Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

szlaja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la szlaja » 01 dec 2013, 19:09

idimidodjimi, idi al nemoj nam doc
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 dec 2013, 19:12

szlaja je napisao/la:idimidodjimi, idi al nemoj nam doc
Kad mi argumentovano kazes i napises zasto evo obecavam da cu otici! Do tad, pati se i citaj me ili me blokiraj pa neces citat moje postove! ;)
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 01 dec 2013, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 01 dec 2013, 19:14

kako je divno vidjeti Edina da se smije...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 dec 2013, 19:16

Dobro je odigrao ovih 10-ak minuta. Imao finu kontru sa Nasrijem, gol nije dao a mogao je..

Iskreno ne znam šta će biti sa njim, i pticama na grani je jasno da on ovdje mjesta nema ili "mu ne daju" kako neki kažu. Svi bi mi voljeli kada bi on prešao u neki jak klub ali bojim se da ne postoji takav klub gdje bi on sigurno igrao. Najbolje bi bilo neka šestomjesečna posudba pa nek' se on poslije SP-a kusura sa City-em. Recimo gledam danas Totenhem i oni baš pate za realizatorom. Soldado nije ni za k a Defoe izgleda ili je ostario ili nema volje. A i AVB je prošle sezone hvalio Džeku kada je da gol Totenhemu.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 01 dec 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2013, 19:18

Monolog je napisao/la: Koji pojedinci? Navedi, nemoj se plašiti. Ja nigdje ne vidjeh da je neko napisao kako su svi ovdje toliko subjektivni po pitanju Džeke. Zašto? Jer to niko nije napisao.
S druge strane, konstantno se napadaju forumaši koji skrenu pažnju na Džekinu formu, na činjenicu da u posljednje vrijeme ne liči na sebe i da je u x puta slabijoj formi od prvog napadačkog dvojca. Zašto?
Zanimljivo, pa vidi se koliko vi moderatori kontrolisete ova forum.
Inace rasprava o Dzekinoj formi zavrsava o tome, kako mu je zet putovao sa njim, sta je Amra radila, gdje je bila, kad je dolazila. Pa nije bolan niko ni lud ni slijep.
Ovaj portal osim teme Mirza Teletovic, nema apsolutno nista sto se pozitivom moze nazvati.
BH portal koji dopusta ispiranja usta Dzekom, od kojekakvih dzunglasa i pecinskih ljudi.
Osporavaju mu igranje u reprezentaciji, a haman da je covjek dao vise golova za reprezentaciju nego za yebeni City u PL-u.
Danas sam 2 puta istrcava na desnoj strani, kolarov umjesto da uputi pas ,on zavalio nebu pod oblake, kao i Nasri koga je uposlio Dzeko na desnu stranu.
Pa se pecinski ljudi pitaju zasto Dzeko ne daje gol, pa kako da da gol.
Mozda da uzme loptu od gola i do gola sve da predribla.

Daleko je sportsport od toga da bi se zvao BH portalom, jer da je tako zastitio bi navalu pacenika koji su se u zadnje vrijeme navalili na Dzeku. Ali Bosnjo naivan ko naivan, nije se nama dzaba desila 92-95,naivcine na kvadrat. PLJUJ PO VLASTITOM,jos pritom dozvoli istocnim i zapadnim komsijama pod laznim nickovima, da uzivaju u pljuvanju Bosanaca po Bosancima. JADNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 01 dec 2013, 19:19

Nije se naigrao veceras, ali je svoj posao veceras uradio fino. Lijepa partijica. Nadam se da je ovo naznaka nekog boljeg perioda za naseg Edina :)
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 01 dec 2013, 19:19

Idimidodjimi je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: ali dok za reprezentaciju izgara treba da ga postujemo i da mu se divimo :!: jer ne igra za repku za novac nego srcem :!:
Aha, igra srcem... vidio sam to ono jutro protiv Argentine kad sam dzaba sjedio do pola 6 ujutro da gledam hoce li njemu imalo pasti na um da ima neko ko ga podrzava i da bi ga mozda trebalo biti stid zemlje i navijaca u cijem dresu BUKVALNO hoda po terenu a u istu se tu zemlju kune. Da ga lik ne napuca u glavu ne bi Dzeko znao da se nalazi u prijateljskoj tekmi protiv Argentine.
Ako je ono bilo srcem i to u momentu kad mu najvise treba da se dokaze onda ne znam!?
Čovječe to je prijateljska utakmica, da je pretrčao 5 metara za citavu utakmicu bas me briga jer Edin je svoje odradio u kvalifikacijama i trebamo mu biti zahvalni na tome.
Edine glavu gore, forma je prolazna al' klasa je vječna!
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 dec 2013, 19:21

FaraonTM je napisao/la:Dobro je odigrao ovih 10-ak minuta. Imao finu kontru sa Nasrijem, gol nije dao a mogao je..

Iskreno ne znam šta će biti sa njim, i pticama na grani je jasno da on ovdje mjesta nema ili "mu ne daju" kako neki kažu. Svi bi mi volili kada bi on prešao u neki jak klub ali bojim se da ne postoji takav klub gdje bi on sigurno igrao. Najbolje bi bilo neka šestomjesečna posudba pa nek' se on poslije SP-a kusura sa City-em. Recimo gledam danas Totenhem i oni baš pate za realizatorom. Soldado nije ni za k a Defoe izgleda ili je ostario ili nema volje. A i AVB je prošle sezone hvalio Džeku kada je da gol Totenhemu.
Ma naravno da mora ići, ali ne pita se on sam. Zašto bi ga City pustio u januaru ? Imati takvog igrača na klupi je odmah prednost nad drugima.

Svejedno bi bilo gdje da ode, Inter, Roma, Wolfsburg, Herta, materina.....ali bojim se, da neće City dati. Zajebana situacija.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 dec 2013, 19:23

Monolog je napisao/la: @SamoZeljo,
SamoZeljo je napisao/la:Anarhija na ovoj temi je dozvoljena jer to ovi koji drze ovaj portal i forum zele. Na svakoj drugoj temi bi se pojedinci davno banovali, samo je dozvoljeno da se po Edinu pisa i sere. Cak sto vise, oni stoje iza pljuvaca i izmisljenih likova kao sto je Pauk i slicni njemu.Ako neko zna pjesmu Nagib Ragib (RamboAmadeus), zna o cemu govorim.
Vidim da si upućeniji od mene. Kapa do poda. :D
Pitam se samo koga sam onda ja od moderacije banovao (jbg, ipak govoriš da je @Pauk neko od "nas"). :mrgreen: Tipujem na admina, znam da je davno nešto petljao sa Amrom. :mrgreen: S obzirom da je dobio korpu u mladosti, napravio je novi account (Pauk) i sad piše isključivo protiv Džeke i njegove veze sa Amrom. :mrgreen:
Auu ne bi ti bio u kozi kad ovo admin procita :mrgreen:

Dzeko je svoje zavrsio u Cityju, Negredo i Aguero dobro igraju i potpuno zasluzenosu u prvih 11. Ali, opet, smatram da Edin zasluzuje svoji nekih 20-30 min po mecu.
Ima i do Dzeke ali ima krivice i Pellegrini, Dzeko je dobro igr'o na pocetku sezone i ono jedno poluvrijeme ga je kostalo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 01 dec 2013, 19:25

za ovakvog Dzeku nece niko dati ni 10mil tako da u januaru u najboljem slucaju ide na posudbu i to van engleske (Salke, Dortmund, Roma)

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 dec 2013, 19:26

Ezio7 je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: ali dok za reprezentaciju izgara treba da ga postujemo i da mu se divimo :!: jer ne igra za repku za novac nego srcem :!:
Aha, igra srcem... vidio sam to ono jutro protiv Argentine kad sam dzaba sjedio do pola 6 ujutro da gledam hoce li njemu imalo pasti na um da ima neko ko ga podrzava i da bi ga mozda trebalo biti stid zemlje i navijaca u cijem dresu BUKVALNO hoda po terenu a u istu se tu zemlju kune. Da ga lik ne napuca u glavu ne bi Dzeko znao da se nalazi u prijateljskoj tekmi protiv Argentine.
Ako je ono bilo srcem i to u momentu kad mu najvise treba da se dokaze onda ne znam!?
Čovječe to je prijateljska utakmica, da je pretrčao 5 metara za citavu utakmicu bas me briga jer Edin je svoje odradio u kvalifikacijama i trebamo mu biti zahvalni na tome.
Edine glavu gore, forma je prolazna al' klasa je vječna!
U kojoj je izravno mogao da pokaze Pellegriniju da li on vrijedi kao napadac koji treba da starta ispred Negreda ili Aguera u City-u.
Idealna prilika je bila da odigra najbolje sto moze i da ore teren jer mu je na suprotnoj strani bio upravo neko koga bi on trebao da svrgne sa pozicije prvog napadaca u timu.
Medjutim i tom Agueru je bila prijateljska tekma pa frajer odigra odlicno.

Mozda je tebi i njemu prijateljska i mozda tebi i njemu ta tekma nista ne znaci ali nemoj zaboraviti da ima trenera koji gledaju sve, ama bas sve. Nije Dzeko amater nego profesionalac kome prijateljsku tekmu ne bi trebalo biti problem odigrati a ne da je igra preko qrca! Ako ne kontas sta hocu sa ovim reci onda ga yebi jarane....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 01 dec 2013, 19:28

Monolog je napisao/la:Dakle, da bi se ugodilo bh. javnosti, ss.ba bi trebao širiti dezinformacije?! Čudno, političare napadaju svaki put kad pokušavaju "uljepšati" situaciju. A sad se to traži od novinara, moderacije, administracije i šta ti ja znam koga.

Profesionalni sportista kojeg pogađaju riječi napisane na forumima, društvenim mrežama i yt klipovima bi se trebao oprostiti od aktivnog bavljenja sportom i preći na nešto drugo.
Ne treba širiti deinformacije već treba početi da piše objektivno, barem bi tada poceo da se smatra ozbiljnim portalom. Sve dok budu naslovi tipa "Stoke izgubio 5:0, odlična partija Begovica" oni nece dostici nivo ozbiljnog portala. Ustvari ozbiljnog sportskog portala u Bosni nema i smjesno je vidjeti da mi nemamo nekog sportskog novinara koji ce sjesti i detaljno analizirati neki tim, igraca, utakmicu itd. Sve sto se danas prezentuje su kopije stranih portala.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 dec 2013, 19:30

gost je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Dobro je odigrao ovih 10-ak minuta. Imao finu kontru sa Nasrijem, gol nije dao a mogao je..

Iskreno ne znam šta će biti sa njim, i pticama na grani je jasno da on ovdje mjesta nema ili "mu ne daju" kako neki kažu. Svi bi mi volili kada bi on prešao u neki jak klub ali bojim se da ne postoji takav klub gdje bi on sigurno igrao. Najbolje bi bilo neka šestomjesečna posudba pa nek' se on poslije SP-a kusura sa City-em. Recimo gledam danas Totenhem i oni baš pate za realizatorom. Soldado nije ni za k a Defoe izgleda ili je ostario ili nema volje. A i AVB je prošle sezone hvalio Džeku kada je da gol Totenhemu.
Ma naravno da mora ići, ali ne pita se on sam. Zašto bi ga City pustio u januaru ? Imati takvog igrača na klupi je odmah prednost nad drugima.

Svejedno bi bilo gdje da ode, Inter, Roma, Wolfsburg, Herta, materina.....ali bojim se, da neće City dati. Zajebana situacija.
Mislim da City ne bi pravio probleme pri prodaji. Jer ako ih nisu pravili za Teveza i Balotelija (Mancini) neće ni za Džeku, posebno ako se uzme u obzir ova forma Aguera i Negreda i moguće uskakanje Jovetića ili Guidettija.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 dec 2013, 19:31

Dzeko je u slaboj formi , a i balkanski mentalitet seljacki da igramo slabo prijateljske !

Slazem se @Monlolog da treba da pokaze na terenu , imace sad pripreme za SP , pa eto mu !

Ali realno radi se o 4 slabe utakmice to je Amerika i Argentina , kao i obje sa Slovackom , mada u onoj drugoj se vise trudio mora se priznati , ali mi smo vise navikli od njega ;)

A sta reci za Misket-a , pa u goroj je forimi sto se tice reprezentacije , pa se ni priblizno ne pljuje kao Dzeko :?:

Pa nije se nesta ni Vedo proslavio koji igra za klub , osim (Litvanije) i on je bio slab , doduse vise je trcao od Dzeke u ove 4 navedene utakmice , ali opet slaba fajda od tog njegovog trcanja :roll:

Svi su nam reprezantativci bili u slaboj formi osim Pjanica i Begovica , eh sad je tu malo i do taktika , malo i do Vrsajevica :lol:
Kad odigramo lose kao reprezenacija pola kritika primi Dzeko , a pola svi ostali !

Naravno da je bolje da za klub igra i da zabija , da stice samopouzdanje , ALI :

Ja se nadam nekom nasem iznenadjenju kao recimo Hrvatska '98 ili Turska 2002 kad ih niko nije tu vidio a i spatom okolnosti su dosli do 3 mjesta a Suker i Shukur i Mansiz su bljiriljari i ako nisu bljirali za klubove !
Tako da nikad se nezna mozda bude prvi strijelac u Brazilu ! 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 dec 2013, 19:36

10 minuta je ipak nedovoljno da se napravi nesto vise, iako je u proslosti zabijao kada odigra 5 ili 10 minuta.

Moja zelja je da se okrene novim destinacijama, po mogucnosti Arsenalu koji bi mu pruzio bolje utociste i vise minuta za igru a samo takav Dzeko koji igra treba nasoj reprezentaciji.
Ja ne sumnjam da ce on na kraju donijeti pravu odluku, pametan je momak i vjerujem da ce se sve dobro zavrsiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 dec 2013, 19:37

nasao se dva puta u izglednoj sansi, al nit mu Kolarov dade loptu nit Nasri, obojica su pucali na gol. Fino odigrao, samo pitanje je, da je rezultat do 80-te bio recimo 1-1, da li bi ga uopste ubacio.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 dec 2013, 19:41

Kobe Bryant je napisao/la:Dzeko je u slaboj formi , a i balkanski mentalitet seljacki da igramo slabo prijateljske !

Slazem se @Monlolog da treba da pokaze na terenu , imace sad pripreme za SP , pa eto mu !

Ali realno radi se o 4 slabe utakmice to je Amerika i Argentina , kao i obje sa Slovackom , mada u onoj drugoj se vise trudio mora se priznati , ali mi smo vise navikli od njega ;)

A sta reci za Misket-a , pa u goroj je forimi sto se tice reprezentacije , pa se ni priblizno ne pljuje kao Dzeko :?:

Pa nije se nesta ni Vedo proslavio koji igra za klub , osim (Litvanije) i on je bio slab , doduse vise je trcao od Dzeke u ove 4 navedene utakmice , ali opet slaba fajda od tog njegovog trcanja :roll:

Svi su nam reprezantativci bili u slaboj formi osim Pjanica i Begovica , eh sad je tu malo i do taktika , malo i do Vrsajevica :lol:
Kad odigramo lose kao reprezenacija pola kritika primi Dzeko , a pola svi ostali !

Naravno da je bolje da za klub igra i da zabija , da stice samopouzdanje , ALI :

Ja se nadam nekom nasem iznenadjenju kao recimo Hrvatska '98 ili Turska 2002 kad ih niko nije tu vidio a i spatom okolnosti su dosli do 3 mjesta a Suker i Shukur i Mansiz su bljiriljari i ako nisu bljirali za klubove !
Tako da nikad se nezna mozda bude prvi strijelac u Brazilu ! 8-)
Pa Džeko je naš najbolji igrač (najopasniji po gol, dao najviše golova a i idol nacije.) On prima pola kritika zato što u zadnje vrijeme to nikako nije a morao bi biti. Jer da nam nije bitan niko se ne bi sekirao zato što ne igra nikako. Sjedio je i Pjanić prošle godine na klupi, imao je i Spaha svojih padova u karijeri imao je i Vedo povredu (ne ponovilo se!) igra i Miske u Kini.. ali niko se nikad nije toliko brinuo i raspravljao zbog njih kao zbog Džeke. To je ta nepobitnja činjenica koju moraju shvatiti ovi forumaši što ove druge forumaše koji daju stvarno konstruktivnu kritiku smatraju pljuvačima, a mora je shvatiti i sam Džeko.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 dec 2013, 19:44

Omerbavarac je napisao/la:10 minuta je ipak nedovoljno da se napravi nesto vise, iako je u proslosti zabijao kada odigra 5 ili 10 minuta.

Moja zelja je da se okrene novim destinacijama, po mogucnosti Arsenalu koji bi mu pruzio bolje utociste i vise minuta za igru a samo takav Dzeko koji igra treba nasoj reprezentaciji.
Ja ne sumnjam da ce on na kraju donijeti pravu odluku, pametan je momak i vjerujem da ce se sve dobro zavrsiti.
Te tvoje želje okači mačku o rep, nema on mjesta u Arsenalu, pogotovo ne u ovakvoj formi. Giroud pretrči cca 8/9 km svaku utakmicu pa ti vidi, Dzeko ako bi i došao u Arsenal, morao bi prvo da nabije kondicije maksimalno da bi mogao biti u konkurenciji za prvi tim. Možda je bolji golgeter od Girouda, ali je Olivier puno korisniji Arsenalu kao timski igrač i zato mu Wenger i vjeruje.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 dec 2013, 19:48

Pa teško je pretrčati toliko za 10 minuta, zar ne? :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 dec 2013, 19:49

Wenger vjeruje Giroudu zato sto nema boljeg napadaca od njega, nece valjda Bendtneru vjerovati.
Da se Dzeko forsira kao Francuz bio bi najbolji strijelac lige. U svakom slucaju je bolji igrac od Girouda sjedio ili ne sjedio na klupi. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.