Over 202,5jasko_juve je napisao/la: Utah-Phoenix?? Utah nije pobijedio Phoenix od 2010.godine..a vazna je utakmica za obje ekipe..znaci tradicija nije na strani Jazzera..
Ove sezone 212 i 231 poen
Oklahoma -8,5
New Orleans 2
GS Warriorsi tankiraju

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Over 202,5jasko_juve je napisao/la: Utah-Phoenix?? Utah nije pobijedio Phoenix od 2010.godine..a vazna je utakmica za obje ekipe..znaci tradicija nije na strani Jazzera..
Treba leži gola pored tebe, a ti na forumuCitizen-X je napisao/la:celzi u finalu keš na kontu treba gola lezi pored mene - maestralno vece....
ona je dobila prije tekmeLivnobet je napisao/la:Treba leži gola pored tebe, a ti na forumuCitizen-X je napisao/la:celzi u finalu keš na kontu treba gola lezi pored mene - maestralno vece....![]()
dijabola je napisao/la:Utah-Phoenix kp2 @ 2.40
Sunsi su dobili posljednjih 7 međusobnih duela, ove sezone 2. Prva je bila blowout pobjeda, a drugu (u gostima) su dobili 107-105 koševima Nasha na kraju utakmice. No i u toj utakmici su Sunsi imali veliku prednost tokom većeg njenog dijela. Rezultatski gledano, Utah je u boljoj formi sa 3 pobjede zaredom, ali treba napomenuti da su dvije došle u produžetku (Dallas i hendikepirani Orlando) i jedna protiv očajnog Portlanda. Phoenix je u posljednjih sedam dobio samo 3, ali imali su izuzetno težak raspored. Ovo je najbitnija utakmica sezone i u takvoj utakmici ja se kladim na Steve Nash-a i njegovu veličinu. On će bez obzira na sve uvesti utakmicu u ritam koji odgovara Sunsima (brz tempo gdje odbrane i nisu toliki faktor), ali i preuzeti odgovornost kada bude potrebno. Utah ima prednost u fantastičnoj atmosferi, ali nekako mi se čini da će izgoriti u želji da dobiju utakmicu. Naročito u odbrani, jer u NBA nije samo bitna želja, odbranu treba znati igrat, a Jazzeri to ne znaju. Ne znaju ni Sunsi, ali oni to znaju prikriti ritmom utakmice. Čisto sumnjam da će se domaći snaći u takvom ritmu. Sunsima je najveći problem klupa, ali s obzirom da je i Utah ima isti problem (zbog ozljeda), čak i tu Sunsima dajem prednost.
Vrijedi probati i zbroj koševa utakmice preko 202,5 kao i zbroj koševa gosta preko 99,5 jer ne vidim kako se ove dvije ekipe mogu braniti međusobno.
New Orleans sam i ja igro, ko što napisa doktor: GS Warriorsi tankiraju, a gosti imaju nekih motiva. Oklahoma i Boston bi naravno trebali dobit, al ja neću rizikovat po tim kvotama.dreadlord je napisao/la:dijabola sta mislis na new orleans kp2? mogul oni to? plus oklahoma i boston kecevi i phoenix? eto ja to kontam da odigram na neki srednji ulog pa nezz imal ko sta pametno reci?:D
Leyton je napisao/la:vecaveca je napisao/la:jel moguca uplata preko poslovnice wwin ko nekada ????
o cemu tinjegosd je napisao/la:Leyton je napisao/la:vecaveca je napisao/la:jel moguca uplata preko poslovnice wwin ko nekada ????
Izgleda da odavno nisi uplatio na wwinnaravno da je moguca, to je osnovni nacin uplate, mozes jos i preko banke ali to je malo komplikovanije. xDDD
Upravo takoLeyton je napisao/la:Mozda je lik iz RS kod njih je moguce
dijabola je napisao/la:Utah-Phoenix kp2 @ 2.40
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.