je pitanje kako ce se uklopit sa Vermalenom i na Engleski stil fudbala. Uglavnom igrac koji ne pravi glupe poteze i prekrsaje, zna dati gol glavom iz prekida.
FK DELFIN NEUM

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 jun 2010, 22:52

Wilshire predobar igrac,mozda jos 1 god na posudbi i moze igrat u prvom timu kod nas
[youtube][/youtube]
Rođen s tobom da budem

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jun 2010, 23:10

Arsenal doveo Kajla Ebecillia iz Feyenorda.Iskreno ovoga momka znam samo sa FM-a.Ima 16 godina i tamo je veliki talenat ali nikada ga nisam gledao u stvarnosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 21 jun 2010, 00:08

Devil je napisao/la:Arsenal doveo Kajla Ebecillia iz Feyenorda.Iskreno ovoga momka znam samo sa FM-a.Ima 16 godina i tamo je veliki talenat ali nikada ga nisam gledao u stvarnosti.
Pa siguran sam da je veliki talenat kad je sa 16 godina stigao do Arsenala!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 jun 2010, 01:47

Arsenal ce osvojit EPL al' u kadetima.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 04:23

Ahh, ne znam, jesu veliki klub, ali ne ulažu mnogo novca u posljednje vrijeme. Kupuju mlado , prodaju skupo.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 21 jun 2010, 11:06

Neutral je napisao/la:Ahh, ne znam, jesu veliki klub, ali ne ulažu mnogo novca u posljednje vrijeme. Kupuju mlado , prodaju skupo.
Ne moras bacati ogromne pare da bi sastavio kvalitetan tim. ;)

Ta vijest oko tog iz Feynorda je stara desetak dana.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2010, 23:48

Sad gledam malo statistiku Lige Prvaka od prosle sezone i vidim da je Arsenal tim koji je najvise golova postigao. :)

Arsenal dominira !
FK DELFIN NEUM

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2010, 14:09

Evo Wenger je obečao još jedno pojačanje al odbrani do KRAJA Svjetskog prvenstva. Maalah, ozbiljno je se Wenger prihvatio ovog posla, dovođenja ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 24 jun 2010, 01:15

semmy je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Sad gledam malo statistiku Lige Prvaka od prosle sezone i vidim da je Arsenal tim koji je najvise golova postigao. :)

Arsenal dominira !
Kad dominira sto neosvoji takmičenje, kakve mu fajde sto je najbolji s golovima?
Nemoj ba tako...
IN WENGER WE TRUST :lol:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 jun 2010, 01:35

Pa dobro Arsenal mora jos puno dominirat da stigne City u EPL i LP ;)
Rođen s tobom da budem

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2010, 19:25

Je li ovo mali Wellington podpisao za Arsenal za 4 mil.eura. :o
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.