Nije ovo levat, ovo je "binda". Pa nek progugla sta to znaciAmauri je napisao/la:Levata nikad dosta!anton 1983 je napisao/la:Došo sam samo zapiknut svoju zastavicu!
Pozz...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nije ovo levat, ovo je "binda". Pa nek progugla sta to znaciAmauri je napisao/la:Levata nikad dosta!anton 1983 je napisao/la:Došo sam samo zapiknut svoju zastavicu!
Pozz...
Ja mislim da neće biti spreman..10DelPiero je napisao/la:Bude li spreman Gio za Lazio ?
Cini ti se lopta je uvijek kod njega pa je vucara po terenugio10 je napisao/la:Ne vjerovatno je to da je Pirlo najviše dosad pretrčao u LP 115 KM u 879 minuta .. zanimljivo, meni u nekim trenutcima ( kojih je mnogo ) djeluje potpuno nezainteresovano i ne želi da trči za loptom
Iz tvojih usta u Božije uši. Htjeli vi priznati ili ne, sa Ibrahimovićem i jednim WC-om pozadi da izbaci Bonuccija imamo ekipu koju bi mnogi svrstali u top3 kandidata za osvajanje CL2014Trequartista je napisao/la:Povreda Chiellinija je došla baš u nezgodno vrijeme, ali sreća pa i Lazio u meč ulazi poprilično desetkovan i faktički bez odbrane.
Na ljeto će biti sigurno ulaganja, kao i svake godine, samo što će ovaj novac biti puno pametnije potrošen i to na samo par igrača.
Pripremite se na povratak Zlatana Ibrahimovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.