Moguće novi dresovi za narednu sezonu, al' s obzirom da imamo slične dresove ove sezone, naravno mislim na boju (bijeli/crni), moguće je takođe da je slika 'fake'.

Ovaj mi se baš dopada.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
90% fudbalera u ovoj situaciji ne bi dodalo loptu, to je činjenica. ja moram pohvaliti Luisa jer jučer nije bio sebičan kao inače.Henderson je napisao/la:
Na 1:00, ovakve igrače nisam nikad volio niti ću voljeti. Sama dva naša igrača, upravo zbog toga mi je drago što mu nije Carrol dao loptu, a i žao mi je što mu je asistirao. Neka i on vidi kako je biti sebičan, možda ga to promjeni.
Ma nek' opale po klasici i bez puno fazona, tipa ovo karirano kod crnog dresa, i neće fuliti. Mogu uraditi neki retro, kao što je adidas uradio ovaj zadnji, mislim da bi to bio pun pogodak.hanniz je napisao/la:
Moguće novi dresovi za narednu sezonu, al' s obzirom da imamo slične dresove ove sezone, naravno mislim na boju (bijeli/crni), moguće je takođe da je slika 'fake'.
Ovaj mi se baš dopada.
Najveće pitanje. Henderson bez apsolutno ikakve funkcije na terenu. Loptu kada dobije, odmah brzo vrati nazad, i da sve od sebe da opet ne dođe u priliku da mu neko doda loptu. Od one asistencije za Gerrarda protiv Newcastlea, ne sjećam se nijednog dobrog pasa ili poteza.Henderson je napisao/la:
Jedna nepoznanica od sinoć ali i inače:
Šta koji đavo radi Henderson na terenu a Shelvey na klupi?
Jedino objsnjenje je ili da umire na treningu ili je u nekoj ljubavnoj aferi sa Daglishem pa ga uvjek od prve.Henderson je napisao/la:Nekoliko mojih zaključaka od sinoćnje utakmice:
1. Napokon da vidim goreg golmana od De Gae ( to je golman Brightona).
2. Carrol i Suarez bi uvijek trebali igrati od prve minute.
3. Gerard imao 3 sjajna centaršuta, mislim da je došao sebi.
I da, Clattenburg će suditi finale protiv Cardiffa na Wembleyu.
Jedini razlog zašto Henderson igra, a ne Shelvey je to što je Hendo mnogo više plaćen od njega.Da je bolji ili talentovaniji - čisto sumnjamthe scouser je napisao/la:Najveće pitanje. Henderson bez apsolutno ikakve funkcije na terenu. Loptu kada dobije, odmah brzo vrati nazad, i da sve od sebe da opet ne dođe u priliku da mu neko doda loptu. Od one asistencije za Gerrarda protiv Newcastlea, ne sjećam se nijednog dobrog pasa ili poteza.Henderson je napisao/la:
Tamam sam bio pomislio da me nisi slučajno stavio na listu gnjavataraMonolog je napisao/la:Henderson odigrao fenomenalno 10 utakmica?Nemojmo pretjerivati. Odigrao je bolje negoli je igrao prije toga, al' daleko je to od pojma "fenomenalno".
Odakle si preuzeo tu statistiku?Henderson je napisao/la: Na kraju krajeva United je najtrofejniji klub u Engleskoj jer ima 70 trofeja, dok Liverpool je na drugom mjestu i ima 68.
Ne mogu se sjetiti, ali na nekoj veoma važnoj stranici. Inače, 18 puta prvak Engleske + 5 puta prvak Evrope + 7 puta osvajač Carling cupa + 7 puta osvajač FA cupa + 3 puta pobjednik UEFA cupa + 3 puta Superkup Evrope + 15 puta Charity Shiled + 1 Super kup = 59Bertrand je napisao/la:Odakle si preuzeo tu statistiku?Henderson je napisao/la: Na kraju krajeva United je najtrofejniji klub u Engleskoj jer ima 70 trofeja, dok Liverpool je na drugom mjestu i ima 68.
Po mojoj računici, Liverpool ima 63 a United 62 trofeja.
Championship.Henderson je napisao/la: Ne mogu se sjetiti, ali na nekoj veoma važnoj stranici. Inače, 18 puta prvak Engleske + 5 puta prvak Evrope + 7 puta osvajač Carling cupa + 7 puta osvajač FA cupa + 3 puta pobjednik UEFA cupa + 3 puta Superkup Evrope + 15 puta Charity Shiled + 1 Super kup = 59
Šta si ti još računao pa dobio 63?
Ako ćemo pravo i ja računam samo 59, ali što kažeš ima tih trofeja još ( valjda su ovi koji su računali omjer 68-70, računali i trofeje koje su ove ekipe osvajale dok nisu stigle do Premiershipa odnosno Prve divizije ).Bertrand je napisao/la:Championship.Henderson je napisao/la: Ne mogu se sjetiti, ali na nekoj veoma važnoj stranici. Inače, 18 puta prvak Engleske + 5 puta prvak Evrope + 7 puta osvajač Carling cupa + 7 puta osvajač FA cupa + 3 puta pobjednik UEFA cupa + 3 puta Superkup Evrope + 15 puta Charity Shiled + 1 Super kup = 59
Šta si ti još računao pa dobio 63?![]()
![]()
Al' ček, gore si naveo 68 a sad 59. Šta mi zapravo ovdje računamo?
Ako gledamo samo ove najbitnije, onda je omjer 60-59 u korist Uniteda.
Ima kad se računaju debilna i nevažna takmičenja kao što je Community Shield.Kad bi računali samo relevantna takmičenja:SirAlexFerguson je napisao/la:U svakom slučaju United ih ima više
http://www.sportingintelligence.com/201 ... ul-170201/" onclick="window.open(this.href);return false;SirAlexFerguson je napisao/la:U svakom slučaju United ih ima više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.