Dođeš i jednog Alipašinca prozivaš i ponižavaš, halo ba jel te stid?Viking1921 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 17:36Sami se pronalaze.MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:50Ima život da posvetim, da sam napustiš ovaj forum papčino raspala.Viking1921 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:41Pola od novih nickova sto se predstavljaju kao navijaci zeljeznicara
Su pitari ili su od bivsih struktura simpatizeri
Vidi da ne trolam temu , javi mi se u pp da ti dam kontakt da me otjeras.
Nema te i onda se samo pojaviš i govoriš tukne ovaj tukne onaj, ko si ti? Neki kontrolor, na svakoj utakmici budeš pored svakog čovjeka na stadionu i slušaš šta govore i znaš šta misle? Postoje ovdje neki stariji ljudima kojima je teže objasniti neke činjenice, i to ih ne čini pitarima, nego ljudima koji se ne mogu prilagoditi ovim vremenima i uslovima.
Staža na tribini aktivnog imam od negdje 2001-2002, sa nekim prekidima zbog školovanja i rada u inostranstvu. I gdje god da sam pisao niko nikad me nije nazvao pitarom, ali nakon neke moje konstatacije koja je drugačija nego tvoja npr. si me došao i nazvao pitarom. Ubijeđen sam da imam više sačuvanih domaćih karata nego što ti imaš odgledanih tekmi Želje u životu, uključujući i preko TVa. Pa balavurdijo jedna treba ti sve zube izbit.
Isti efekat postižeš ko onaj papak što su ga banovali, normalnu raju sa foruma tjerate svojim nekim uzdignutim razmišljanjem. A privatno da ti se javljam da se nalazimo, jel misliš da sam ja glup? Da se nećeš pojaviti sa nekim ljudina pa da dođe do belaja.
Jedan stvarno jaranski savjet na kraju, shvati ga kako hoćeš, pusti ljude da pišu i misle šta treba, postoji neka moderacija kojoj je posao (znam da radite volonterski irfo i ljoze) da ljude koji ne bi trebali pisati na našoj temi adekvatno skontaju i prijave dalje.