Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
polako pocetak je priprema,a i doce jos pojacanja,ovo je bilo samo popunjavanje ekipezla2 je napisao/la:sad sam dosao iz Slavonskog broda,samo cu vam reci rezultat vas moze zavarat strasno,igra je losa,da losija ne moze biti,ne mogu povezat 3 tacna pasa,od pojacanja samo Secerovic i Mitrovic vrijede,ostalo 0 bodova,ako mislimo da nam Migi bude prvi bek onda se strasno varamo..nadam se da ce se malo uigrat u Sloveniji,sutra putuju tamo
zaboravio sam napomenut i malog Mujica kao odlicno pojacanje,2 poluvrijeme je igrao i Babala,vidit cemo hoce li ostatwienultras je napisao/la:polako pocetak je priprema,a i doce jos pojacanja,ovo je bilo samo popunjavanje ekipezla2 je napisao/la:sad sam dosao iz Slavonskog broda,samo cu vam reci rezultat vas moze zavarat strasno,igra je losa,da losija ne moze biti,ne mogu povezat 3 tacna pasa,od pojacanja samo Secerovic i Mitrovic vrijede,ostalo 0 bodova,ako mislimo da nam Migi bude prvi bek onda se strasno varamo..nadam se da ce se malo uigrat u Sloveniji,sutra putuju tamo
Aldin Šišićwienultras je napisao/la:ko je babala druze
ahaazla2 je napisao/la:Aldin Šišićwienultras je napisao/la:ko je babala druze
nisu, al' poćerat' će neko drugi, ima Oma, on će momački da vas dočeka na Tušnjufedeltafrotta je napisao/la:ćehaja i joge jesu li tu![]()
bitno je da ćeraju, kolega lazialChinaglia je napisao/la:nisu, al' poćerat' će neko drugi, ima Oma, on će momački da vas dočeka na Tušnjufedeltafrotta je napisao/la:ćehaja i joge jesu li tu![]()
![]()
sudac92 je napisao/la:Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
jesi l i ti insajder, blago nama ? Ajde kad znas, reci nam od koga i koliko ?sudac92 je napisao/la:Sadikovic trazio pare od pojedinih igraca da bi ih poveo na pripreme. Toliko o jednom od najboljih trenera u ligi. Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
sudac92 je napisao/la:Sadikovic trazio pare od pojedinih igraca da bi ih poveo na pripreme. Toliko o jednom od najboljih trenera u ligi. Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
nase najvece pojacanje ove sezonebeka23 je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], tuzlanskinacin, Tzhc075 i 22 gosta.