Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 19 feb 2012, 21:49

Meni žao trolova :cry: Nikako im King ne da mira ni Carrol :cry: Pa šta će oni pisati u narednih mjesec dana? :cry: Pa imate li srca i sažaljenja za njih? :cry:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 feb 2012, 22:15

Henderson je napisao/la:Meni žao trolova :cry: Nikako im King ne da mira ni Carrol :cry: Pa šta će oni pisati u narednih mjesec dana? :cry: Pa imate li srca i sažaljenja za njih? :cry:
Nakon ovakvog trijumfa KD bi vjerovatno trebao dobiti dozivotni ugovor, jer niko nije uspio strasni Brighton nadigrati kao Liverpool danas :mrgreen: :mrgreen:

Dobra igra L'poola, ali ovo ne treba zavarati jer ipak je to samo Brighton. Ovo treba potvrditi pobjedom sljedece sedmice .
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 feb 2012, 22:42

reds je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Nisam gledala 2. poluvrijeme, pa se nadam da ce neko "postaviti" golove. Drago mi je sto je Kenny izveo ovakav sastav, jer je i on svjestan da su nam kupovi jedina sansa da dođemo do trofeja ove sezone...Sad slijedi Stoke i tu ocekujem "kopanje" do prolaska, kao i uvijek protiv njih...
http://www.matchhighlight.com/latest-go ... -brighton/" onclick="window.open(this.href);return false; samo za tebe redsice. :P (svrati nam češće na temu,nema te u zadnje vrijeme :D )

Što se tiče pobjede,rutinski nema šta.Taman sam i pogodio 3:1 (ne računajući one autogolove :mrgreen: ).U svakom slučaju drago mi je da ekipa konačno igra kako treba u kupovima.To je nešto što sam strašno zamjerao i Rafi i Royu.Dakle,puca se na sve moguće trofeje i igra se ravnopravno na svim frontovima.Realno ako se osvoje oba kupa sezona će biti i više nego uspješna pa makar u ligi bili i na poziciji broj 7.Prvenstveno mi je drago zbog Suareza,Carrolla i Downinga.Svi su dali fin doprinos pobjedi i to je izuzetno važno za njihovo samopouzdanje.Mislim da ova asistencija Downingu znači više nego li onaj gol protiv Oldhama.Suarez da je ostao bez gola,tj. na onom promašenom penalu bilo bi loše,ovako je to već druga priča.Penal je pucao isključivo jer nije bilo kapitena tako da se ne bojim jer neće zadugo imati novu šansu. :D Carroll opet pokazao da može igrati u startnoj postavi te da može biti od koristi ekipi.Mada moram priznati da me strašno nervira što stalno protestuje kod sudija i što stalno pada i traži penale. :x Ostatak ekipe manje više solidan-dobar.Odbrana je dobro odradila ono malo posla što je imala.Jedina zamjerka je slaba reakcija igrača u živom zidu kod onog slobodnjaka al' haj dobro je što su dobili opomenu o ovom meču.

Sada na Wembley po trofej (konačno).Cardiff će sigurno zapeti svim mogućim snagama da proba iznenaditi,borit će se do smrti (kao i po običaju kad manje ekipe dođu do finala).Očekujem neočekivano :mrgreen: .Pitanje je ko će dobiti šansu da zaigra od početka.Mislim da je jedina nedoumica napad.Dakle u odbrani Reina,Glen,Agger,Skrtel i Enrique.U veznom redu vjerovatno Spearing,Gerrard i Henderson( :roll: ).Eh sad pitanje je da li će u napadu igrati Bellamy,Suarez i Carroll ili će se King odlučiti staviti jednog od njih na klupu (najvjerovatnije Carrolla),a šansu dati Downingu ili Kuytu.
Hvala :D Pratim ja ovu temu, ali nemam nesto puno vremena da pisem, a ni za za neke dublje analize.... Strasno me raduje ovaj rezultat i kao i uvijek, nadam se da ce nam donijeti neku bolju formu, ali, eto, vidjecemo....Hendersona i ne spominji,neka ga na klupi, da nam se malo odmore zivci :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 feb 2012, 23:29

Da čestitam Carri ulazak u historiju kao igrač Liverpoola koji je odigrao najviše kup utakmica za Liverpool. 210 utakmica nije mala stvar, to samo rijetki igrači mogu ;)
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 19 feb 2012, 23:49

Henderson je napisao/la:Da čestitam Carri ulazak u historiju kao igrač Liverpoola koji je odigrao najviše kup utakmica za Liverpool. 210 utakmica nije mala stvar, to samo rijetki igrači mogu ;)
Pridruzujem se cestitkama legendi Jamieu :)

Sto se utakmice danas tice...bas ono sto nam je trebalo.Rastavili smo protivnika na proste faktore, a to smo rijetko radili ove sezone.Previse rijetko.Uvjerljive pobjede u principu ne vrijede vise od neuvjerljivih, ali mnogo bolje uticu na moral ekipe i samopouzdanje.Sad idemo uzdignutih glava na Wembley, da konacno prekinemo susu.Sest godina, ljudi :?

Carroll polako hvata formu, bilo bi idealno kad bi on zabio Cardiffu, samopouzdanje bi mu skocilo do neba i mozda bi konacno pronasao pravu formu.Downing je danas asistirao :shock: Suarez opet fulio penal :shock: ali sve u svemu prezadovoljan sam.Najvise me raduje velika ofanzivnost ekipe, to je ono sto nam treba da lomimo ove male ekipe.Razumijem ja kad se protiv Manchestera i Tottenhama odigra takticki, ali ekipe poput Cardiffa se moraju slomiti onako kao sto smo danas slomili Brighton.To isto vrijedi i za ove manje premierligase :D

WALK ON TO WEMBLEY YOU MIGHTY REDS
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 feb 2012, 00:10

Eh momci.Da ste ovako barem odigrali protiv Norwicha,Swansee,Stokea ,sada bi bili 4.mjesto .
Tj. da je King u tim mečevima krenuo sa dva napadača.

Gledao sam utakmicu od 30.minute i prezadovoljan sam sa onim što sam vidio.Konstantna ofanziva i to je veoma veoma bitno.Da smo ovako odigrali tj. sa dva napadača kod kuće protiv gore spomenutih ekipa ,slavili bi.Odlična igra u drugom poluvremenu.Kuyt je trebao pucati penal ,ali King pokazuje "sedmica" ,Suarez uzima loptu.Vjerujte mi,bio sam siguran da će mu odbraniti i tačno je tako bilo.Kada se sjetim da nas je Adam neiskorištenim penalom koštao protiv Wigana,Carrol fulio protiv Chelsea,danas Suarez ,pa izgleda da samo kapiten zna izvoditi penale.Sreća pa se Suarez iskupi iako je ono lahko mogao biti faul Carrola.Carrol gol i asistencija ,Downing asistencija.Odlično.
Nadam se (ko ono reče "nada je vodilja smrti") da je King napokon pronašao dobitnu formulu za male ekipe.Rastavili smo Wolvse na proste faktore baš kao i ove.Da li je to znak da napokon znamo igrati protiv takvih ekipa ? Vidjećemo u nastavku sezone,iako je sada daleko važnije finale.Uz malo sreće ,ako budemo ovako igrali,mogao bi i Cardiff fasovati tricu sigurno.Samo ako budemo sa dva napadača igrali.Međutim,da li će King igrati sa 2 napadača ? Teško.

Jedva čekam finale i nadam se pobjedi od 3:1 ili 4:1.To će biti ako budemo igrali sa Suarezom i Carrolom.Ako ne budemo ,neće biti ni 2 gola na utakmici.
Koliko me samo interesuje kako ćemo igrati u nastavku sezone sa manjim ekipama nakon one pobjede nad Wolvsima i ove danas.
YNWA.
You'll never walk alone.

AlwaysLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la AlwaysLiverpool » 20 feb 2012, 08:04

" onclick="window.open(this.href);return false;
KAKO BI SAMO VOLIO DA DODJE OVAJ IGRAC!!!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 feb 2012, 08:57

Downing i Carrol upisu asisteniciju odnosno gol i asistenciju i odmah nas snijeg ponovo zatrpa :oops: :oops: :oops:
Brighton postigne 4 pogodka no u pogresnu mrezu,valjda su zaboravili da se mijenjaju strane na poluvremenu,ali sve u svemu dobra tekma sinoc bila bi i bolja da Suarez nije promasio penal ali je odigrao dobro,u jedno trenutku prosao 3 igraca Brightona i pucao kraj golmana no loptu je izbacio drugi igrac.Valjda smo napokon naucili igrati protiv malih ekipa i da je KK shvatio da na njih treba ici sa formacijom 4-4-2.Sad se treba okrenuti finalu i Cardiffu protiv kojeg dobijamo utakmnicu sigurno ako pristupimo ozbiljno,napadacki i sa 2 napadaca.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 20 feb 2012, 10:16

http://www.liverpoolfc.tv/video/feature ... r-new-home" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljivo.. :lol:
Nad nama nebo ima da gori!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 feb 2012, 11:03

opet nakon brightona stoke :D hoce li to biti jos jedno finale ?
You are someone else I am still right here

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 20 feb 2012, 11:07

fera je napisao/la:opet nakon brightona stoke :D hoce li to biti jos jedno finale ?

AMIN

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 feb 2012, 11:22

fera je napisao/la:opet nakon brightona stoke :D hoce li to biti jos jedno finale ?
Šta je reći, sudbina. :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2012, 11:58

VolimLiverpool je napisao/la:Eh momci.Da ste ovako barem odigrali protiv Norwicha,Swansee,Stokea ,sada bi bili 4.mjesto .
Tj. da je King u tim mečevima krenuo sa dva napadača.

Gledao sam utakmicu od 30.minute i prezadovoljan sam sa onim što sam vidio.Konstantna ofanziva i to je veoma veoma bitno.Da smo ovako odigrali tj. sa dva napadača kod kuće protiv gore spomenutih ekipa ,slavili bi.Odlična igra u drugom poluvremenu.Kuyt je trebao pucati penal ,ali King pokazuje "sedmica" ,Suarez uzima loptu.Vjerujte mi,bio sam siguran da će mu odbraniti i tačno je tako bilo.Kada se sjetim da nas je Adam neiskorištenim penalom koštao protiv Wigana,Carrol fulio protiv Chelsea,danas Suarez ,pa izgleda da samo kapiten zna izvoditi penale.Sreća pa se Suarez iskupi iako je ono lahko mogao biti faul Carrola.Carrol gol i asistencija ,Downing asistencija.Odlično.
Nadam se (ko ono reče "nada je vodilja smrti") da je King napokon pronašao dobitnu formulu za male ekipe.Rastavili smo Wolvse na proste faktore baš kao i ove.Da li je to znak da napokon znamo igrati protiv takvih ekipa ? Vidjećemo u nastavku sezone,iako je sada daleko važnije finale.Uz malo sreće ,ako budemo ovako igrali,mogao bi i Cardiff fasovati tricu sigurno.Samo ako budemo sa dva napadača igrali.Međutim,da li će King igrati sa 2 napadača ? Teško.

Jedva čekam finale i nadam se pobjedi od 3:1 ili 4:1.To će biti ako budemo igrali sa Suarezom i Carrolom.Ako ne budemo ,neće biti ni 2 gola na utakmici.
Koliko me samo interesuje kako ćemo igrati u nastavku sezone sa manjim ekipama nakon one pobjede nad Wolvsima i ove danas.
YNWA.
Da su svi protivnici poput Brigtona , Liverpool bi vjerovatno bio prvak Engleske ali.....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 feb 2012, 12:16

U Engleskoj nema loših ekipa, to mora svima biti jasno. Forma neke ekipe mora biti promjenljiva, bar što se ove lige tiče, pa tako možda i Liverpool naniže strašnu seriju dok ekipe ispred počnu kiksati. Nikada se ne zna. Meni je samo žao što su se mnogi provukli bez poraza na Anfieldu.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 feb 2012, 12:38

Saurman je napisao/la:Da su svi protivnici poput Brigtona , Liverpool bi vjerovatno bio prvak Engleske ali.....
Istina ali većim dijelom je do Liverpoola nego protivnika.Na početku sezone su nadigrali skoro sve protivnike ali realizacija je bila katastrofalna.Protiv Brightona su pogodili tj.iskoristili većinu šansi i zbog toga slavili.Isto tako su mogli pobjediti npr.Norwicha,Uniteda ili nekog trećeg. ;)
Rolex312 je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/video/feature ... r-new-home

Zanimljivo.. :lol:
:lol: Da je meni uletiti ovako pa da mene zbrinu. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 feb 2012, 13:50

Carling cup:
1. kolo slobodni
2. kolo Exeter-Liverpool 1:3
3. kolo Brighton-Liverpool 1:2
4. kolo Stoke-Liverpool 1:2
5. kolo Chelsea-Liverpool 0:2
6. kolo City-Liverpool 0:1
Liverpool-City 2:2
7. kolo Cardiff-Liverpool ?

FA cup:
1. kolo slobodni
2. kolo slobodni
3. kolo Liverpool-Oldham 5:1
4. kolo Liverpool-United 2:1
5. kolo Liverpool-Brighton 6:1
6. kolo Liverpool-Stoke ?
7. kolo očekujem Chelsija kući :D
8. kolo ?

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 20 feb 2012, 13:59

Henderson je napisao/la: FA cup:
1. kolo slobodni
2. kolo slobodni
8. kolo ?
Mada, ako je Wembley vaša 'kuća'. :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 feb 2012, 14:06

Wisey je napisao/la:
Henderson je napisao/la: FA cup:
1. kolo slobodni
2. kolo slobodni
8. kolo ?
Mada, ako je Wembley vaša 'kuća'. :mrgreen:
Da, polufinala se igraju ne Wembleyu, to sam zaboravio priznajem ;)

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 feb 2012, 14:24

"We had a couple of injuries on Friday and Saturday with Bellers and Daniel Agger," the Scot told Liverpool's official website.

"We'll have to see how they are but they should be alright, I think."
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 feb 2012, 14:42

" onclick="window.open(this.href);return false;
Na 1:00, ovakve igrače nisam nikad volio niti ću voljeti. Sama dva naša igrača, upravo zbog toga mi je drago što mu nije Carrol dao loptu, a i žao mi je što mu je asistirao. Neka i on vidi kako je biti sebičan, možda ga to promjeni.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.