Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Gledaj nacionalista. Sve to treba banovat. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Morončine mrtve. Pogotovo u trenucima kad se lomi meč, on rusha na petoricu, ljudi ga ubiju on piše report noobsmiki_92 je napisao/la:nije samo na LoL-u i na CS-u i bilo kojoj drugoj timskoj online igri, ljudi su retardirani, i oni i Rusitheboss_RD07 je napisao/la:Nikad nisam mrzio nijedan narod dok nisam instalirao LoL. Yebena poljska vnaGo
Poljaci - Kurwa , Rusi - Suka blyat , to je njihov vokabular

naprijed rejal
haha bas tako, kakvi likovi, to jos nisam vidioSveti je napisao/la:Morončine mrtve. Pogotovo u trenucima kad se lomi meč, on rusha na petoricu, ljudi ga ubiju on piše report noobsmiki_92 je napisao/la:nije samo na LoL-u i na CS-u i bilo kojoj drugoj timskoj online igri, ljudi su retardirani, i oni i Rusitheboss_RD07 je napisao/la:Nikad nisam mrzio nijedan narod dok nisam instalirao LoL. Yebena poljska vnaGo
Poljaci - Kurwa , Rusi - Suka blyat , to je njihov vokabular

a ako je ko probavao WEST, tamo su Spanci levati

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
koji je po vama najbolji gamepad za pc, najvise igram fifu i pes,
citam po netu xbox 360 usb verzija da je najidealnija za pc, ima li neko neku preporuku za dzojstik ili za radnju gdje pazariti
citam po netu xbox 360 usb verzija da je najidealnija za pc, ima li neko neku preporuku za dzojstik ili za radnju gdje pazariti
Xbox i jeste najbolji.vidi na piku tu ces vjerovatno najjeftinije proci
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ma meni od plejke najjači od xboxa mi nekako čudan jbg navuka valjda 

Logitech F310/F710 najbolji dzojstici za PC
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Xbox 360 gamepad je najbolji izbor i mogu ga preporuciti!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Igra li iko Diablo II: Lord of Destruction? 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
xbox360 gamepad nabavljen, javim utiske nakon sto ga malo propušem
Igra li ko agar.io ?
Ako neko hoce mozemo igrati na istom serveru samo treba instalirati na Chrome agar.io server browser na kojem se moze vidjeti ip servera i tako mozemo igrati na istom serveru.
Shoxinator
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Igram već odavno fifu 13 .. kao trener bio sam u drugoj bundesligi, pa austriji, rusiji i ev sad u belgiji sa Andrlehtom. S njim ispadoh u kupu u polufinalu, kad evo pred kraju sezone pogledah na kalendar,kad piše da igram finale kupa belgije, hahahaha ništa mi nije jasno, valjda greška neka ??? 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kad god otvaram editore igara izbacuje mi neki error Microsoft net framework a imam zadnji instaliran 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
taj CSGO ima problema sa hit detection i smeta mi to bas pravo, znaci pucam u lika zna da sam ga pogodio ali ne detektuje uopste
zna se desiti kad se smaknem iza zida da me ubiju, ima taj delay
smetaju mu šupci da ih tako nazovem, koji udju sa 200-300 pingom i drugima unistavaju ugodjaj, a admini nece da ih kickaju
i na ovom CSGO - inferno mapa mi srkroz nepaše, dok na CS1.6 bila jedna od omiljenih uz de dust2 de dust 2002, de nuke
smetaju mu šupci da ih tako nazovem, koji udju sa 200-300 pingom i drugima unistavaju ugodjaj, a admini nece da ih kickaju
i na ovom CSGO - inferno mapa mi srkroz nepaše, dok na CS1.6 bila jedna od omiljenih uz de dust2 de dust 2002, de nuke
ako igras na 64 tick serverima(valve-ovi oficijalni matchmaking) to se desavaQUARESMA 18<<< je napisao/la:taj CSGO ima problema sa hit detection i smeta mi to bas pravo, znaci pucam u lika zna da sam ga pogodio ali ne detektuje uopste
regaj se na faceit i igraj dzabe na 128 tick serverima matchmaking
ako su ti neke mape premracane i imas problema da vidis protivnike, pojacaj digital vibrance do max(ili saturnation kod AMD kartica) a na monitoru pojacaj brigtness i gamu do kraja

ma ne svidja se ni meni nesto previse ovaj inferno, mirage i cache su duplo bolje mape
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
igram na jednom kosovskom serveru, i narodna verzija csgomiki_92 je napisao/la:ako igras na 64 tick serverima(valve-ovi oficijalni matchmaking) to se desavaQUARESMA 18<<< je napisao/la:taj CSGO ima problema sa hit detection i smeta mi to bas pravo, znaci pucam u lika zna da sam ga pogodio ali ne detektuje uopste
regaj se na faceit i igraj dzabe na 128 tick serverima matchmaking
ako su ti neke mape premracane i imas problema da vidis protivnike, pojacaj digital vibrance do max(ili saturnation kod AMD kartica) a na monitoru pojacaj brigtness i gamu do kraja![]()
ma ne svidja se ni meni nesto previse ovaj inferno, mirage i cache su duplo bolje mape
ali planiram uzeti sebi origigi svakako
bas ima narodna verzija
imas ga sad na Steam-u u pola cijene 5,49€ (summer sale), vjerovatno ce u jednom trenutku biti popust i od 75% pa prati

imas ga sad na Steam-u u pola cijene 5,49€ (summer sale), vjerovatno ce u jednom trenutku biti popust i od 75% pa prati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.