Evo vam jedna macka (hrvatica) kojoj je svaki status neki citat iz biblije.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
neću da se igram s tim add-onima, to mi je gluponeo je napisao/la:Onaj dizajn je promjenjen na korisnickoj strani. Pomocu dodataka za browsere to moze svako.anonimni je napisao/la:meni je stara još uvijek
[youtube][/youtube]
tyler durden je napisao/la:sta ti je stara ?anonimni je napisao/la:meni je stara još uvijek
isto k'o i Barcelona, maloprije čitam, neki link postavljen (nisam gled'o šta je, preletio sam, al' vidim da spominju UEFU, Real i Barcu) i odmah komentari "mi smo najbolji", "šta ? mi smo" itd., a samo znaju dr*ati na te klubove i gledati ih na streamovima, eventualno na TV-u ako im se posreći...viKK je napisao/la:Jadni ljudi koji to pokušavaju... Najgori su mi ovi što prave te stranice pa na tako jadan način skupljaju lajkove + čuj naziva stranice... bogte pomogo , to nije osjetilo šta je navijanje , a sve neka djeca od 14 godina koja nisu ni znali šta je Real Madrid do prije 3 godine..
gojzerica je napisao/la:ovo ima 103 lajka![]()
open in new tab
ojjjjjj kurvaćetinaLenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
vjeruj da nisam mogao da poznam djevojku.Elegant je napisao/la:@Sveti ta ti lopatom nabacuje sminku, ili je nevjesta sa photoshopom.
ojjj bokte .LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
pa ova ujutro i navecer kupuje puderSveti je napisao/la:pogledajte recimo ovu djevojku
Svaka slika joj je ovakva, ali bukvalno svaka, ispeglana. Ja ju recimo uživo nisam mogao da poznam da mi jedan prijatelj nije rekao.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, jasmin10, RobertHrkac555, soxx i 22 gosta.