FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma dobro je ovo sve kad skontas kakva nam je država i normalno je da igrači žele pobjeći odavde, kao i ostali ljudi sto bježe. Mene samo nervira sto nemamo više samopouzdanja profesionalnosti u našim igračima svi se zadovolje Turskom I Azijom eventualno srednjom nekom Evropskom ligom to nam je vrh.
- feniksptica
- Kontakt:
Znaju nisu neki kvalitet da se trude. Vece su pare u tim klubovima nego u evropi. A kad se tamo zavrsi epizoda opet mogu doc ovdje igrat za fine pare..linijom manjeg otporaDobar je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:36Ma dobro je ovo sve kad skontas kakva nam je država i normalno je da igrači žele pobjeći odavde, kao i ostali ljudi sto bježe. Mene samo nervira sto nemamo više samopouzdanja profesionalnosti u našim igračima svi se zadovolje Turskom I Azijom eventualno srednjom nekom Evropskom ligom to nam je vrh.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeppermintSA
- Kontakt:
U globalu, ovo nije loše. Alternativa je bila da ostaneš sa nezadovoljnim igračem koji bi ti pravio probleme i da uz to izvišiš na ljeto bez feninga od njegovog transfera. Cifra je itekako dobra, nekih pola miliona maraka za igrača u 28. godini kojeg nije bilo ni na mapi do prije par godina. ****, šta je tu je.
E sad, sve što sam napisao vazice ako nešto od tog novca uložimo u makar jedno pojačanje. Potpuno je neprihvatljivo da u drugi dio sezone u kojoj ganjamo možda najbitniju titulu u klupskoj istoriji uđemo dosta slabiji nego sto smo bili u prvoj.
Ako će sav iznos Rahinog i Tatarovog transfera obrnuti na plate uposlenika i trenutnog igračkog kadra nisu normalni. Ali doslovno.
E sad, sve što sam napisao vazice ako nešto od tog novca uložimo u makar jedno pojačanje. Potpuno je neprihvatljivo da u drugi dio sezone u kojoj ganjamo možda najbitniju titulu u klupskoj istoriji uđemo dosta slabiji nego sto smo bili u prvoj.
Ako će sav iznos Rahinog i Tatarovog transfera obrnuti na plate uposlenika i trenutnog igračkog kadra nisu normalni. Ali doslovno.

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nije meni problem sto su nam otisla dva najbolja igraca, nego sto mi jos ni haber da dovedemo adekvatne zamjene, a za par sedmica liga pocinje.
Uvijek isto sranje, ili nam igraci u nevrijeme odu ili kasnimo sa pojacanjima.
Uvijek isto sranje, ili nam igraci u nevrijeme odu ili kasnimo sa pojacanjima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Zuka ba kakve ti ovdje propalitete forsiras?
Cuj Hiros... sta je vama ljudi, imamo Dzania i Dala!
A benjo treba nama da se zahvali, a ne mi njemu
Cuj Hiros... sta je vama ljudi, imamo Dzania i Dala!
A benjo treba nama da se zahvali, a ne mi njemu

-
- Kontakt:
Nazalostfeniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:38Znaju nisu neki kvalitet da se trude. Vece su pare u tim klubovima nego u evropi. A kad se tamo zavrsi epizoda opet mogu doc ovdje igrat za fine pare..linijom manjeg otporaDobar je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:36Ma dobro je ovo sve kad skontas kakva nam je država i normalno je da igrači žele pobjeći odavde, kao i ostali ljudi sto bježe. Mene samo nervira sto nemamo više samopouzdanja profesionalnosti u našim igračima svi se zadovolje Turskom I Azijom eventualno srednjom nekom Evropskom ligom to nam je vrh.
- feniksptica
- Kontakt:
Sto se tice sirine :
Imas 3 golmana, molis Boga da se Vladan ne povrijedi.
Imas 4 stopera, molis Boga da Mili ostane i ne povrijedi se i da Dupovac ponovi istu polusezonu.
Imas 3 desna beka, molis Boga da se Oremus ne povrijedi
Imas 1 lijevog beka, jer su ti zamjenske opcije sve izmisljotine.
Imas sredu koja nam je zlato.
Imas krila od koji jedino sto mozes nesto ocekviati je od Fanima i molis Boga da ne bude povrijedjen.
O napadacima je sve ispisano.
Mijesamo babe i zabe, odnosno kvalitet i kvantitet
Imas 4 stopera, molis Boga da Mili ostane i ne povrijedi se i da Dupovac ponovi istu polusezonu.
Imas krila od koji jedino sto mozes nesto ocekviati je od Fanima i molis Boga da ne bude povrijedjen.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 06 feb 2021, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa nisu samo Tatar i Rahman bez poraza i dosli do play offa EL...feniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:50Sto se tice sirine :
-
- Kontakt:
Dokle je Hajrovic stigao ?
A jbg brate, nismo Man City. Liverpool uništio sezonu sa 13.5 igrača, zamjena za Salaha bio Lallana, za Trenta neki Williams, za Robertsona Milner, VVD nije ni imao zamjenu, što im sad dolazi na naplatu, itd. Nađi mi ekipu koja na klupi ima podjednako dobre igrače kao u prvoj postavi. U cijeloj Evropi. Samo Man City, koji fakat može rotirat iz kola u kolo jer imaju dva igrača svjetske klase na svakoj poziciji. Tottenhamu ode Kane, već u problemima, kiksaju iz kola u kolo, sva taktika pada u vodu.feniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:50Sto se tice sirine :
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
"Upravi je kluba je samo do para" najjaci komentar koji sam procitao
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tu je negdje oko Kaknja
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ni u jednom momentu ja to nisam napisao niti to znam i ne trpaj mi nešto što nisam rekao. Na tvoj post sam se nadovezao samo zato jer ti tvrdiš da nije bilo drugih ponuda.miky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:29Iz cega si ti izvukao da je imao bilo kakve ponude koje je klub odbio za njega? I zasto mislis da neki klub u Evropi koji ga je htio nebi mogao navuci ove pare.Evo prodali smo Rahmanovica za više para za klub koji je pri dnu Turske lige,mislis da ga je neko htio da nebi mogao dati ove "male" pare za neke normalne klubove u Evropi.Eto onda da preformulisem ne postoji klub u Evropi koji bi dao za Tatara 400K maraka + plus sto ce on od sebe dati.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:23Promašuješ prioritete drug. Ne pita se samo igrač, menadžer i budući klub. Broj 1 prioritet je interes našeg kluba i nikoga i ništa osim toga ne treba žaliti jer nije se rodio taj koji je nezamjenjiv. Šta me briga gdje će nastaviti karijeru i gdje će nakon toga i šta me briga što je navodno doplatio iz svog džepa. Uplaćeno je u kasu FKS i to je jedino bitno. Unazad 20 godina x 2 prelazna roka = 40 prelaznih rokova, 40 rokova x ovakva prodaja 2 igrača = koja cifra? Šta misliš?miky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:11
Prvo iz izjave njegovog menadjera prije nekih 10-tak dana.Kad prica da su se razletili na vise strana da mu nadju klub i da ima jos malo vremena do kraja prelaznih rokova u Evropi u tim djelovima gdje on ima kao menadjer uticaj. Gdje sam iz izjave izvukao da su oni to koji mu traze klub i da im se zuri.
Drugo sam ovaj transfer je na kraju "daj sta das" za njega jel prelazni i u Saudiji zavrsava sutra(sad ovaj tajming tuce na treningu je jos veca enigma i nesto o cemu bi se trebalo popricati). Uglavnom mislim da mu je to jedino ostalo i sama cijenica da on i menadjer od sebe daju dodatne pare govore na to sve.
Generalno zelim mu srecu nemam ja problem sto je on otisao dole da zaradi,najvise pricam da mi je zao sto nije nasao klub bilo gdje u Evropi i da ostvari neku bolju karijeru,jel iskreno poslije Saudije mislim da mu slijedi povratak ovamo a to nikako nije put kojim sam mislio da ce ici,jel mu je karijera trebala krenuti ka ozbilji poslije toga sto je ovdje uradio dogurao do repke i ozivio tu karijeru da kazem,mislio sam da ce biti ipak nesto bolje.
Da ne lutam puno od onoga što želiš reći - ozbiljna karijera ne počinje u 27oj godini do koje u CVu imaš HNL2 i PLBiH. I mislio sam prestati čitati post nakon ovog "iz izjave sam izvukao...". Dakle, to je tvoje shvatanje, a ne činjenica i pouzdan info. Eto da je ima ponudu iz Jupiler lige od 100k € i ovu iz Arabije, šta je to klub trebao prihvatiti? Ne brkaj prioritete.
Jedino što želim da kažem jeste to da smatram da klub treba da prihvati najbolju ponudu po klub i to je sve. Naravno da i igrač treba da bude zadovoljan, ali u slučaju Tatara najviše klub treba da se pita i tako se treba i postaviti. Zato što bi Tatar bez FKS, novac koji će dole dobiti, mogao sam da gleda na filmu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Naravno da nisu, ali nasa igra je bila grozna bez njih. Samo se sjetite Radnika i one patnje do nadoknade, gdje smo i vise nego sretno dosli do pobjede.Zip je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:52Pa nisu samo Tatar i Rahman bez poraza i dosli do play offa EL...feniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 22:50Sto se tice sirine :
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Kabinet1987, misstianopenaldo, Napapijri, nedimmmm1337, pierce, Vanja8, zagorski i 115 gostiju.