FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Citavih 60 miliona, to znaci Gotze i po'.PEP je napisao/la:nego momci je ko na koliko smo dos sada zaradili u lp i obzirom da smo jedini svabski klub u zavrsnici kolika je ta cifra sto bi na trebalapipasti od tv prava.

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 72852.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Do kraja sezone idemo na dva Gotzea.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Citavih 60 miliona, to znaci Gotze i po'.PEP je napisao/la:nego momci je ko na koliko smo dos sada zaradili u lp i obzirom da smo jedini svabski klub u zavrsnici kolika je ta cifra sto bi na trebalapipasti od tv prava.![]()
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 72852.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Do kraja sezone idemo na dva Gotzea.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
od tri teška protivnika naravno,kad sve analiziram najbolja opcija bi nam bila čelsi i ja bih lično to volio,usput sve čestitke na prolazu i igračima i navijačima Bajerna...
Cestitke na plasmanu u 1/2 finale...
Moze se reci da je kvalitetnih pola sata igre Bayern-u bilo dovoljno da upise novu pobjedu.
PS: Ukoliko Bayern izbori finale mislim da ce najsretniji biti novinari BILD-a koji ce onda poceti pisati ciji je Bayern bolji: Guardiolin ili Heynckes-ov.

Moze se reci da je kvalitetnih pola sata igre Bayern-u bilo dovoljno da upise novu pobjedu.
PS: Ukoliko Bayern izbori finale mislim da ce najsretniji biti novinari BILD-a koji ce onda poceti pisati ciji je Bayern bolji: Guardiolin ili Heynckes-ov.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5872_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasa 3 najbolja strijelca u svim natjecanjima zabila golove-Mandzo(24) Muller(23) i Robben(19) koji je sasvim sigurno igrac utakmice.U polufinalu mi je sasvim svejedno s kim cemo ispasti jer svakako idemo do kraja
Nasa 3 najbolja strijelca u svim natjecanjima zabila golove-Mandzo(24) Muller(23) i Robben(19) koji je sasvim sigurno igrac utakmice.U polufinalu mi je sasvim svejedno s kim cemo ispasti jer svakako idemo do kraja

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Atletiko VS bBAyern :tekma izuzetno tvrda
Bayern VS Petrol London:Super ofanzica vs super defanziva
Real Madrid VS BAyern Munchen:Sudar najofanzivnijih momcadi u evropi.
Bayern VS Petrol London:Super ofanzica vs super defanziva
Real Madrid VS BAyern Munchen:Sudar najofanzivnijih momcadi u evropi.
@secko , Kad sam ja pisao da Arjen nista losiji od Riberya nije, a sta ti napisa ?
Ne samo da je losiji, nego da je jos za dvije klase inferiorniji.
Povuci to !
Ljudi, od svih postova koje su napisani, uistinu je samo jedan covjek vizionar, genije, dominator ...
Sta reci .. Super Klare
A od svih gluposti napisani poslije utakmice na njihovom pdf-u, najvise se izdvaja ona @Cartmanova kad je napisao da su nas imali na koljenima poslije gola a vodili ukupno 49 sekundi

Ne samo da je losiji, nego da je jos za dvije klase inferiorniji.
Povuci to !

Ljudi, od svih postova koje su napisani, uistinu je samo jedan covjek vizionar, genije, dominator ...
Tako savrsena analiza, a daleko prije dvomeca.Klare je napisao/la: Ovaj Bayern je poznat što ima 3 stepena prijenosa.
3 stepena dominacija, vjerovali ili ne.![]()
1.blaga dominacija, gdje protivniku uzmemo 60 % posjeda, i sve ide lagano, igra se umrtvljuje, igra se na sredini, sa težištem na protivničkoj polovini, ispitivanje snaga...
2.dominacija, protivniku uzimamo do 72%, primjetna je viktorija, protivnik ne vezuje ni 5 pasova, svih vaših 11 igrača su na 50 metara od gola, opasno stanje, protivnik se opasno troši, lopta puno kruži vreba se šansa,
u toj igri protivnik je dobro srezan, strpljivo se čeka šansa i po pravilu poentira se svakih 15 minuta prosječno
3.Super dominacija, je i najzaj.ebanija, dešava se jedino kada treba rezultat, uglavnom zadnjih pola sata, a načešće dolazi do izražaja poslije 70 minuta igre.
Posjed se uzima na 78+%, svi vaši igrači su u 35 metara, ne mogu uvezati više od 2 pasa, nikad užasnije protivnik ne izgleda....
Sta reci .. Super Klare

A od svih gluposti napisani poslije utakmice na njihovom pdf-u, najvise se izdvaja ona @Cartmanova kad je napisao da su nas imali na koljenima poslije gola a vodili ukupno 49 sekundi

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pa jel ispadate il idete do kraja?gerdmuller je napisao/la:U polufinalu mi je sasvim svejedno s kim cemo ispasti jer svakako idemo do kraja

- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern primio 290.000 zahtjeva za polufinale. Stadion ce nekoliko sati nakon pustanja karata biti rasprodat. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Plus ocekujem i neku finu koregrafiju ( sto jedan poznanik rece KOREOGEOGRAFIJU )
Bas kao sinoc , nasi momci pokazali kako se navija svih 90 minutesa. Sutra lagano ak Bog da gledat skim igramo , napunit municiju i resetat dalje.
A subota opet utakmica sa Dortmundom, iako bodovno nista ne znaci, ipak igra se za rajuuu, i zanemari taktiku hehe
Bice gust gledat i tu tekmu jedino ak Dortmund bude igrao kao protiv Reala u drugoj utakmici.

Bas kao sinoc , nasi momci pokazali kako se navija svih 90 minutesa. Sutra lagano ak Bog da gledat skim igramo , napunit municiju i resetat dalje.
A subota opet utakmica sa Dortmundom, iako bodovno nista ne znaci, ipak igra se za rajuuu, i zanemari taktiku hehe

FC Bayern !!!!!
Ako mislis na Mullera,corav si itekako i to hronicnoisakovich je napisao/la:po meni sinoc je bio jedan koji se nije vidio skoro citavu utakmicu,po deset minuta nije bio u posjedu lopte,takvi ne mogu da igraju za ovakav bayern makar ne u ovoj fazi takmicenja.jedan skok sut glavom mu je sve sto je napravio.po meni treba mu jos mnogo.a mozda sam ja i corav pa ne vidim tu njegovu caroliju

Niko na ovom svijetu nema pravo tom covjeku bilo sta prigovoriti na igru,on se ne vidi ne zato sto igra slabo,on se ne vidi jer tako igra.To je njegov stil.
Ovo sad sto cu postavit,jedan Goetze nece ni za 5 godina moci,pa na ovo WC igraci mogu masturbirat,pogledaj samo kretnju u sesnaestercu pored toliko igraca,prosto nevjerovatno

Prvo poluvrijeme sinoc me tako podsjetilo na utakmicu Litvanija-BiH,sa koliko smo samo pritiska igrali,a bit ce toga do kraja jos,jer najteze je odbranit titulu

- bavaracmujo
- Kontakt:
Bavarci moji lijepi, sinot je bila jedna posebna noc u mom zivotu, kad je manco dao go stiglo mi je 10 poruka i 5 ljudi odma je zvalo da se podsmijavaju jer u drustvu u firmi u komsiluku haman sam jedini navijac bajerna, a dusmani jedva cekaju kiks da udare, a onda za 16min ja samo prozovem te dusmane, i onda prica tece dalje svi haman svi pricaju da su gledali drugu utakmicu a ustvari gledali su sa nadom da ce manco opet nekim vise sretnim nego spretnim golom priprijetiti bavarskoj masini al nista, sto se tice koga u polufinalu ma nije ni bitno jer svakako ako zele uci u historiju protivnik nije bitan, al licno bi volim prenapuhani real jer mislim da bi im islo nesto slicno kao barsi prosle god, atletiko je dobra jaka ekipa al mislim da su postigli svoj maksimum i da bi mogli zbog tereta polufinala izgubiti i titulu u prvenstu, sta reci za plavce, odbrana odlicna a to je nama problem udarat na bunker a za kontre imaju par igraca koji nece fulati kao velbek i runi!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Idealan scenario bi bio da udarimo na real, prodjemo a u drugoj atletiko dobije plavce i onda finale, oni pregore od zelje a roben da dva i postaje besmrtan,
Pa gdje je nestalo ono silno kritiziranje "Rvata"Klare je napisao/la: Kako je Mnadžo čitavu utakmicu prtiskao i sve moguće pozicije igrao.

Ti bi se ovakvog napadača riješio za nekog tamo Lewandowskog?

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Sa prolaskom u polufinale, skupili smo na kamaru 60 milki. Kad prođemo u finale, dodaćemo još 6,5 milki, a kad odbranimo titulu dobićemo još 11,6 milki.PEP je napisao/la:nego momci je ko na koliko smo dos sada zaradili u lp i obzirom da smo jedini svabski klub u zavrsnici kolika je ta cifra sto bi na trebalapipasti od tv prava.
Primjera radi, prošle sezone smo sa osvojenom titulom skupili 55 milki

Sent from my Philips Smart TV.

Ko ne skace Bavarac nije Hej Hej !!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
REAL MADRID AND BAYERN ARE THE ONLY TWO TEAMS TO HAVE REACHED THE SEMI-FINALS AGAIN AFTER PLAYING IN THE ROUND LAST YEAR.
Steta bi bila da ne odigramo finale ,ova dva velikana dva titana evropskog i svjetskog nogometa.
Steta bi bila da ne odigramo finale ,ova dva velikana dva titana evropskog i svjetskog nogometa.
Sta mislite da li bi se Juan Bernat mogao dovesti? Imati njega i Alabu na lijevom beku, bilo bi neprocjenjivo
autogol je napisao/la:isakovich je napisao/la:po meni sinoc je bio jedan koji se nije vidio skoro citavu utakmicu,po deset minuta nije bio u posjedu lopte,takvi ne mogu da igraju za ovakav bayern makar ne u ovoj fazi takmicenja.jedan skok sut glavom mu je sve sto je napravio.po meni treba mu jos mnogo.a mozda sam ja i corav pa ne vidim tu njegovu caroliju
autogol je napisao/la:Ako mislis na Mullera,corav si itekako i to hronicno![]()
Niko na ovom svijetu nema pravo tom covjeku bilo sta prigovoriti na igru,on se ne vidi ne zato sto igra slabo,on se ne vidi jer tako igra.To je njegov stil.
Ovo sad sto cu postavit,jedan Goetze nece ni za 5 godina moci,pa na ovo WC igraci mogu masturbirat,pogledaj samo kretnju u sesnaestercu pored toliko igraca,prosto nevjerovatno![]()
![]()
@ autogole nekad je bolje ne replicirati na svaku

VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.