Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Juventino
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Juventino » 12 apr 2013, 16:31

Amauri je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Došo sam samo zapiknut svoju zastavicu!

slika

Pozz...
Levata nikad dosta!
Nije ovo levat, ovo je "binda". Pa nek progugla sta to znaci :D
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 apr 2013, 16:49

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 apr 2013, 19:06

Samo da pozdravim braću Juventine, ne stigoh danas ništa upratiti, bio na putu sad stigoh kući...

Džeko u Juve... ovo je 125879- put da ga sele nama...

ne znam kako ovog nije stid ovdje se javljati nakon vrijeđanja Bajrama... svakakvih obraza...

U ponedjeljak sa nebesko-plavima... vrijeme je da im se ''otkinu'' tri boda, Neko od dvojca ne smije početi Vučinić Quags čini mi se da su u jako lošim međuljudskim odnosima
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 apr 2013, 19:51

Chiellini 20 dana minimalno van terena, obnovio ozljedu koljena. :roll:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 apr 2013, 20:13

Kako su samo jhebene te povrede koljena ... A on ih vuce evo vec 2-3 godine.

Predvidjam da ce igrati jos max. 3 sezone i okoncati karijeru ili otici u neku manje zahtjevnu ligu. Slicno kao i Trez.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 apr 2013, 21:17

Bilo bi dobro da Chiellini nakon završetka sezone dobije odmor, da ne ide na Kup Konfederacija sa repkom, kako bi se mogao pripremiti za novu sezonu kako valja :roll: . Nadam se da će Caceres biti spreman i da će odigrati ovo do kraja, jer je malo igrao ove sezone, mnogo pehova je imao.

Nadam se da ćemo napokon pobjediti Lazio i izbusiti Marchettia, red je vala :)
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 apr 2013, 21:20

Joj zaboravih na taj *ebeni kup konfederacija, baš sam se nadao da će konačno naši igrači biti odmorni pred početak sezone, opet ćemo imati manjak spremnih igrača za početak sezone. :twisted:

A Prandelli će bar 8 naših pozvati.

Nadam se da neće Giovinca za kojeg sam samo želio da prođe kompletne pripreme sa Conteom. :twisted:

Neka se Bonnuci operiše kako ne bi išao, a i Gigiu i Pirlu fakat treba odmor, ma treba im svima, poginuli su ove sezone.

Vidalu će biti ponuđeno produženje do 2018 godine. 8-)

U prijateljskoj smo dobili Lumezane 3-2, Caceres 1 i Bendtner 2 gola. :P
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 apr 2013, 22:55

Bude li spreman Gio za Lazio ?
Alessandro Del Piero !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2013, 22:58

10DelPiero je napisao/la:Bude li spreman Gio za Lazio ?
Ja mislim da neće biti spreman..

"Činjenica da me traži jedan veliki klub poput Juventusa me čini veoma ponosnim. Ali ponavljam da sam sretan ovdje i da nemam namjeru da promijenim klub sve dok me PSG smatra dijelom njihovog projekta. Naravno, ako odem želio bih se vratiti u Italiju u neki od velikih klubova poput Juventusa, ali također i Milana i Intera", rekao je Verratti i dodao:
"Iako jesam i iako ostajem i dalje navijač Pescare, Juventus je klub kojeg sam simpatizirao sve od malih nogu. Del Piero je bio moj idol."

Dečko uređuje teren za dolazak :)
Ja te volim, volim Željo..

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2013, 23:23

Ne vjerovatno je to da je Pirlo najviše dosad pretrčao u LP 115 KM u 879 minuta .. zanimljivo, meni u nekim trenutcima ( kojih je mnogo ) djeluje potpuno nezainteresovano i ne želi da trči za loptom :?

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 apr 2013, 23:25

Bendtner zabio dva gola, da se ne mogu više navijači sprdati sa njim :D
Budi i ti kao Torres, pa se probudi iz dugog zimskog sna, nikad nije kasno :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 apr 2013, 23:28

gio10 je napisao/la:Ne vjerovatno je to da je Pirlo najviše dosad pretrčao u LP 115 KM u 879 minuta .. zanimljivo, meni u nekim trenutcima ( kojih je mnogo ) djeluje potpuno nezainteresovano i ne želi da trči za loptom :?
Cini ti se lopta je uvijek kod njega pa je vucara po terenu :lol: ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 apr 2013, 09:40

Od ucesca u ovogodisnjoj LP-a klub je zaradio 22.5 miliona eura, ne racunajuci zaradu od sponzora i ulaznica te drugih izvora prihoda. Znaci samo od ucesca u grupnoj fazi, osmini i cetvrtfinalu zarada iznosi 22.5 miliona eura.
★★★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 apr 2013, 11:21

SKY: Paratici se susreo sa Sanchezovim agentom. Mnogo smo zainteresovani. Desio se i sastanak sa Vidalom agentom, želimo da mu produžimo ugovor do 2017. ili 2018. te povećamo platu.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 apr 2013, 11:44

Antonio Conte has turned down an approach from #MCFC to replace Roberto Mancini this summer according to the Corriere dello Sport #JuveNews
★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 apr 2013, 14:35

ne svidja mi se nikako ovo sa Kijelinijem i njegove stalne povrede cim sezona postane zahtjevnija..tesko da ce se to zalijeciti. Ove povrede kao i izdanja pojedinih igraca ove sezone potpuno mijenjaju prioritete pojacanja za narednu sezonu iako se vec znalo da je potrebno osvjeziti i zadnju liniju sa jednim ili dva igraca, ali sad se nametnula potreba i hitnog pojacavanja veznog reda ( naravno sve to pored stalne boljke napada). Tako da Marotu / Nedveda ili ko vec bude na toj poziciji ceka puno posla u smislu osvjezavanja tima.

Pojedini kljucni igraci ( Bufon, Barzaglji, Pirlo pa i Listajner za svoju ulogu u 3-5-2) ulaze u godine i vec sada se ekipa mora poceti pametno osvjezavati sa igracima tipa Ogbone, Pjanica, Kuadrada (kojeg bi jako volio vidjeti u Juventusu) i slicnim koji bi mogli nositi igru u narednih 5-6 godina.

realnost je da cemo biti jos dugo u vrhu Serije A, sa Milanom kao jedinim ozbiljnim konkurentom , ali je realnost i to da je u evropi sasvim druga prica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 13 apr 2013, 18:39

Povreda Chiellinija je došla baš u nezgodno vrijeme, ali sreća pa i Lazio u meč ulazi poprilično desetkovan i faktički bez odbrane.

Na ljeto će biti sigurno ulaganja, kao i svake godine, samo što će ovaj novac biti puno pametnije potrošen i to na samo par igrača.

Pripremite se na povratak Zlatana Ibrahimovića.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 apr 2013, 18:41

Trequartista je napisao/la:Povreda Chiellinija je došla baš u nezgodno vrijeme, ali sreća pa i Lazio u meč ulazi poprilično desetkovan i faktički bez odbrane.

Na ljeto će biti sigurno ulaganja, kao i svake godine, samo što će ovaj novac biti puno pametnije potrošen i to na samo par igrača.

Pripremite se na povratak Zlatana Ibrahimovića.
Iz tvojih usta u Božije uši. Htjeli vi priznati ili ne, sa Ibrahimovićem i jednim WC-om pozadi da izbaci Bonuccija imamo ekipu koju bi mnogi svrstali u top3 kandidata za osvajanje CL2014 ;)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 apr 2013, 18:51

Ja ne znam stvarno kako se ponasati u slucaju da IZDAJNIK :evil: dode nadam se da nece :D :D

Jer on samo dolazi da uzme pare boli njega neka stvar za Juveom kao i 2006 jer u Francuskoj stupa na snagu porez od 75% i zato bijezi

Sto se mene tice on je zavrsio sa Juveom :D :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 apr 2013, 19:01

volio bih vidjeti i jednog dobrog krilnog igraca, jednostavno u modernom fudbalu se ne moze bez krila. Djovinko i Vucinic(ako ostane) mogu zakrpit jednu stranu, nadam se i oporavku Pepea te jos jednom krilnom igracu na drugoj strani. Nevjerovatno je koliko nam lik fali ove sezone. Prosle godine je bio jedan od najvise kritikovanih i, hajmo reci, najmrzih igraca iz prvog tima, a ove kad ga nema pokaza se koliko je kvalitetan i koliko fali.

ps ako smo ista naucili iz ove sezone Bonuci ce i onako preseliti na klupu u 4-3-3 ili nekoj drugoj formaciji, recimo neki romb ili A la Kapelo :

Bufon
Listajner- Barzaglji- Kijelini- ???
???- Pogba- Vidal- Markizio
Ibrahimovic- Ljorente........... stara Juve taktika sa pravim razbijacima u napadu i niko sretniji od mene, ali dje naci dobro krilo, mozda Alexis.

Storari; Isla- Kaseres- Bonuci- Peluso; Pepe- Marone- Pirlo (???)- Djakerini; Djovinko-Vucinic (???) su dovoljno dobra klupa klupa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.