RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos 

-
- Kontakt:
posto je dole proljece pakleno a ljeto necu ni spominjat , onda stvarno al stvarno treba krov i reflektori , za prvu pomoc barem krov , jer ludilo dole bude 

Nemoj da pises kad nisi upucen.MrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos
Taj znak sto koristis,..to ce Velez biti za par godina za sve klubove u BiH.
Polako ali sigurno.
MrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos

Upravu si, Hasić nas laže pravo.
PS. Izgleda da tebi treba ograda u mozgu
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Za pomocni teren je uefa dala vecinu para kao i grad mostar, a ovo ostalo sto je uradeno nije neka investicija ja cekam reflek. Na glavnom i krov 

Mani nas se rahmeta ti sviju mrtvih.
Ovo je forum i svi imamo pravo na svoje mišljenje, i ja sam Veležovac i meni je stalo da se ovo sve uradi samo sam mozda malo nestrpljiv 

Imas pravo,.ali nemoj da negativno pises o radovima na stadionu.
Strpljen,..spasen.
Zivio.
Strpljen,..spasen.
Zivio.
Ima tebe svugdje i sa svih profila,bog te Aco je li moguce da nemozes budalu banovati....
Ostavi ljude na miru,u kurc.u u kakvom jesu,i cijela liga uostalom,radi se punom parom i svaka im cast...

Ostavi ljude na miru,u kurc.u u kakvom jesu,i cijela liga uostalom,radi se punom parom i svaka im cast...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Možeš bolje? U prostorije i traži da ti budeš predsjednik, pa onda ulazi milione. Mani se pametovanja, kupi clansku pomozi ljudima. Pretpostavljam da nemaš, ali važno je srat po forumuMrBean je napisao/la:Za pomocni teren je uefa dala vecinu para kao i grad mostar, a ovo ostalo sto je uradeno nije neka investicija ja cekam reflek. Na glavnom i krov

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Možeš bolje? U prostorije i traži da ti budeš predsjednik, pa onda ulazi milione. Mani se pametovanja, kupi clansku pomozi ljudima. Pretpostavljam da nemaš, ali važno je srat po forumuBabatunde je napisao/la:MrBean je napisao/la:Za pomocni teren je uefa dala vecinu para kao i grad mostar, a ovo ostalo sto je uradeno nije neka investicija ja cekam reflek. Na glavnom i krov

Neću ništa kupiti dok ne vidim krov i reflektore, stolice i još jednu tribinu

blago tebi s takvom pameti 

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
To je ona budaletina sa naseg podforuma "Komunista" ignorisite budalu.Babatunde je napisao/la:blago tebi s takvom pameti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Dobili ste odlicnog golmana , puno srece u nastavku nadam se da cete ostati zbog imena Velez , u protivnom ako ispadnete ove godine nista bolje niste ni zasluzili...
SN96
- Stone Island
- Kontakt:
Čitam, najbolji golman federalne lige. Bruku golova smo primili jer frajer ne može dohvatiti prečku.Mramic je napisao/la:Dobili ste odlicnog golmana , puno srece u nastavku nadam se da cete ostati zbog imena Velez , u protivnom ako ispadnete ove godine nista bolje niste ni zasluzili...
Što se tiče Almina, ništa se ne boj, glavom dira prečkuStone Island je napisao/la: Čitam, najbolji golman federalne lige. Bruku golova smo primili jer frajer ne može dohvatiti prečku.

Ja sam rekao svoje mišljenje o njemu, on je odličan golman i sigurno u vrhu ove lige, njegov možda i najveći problem jeste što ima manjih problema sa vidom. Bez obzira na to, riješili ste pitanje golmana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sređuje li se gostujuci sektor sta?BMV22 je napisao/la:MrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos
Pozz rodjeni vidimo se dogodine

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
svaka cast na onom pomocnom, vrh vrhova, moze reprezentacija igrat na njemu 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- pravnik1981
- Kontakt:
Stavljaju se elektricne stoliceMejdanTz je napisao/la:Sređuje li se gostujuci sektor sta?BMV22 je napisao/la:MrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos
Pozz rodjeni vidimo se dogodine

Zlobnici bi rekli šta se koji qrac iz Tuzle imaju raspitivati za gostujući sektor, nije da dolaze u isti
No nismo zlobnici i nećemo narušavati dobre forumske odnose

No nismo zlobnici i nećemo narušavati dobre forumske odnose

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.