FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ibra je glavom pogodio precku
oko 15-te minute

ajde ibrakadabra viseee!!!!!!!!!!!!!!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Eto,kraj prvog poluvremena 0-1 Pedro strijelac.
Gledao sam nekih 20-tak minuta,i vidio sam potpunu dominaciju Barce,nekoliko dobrih sansi,prije svih Inieste i Ibrahimovica.Sad aBd zabit jos jedan gol i privest tekmu kraju.

Gledao sam nekih 20-tak minuta,i vidio sam potpunu dominaciju Barce,nekoliko dobrih sansi,prije svih Inieste i Ibrahimovica.Sad aBd zabit jos jedan gol i privest tekmu kraju.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ibra igrac s najvise ofsajda u Primeri. Mislim da sa ova tri iz danasnje utakmice, ima oko 35 komada
- vajza_fcbm
- Kontakt:
jos malo pa ce biti gori od pipa filipaCasillas je napisao/la:Ibra igrac s najvise ofsajda u Primeri. Mislim da sa ova tri iz danasnje utakmice, ima oko 35 komada

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
Ocito je da nije u formi,nadam se da ce danas postici go,kao i messi!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Omerbavarac
- Kontakt:
To opet planirate dati 5 komada. Ne moze svaku!!! xDlosmi je napisao/la:Ocito je da nije u formi,nadam se da ce danas postici go,kao i messi!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
neznam za bayern al barca mozeomerbavarac je napisao/la:To opet planirate dati 5 komada. Ne moze svaku!!! xDlosmi je napisao/la:Ocito je da nije u formi,nadam se da ce danas postici go,kao i messi!

MVP - Messi-Villa-Pedro
e yebi ga Pedro...zasrao si ga sad,ovo je bilo teže promašiti nego pogoditi 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Samo mi nije jasno i nikada nece biti zasto je Barca dala Eto'a i 40.000.000 za onu lijencugu Ibrahimovica !?!?
FK Pjetlovi
- -Barcelona-
- Kontakt:
ni meni,ibra je sjajan napadac ali bilo je mozda i boljih rjesenja.......reds je napisao/la:Samo mi nije jasno i nikada nece biti zasto je Barca dala Eto'a i 40.000.000 za onu lijencugu Ibrahimovica !?!?
Zadnja izmjena: -Barcelona-, dana/u 30 jan 2010, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
zato sto je ibrahimovic najbolji igrac na svijetureds je napisao/la:Samo mi nije jasno i nikada nece biti zasto je Barca dala Eto'a i 40.000.000 za onu lijencugu Ibrahimovica !?!?

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ibra jeste sjajan igrac i kompletniji je od Eto'a ali 40.000.000 € i igraca koji je zadnju sezonu u Barci zabio oko 40 golova
.
@ CRNI_SA
Ne znam ima li jos uvijek ona tema o smijesnim postovima ako ima idi postaj to sto si sad napisao.

@ CRNI_SA
Ne znam ima li jos uvijek ona tema o smijesnim postovima ako ima idi postaj to sto si sad napisao.
FK Pjetlovi
dobro je kraj 0-1 3 boda su vazna
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kraj patnje...idemo dalje!!! 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
dobar.
odo sad gledat tradiciju na riazoru.
odo sad gledat tradiciju na riazoru.
- -Barcelona-
- Kontakt:
Pricajte vi sta hocete , meni je Ibra previse drag , ali on nista ne radi , 90 min se vuca zato sto mora , da udje Bojan on bi zabio svaku tekmu go !
Ocito on nije shvatio da u Barci nije bitno sto je doslo jako ime , to se mora demonstrirat i zalagat na terenu !
Igra mu je katastrofa !
Previse smo pomasili ali zadovoljan sam sa 3 boda !
Ocito on nije shvatio da u Barci nije bitno sto je doslo jako ime , to se mora demonstrirat i zalagat na terenu !
Igra mu je katastrofa !
Previse smo pomasili ali zadovoljan sam sa 3 boda !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kraj. 0-1 Pedro strijelac
Dominirali smo citavu utakmicu,cudi me sto je samo 0-1.Ibrahimovic imao 2-3 fine sanse,pa Andres,Messi takodje.
Vazno je da smo osvojili nova 3 boda.

Dominirali smo citavu utakmicu,cudi me sto je samo 0-1.Ibrahimovic imao 2-3 fine sanse,pa Andres,Messi takodje.
Vazno je da smo osvojili nova 3 boda.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislio sam da ce doci kazna nakon svih onih promasenih sansi i zicera ali eto, srecom, nije. Bodovi se pisu! IDEMO DALJE!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!