Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BIHfan » 01 dec 2013, 17:51

Normalno da ce Negredo biti u vrhunskoj formi kad igra svaku utakmicu od pocetka, Dzeko takvu sansu nije dobio, manite mi to ovaj grize.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2013, 17:57

Dolazak Negreda je pun pogodak za City, što se ne bi reklo za Džeko. Dobijao je on svoje prilike od Mancini-a do sadašnjeg trenera ali nije niti jednu iskoristio, s tim da treba u obzir uzeti uništavanja forme samog Edin-a nakon četiri gola Tottenham-u gdje je sljedeću utakmicu završio na klupi.

U ovoj sezoni je u prve tri utakmice počinjao u prvih jedanaest gdje je postigao jedan gol. U te tri utakmice Negredo je ulazio sa klupe upravo umjesto njega gdje je postigao dva gola. Ključna utakmica je bila protiv Hull-a kada je na poluvremenu zamijenio Edin-a i odmah je postigao gol.

Negredo je igračina, baš kao i Džeko ali ovaj prvi je pokazao svoj puni potencijal, dok to naš Edin nije. Nadam se da će otići iz City-a iako sumnjam u to.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 01 dec 2013, 18:00

Taco tako majstore.Nas narod nezna kritkovat nego pocne ismijavat .Jarane da je Messi Bosanac I da odigra lose nekoliko utkamica i njega bi nas narod ismijavo !Vjeruj mi MESSI bi bio ismijavan !
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 01 dec 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 01 dec 2013, 18:03

vidjecemo negreda u ligi sampiona kada dobiju bayern, nece se vidjeti na terenu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 dec 2013, 18:06

BH430 je napisao/la:vidjecemo negreda u ligi sampiona kada dobiju bayern, nece se vidjeti na terenu
Dovoljno da se vidi u Premier Ligi. A i protiv Bayerna je Negredo bio taj koji je usao i zabio odlican gol za 1:3 (ne mogu zamisliti sta bi bilo da je Dzeko usao i onako zabio).

Ja ne znam kako vise ovdje neki mogu izmisljati izgovore, dokle ce vise krivica biti u drugima. I ja ''mrzim'' Negreda i svaki put mi bude neizmjerno krivo kad on zabije gol, ali treba ostati realan.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 dec 2013, 18:09

:lol: :lol:

kao da dobivaju dnevnice pa moraju izmisljati ove izgovore.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 01 dec 2013, 18:10

Džeko zaštićen na forumu ko grizli :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2013, 18:13

Morat ce onaj debil iz Amerike pravit novi "vlog".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 dec 2013, 18:13

Ni po cemu Negredo NIJE bolji od Dzeke , jeste u 2x boljoj formi , Dzeko je malo frustriran , ali sto se tice kvalitete snage, udarca , glace , stopanja , kada je u formi samo je Zlatan bolji napadac od njega ;)
Ovo nije zato sto je nas nego fakat :!:

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 01 dec 2013, 18:13

Naravno da je za tebe grizli. Pacovcino kanalizacijska
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 01 dec 2013, 18:17

Ne vidim da neko ismijava Dzeku. Vecina forumasa ismijava ove sto su smislili 1001 teoriju zavjere, koji su optuzivali sve redom, od Mancinija, preko Teveza, Silve, Nasrija... masona, vanzemaljaca,... Aguera, Negreda.... i na kraju Pelegrinija. Vi ste smijesni i vas treba ismijavati svakom prilikom.

Dzeko je jedan od najboljih igraca u istoriji BiH i to ce tako ostati.

Zajebao se sto je dosao u Siti. Zajebali su se i mnogi drugi. Adebajor, Kolo Ture, Robinjo, Santa Kruz i mnogi drugi. Desava se. Zajebao se i Seva presavsi u Celzi, Kaka u Madrid itd.

Za njegovu fudbalsku karijeru bi bilo dobro da ide... ali... za njegov dzep sigurno ne bi.

A nece ni Siti prodati jeftino igraca u kojeg su puno ulozili. Da li je neko spreman platiti recimo 25 miliona eura za Dzeku?

Mozda je posudba najrealnija opcija.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2013, 18:20

Lampard8 je napisao/la:Džeko zaštićen na forumu ko grizli :mrgreen:
Sa kakve si ti cuke sisao pa se dohvatio kompjutera?
Niko nije zasticen, nego se nece dozvoliti pacovcinama slicnim tebi da pljujete po najboljem BH igracu.
Mene vise brine to sto se sportsport.ba naziva BH portalom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 01 dec 2013, 18:20

Samo vi raspravljajte o Džeki a Safetov mali RIN TIN TIN upisa asistenciju protiv DINAMA :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 dec 2013, 18:20

Valencia je napisao/la:Ne vidim da neko ismijava Dzeku. Vecina forumasa ismijava ove sto su smislili 1001 teoriju zavjere, koji su optuzivali sve redom, od Mancinija, preko Teveza, Silve, Nasrija... masona, vanzemaljaca,... Aguera, Negreda.... i na kraju Pelegrinija. Vi ste smijesni i vas treba ismijavati svakom prilikom.

Dzeko je jedan od najboljih igraca u istoriji BiH i to ce tako ostati.

Zajebao se sto je dosao u Siti. Zajebali su se i mnogi drugi. Adebajor, Kolo Ture, Robinjo, Santa Kruz i mnogi drugi. Desava se. Zajebao se i Seva presavsi u Celzi, Kaka u Madrid itd.

Za njegovu fudbalsku karijeru bi bilo dobro da ide... ali... za njegov dzep sigurno ne bi.

A nece ni Siti prodati jeftino igraca u kojeg su puno ulozili. Da li je neko spreman platiti recimo 25 miliona eura za Dzeku?

Mozda je posudba najrealnija opcija.
zasto trosis vrijeme objasnjavajuci,svakako je uzaludno pojedincima to pisati.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 01 dec 2013, 18:26

samo_lijevo je napisao/la:
Izdvojim malo vremena jednom u dva-tri mjeseca da pokusam makar nekog osvjestiti i nastavim temu zaobilaziti u sirokom luku. Ovdje djeca razvijaju sopstvenu paranoju. Uce se da je za neuspjeh kriv neko drugi. To je ozbiljna patologija ovog bolesnog drustva. Opcenito u zivotu ocekujemo da drugi rjesava nase probleme. Na ovaj nacin niko nigdje ne razmislja. Kada igrac ne igra, jasno je da nije u dobroj formi ili da se ne uklapa u trenerovu viziju. Jedan Kaka je sjedio na klupi, Tores, Sevcenko... i mnogi drugi... Niko u tome nije vidio zavjeru.

Bolest!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 01 dec 2013, 18:27

Valencia je napisao/la:
Izdvojim malo vremena jednom u dva-tri mjeseca da pokusam makar nekog osvjestiti i nastavim temu zaobilaziti u sirokom luku. Ovdje djeca razvijaju sopstvenu paranoju. Uce se da je za neuspjeh kriv neko drugi. To je ozbiljna patologija ovog bolesnog drustva. Opcenito u zivotu ocekujemo da drugi rjesava nase probleme. Na ovaj nacin niko nigdje ne razmislja. Kada igrac ne igra, jasno je da nije u dobroj formi ili da se ne uklapa u trenerovu viziju. Jedan Kaka je sjedio na klupi, Tores, Sevcenko... i mnogi drugi... Niko u tome nije vidio zavjeru.

Bolest!
I vidi kako su zavrsili.
Unico amore sei!
❤️🖤

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 dec 2013, 18:28

emir79 je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:Džeko zaštićen na forumu ko grizli :mrgreen:
Sa kakve si ti cuke sisao pa se dohvatio kompjutera?
Niko nije zasticen, nego se nece dozvoliti pacovcinama slicnim tebi da pljujete po najboljem BH igracu.
Mene vise brine to sto se sportsport.ba naziva BH portalom.
Bravo majstore, svi smo mi svjesni da je pacova uvijek bili i bit će, ali da jedan portal koji sebe zove bh portalom ovako stane iza ove hajke je za nevjerovati

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 dec 2013, 18:29

Valencia je napisao/la:

Bolest!
Zato ti ja govorim da nije vrijedno gubitka vremena.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 01 dec 2013, 18:31

AjsKjub je napisao/la: I vidi kako su zavrsili.
Neslavno. Pogrijesili. Desava se.

Kaka se vratio u Milan i odmah poceo igrati dobro. Njemu Real Madrid u saradnja sa egomanijakom nisu odgovarali. Velika steta za njega. U Milanu bi nastavio briljirati.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2013, 18:31

Dakle, da bi se ugodilo bh. javnosti, ss.ba bi trebao širiti dezinformacije?! Čudno, političare napadaju svaki put kad pokušavaju "uljepšati" situaciju. A sad se to traži od novinara, moderacije, administracije i šta ti ja znam koga.

Profesionalni sportista kojeg pogađaju riječi napisane na forumima, društvenim mrežama i yt klipovima bi se trebao oprostiti od aktivnog bavljenja sportom i preći na nešto drugo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 4 gosta.