FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 09 apr 2014, 23:39

Salim se ja, dobar si forumas, cijeni se tvoje misljenje. Samo prognoziraj. :cool:

Ili cemo mi presuditi Realu kao treci Njemacki predstavnik ili ce Chelsea presuditi nama kao treci Engleski predstavnik. :mrgreen:
Imam osjecaj da ce se stimati finale Bayern-Real, kad vec ne moze Barca tu upasti. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 apr 2014, 23:40

@PEP Kralju imam nesto bolje za tebe, od istog estradnog umjetnika (gledaj mu dresa) :rol: :opaopa:

[youtube][/youtube]

:rol: :rol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2014, 23:41

majestic24 je napisao/la: United je imao dosta vise prilika u ovom mecu,vise smo bili u napadu a to je sve zahvaljujuci izostanku ovog dvojca.
E, ebiga šefe. :cool: Niti su ta dvojica toliko falila, niti je United šta pokazao (u napadu).
autogol je napisao/la:Ulazi Rafinha,izlazi Goetze...ja ovako :shock:
Ja ovako :clap: Ma lik se nije vidio. Najgori pored Riberyja.
Valencia je napisao/la:Dante i Boateng su najslabije karike u Bajernu. Njima su potrebni Martinez i Svajn da ih cuvaju od brojcano vecih napada protivnika. Svaki napad sa vise igraca je pokazao slabost posljednje linije Bajerna.
De ne buncaj tu (mada smo generacija možda :) ). Šta su to konkretno Boa ili Dante pogrešno odigrali pa da budu toliko kritikovani?
Uostalom, ne možeš stoperski par Bayerna (sa ovakvim načinom igre) porediti sa Junajtedovim ili sličnim ekipama, gdje desetorica igrača stoje ispred njih, gdje se protivnički napadi konstantno udvajaju, tercaju (jel se tako kaže) i gdje su sve mobilne snage usmjerene ka defanzivi.
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 apr 2014, 23:45

Prvo poluvrijeme preslikano iz Manchestera. Napadali smo skoro cijelo vrijeme, ali se United vraski dobro branio. Zaprijetili su iz par kontri, cak i postigli gol, ali je ponisten. U drugom poluvremenu su krenuli ofanzivnije, jer nisu imali vise sta cekati. Tada sam bio ubijedjen da prolazimo. Zabili su taj gol (pardon euogol), ali su i nas probudili. Vec u sljedecem napadu izjednacenje i jos dok su bili u soku Muller zabija za vodstvo. Jos jednom se pokazalo da je Tomica igrac za velike utakmice. Nigdje ga nema cijelo vrijeme i onda u stilu nekog starog lisca postize gol iz peterca. Onda Robben uspijeva dokrajciti United sa jednim slalomom kroz sesnaesterac Uniteda, uz malu pomoc Vidica.

Sto se tice polufinala nekako sam neopredijeljen koga bi volio da izvucemo. Celzi je sigurno najtezi protivnik, jer imaju Mourinha na klupi i njegov cuveni bunker (nemam nista protiv takvog stila igre), a mi protiv takvih ekipa igramo jako tesko, sto smo mogli vidjeti i na primjeru Uniteda. Real tesko da se moze toliko zatvoriti, tako da protiv njih imamo vece sanse za prolaz. Atletico i nisam nesto mnogo gledao ove sezone, ali cinjenica da su izbacili Barcu i da su prvi u prvenstvu dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi. Bit ce tesko bez obzira koga izvucemo, ali ne sumnjam da ce momci ici na pobjedu i pokusati da se odbrani titula u LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2014, 23:48

farinelli123 je napisao/la: *Al' priznajte da ste me se setili kad je Evra dao evrogol :P
damn :mrgreen:

Ma dosta toga je aludiralo na lošu sreću, tako da sam od početka bio oprezan (sa prognozama :D ) i pošto sam jako sujevjeran, ispoštovao sam neke svoje zakone da ne bi došla marica. :)

Lično vjerujem da smo od svakog narednog protivnika jači, ali eto nešto mi se traži Real.
Dajte taj dvoboj!
Vom Jäger zum Gejagten

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 apr 2014, 23:52

Dajte na nam sada FC Petrol London.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 apr 2014, 23:55

sekerbay je napisao/la:
Ps.
Drugo pv fantazija.
Pep izdominiro izmjenama.
Impresivno je ovo bilo.
Sada je u suštini mnogima krivo što ih je Pep u potpunosti demantovao.
Večeras je bio majstor, igrao oprezno dok je bilo 0:0, ManU zabije gol i onda se divlja zvijer (u ovom slučaju s mozgom) budi i lomi protivnika. Kako je samo uzvraćen udarac. Mandžoni u stilu velikog trpača, nakon ubačaja velikog ČAROBNJAKA Riberyja. Ribery gigant kad je najpotrebnije , pored asistenicije, miješao je više puta odbranu ManU-a.
Onda stupa na scenu fu.cker na prvi momenat naivnog lica, THOMAS MULLER, a zabija u stilu svog prezimjenaka i giganta šesnaesteraca u 70-tim godinama, Gerda.
A onda na scenu stupa Kralj Wembleya Arjen Robben i šeta, šeta, voza, a onda trpaaa....I priča je završena gigant evropskog fudbala, nevjerovatna bavarska mašina je u polufinaluuuu.....
Pep je već neke osnovne ciljeve ispunio. A ne treba zaboraviti koliko je teško s braniocem titule doći do polufinala a još je dosta toga bilo suvereno.

A samo ko dovoljno ne konta i ne uključuje mozak, može reći da su nam stoperi odradili posao loše. Pa njima je bilo najgore, valja presjeć kontre, valja se postaviti kada si na vjetrometini. I stoperi su nam bili dobri, nema ni tu nekih zamjerki. Boa večeras bolji nego u prvom susretu, bezskompromisan često. Dante isto dobar....
Impresivno je kako se Bayern vratio nakon zaostatka, tako kulerski, tako jednostavno, tako ubojito. To pokazuje da je i ovaj Pepov Bayern itekako moćan.
Juppov Bayern je bio pragmatičan, živio od emocije, jer svi su htjeli tu titulu, zbog izgubljenog finala, zbog toga što im je to prva titula LP koji su htjeli ščepat.
Pep ide na taktičke zamisli, ide komplikovanijim načinom, ali to je njego stil. On taktkički ubija protivnike.....Ova ekipa ima više planova. Ona Juppova je toliko gorila na terenu i bila nabrijana, da je to krasilo. Ali sada su tu različite opcije prisutne.

I još jedna stvar, ova utakmica je dobijena sa toliko izostanaka bitnih igrača. Koliko je samo falilo bitnih veznih igrača (računat ćemo 3 jer Javi bi večeras igrao u vezi) a opet ManU nije došao do bilo kakve ravnoteže u veznom redu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 apr 2014, 23:56

Još jedna mirna noć i spavanje ko beba.

Stvarno je postalo odvratno biti navijač Bayerna. Nema uzbuđenja, nikako, a kad ga ima onda si u banani, pa kak sad to. Eto uzbuđenje je sastavni dio nogometa. Jučer sam rekao da se saspe kamenje po PEPU kada Bayern odigra kao Real jučer. Gore od ovoga ne može biti i sada hejteri ponovo imaju svoj dan. Sve kaj ću ima ja u tom trenutku moći protuargumentirati je 25 udaraca na gol prema 6 uz to 11 na prema 3 kornera. No i sam znam da me te brojke neće spasiti i da neće biti dovoljne. Neće biti dovoljne iz slijedećeg razloga.

Bayern je dosta osakaćen ušao u utakmicu. Nedostatak igrača u sredini pokušali smo nadoknaditi sa bekovima. Bayern je u prvom poluvremenu igrao jako čudno. Kada bi morao reći sa brojkama formaciju Bayerna rekao bih 2-3-2-3, bolje od toga ne ide. Pritisak je urodio plodom, te strah da se ne prolazi dalje mogao se vidjeti na igri Bayerna. Doslovce je Bayern izgledao kao zbunjena momčad, dok se ManU nada. Nakon 15 minuta, jedina mi je želja bila da se do poluvremena dođe sa 0:0, jer onda se stvari nanovo mješaju. Oćekivao sam odmah promjenu Rafinha-Gotze no ona se nije dogodila i dobro da nije. Manu zabija za 0:1 i nevjerica je obuzela sve navijače Bayerna. U tom trenutku sve odvratnosti ispadanja od ovakvog protivnika prošle su mi kroz glavu. Nikakva igra s obje strane, ali se podređena momčad krumpira. Kako je i komentator rekao, takvi udarci se događaju jako rijetko, a mi koji bolje znamo, Evra je to stepo sad i više nikad. Ak se ispadne na ovakav način, možemo svi komotno sa ekipom i Pepom počiniti Hara - Kiri.

No tada se Bayern budi! 8-)

Nećeš danas, ne na ovakav način, pravda će pobijediti! Navijači ManU-a nisu ni prestali slaviti, a primaju pogodak. Metnuo ga je ni manje ni više nego naš Mario Mandžukić!!! Pazite prava devetka igra od početka i zabija GOOOOL!!! Pa jel to pod PEPOM uopće zamislivo?!?!? U toj akciji Gotze je fenomenalno poslužio i to je bilo sve od njega za ovu tekmu. Ako ništa drugo sudjelova je u akciji koja je rezultirala pogotkom. Kad je Manđa zabio, nisam skočio niti previše se veselio, jer sam bio svjestan rezultata itekako. No kad Manđa zabije gol on nekako diže tu momčad jer je igrač koji zna "uzjebat" atmosferu.

Nakon toga događa se očekivano. Rafinha ulazi, Kroos dobiva pomoć u sredini terena u obliku Lahma i Bayern se transformira. ManU je malo bio u knock-downu, ali su uspjeli stvorit nekakvu priliku koju je Rooney dobrano "zasro". I tada sam živio na rubu...

Ko je ono zabio drugi i kak? toliko me prala nervoza da se nemrem niti sjetiti akcije. Ah da, Ribery probija stranu, prebacuje na drugu, Robben lomi i sa DESNOM nogom ubacuje u pet metara, ALI PO PODU i Muller ga zabija!!!! HA HA HA 2:1 za Pepa. Kao što sam i rekao, Muller može igrati lijevog beka, samo da bude u ekipi...

Srce mi još nije mirovalo, još se nešto moralo učiniti, a ko će drugi nego najbolji igrač Bayerna, Arjen Robben. Ma čim je dobio loptu, ja sam vidio pet sekundi unaprijed što će se dogoditi. Jedino nisam u tom trenutku bio ziher dal će lopta ući ili neće. Tih 5 sekundi brzo je prošlo i Robben ga je METNUL! Tada sam prvi puta odahnio, ali još me mučio onaj moj "švabizam" "nije gotovo dok debela šavbica ne propjeva", a definitivno nije gotovo ako bayernov protivnik ManU! Jedva sam doćekao kraj utakmice ne bi li odahnuo! Kraj, ŠLUS PFIF! Bayern je u polufinalu!!!

Uff, umalo zaboravio! PEP je bio toliko bezobrazan, da je izvadio Mullera i zadnjih 10 minuta igrao sa dvije špice! O šta se sve usudi taj PEP! Usudio se gubiti 0:1 doma i to protiv Engleza, okrenuti utakmicu i pobjediti sa 3:1 da ne bude nikakve mrlje na našem prolazu! Zaigrati bez zadnjeg veznog, pa staviti Lahma na šesticu i završiti utakmicu sa dva napadača! Stvarno je taj PEP hrabar momak.

Pep je ovu tekmu dobio radi mene. Ja sam sebi obećao da Bayern ove sezone MORA igrati sa Real Madridom i zato je sad najbolje vrijeme da se odmjerimo sa tim klubom! To je moj TRAUMLOS i to želim i ništa drugo.Neka se ona dva betona međusobno tuku, a mi ćemo da halamao fucu! Rukavica je baćena, nadam se da će prihvatiti izazov. 8-)

Pep je prije tekme rekao, da je ovdje samo rezultat bitan i nadam se da je to razlog slabije prestave u prvom poluvremenu, a ne to što nam je falio određeni broj jako važnih igrača s kojima Bayern drugačije izgleda. Nadam se da će hejteri imati na umu činjenicu da Bayern bez Martineza, Thiaga i Schweinija nemre biti isti kao onaj sa njima. Forma se mora podići, porazi u BUNDESLIGI su nebitni, sada se samo živi za obranu HENKELPOTA!!!

AUF GEHTS BAYERN!!!!

Da, da nisam gotov.

Poruka sa "SCUMOVCE"

Kada je Evra zabio gol nadam se da ste se veselili, da ste skakali do stropa i pri tom se malo od uzbuđenja ozlijedili. Nadam se da ste zagrlili i izljubili svoje sinove, cure, žene , prijatelje, sve one koji su vam bili pri ruci. Nadam se da vam je srce zakucalo kao nikada do sada, nadam se da vas je sreća preplavila, da vas je vjera u prolaz povela, nadam se da ste poslali tisuću i jedan SMS. Nadam se da ste u tom trenutku razmišljali o tome, kako ćete proči dalje, kako ste uspjeli izbaciti najjaču momčad na kontinentu, da ste uspjeli nadmudriti i osramotiti PEPA, te baciti na koljena diva poput Bayerna. Nadam se da vam se sve to dogodilo i da ste pucali od sreće, ponosa i ushićenja!!! Nadam se tome toplo se nadam...

Sad se NADAM DA PATITE I DA NEĆETE MOĆI SPAVATI!

Dobro zapamitite ova tri lica:

slika

slika

slika

Neka vas ove slike muće u vašim najgorim noćnim morama, neka vas bude u znoju, neka vam nedaju mira NIKAD! Neka vam koljena klecaju i teže gutate kad čujete imena

MANDŽUKIĆ

MULLER

ROBBEN

Nek vam je sa srećom, kako bi ovo prebolili! Vjerujte vrijeme lijeći sve rane, a da bi ova rana zacijelila trebati će jako puno vremena jer se još jako dugo nećemo sastati. Samo bi još htio reći da ne bi mislili kako sam okrutan, Robbenovu facu vam nisam pokazao već njegova leđa, jer znam da bi vas ona mogla dovesti do ludila.

A sad marš igrat BUNKER protiv Aston Ville!

8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 09 apr 2014, 23:58

Zadnjih 10-ak godina, uz recenicu == "Murinjo je (pa nesto po slobodnom izboru) " Real osvaja ove godine " je recenica koju najcesce cujem a da se tice fudbala.

Rekao sam vec da se nadam da sinocna pobeda Borusije nad Realom nece biti efektivna kao nas poraz od Arsenala prosle sezone.

Mada ja licno mislim da bi nam teze bilo sa Atletikom nego sa Realom. A Celsi mi je skroz nedefinisan ove sezone, ne znam sta se od njih moze ocekivati.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 apr 2014, 00:05

k'o da ste protiv spanije igrali koliko dramaticne postove imate :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 apr 2014, 00:20

Geronimo

To je tacno. Nije isto braniti se sa 10 i recimo 6-7 igraca. Svakako da je odbrani Junajteda lakse. Zbog toga je mozda svaki treci napad Junajteda opasan po gol, a Bajerna svaki deseti. To je jasno.

IPAK, Boateng definitivno nije dobar stoper. To bi tek doslo do izrazaja da je Bajern malo vise i malo cesce izlozen nezgodnim napadima protivnika. Nemojte biti kao simpatizeri Barse. Ja sam svojevremenom onom nadobudnom Romairoooou pokusavao dokazati da Pike nije najbolji stoper na svijetu. On u najboljim danima Barse skoro da nije imao posla. Tu i tamo zaluta poneki protivnicki napadac i udari u zid od tri-cetri stopera Barse, od kojih je jedan Pike. Sada se vidi da je Pike dobar branic, ali da nije sami vrh. Dante je dobar stoper. Nista vise i nista manje. Nesto kao Kufur u svoje vrijeme. Ponekad je nonsalantan u kriticnim situacijama i to je svakako problem za Bajern. Za razliku od Boatenga, on ipak razmislja kao stoper. Posebno je dobro sto zna odigrati pas.

Martinez je sila od igraca. On mora igrati zadnjeg veznog. Ja sam apsolutno fasciniran igrom tog momka. Najbolji defanzivni vezni u ovom trenutku, sigurno. On i Svajn mogu dobro zatvriti defanizvu. Lam je od puno vece koristi na beku sa svojim izletima prema naprijed. Upravo on oslobadja prostor Robenu koji je prejeben 1v1 kada je na 20m od protivnickog gola.

Znaci, njih dvojica u vezi. U napadu ona slina odvratna. Krila Roben i Riberi.

I za preostalo mjesto konkurisu Miler, Kros, Tiago i Gece. Jako, nema sta. Svaki od navedenih daje drukciji ton igri Bajerna i svaki je podjenako opasan.

Bice neizvjesno do kraja. Svaka ekipa je pokazala snagu i odredjene slabosti. Niko nije izraziti favorit.

Bajern - ima najvece sanse, bez sumnje, ali nije izraziti favorit. Snaga je mentalitet i timski duh. Imaju sirinu. Fino izbalansirana ekipa. Slabost je odbrana.

Real - prilicno nekompatibilna i plastificirana ekipa sa velikim individualnim kvalitetom. Ronaldo je trenutno najbolji igrac svijeta. Bejl svakog trenutka moze eksplodirati. Prejebeni su iz kontre sto je Bajernu slaba tacka. Igraju lose odbranu, vezni red nonsalantan. To im je velika slabost. Igraju naslabiju odbranu od preostale cetri ekipe.

Celzi - Murinjo je veliki motivator. Celzi ima granitnu odbranu i timski duh. Odlicni su po krilima i ranjvi kroz sredinu. Vezni red potrosen, napadaci van forme. Imaju najslabiji vezni red i to je njihova najveca slabost.

Atletiko - strasno nabrijani i agresivni. Fizicki najspremniji, mada bi ih mogao sustici umor sada kada se grcevito bore na dva fronta, a nemaju potrebnu sirinu. Vec su ispala iz stroja dva ponajbolja igraca i pitanje je kakvi ce biti kada se vrate. Njihova najveca barijera bi mogal biti neiskustvo.

Aje, bice zanimljivo. Neka uzme Celzi. Ako ne moze Celzi, neka uzme Atletiko :).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 apr 2014, 00:29

anton 1983 je napisao/la:
Da, da nisam gotov.

Poruka sa "SCUMOVCE"

Kada je Evra zabio gol nadam se da ste se veselili, da ste skakali do stropa i pri tom se malo od uzbuđenja ozlijedili. Nadam se da ste zagrlili i izljubili svoje sinove, cure, žene , prijatelje, sve one koji su vam bili pri ruci. Nadam se da vam je srce zakucalo kao nikada do sada, nadam se da vas je sreća preplavila, da vas je vjera u prolaz povela, nadam se da ste poslali tisuću i jedan SMS. Nadam se da ste u tom trenutku razmišljali o tome, kako ćete proči dalje, kako ste uspjeli izbaciti najjaču momčad na kontinentu, da ste uspjeli nadmudriti i osramotiti PEPA, te baciti na koljena diva poput Bayerna. Nadam se da vam se sve to dogodilo i da ste pucali od sreće, ponosa i ushićenja!!! Nadam se tome toplo se nadam...

Sad se NADAM DA PATITE I DA NEĆETE MOĆI SPAVATI!

Dobro zapamitite ova tri lica:

Nek vam je sa srećom, kako bi ovo prebolili! Vjerujte vrijeme lijeći sve rane, a da bi ova rana zacijelila trebati će jako puno vremena jer se još jako dugo nećemo sastati. Samo bi još htio reći da ne bi mislili kako sam okrutan, Robbenovu facu vam nisam pokazao već njegova leđa, jer znam da bi vas ona mogla dovesti do ludila.

A sad marš igrat BUNKER protiv Aston Ville!

Da ga yebes opet necu duze sanjati tu trojicu koliko cete vi ovaj dvojac

slika

I nakon 15 godina jos vam povremeno u snove navrate
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 apr 2014, 00:30

Idealan poklon za 6. rođendan najboljeg pdf-a među svim pdf-ovima :D :njanjanja: :opaopa: :thumbup:
slika

Sram vas i stid bilo kako to još niste u ponedjeljak primjetili. Ja još pomjerio dernek da se sastave dva slavlja, a vi ništa :hmmmmm: :zviz:
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 apr 2014, 00:58

slika
:cool: :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 apr 2014, 01:23

Momciluk se nije trebao zamjerit Svajniu :?
slika

slika
Nakon Olica,Mandzo :lolno:
slika

slika
Nego jeste primjetili da je kod Mance logo kluba bijel,shvatili ljudi da vise nisu djavoli nego andjeli :D

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 10 apr 2014, 01:30

Napisao je nekad neko, tema je kuca koja se gradi :) Cestitke za rodjendan posebno utemeljiteljima ove uberteme :clap: :clap: ...I da napokon iskoristim meni omiljene smajlice, a do sad nisam imao nikako priliku otkad su se uveli, zbog ove zadnje tri tekme, al' ovako je jos sladje, pazi sad, opa:
:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 apr 2014, 02:30

PEP je napisao/la:Dajte na nam sada FC Petrol London.
Bas trebas biti naivan i izabrati tako nesto.
#miasanmia

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 10 apr 2014, 08:24

Koliko je onaj Robben škrt i arogantan igrač to nije normalno...

Čestitke na prolazu!

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 apr 2014, 09:01

dajte nam taj atletiko :!: :cool:
tanano iskustvo + ta toliko hvaljena fizicka sprema = velike sanse za bayu.
cuj, fizicki najspremnijaekipa na svijetu. :) dok se bayini igraci budu odmarali, oni ce trljat zegu u primeri.
osim toga, atleti bi igrali protiv tima koji igra najyebeniji presing na dunjaluku. nasi su odmorni i u stanju odigrati presing svih 90 min., atleti jok. protiv barce su ispuhali do 70. minute.

real ne igra na posjed, tako da bi tekma protiv celskog bila otvorena. ono, celzi ne bi parkiro autobus. ako bude tako, dajem prednost madridskoj navali. ako bayo i real prodju u finale, vjerujem da cemo odbraniti titulu. jednostano, realova odbrana ne moze izaci na kraj sa bayinim napadacima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 apr 2014, 09:20

Kad je Robben zadnji put desnicom zavrnuo u šesnaest' ? :shock:

Muller Killer :cool:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.