Apetiti rastu, hocemo liga prvaka.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kakva namještaljka, sve u cilju da se osvoji trofejCarsijaTz je napisao/la:Dobro je kupili smo onda na poluvremenu hahahah
I šta kažeš je li i tad bilo namještaljke slične?TzBulevar87 je napisao/la:Čestitke momcima na preokretu i pobjedi.
Inače prije dvije godine sam bio na ovom turniru, na ljeto kada smo ispali iz lige...malo je reći da je turnir odličan i da su domaćini pravi domaćini![]()
Jašta je. Samo što smo tad mi pustili Slaven Belupo i Vugrinecu (najboljem strijelcu HNL-a svih vremena) da prodju u finaleBenjo_AFC86 je napisao/la:Ma Jusufbašić mora ove sezone da proradi, to je dobar igrač što je dokazao i u GOŠK-u i u Veležu. Kod Ćire nije igrao, šta si mogao očekivati, da daje golova s klupe![]()
I šta kažeš je li i tad bilo namještaljke slične?TzBulevar87 je napisao/la:Čestitke momcima na preokretu i pobjedi.
Inače prije dvije godine sam bio na ovom turniru, na ljeto kada smo ispali iz lige...malo je reći da je turnir odličan i da su domaćini pravi domaćini![]()
Srest cemo i prije Premijer ligeMokroguz je napisao/la:Vidmo se u finalu sutra
Zato što je normalna osoba.Chinaglia je napisao/la:nemoj ****' da navijaš za Olimpic?zašto mrziš Selju i Sarajevo
Zadnjih godina se ne igra,kako je bila ona teška situacija u klubu i prestalo se,ali se u zadnje vrijeme spominjala mogućnost ponooo pokretanja turnira .ASD je napisao/la:Igra li se u Tuzli i dalje onaj tradicionalni turnir u cast Mustafi Hukicu?
Još dok se prošle godine vraćo Crnogorac ,on je tražio da se ponovo pokrene taj turnir ,ali ništa izgleda..amypitar je napisao/la:Ja se sjecam na turniru su ucestvovale dobre ekipe poput Partizan,Sarajevo it'd.itd.Tad je bio jedan od jacih turnira na ovim nasim turnirima.Ne bi bilo lose da se ponovo pokrene turnir,ali kao nekad na vecem nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.