Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nakon ovakvog trijumfa KD bi vjerovatno trebao dobiti dozivotni ugovor, jer niko nije uspio strasni Brighton nadigrati kao Liverpool danasHenderson je napisao/la:Meni žao trolovaNikako im King ne da mira ni Carrol
Pa šta će oni pisati u narednih mjesec dana?
Pa imate li srca i sažaljenja za njih?
Hvalareds je napisao/la:http://www.matchhighlight.com/latest-go ... -brighton/" onclick="window.open(this.href);return false; samo za tebe redsice.reds_forever je napisao/la:Nisam gledala 2. poluvrijeme, pa se nadam da ce neko "postaviti" golove. Drago mi je sto je Kenny izveo ovakav sastav, jer je i on svjestan da su nam kupovi jedina sansa da dođemo do trofeja ove sezone...Sad slijedi Stoke i tu ocekujem "kopanje" do prolaska, kao i uvijek protiv njih...(svrati nam češće na temu,nema te u zadnje vrijeme
)
Što se tiče pobjede,rutinski nema šta.Taman sam i pogodio 3:1 (ne računajući one autogolove).U svakom slučaju drago mi je da ekipa konačno igra kako treba u kupovima.To je nešto što sam strašno zamjerao i Rafi i Royu.Dakle,puca se na sve moguće trofeje i igra se ravnopravno na svim frontovima.Realno ako se osvoje oba kupa sezona će biti i više nego uspješna pa makar u ligi bili i na poziciji broj 7.Prvenstveno mi je drago zbog Suareza,Carrolla i Downinga.Svi su dali fin doprinos pobjedi i to je izuzetno važno za njihovo samopouzdanje.Mislim da ova asistencija Downingu znači više nego li onaj gol protiv Oldhama.Suarez da je ostao bez gola,tj. na onom promašenom penalu bilo bi loše,ovako je to već druga priča.Penal je pucao isključivo jer nije bilo kapitena tako da se ne bojim jer neće zadugo imati novu šansu.
Carroll opet pokazao da može igrati u startnoj postavi te da može biti od koristi ekipi.Mada moram priznati da me strašno nervira što stalno protestuje kod sudija i što stalno pada i traži penale.
Ostatak ekipe manje više solidan-dobar.Odbrana je dobro odradila ono malo posla što je imala.Jedina zamjerka je slaba reakcija igrača u živom zidu kod onog slobodnjaka al' haj dobro je što su dobili opomenu o ovom meču.
Sada na Wembley po trofej (konačno).Cardiff će sigurno zapeti svim mogućim snagama da proba iznenaditi,borit će se do smrti (kao i po običaju kad manje ekipe dođu do finala).Očekujem neočekivano.Pitanje je ko će dobiti šansu da zaigra od početka.Mislim da je jedina nedoumica napad.Dakle u odbrani Reina,Glen,Agger,Skrtel i Enrique.U veznom redu vjerovatno Spearing,Gerrard i Henderson(
).Eh sad pitanje je da li će u napadu igrati Bellamy,Suarez i Carroll ili će se King odlučiti staviti jednog od njih na klupu (najvjerovatnije Carrolla),a šansu dati Downingu ili Kuytu.
Pridruzujem se cestitkama legendi JamieuHenderson je napisao/la:Da čestitam Carri ulazak u historiju kao igrač Liverpoola koji je odigrao najviše kup utakmica za Liverpool. 210 utakmica nije mala stvar, to samo rijetki igrači mogu
fera je napisao/la:opet nakon brightona stokehoce li to biti jos jedno finale ?
Šta je reći, sudbina.fera je napisao/la:opet nakon brightona stokehoce li to biti jos jedno finale ?
Da su svi protivnici poput Brigtona , Liverpool bi vjerovatno bio prvak Engleske ali.....VolimLiverpool je napisao/la:Eh momci.Da ste ovako barem odigrali protiv Norwicha,Swansee,Stokea ,sada bi bili 4.mjesto .
Tj. da je King u tim mečevima krenuo sa dva napadača.
Gledao sam utakmicu od 30.minute i prezadovoljan sam sa onim što sam vidio.Konstantna ofanziva i to je veoma veoma bitno.Da smo ovako odigrali tj. sa dva napadača kod kuće protiv gore spomenutih ekipa ,slavili bi.Odlična igra u drugom poluvremenu.Kuyt je trebao pucati penal ,ali King pokazuje "sedmica" ,Suarez uzima loptu.Vjerujte mi,bio sam siguran da će mu odbraniti i tačno je tako bilo.Kada se sjetim da nas je Adam neiskorištenim penalom koštao protiv Wigana,Carrol fulio protiv Chelsea,danas Suarez ,pa izgleda da samo kapiten zna izvoditi penale.Sreća pa se Suarez iskupi iako je ono lahko mogao biti faul Carrola.Carrol gol i asistencija ,Downing asistencija.Odlično.
Nadam se (ko ono reče "nada je vodilja smrti") da je King napokon pronašao dobitnu formulu za male ekipe.Rastavili smo Wolvse na proste faktore baš kao i ove.Da li je to znak da napokon znamo igrati protiv takvih ekipa ? Vidjećemo u nastavku sezone,iako je sada daleko važnije finale.Uz malo sreće ,ako budemo ovako igrali,mogao bi i Cardiff fasovati tricu sigurno.Samo ako budemo sa dva napadača igrali.Međutim,da li će King igrati sa 2 napadača ? Teško.
Jedva čekam finale i nadam se pobjedi od 3:1 ili 4:1.To će biti ako budemo igrali sa Suarezom i Carrolom.Ako ne budemo ,neće biti ni 2 gola na utakmici.
Koliko me samo interesuje kako ćemo igrati u nastavku sezone sa manjim ekipama nakon one pobjede nad Wolvsima i ove danas.
YNWA.
Istina ali većim dijelom je do Liverpoola nego protivnika.Na početku sezone su nadigrali skoro sve protivnike ali realizacija je bila katastrofalna.Protiv Brightona su pogodili tj.iskoristili većinu šansi i zbog toga slavili.Isto tako su mogli pobjediti npr.Norwicha,Uniteda ili nekog trećeg.Saurman je napisao/la:Da su svi protivnici poput Brigtona , Liverpool bi vjerovatno bio prvak Engleske ali.....
Carling cup:fera je napisao/la:opet nakon brightona stokehoce li to biti jos jedno finale ?
Mada, ako je Wembley vaša 'kuća'.Henderson je napisao/la: FA cup:
1. kolo slobodni
2. kolo slobodni
3. kolo Liverpool-Oldham 5:1
4. kolo Liverpool-United 2:1
5. kolo Liverpool-Brighton 6:1
6. kolo Liverpool-Stoke ?
7. kolo očekujem Chelsija kući![]()
8. kolo ?
Da, polufinala se igraju ne Wembleyu, to sam zaboravio priznajemWisey je napisao/la:Mada, ako je Wembley vaša 'kuća'.Henderson je napisao/la: FA cup:
1. kolo slobodni
2. kolo slobodni
3. kolo Liverpool-Oldham 5:1
4. kolo Liverpool-United 2:1
5. kolo Liverpool-Brighton 6:1
6. kolo Liverpool-Stoke ?
7. kolo očekujem Chelsija kući![]()
8. kolo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.