Ma nisu qrac losiji. Smjesna prica. Eto ispade imamo ekipu za trecu kantonalnu.perodeformero je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:17Igraju protiv igraca koji nisu nista losiji od njih, nema nikakvih drugih problemagodrina je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:15Zato ih trebaju sacekat veceras i pitat sta je problem. Jel pare, jel neko nekom skino trebu, ne valja hrana, trener ili sta vec...MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 sep 2023, 15:57Ma nece da igraju i to je ono sto najvise boli. Nose manijake na prsima, a vrijedjaju ih odnosom prema dresu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MocMahale444
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:32Da je samo poceo sa Stilom ili Al Jaberom iza spica, sve bi drugacije bilo, uprkos inace blijedoj igri. Ali ne, bolje gurati Cosica gdje u zivotu nije igrao. Ovako je sebi potpisao otkaz, nista ga vise ne vadi.
To je to.
Izgleda da je tvrdoglav i to ce ga kostati, jos mu rumeni sd podvalio “igrace”.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma nek idu u pm i Bašić i Bekric i igrači, igraš 4 vani gola ne možeš dati, pa **** vam konsolidacija mater da vam ****
-
- Kontakt:
Ma haj sto ne mozes gola dati, nego ne mozes bilo kakvu sansu napraviti. Ne znam jesam li ovo ikad vidio.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Nije bas treca kantonalna, ali u ovom takmicenju koje igras nema puno gorih ekipa, nije sramota to priznati niko nije glup i coravMa nisu qrac losiji. Smjesna prica. Eto ispade imamo ekipu za trecu kantonalnu.
-
- Kontakt:
Ma sam je sebi najvise kriv, i nece mi ga biti zao kad dobije otkaz. Ne mora se u svakoj utakmici izmisljati topla voda. On se pogubio u silnim analizama i teoretisanjima. Koliko god limitirana ekipa bila, on je jos vise unazadjuje ovim nepotrebnim eksperimentima.MocMahale444 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:36Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:32Da je samo poceo sa Stilom ili Al Jaberom iza spica, sve bi drugacije bilo, uprkos inace blijedoj igri. Ali ne, bolje gurati Cosica gdje u zivotu nije igrao. Ovako je sebi potpisao otkaz, nista ga vise ne vadi.
To je to.
Izgleda da je tvrdoglav i to ce ga kostati, jos mu rumeni sd podvalio “igrace”.
1921
-
- Kontakt:
nije do Basic, nije on kriv sto nisu ovi marke dobili bog zna od kada pa nece da trce
Ko ce ti igrat vise Rudar Prijedor placa nego mi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jedina pozitivna stvar iz meca: al Jaber.
sve plate su isplacene prije Goska, kao i premije za EvropuTigerWoods je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:42nije do Basic, nije on kriv sto nisu ovi marke dobili bog zna od kada pa nece da trce
FKŽ !
-
- Kontakt:
dajte baTeaM87 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:45sve plate su isplacene prije Goska, kao i premije za EvropuTigerWoods je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:42nije do Basic, nije on kriv sto nisu ovi marke dobili bog zna od kada pa nece da trce

-
- Kontakt:
Ne izmisljaj jade.TigerWoods je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:42nije do Basic, nije on kriv sto nisu ovi marke dobili bog zna od kada pa nece da trce
1921
-
- Kontakt:
nista onda, do koga je?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:45Ne izmisljaj jade.TigerWoods je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:42nije do Basic, nije on kriv sto nisu ovi marke dobili bog zna od kada pa nece da trce
-
- Kontakt:
Tri gostovanja bez postignutog gola uz 2-3 suta u okvir gola protivnika.
Neko mora dati neke odgovore.
Ovakvo zalaganje je sramotno i za treninge.
Neko mora dati neke odgovore.
Ovakvo zalaganje je sramotno i za treninge.
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 20 sep 2023, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Teško je ovo gledati, od starta je smrdilo na ovo. Dubačkić svoju tetku ne može u skoku dobit, Ovčina totalni promašaj na beku. Mekića i Rustema neutralizirali, Jašar sam igra po strani, Amoah se počeo ****. Haračić level ispod ove lige, ekvivalent Adnanu Hrelji. Ćosić izgubljen, zbunjen, neodlučan. Drljo nešto ko fol prolijeće ali niđe veze s vezom. Muftić izvadio dvije, usro go prvi. Na drugom golu Dubackic ne postoji. Sredina nidje, presing ne postoji. Gasal smješniji od Drlje, Drina ne može pored ovakvih stopeta igrat. Allyson u špicu mi izbijamo i centriram9. Fali Krpa nevjerovatno.
Probat Dubackica na zadnjeg veznog.
Najtuznije je sto nema niko uci s klupe, ne da nisu uspjeli nadomjestiti odlazak Hodzica i Santosa, nego cak i Hajdar fali. Toliko o prelaznom roku.
Ovo je baš odvratno gledati.
Ljudi nas isprašili.
Biće ovo duga godina.
Probat Dubackica na zadnjeg veznog.
Najtuznije je sto nema niko uci s klupe, ne da nisu uspjeli nadomjestiti odlazak Hodzica i Santosa, nego cak i Hajdar fali. Toliko o prelaznom roku.
Ovo je baš odvratno gledati.
Ljudi nas isprašili.
Biće ovo duga godina.
- dubioza144
- Kontakt:
Ubio nas ovaj Nemanja Vidic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Plate su isplacene al to sto je minimalac niko nista ne spominje
Svaka cast na vrijeme sto se placa al brata mi dzabe i to kad vise zarade igraci u drugoligasima
Ne znam sta da kazem vise nakupilo mi se svega skocio bi sa avaza sad
Svaka cast na vrijeme sto se placa al brata mi dzabe i to kad vise zarade igraci u drugoligasima
Ne znam sta da kazem vise nakupilo mi se svega skocio bi sa avaza sad
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 sep 2023, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Meraak1921
- Kontakt:
Basic obraz? Ostavka? Nesto?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, seha77 i 90 gostiju.