Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
ovi opet zrinjski prenose na bht
sto ovi sa arene trolaju 
17:00 uživoFudbal
SUPER LIGA SRBIJE: Radnik - Borac

- Tristan
- Kontakt:
Pa igraju Radnik iz Surdulice i Borac iz Cacka, samo sto je Borac domacin i sto je pomjerena za 19h.KenoRob je napisao/la:sto ovi sa arene trolaju

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
MojaTV Sarajevo - Olimpik i Slavija - Zeljo, Arena Siroki-Radnik
Amer Dupovac!
Zna li se kakva ce biti situacija sa TV pravima?
Jel opet najbolje uzima smrdljiva MojaTV, pa onda BHT...i ponesto Arena?
Jel opet najbolje uzima smrdljiva MojaTV, pa onda BHT...i ponesto Arena?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- JohnCleese
- Kontakt:
Iskreno se nadama da ce biti isti slucaj kao i prosle godine sto se tice prenosa.
Bh telecom firma koja drzi drzavu na zivotu, moja preporuka svima je da uvodite MOJU tv i da bi nam bilo jos i bolje.
3-4 utakmice od 6 su svako kolo u prenosu
Bh telecom firma koja drzi drzavu na zivotu, moja preporuka svima je da uvodite MOJU tv i da bi nam bilo jos i bolje.
3-4 utakmice od 6 su svako kolo u prenosu

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mislis SDA drzavu na zivotu. Faking uhljebi i monopoliti, i SDA prcija. Kad si vec pokrenuo tu pricu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nisam pokreno nista.
Pa i ja sam da pometemo ta go.vna s vlasti, a to necemo bojkotom bh tel. ili elektroprivrede. Istina, najvise koristi od bh telecoma ima vladajuca struktura,znam, ali i mi od te iste firme kupimo neku vrstu kolateralnog dobra.
Sad kada bi se promjenila komplet vlast i dosla nova pozicija isto bi se priklonili telecomu odnosno telecom njima. To jednostavno mora biti tako u drzavi u kojoj je ovakvo ekonomsko stanje.
Uostalom prvi, osnovni i jedni krivac zasto odredjeni broj ljudi iz jedne stranke ima monopol nad svim i svacim jest narod koji je glup, zatucan i prodan po jeftinijoj cijeni nego robovi sa pocetka historije, tu se sve zavrsava.
Pa i ja sam da pometemo ta go.vna s vlasti, a to necemo bojkotom bh tel. ili elektroprivrede. Istina, najvise koristi od bh telecoma ima vladajuca struktura,znam, ali i mi od te iste firme kupimo neku vrstu kolateralnog dobra.
Sad kada bi se promjenila komplet vlast i dosla nova pozicija isto bi se priklonili telecomu odnosno telecom njima. To jednostavno mora biti tako u drzavi u kojoj je ovakvo ekonomsko stanje.
Uostalom prvi, osnovni i jedni krivac zasto odredjeni broj ljudi iz jedne stranke ima monopol nad svim i svacim jest narod koji je glup, zatucan i prodan po jeftinijoj cijeni nego robovi sa pocetka historije, tu se sve zavrsava.
Svabo je to...
Svabo je to...
E dobro, sada se slazemo.
Na sport.1, izbrisati tacku. Ima nesto o ovoj temi. Izgleda da ce se svako kolo prenositi sve utakmice. Razgovori sa TV kucama su u toku.
Na sport.1, izbrisati tacku. Ima nesto o ovoj temi. Izgleda da ce se svako kolo prenositi sve utakmice. Razgovori sa TV kucama su u toku.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovo bi bilo sjajno, pogotovo ako bi stavili barem jednu utakmicu petkom u vecernjem terminuAdiFKS je napisao/la:E dobro, sada se slazemo.

Svabo je to...
Svabo je to...
Jednu u petak, jednu u ponedeljak.. po dvije subotom i nedeljom.. sve na tv.. tek bi tad dodatno pala posjecenost stadionima al hajd.JohnCleese je napisao/la:Ovo bi bilo sjajno, pogotovo ako bi stavili barem jednu utakmicu petkom u vecernjem terminuAdiFKS je napisao/la:E dobro, sada se slazemo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Na klubovima je da kroz marketing i pristupačne cijene privole raju na stadione. To nema veze sa TV prenosom. Što prije to uprave klubova shvate, prije će i posjeta porast.FliX je napisao/la:Jednu u petak, jednu u ponedeljak.. po dvije subotom i nedeljom.. sve na tv.. tek bi tad dodatno pala posjecenost stadionima al hajd.JohnCleese je napisao/la:Ovo bi bilo sjajno, pogotovo ako bi stavili barem jednu utakmicu petkom u vecernjem terminuAdiFKS je napisao/la:E dobro, sada se slazemo.
Samo Saraj'vo.
Svaki pravi navijač koji živi u gradu ili u blizini gdje mu je klub bi trebao otići na stadion bez obzira na TV prenos.Ali zamisli koliko je navijača Želje .Sarajeva,Zrinje i svih ostalih koji su u drugim gradovima,,,prenosom bi svi mogli imati uvid u igru,igrače ,trenutno stanje svog voljenog kluba.Neki dan u Prijedoru slušam neki momci pričaju između sebe i analiziraju Želju,,pa momci znaju 90% igrača Želje,a većinom je to zbog TV prijenosa...volio ili ne volio neki klub,navijao za njega ili ne,ako ima prenos vjerovatno ćeš ga i ne htijući pogledati,,samim tim više ljudi ga prati,veća je promocija na cijeloj teritoriji BiH..
- PitarBordo
- Kontakt:
Željezničar - FK Sarajevo Moja TV
Sloboda - Olimpic ArenaSport
Zrinjski - Radnik BHT
Krupa - Mladost Moja TV
Zrinjski - Radnik BHT
Krupa - Mladost Moja TV
Samo Saraj'vo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ista prica kao i prosle godine... 'Popularizacija' bh klupskog fudbalaPitarBordo je napisao/la:Željezničar - FK Sarajevo Moja TV
Zrinjski - Radnik BHT
Krupa - Mladost Moja TV

- PitarBordo
- Kontakt:
Yup, najveći sportski događaj u državi, umjesto da ide na kanalu koji je dostupan u cijeloj državi - ide preko... Ma ne može se čovjek više ni nervirati kad te šamaraju namjerno.SlevinKelevra je napisao/la:Ista prica kao i prosle godine... 'Popularizacija' bh klupskog fudbalaPitarBordo je napisao/la:Željezničar - FK Sarajevo Moja TV
Zrinjski - Radnik BHT
Krupa - Mladost Moja TV

Samo Saraj'vo.
Je.bo ih bh telecom i moja tv. Mogli su sa novim sistemom uvesti i neki napredak sto se prenosa tice....
Ne znam bas programske pakete al vjerujem da je i ova arena na moja tv jer je u telemachu nema i onda skontas da ko zeli gledati premier ligu treba sebi i bh telecom Internet i tv uvesti....
Ne znam bas programske pakete al vjerujem da je i ova arena na moja tv jer je u telemachu nema i onda skontas da ko zeli gledati premier ligu treba sebi i bh telecom Internet i tv uvesti....
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Da bar hoce ovi sa Moja tv uvesti opciju da oni koji nisu na moja tv mogu gledati utakmicu naravno uz odredjenu naknadu. npr. placanje putem kartice, kreditom sa mobitela itd
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
skinite sebi moja TV na računar i nabavite od nekoga podatke za moja TV i možete gledati bez obzira što ne koristite njihove usluge 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: ristagrad, Shategabri, svrakino1921 i 32 gosta.