Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RvPersie
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la RvPersie » 02 dec 2013, 09:20

DŽEKO PROŠLOST
E ovako ljudi. Iskreno mi je žao ako sam koga uvrijedio u mojim prijašnjim postovima. Ali ko što su mnogi več ovdje konstantovali nema goreg naroda od nas, da ti se sve skupa zgadi. Jako degutantno je pričanje kao nevalja mu Mancini, Aguero, a sad Pellegrini. Tipično mahalanje najgore vrste. To ljudi nije ISTINA. Ja lično NIKADA nisam pljuvao Mancinija. Zašto jer me je čovjek "kupio" kad je prvih 6 mjeseci hvalio Džeku na sva usta a on je bio očajan. Kad mu je oprostio puč u Munchenu. Mancinijev problem je bio da je morao rotirat 4 TOP napadača. Aguero je sebičan i ne dodaje skoro nikome ni Negredu ni Džeki. A Pellegrini je jedan odvratni lisac koji je jako nepravedan do Džeke. TO su vam ljudi tri različite stvari. Druga stvar koja mi jako smeta na ovom forumu je ljudi vjerovatno starija generacija koji govore normalne i generalne stvari koje su nekad važile a POJMA nemaju o vrhunskom sportu niti ga prati detaljno kao mnogi ovdje. Taj ogromni JAZ se prelama u večini slučajeva na ovoj temi. Komentari tipa ma svi su mi krivi, treba on na treningu da se dokaže .. Lijepo je čovjek prije objasnio za Shevchenka, Kaku, ja bih dodao Sahina itd . itd. Jednostavno pogrešan klub. Nema on šta na treninzima dokazivat sve se več davno zna.
On je nažalost napadač koji OVISI o dobrim asistencijama. On može bit odlično pripremljen trčat borit se ali ako nema finog finalnog pasa on če biti ocijenjen loše. Dok jedan npr. obrambeni igrač može ne pričat sa 80 % tima boli ga ****. On če svoje odradit u obrani izbit lopte itd. Ne ovisi skoro o nikome i njegov nastup če biti vjerovatno ocijenjen dobro. Ne mogu da vjerujem da mnogi zanemarujte npr. da je urednik stranice Swansea.com izjavio da kod Swansea postoje problemi ŠPA in ne ŠPA igrača. Vjerujte mi ljudi ja mrzim teorije zavjera i nisam takav čovjek. ALi jednostavno se vidi iz aviona. Igrači koji najviše dijele upotrebljivih lopti u klubu su SIlva i Navas. Obadvojica daju lopte na tacni Negredu, Džeki skoro nikad. TO PRAVI RAZLIKU ljudi kad je čovjek miran i zna da če dobit dobru asistenciju a ne ko Džeko koji nikad nezna kad če dobit. Negredo juče osim gola nije NI BLIZU bio toliko dominantan u vračanju i obrani ko što neki kažu da čovjek grize. Ali eto ako si napadač dovoljno je da igraš za **** 40 min i onda dobiješ jedan fini pas npr.SIlve, Navasa i odma si jako dobro ocjenjen. Svako ko je igrao fudbal zna o čemu govorim. O Pellegrinijevom nefer odnosu sam SVE več rekao i nažalost večina toga stoji.
* a Golgeteru bih samo rekao. Da nije nam smetalo kad je Misimović igrao na Džeku. Ali taj isti Miske je dodao ( u manjoj mjeri ) i drugim igračima kad su bili u dobroj prilici, igrali su timski. Navas se trudi svim silama da NE DODA Džeki to je razlika i to VELIKA.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 02 dec 2013, 09:49

DŽEKO SADAŠNJOST
Čovjek je prije imao možda 5 % šansi da se izbori za prvih 11. Poslije ove tekme ima 3 %. Niso ovo vremena Švabe Osima i sličnih gdje se igralo za siću, timski i gdje su treninzi puno značili. Fudbal na najvišem nivou je postao ogroman biznis, ogromni interesi postoje i klanovi u pojedinim večim klubovima. Mahom lat američki ili ŠPA. Doduše Sve je IBRA fino objasnio u svojoj knjizi. Vjerovatno IBRA, ( ili urednik Swansea.coma ) laže ljude u svojoj autobiografiji a pojedini mahalci znaju više a prsmrdili nisu iz te svoje mahale. Ništa Džeko nemože dokazat na treningu. Njegova sudbina je zapečačena. Jedino što može je da zabije 3 gola na sljedečoj tekmi ( što je 3 % ). Jedino TO ga gura u prvih 11. Nikakvo pretjerano trčanje/grizenje ga neče vratit u prvih tim. Džeko ako neznate je napravio veliki BUM ( kod City-evih navijača ) kad je izašlo u novinama ( slučajno ili ne ), jedan mjesec poslje intervjua za BHT da je on kao išao se žalit predsjedniku kluba na Mancinija. Onda je slijedio njegov intervju za ENG novine gdje je govorio da želi igrat i kritikovao je trenera. Onda neslavjjenje gola. Znači oko njega se je stvorila jako negativna klima i navijači ga polako napuštaju, čak više ni ne pjevaju njegovo ime itd. Znači pojednostavljeno. Pellegriniju on treba jer boljeg/iskusnijeg 3 napadača neće naći. On ga ponižava da mu daje svaku 3 tekmu po 10-tak min. Problem je da Jovetić nikada nije bio špica nego više 10-tka i da je vječno povrijedjen. Guidetii još gora situacija potpuno neiskusan 2/3 karijere povrede. Čak da stvar bude još gora taj mulac je izjavio da želi da IGRA ( u JAN ) a ne da sjedi u City-u ?? City če se trudit da na SVE MOGUČE NAČINE da zadrži Džeku u klubu jer če jim trebat kao zamjena u slučaju umora, povrijeda, ili teških zimskih uvjeta da se ovi "bolji" od njega ne povrijede.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 02 dec 2013, 10:06

QUARTERBACK je napisao/la:prosvijetli nas ti veliki ucenjace molim te, uputi nas na pravi put :(
Imam nešto vremena pa ću ti objasniti. Za nauk,tebi.

Prije nešto više od mjesec i po dana, svjedočili smo trenucima velikog slavlja, svjedočili smo da je pedeset hiljada došlo na doček naših zmajeva, svjedočili smo da smo po prvi puta, kada je riječ o sportu, uzdignute glave pričali sa drugima o ovoj zemlji. Svjedočili smo takođe i suzama na licima mnogih ljudi. Nisu te suze bile samo zbog fudbala, nego zbog nade da kad smo ovo uspjeli i dočekali,da ćemo dočekati vedrije dane i u drugim oblastima života.

I zasmetalo je to mnogima. I naravno da se odlučilo udariti. Po simbolu nove, moguće Bosne i Hercegovine. Po njenoj fudbalskoj reprezentaciji.

I meta je vrlo jasno odabrana, igrač koji simbolizira ovu generaciju fudbalera,koji simbolizira i mogućnost da kreneš odavde i dospiješ tamo daleko do samih zvijezda. Igrač čiji se dresovi nose, i koji okuplja druge oko sebe.
I naravno igrač koji se u ovom trenutku nalazi u najtežem periodu svoje karijere. Igrač koji je u ovom trenutku na najnižem stepenu svojih fizičkih i psihičkih potencijala. I krenula je koordinirana akcija, preko foruma, preko socijalnih mreža, javljaju se likovi, stvarni ili izmišljeni, koji pišu pamflete,neke pismene (to su one "stručne# kritike) neki nepismene (to je onaj kao "glas naroda") kreira se slika javnog mijenja kojoj je kao dosta idola Džeke, lijene i slavom opijene osobe, navodne slike i prilike tipičnog Bosanca koji se dočepa para¸i onda se pohasi. Nažalost, i ovaj portal, posebno njegov forum, je postao mjesto gdje se ovalve poruke nesmetano šire.

I sve ovo sa jasnim ciljem, da se podriju odnosi u reprezentaciji, da Edinu pukne film i kaže, ko vas ****, da principom spojenih posuda se to prelije i na sve ostale, i da se mi vratimo ondje gdje neki tako žarko žele da nas uvijek vide, u nekakve mračne podrume, odakle se izlazi samo kad ti drugi dopusti.

Misliš da pretjerujem, da vidim zavjeru gdje je nema. Pa zašto baš sada tolika frka,zar ovo ne bi trebalo biti vrijeme radosti, iščekivanja, fudbalske ljepote,hej pa mi idemo na svjetsko.....a šta mi imamo, stvara se atmosfera odbojnosti prema reprezentaciji, najbolji igrač se ponižava, selektor se proziva za nepotizam,neznanje, glupost, i dalje da ne nebrajam.

Vjerujem da će Džekson znati da ovo prepozna i da neće nasjesti na provokacije. Ne sumnjam u njega. Niti u ostatak reprezentacije. Znali su uvijek. Znat će i sada

A Negredo, Pellegrini, City su ovdje samo nevažni akteri priče. I u njima nema nikakve krivice.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 02 dec 2013, 10:17

DŽEKO BUDUČNOST
Džeko ako ima iole normalnog menagera u šta sumnjam jer mislim da mu je Džeko jedini TOP igrač. Bi trebalo da je več ostvario kontakt sa potencijalnim klubovima i razradio taktiku kako da Džeko napusti ovaj klub ( više opcija ), u šta opet nažalost čisto sumnjam. Narodski rečeno on mora nasamarit trenera. Njihovi ciljevi su diametralno suprotni. Problem je tim veči jer Pellegrini ima iskustvo sa nezadovoljstvom igrača u Realu ( gdje je popušio i dobio otkaz, dobro malo je i Pjanke uticao :) ) i ova bivša Barcelonina uprava ima iskustvo sa Ibrahimovićem ( gdje su isto popušilo skoro 50 mil. EUR ) i nažalost su razradili sve scenarije. A Džeko im je olakšao posao sa pokazivanjem svog nezadovoljstva. ŠTA ČINITI:
Treba pokazat na bilo koji način nezadovoljstvo. Incident sa trenerom, igračima, neslavljenje golova, izjave u medijima npr. da je Pellegrini najlošiji trener koji ga je ikad trenirao itd. Ako ništa od toga ne smije/želi onda bar treba dobit crveni karton ( to je bar lako ),da na taj način PRISILI trenera da da šansu Guidettiju. Ako trener Guidettiu ne da šansu do JAN, oni neče Džeku prodat ni za 20 mil+. A morat če mu dat jer če ovaj dvojac što igra pregorit. To mu je minimum nek zaradi crveni karton. City će ga na SVE načine htjeti zadržati u JAN. osim ako ne zaključe da nemaju ništa od njega i da samo gube pare. To je BIT svega.
KLUBOVI:
1) Roma, Schalke 04, Wolfsburg ( posudba ili transfer )
2) Inter, Borussia Dortmund ( Transfer ), AC Milan ( ako ode Balonja )
3) Posudba u Arsenal ( bar če igrat puno više, možda istisne s vremenom Girouda ), Tottenham ( posudba )
4) Posudba u bilo koji ENG,GER,ITA klub
5) Neigranje odnosno sabotiranje
6) ostanak u sadašnjem klubu, gdje su mu šanse da se probije 3%

I Ima tu još nešto. Ako Džeko napravi sranje uvjek može da kaže da je on **** trenera. A ako on bude polako propadao i igrao cijelu sezonu kao zamjena **** če ga koji TOP klub kupit. Da o svjetskom prvenstvu ni ne govorim. Znači puno bolje mu je neigrat nego igrat kao neki polu amater 10 min svaku 3 tekmu.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 03 dec 2013, 04:31

RvPersie je napisao/la:DŽEKO BUDUČNOST
Džeko ako ima iole normalnog menagera u šta sumnjam jer mislim da mu je Džeko jedini TOP igrač. Bi trebalo da je več ostvario kontakt sa potencijalnim klubovima i razradio taktiku kako da Džeko napusti ovaj klub ( više opcija ), u šta opet nažalost čisto sumnjam. Narodski rečeno on mora nasamarit trenera. Njihovi ciljevi su diametralno suprotni. Problem je tim veči jer Pellegrini ima iskustvo sa nezadovoljstvom igrača u Realu ( gdje je popušio i dobio otkaz, dobro malo je i Pjanke uticao :) ) i ova bivša Barcelonina uprava ima iskustvo sa Ibrahimovićem ( gdje su isto popušilo skoro 50 mil. EUR ) i nažalost su razradili sve scenarije. A Džeko im je olakšao posao sa pokazivanjem svog nezadovoljstva. ŠTA ČINITI:
Treba pokazat na bilo koji način nezadovoljstvo. Incident sa trenerom, igračima, neslavljenje golova, izjave u medijima npr. da je Pellegrini najlošiji trener koji ga je ikad trenirao itd. Ako ništa od toga ne smije/želi onda bar treba dobit crveni karton ( to je bar lako ),da na taj način PRISILI trenera da da šansu Guidettiju. Ako trener Guidettiu ne da šansu do JAN, oni neče Džeku prodat ni za 20 mil+. A morat če mu dat jer če ovaj dvojac što igra pregorit. To mu je minimum nek zaradi crveni karton. City će ga na SVE načine htjeti zadržati u JAN. osim ako ne zaključe da nemaju ništa od njega i da samo gube pare. To je BIT svega.
KLUBOVI:
1) Roma, Schalke 04, Wolfsburg ( posudba ili transfer )
2) Inter, Borussia Dortmund ( Transfer ), AC Milan ( ako ode Balonja )
3) Posudba u Arsenal ( bar če igrat puno više, možda istisne s vremenom Girouda ), Tottenham ( posudba )
4) Posudba u bilo koji ENG,GER,ITA klub
5) Neigranje odnosno sabotiranje
6) ostanak u sadašnjem klubu, gdje su mu šanse da se probije 3%

I Ima tu još nešto. Ako Džeko napravi sranje uvjek može da kaže da je on **** trenera. A ako on bude polako propadao i igrao cijelu sezonu kao zamjena **** če ga koji TOP klub kupit. Da o svjetskom prvenstvu ni ne govorim. Znači puno bolje mu je neigrat nego igrat kao neki polu amater 10 min svaku 3 tekmu.
kao prvo kenjat o treneru je skroz nisko, nije mu trener kriv nego je dzeko sam sebi kriv, zasto se ne fokusira vise na trening? Koji ce mu klinac ona sminka sa adidasom?? lako je snimat ako si dobar al ako te ne ide mrs na trening, promjeni prioritete, stisni muda i treniraj 5 puta jace nego negredo, on treba da radi na sebi a ne da izigrava zrtvu, najlakse je trazit izgovore, ima para ako mu treba psiholog ima dobrih sportskih psihologa koji ce ga mentalno ojacat i snjim individualno radit,...on mene sad podsjeca na rocky-ija neznam koji dio kad je bio na vrhuncu i sve uzimo s lakocom pa ga ovaj razbio u ringu, ja mislim da se dzeko zasitio i da vise nije gladan uspjeha.
Btw kakav crni wolfsburg?? to bi bilo 5 koraka u nazad, bvb, arsenal ok.

Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
WHUFC

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 10:17

za samovasposmatram

1) Nije nisko da kenja o treneru nego pravedno. Ja dugo odvratnijeg trenera nisam vidio. Džeki je dao manje od 2,5 utakmice poslije odlične predsezone. I u te 2,5 je Džeko bio solidan. Negredu je dao 7,8 zaredom sa "njegovim" Navasom ( kojeg nije slučajno doveo u paketu ), Sillvom u i još puno njih. Negredo nije bio odličan sve utakmice ali ga nije mjenjao za Džeksona, kao što je poslije nepune 2,5 tekme uradio njemu. Sve što sam napisao sam u pravu i to temeljim na odgledanim svim tekmama, intervjuima i pomalo fudbalskog znanja.
2) Šminka sa adidasom samo znači da je Džeko bio jedan od najboljih igrača svijeta prije potpisa za City, da ga je adidas angažovao. Vidi se koliko ti znaš o fudbalu. :) TO nije šminka. nego Džeko dobije pare za to što je njihov maneken kao Ronaldo ( nike ), Aguero ( puma )
3) Nijedan psiholog niti njegovo "pišanje krvi" na treningu neče njemu pomoč kod ovog trenera i ekipe u kojoj ŠPA/ARG kolo vode. Čak su marginizovali jednog Richardsa ( ne želi produžit ugovor), Rodwella, Lescota ( malo su ga spasile povrede Kompany-a, Nastasica ) itd.. U najboljem slučaju ako bude daleko najbolji na treninzima možda dobije jedan start i opet mu Navas i pojedinci neče dodat loptu kad se nadje u super situaciji 100%.
4) Džeko se nije zasitio on gori od želje da dokaže svima koliko vrijedi, više nego u Wolfsburgu. Problem je da se je čovjek zasitio svega ( da mu ne dodaju loptu kad je u super prilikama i to ga ubija. Zašto zato jer je to A) ponižavajuče za igrača te kvalitete, B) postaje nespreman i isfrustriran jer nikad nezna kad/ako če dobit taj finalni pas - a čovjek jednostavno ima prevelik EGO da to podnese i upravu je. Sad kad ga je čak i trener prestao rotirat mislim da ga je to dotuklo i treba pod hitno da ide u JAN. )
5) Igrat 6 mjeseci u Wolfsburgu. Biti npr. 4 u Njemačkoj nadavat se 10-15 golova povratit karijeru, odigrat dobro svjetsko i onda se prodat ljeti je 1000000 % bolja opcija nego ostat u Šityu.I ne zaboravi Mandžu su prodala 3 gola na svjetskom Bayernu, mada je i sa tim golovima Džeko bio njihov prvi izbor ( prije godine ipo ).
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 03 dec 2013, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 03 dec 2013, 10:22

Pluc fujjj pelegrini koji panj od trenera a nije ni providan supak unisti nam dijamanta ako ovako ostane ...

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ko.html?fb" onclick="window.open(this.href);return false;

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 10:32

Fordinjo je napisao/la:Pluc fujjj pelegrini koji panj od trenera a nije ni providan supak unisti nam dijamanta ako ovako ostane ...

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ko.html?fb" onclick="window.open(this.href);return false;
TO ja cijelo vrijeme govorim. Čovjek zna de NE POSTOJI nijedan napadač na SVIJETU koji ima Džekine kvalitete ( i iskustvo ENG lige ) i da je spreman da bude 3 opcija i pritom još da igra toliko malo. Jedina šansa mu je da Jovetić ( malo igra povrede, da on proigra ) ili da ubaci Guidettija, a čak i taj 21 godišnji mulac želi da igra ???? u manjem klubu. Jedina šansa mu je napravit incidente, najebat se matere po zasluzi ( mora se potrudit da to ode u javnost,medije ako bude samo interno onda nije ništa uradio, samo sebe još više zajebo ) ili bar zaradit crveni, da ga prisili da ubaci Guidettija NEMA DRUGE. Sad mu je ZADNJA ŠANSA kad igraju 4 tekme zaredom.
Ja se jedino bojim da ga sad ubaci protiv WBA zbog očajne forme City-a u gostima 4 poena od 12 ( protiv lakih ekipa ) i jer ovi ne mogu odigrat 4 zaredom + da ko fol da Džeki mrvice. Ako to uradi i Džeko zabije tek onda ga je najebao. Trebao je zaradit crveni karton protiv Swansea. To mu je bila IDEALNA prilika. ( poslje neslavljenja gola ) 3:0 deset minuta prije kraja. Nebi ga krivili za poraz. Ja se samo pitam ŠTA radi njegov menager ?????
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 03 dec 2013, 11:18, ukupno mijenjano 3 puta.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 dec 2013, 10:37

Što je najgore,Džeki je najbolje.
On nit se brine nit se ljuti.
Ima platu kao pola Bosne ukupno.
Igra u klubu kojem ide dobro ove sezone,u vrhu su najbolje lige na svijetu...
Možda mu minutaža nije toliko dobra,ali siguran sam da je zadovoljan.
Volio bih da ode negdje već u januaru i da se više završi ova priča.
Keep walking.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 10:39

Cautinho je napisao/la:Što je najgore,Džeki je najbolje.
On nit se brine nit se ljuti.
Ima platu kao pola Bosne ukupno.
Igra u klubu kojem ide dobro ove sezone,u vrhu su najbolje lige na svijetu...
Možda mu minutaža nije toliko dobra,ali siguran sam da je zadovoljan.
Volio bih da ode negdje već u januaru i da se više završi ova priča.
Ma Arsenal bio bio bio OK za njega. Igrao bi sve tekme. Večinu 20,30 min. Svaku 3 od početka kao kod Mancinija. Nadavao bi se on tamo golova. A iza bi imao svog frenda Podolskog,Mertesackera i mašinu Ozila. Arsenal ne igra sebično kao City-ev ŠPA klan i još njima očajno treba španer u napadu. WIN WIN. Brzo bi se on uklopio u Arsenalu. I pritom trener sušta suprotnost onog konja.

“Maybe at the moment he is not playing as much as he would like, but he remains an important part of the squad.” **** on sve svoje. Čudno da ga nije spuco več dosad. ( prvo mediji naravno, nek uzvrati to je najgori trener nešto tako ). Oni KRVAVO trebaju Džeku. Jer neznaju otvorit ekipe u gostima. Džeko je bio daleko najbolji Cityev igrač u gostima ove 3 godine. Negredo jednostavno nema tih kvaliteta. I opet ga na kraju sezone neče Džeku niko spominjat taman da da 10 golova u gostima, nego sakatog jednonogog 28 god.The Beasta.
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 03 dec 2013, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 03 dec 2013, 11:03

Pelelgrini mu prodaje masirace na veliko .. Zna on dobro, da je do kraja sezone jos mnogo vremena, a neko kao Dzeko mu treba za takav ritam. Izgubiti ga ne pola sezone bi bio veliki minus za njih jer tesko da mogu koga dovesti, a da je kvalitetan .. Dzeko, ne budi budala i kupi prnje ...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 dec 2013, 11:23

Ne znam cemu sva ta prica oko Pellegrinija, naravno da nece prodavati svoje igrace konkurentima za prvo mjesto kao sto je u ovom slucaju Arsenal. Niti sta treba cuditi, ovako bi postupio svako.
Uostalom, covjek zeli imati super zamjenu na klupi u vidu dobrog napadaca. Ima se, moze mu se. Sasvim normalno za klubove protiv Sitija.

Dzeko bi trebao isforsirati posudbu, pa makar to bio neki osrednji klub iz lige, ali cisto sumnjam da bi ga celnici uopste zeljeli pustiti negdje.
Nema mu druge nego dobro oznojiti gujicu na treningu ili cekati da se neko od kljucnih igraca povrijedi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 dec 2013, 11:29

Teško da će napustiti City. Ista priča evo treću sezonu (počela nakon prvog dijela druge sezone). Niko ne može ponuditi dovoljno para za ugovor Džeke, sigurno bi se ovdje svi odrekli par miliona, ne bi ni 10KM a ne ove velike cifre o kojima je riječ.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 dec 2013, 11:48

samson je napisao/la:Pelelgrini mu prodaje masirace na veliko .. Zna on dobro, da je do kraja sezone jos mnogo vremena, a neko kao Dzeko mu treba za takav ritam. Izgubiti ga ne pola sezone bi bio veliki minus za njih jer tesko da mogu koga dovesti, a da je kvalitetan .. Dzeko, ne budi budala i kupi prnje ...
Slazem se, Dzeko bjezi a nek Negredo bude ovako potreban i ima ovoliku minutazu. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 03 dec 2013, 12:02

bhsport je napisao/la:
samson je napisao/la:Pelelgrini mu prodaje masirace na veliko .. Zna on dobro, da je do kraja sezone jos mnogo vremena, a neko kao Dzeko mu treba za takav ritam. Izgubiti ga ne pola sezone bi bio veliki minus za njih jer tesko da mogu koga dovesti, a da je kvalitetan .. Dzeko, ne budi budala i kupi prnje ...
Slazem se, Dzeko bjezi a nek Negredo bude ovako potreban i ima ovoliku minutazu. ;)
sta vi mislite lako je pobjec u drugi klub pa nije niko budala da za igraca sa klupe plati 20-30 miliona.... pobjego bi on davno da je neko htjeo ponudit toliko

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 12:25

Ovim " znalcima" bih samo rekao da je City prodao Teveza ( koji je imao jos 1 godinu ugovora ) Juventusu za 9.5 MIL. Džeko koji ima jos godinu ipo je realno vrijedan od 10 - 15 mil. Za tu cijenu ima mnogo klubova koji bi kupili Džeku. Posebno kad se zna da če mu se plata smanjit od 7 mil/godišnje na 4,5-5mil/godišnje. Inače Daily Telegraph i Sky Sports su vrh novinarstva na otoku. Znači to je provjerena informacija. A za one što kažu nemože uradit ništa drugo nego trenirat, nije baš tako. Ima načina kako nasilu prekinit:
Prvo OVO:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A onda dobije OVO:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Isto tako može neslavit golove, zaradit crveni, pljuvat trenera po novinama, izjavit da ne želi više da igra za ovog trenera ali da jako poštuje klub :) itd,itd.. Igrač koji je koštao 32 MIL EURA mora igrat svaku 4,5 utakmicu. Puno toga je u njegovim rukama. On treniro super ili loše, zabio gol u zadnjih 20 min / ili ne njemu slijedi isto svaka 4,5 tekma. Da če mu bit teško bit če. Jer ovi imaju iskustvo Ibrahimovića,Adebayora,Teveza i Balotellija. Balotelli da se nije poutuko sa Mancinijem nikad ga nebi prodali u JAN. što i dan danas žale. Džeko treba odigrat jako jako mudro.
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 03 dec 2013, 12:37, ukupno mijenjano 3 puta.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 dec 2013, 12:29

Pelegrinijeva demagogija. Pa neće sigurno u javnosti reći ''Narodeee prodaje se Džekooo, daj šta daš''. Nabija mu cijenu. I ptice na grani znaju da Džeko više nema budućnost u City-ju. U pitanju je samo da se pokuša izvući što više para, otuda i hvaljenje proizvoda (Džeke). Obična menadžerko-trgovačka rabota.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 03 dec 2013, 12:49

voltron30 je napisao/la:Pelegrinijeva demagogija. Pa neće sigurno u javnosti reći ''Narodeee prodaje se Džekooo, daj šta daš''. Nabija mu cijenu. I ptice na grani znaju da Džeko više nema budućnost u City-ju. U pitanju je samo da se pokuša izvući što više para, otuda i hvaljenje proizvoda (Džeke). Obična menadžerko-trgovačka rabota.
Jao bruke od čovjeka. Jedan City ima love koliko hočeš. Njima je puno potrebniji Džeko kao najjača zamjena na otoku nego tih za njih pišljivih 7mil / godišnje. TO što si rekao važi za SVE klubove osim za Manchester City/PSG/Chelsea i Real Madrid. Mada zadnja 2 kluba rade sve više racionalno.
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 03 dec 2013, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 dec 2013, 12:55

Mislim bas ovo hvaljenje Dzeke da nije nabijanje cijene nego bi volio da ostane do kraja sezone. Da ima super zamjenu. Ovako ako ga proda valja i njemu traziti u januaru igraca, jos da LP moze igrat.

Dok Cityu nije potreba da pumpaju cijenu nekome, ima se moze se.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 dec 2013, 12:59

RvPersie je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Pelegrinijeva demagogija. Pa neće sigurno u javnosti reći ''Narodeee prodaje se Džekooo, daj šta daš''. Nabija mu cijenu. I ptice na grani znaju da Džeko više nema budućnost u City-ju. U pitanju je samo da se pokuša izvući što više para, otuda i hvaljenje proizvoda (Džeke). Obična menadžerko-trgovačka rabota.
Jao bruke od čovjeka. Jedan City ima love koliko hočeš. Njima je puno potrebniji Džeko kao najjača zamjena na otoku nego tih za njih pišljivih 7mil / godišnje. TO što si rekao važi za SVE klubove osim za Manchester City/PSG/Chelsea i Real Madrid. Mada zadnja 2 kluba rade sve više racionalno.
Dijete, kućni odgoj ti je jadan. U tih 80-ak komentara, uspio si se posvadjat' sa pola foruma. Zato me slobodno zaobiđi, ako ti ne pašu moji komentari. To bruka, čovječe i ostale ulične žargone čuvaj za kuće. Idi gledaj youtube i lijepi klipove (mada kako si zastranio, ja bih ti više preporučio redtube, da ne handriš nas na forumu više)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 4 gosta.