https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /170128044
E bože dragi ovi se baš pameti ne mogu dozvati, mislim na ove gore, sjeverno. Klasični režimsko poltronsko podcjenjivački izvještaj. Novinarčiću moj dragi, jesi ti ikako bio na ovoj utakmici ili imaš, što je tvoje pravo, pratiti samo Saraejvo ostal isu neibtni. Ako je tako, onda ti nemam šta prigovorit, ali ako si novinar i ako želiš izvještavati sa neke utakmice onda evo ti par tvojih klasičnih gluposti, grešaka, previda, nazovi kako hoćeš, samo nemoj nazivati "izvještajem". Dakle, tvoj klub je igrao protiv Veleža, Čapljina je igrala sa Željom. Ako si se uzeo već nabrajanja polušansi Sarajeva onda si bar trebao biti toliko obrazli i pošten pa reći da je Velež imao 3 kolosalne šanse. Redom, Mujezinović sa 3 m prazan go promašio, Penasso u kontri ispred igrača Sarajeva promašuje go i zadnja šansa Memić sa 2m glavom prazan go promašuje, Tatar iz slobodnjaka, ne znam gdje je lopta prošla. Eto toliko od mene, a kakva nam je država takvi su nam i ovi novinarčići, laži pa makar ti se cijeli svijet smijao. Nikad prijatelju moj od tebe ni ****, a kamoli nešto ozbiljnije. I da ne zaboravim na kraju:
POSEREM TI SE U SRED IZVJEŠTAJA.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA