Jednostavno su trebali, ako vec ima zakon i ako nije vakcinisan da mu ne daju uci u zemlju i da ga deportuju odmah. Ili da ga jednostavno puste. Sta sad ministar moze ga deportovat i opet ce na sud? Pa to je komicno.Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2022, 13:30Od ishoda njegovog slučaja zavisi dosta toga.litijum je napisao/la: ↑10 jan 2022, 12:01Normalnom insanu dosta je stvari nelogicno. Jel ima zakon u Australiji da striktno moras biti vakcinisan da bi kao imigrant usao u njihove drzave?Shategabri je napisao/la: ↑10 jan 2022, 11:55A niko da kaže sve je ovo zbog **** korone?
Jok, svi se uhvatili politika, ne vole Srbe, Rinto Tinto piizde materine...a što je komplet svijet poludio zbog korone, to ništa??
Jebote, gdje god kreneš, stres važi li ti test, hoće li sutra važiti, maltretiranje....
Izgubio je ovdje i sport i čojstvo i sve što ima veze sa normalnim životom.
Djokovic, dakle nije vakcinisan. Potvrda o prebolovanom virusu mu je medicinsko izuzece da se ne vakcinise!?
Zasto se nije izolovao ako je 16 decembra bio pozitivan na PCR testu? Cekaj ja moram sad hladit jaja u kuci iako se dobro osjecam, a on moze obilazit planetu, samo sto je vrhunski poznati sportas i sto ima pare? Jel moze neko da mi na to da odgovor.
I sta sad, sud nalozio da mu vrate dokumente, a oni ga opet mogu deportovat? Jel ovo realno?
Jel vi mislite da ce to od sada prolazit kod stanovnistva Australije, nakon svega ovoga? Imat ce proteste svaki dan.
Evo dosta ljudi pise da Novak ne bi trebao zaigrati AO zbog sigurnosnih razloga.
Kako se završi, takva će biti i reakcija javnosti.
Ako njemu prođe, onda ćeš imati mass tužbe širom Australije.
Ako ga pak deportuju, natovariće im se sa advokatima za odštetu i 1 000 000 % će ih dobiti, ali će smiriti javnost.
Nebuloza je što su ovo uopšte počeli.
Da nije već bilo onih koji su ušli nevakcinisani, pa hajde.
Ovako su našli isprobavati peglu na No1.
Igra zdrav čovjek, nevakcinisan, na otvorenom, nekontaktni sport.
U tome je sva nebuloza ove situacije.
To naravno, to sam i rekao, Novak ako dobije ovo i zaigra na AO, ljudi ce da tuze drzavu i da dobiju ogromneee pare.