Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
Prvi put nakon dugo vremena Arsenalovci uz Barcelonu. Od dva zla, biraju ono manje jel. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- schweinsteiger
- Kontakt:
Navijaju za onog ko ih je manje puta izbaciomessilla je napisao/la:Prvi put nakon dugo vremena Arsenalovci uz Barcelonu. Od dva zla, biraju ono manje jel.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
- Donnie Darko
- Kontakt:
Baš nešto kontam, nevjerovatno kako se u samo dvije godine toliko drastično promjeni situacija. Barcelona i Bayern, 2013. i 2015., potpuno obrnuta situacija.
Barca je tada i dalje nekako imala reputaciju najboljeg kluba, bili su na vrhuncu besmislenog izdrkavanja lopte, situacija sa zdravljem i nije bila idealna, dok je Bayern bio ekipa koja je bila u ogromnom naletu, u najboljoj formi i sa napadacki najjebenijim fudbalom. Danas je situacija bas obrnuta. Bayern je taj koji jos cuva reputaciju najbolje ekipe, oni su ti koji drkaju loptu do besvjesti, imaju nerealno visoka ocekivanja i pokoseni su povredama, dok je Barca u ogromnom naletu i u ubjeljivo najboljoj formi trenutno. O napadackoj moci ne trebamo ni govoriti.
Mislim, nit je Barca toliko jaka kao tadasnji Bayern, niti su ovi u tako losoj situaciji kao tada Barca, mnogo su ekipe ravnopravnije nego tad.
Stvarno mi je cudo da poslije samo dvije godine, a nije se cak ni toliko mnogo igraca promjenilo, duel dvije ekipe moze biti totalna nepoznanica i nemoguca misija za predvidjeti.
Barca je tada i dalje nekako imala reputaciju najboljeg kluba, bili su na vrhuncu besmislenog izdrkavanja lopte, situacija sa zdravljem i nije bila idealna, dok je Bayern bio ekipa koja je bila u ogromnom naletu, u najboljoj formi i sa napadacki najjebenijim fudbalom. Danas je situacija bas obrnuta. Bayern je taj koji jos cuva reputaciju najbolje ekipe, oni su ti koji drkaju loptu do besvjesti, imaju nerealno visoka ocekivanja i pokoseni su povredama, dok je Barca u ogromnom naletu i u ubjeljivo najboljoj formi trenutno. O napadackoj moci ne trebamo ni govoriti.
Mislim, nit je Barca toliko jaka kao tadasnji Bayern, niti su ovi u tako losoj situaciji kao tada Barca, mnogo su ekipe ravnopravnije nego tad.
Stvarno mi je cudo da poslije samo dvije godine, a nije se cak ni toliko mnogo igraca promjenilo, duel dvije ekipe moze biti totalna nepoznanica i nemoguca misija za predvidjeti.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Tesko je da neko moje misljenje uzme kao objektivno,jer sam navijac Bayerna,ali mislim da u ove dvije godine pod Guardiolom nismo uspjeli vidjeti pravu snagu Bayerna.
Previse problema sa povredama,bas previse je sprijecilo Pepa da pretvori svoje ideje u djelo.
Mislim da je kompletan Bayern dosta stabilniji tim od Barcelone koja ima strasan napad,ali solidnu odbranu.Napad Bayerna sigurno moze parirati Barcinom napadu,ali napad u kojem igraju spremni Robben,Ribery i Lewandowski.
Meni je kao navijacu Bayerna neopisivo drago kako i pored toliko problema s povredama,Bayern niko ne otpisuje i svi govore "ipak je to Bayern". Ogromna razlika u odnosu na 2010.kada su svi zdravi igrali protiv Manchestera i svi su bili ubijedjeni da Bayern tada ispada.
A sada igraju protiv Barce,a u bolnici imaju igrace vrijedne oko 200 miliona eura,a niko ih ne otpisuje.
Iako imamo puno povreda,ja kao navijac vjerujem u svoj klub i nadam se najboljem.
Na ovaj duel gledam kao duel Bayernove odbrane i Barcinog napada.
Vidjet cemo sta ce prevagnuti.
Previse problema sa povredama,bas previse je sprijecilo Pepa da pretvori svoje ideje u djelo.
Mislim da je kompletan Bayern dosta stabilniji tim od Barcelone koja ima strasan napad,ali solidnu odbranu.Napad Bayerna sigurno moze parirati Barcinom napadu,ali napad u kojem igraju spremni Robben,Ribery i Lewandowski.
Meni je kao navijacu Bayerna neopisivo drago kako i pored toliko problema s povredama,Bayern niko ne otpisuje i svi govore "ipak je to Bayern". Ogromna razlika u odnosu na 2010.kada su svi zdravi igrali protiv Manchestera i svi su bili ubijedjeni da Bayern tada ispada.
A sada igraju protiv Barce,a u bolnici imaju igrace vrijedne oko 200 miliona eura,a niko ih ne otpisuje.
Iako imamo puno povreda,ja kao navijac vjerujem u svoj klub i nadam se najboljem.
Na ovaj duel gledam kao duel Bayernove odbrane i Barcinog napada.
Vidjet cemo sta ce prevagnuti.

#miasanmia
Ne bih se složio. I mi smo ih tamburali počesto. Samo eto bilo je to podavno, a vaši okršaji na forumu su bili legendarniji.schweinsteiger je napisao/la:Navijaju za onog ko ih je manje puta izbacio

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
al čuj juventus osvajamessilla je napisao/la:U finalu će biti dva tima koja forumaši, prema trenutnim rezultatima ankete, smatraju autsajderima.

naprijed rejal
Sveti je napisao/la:al čuj juventus osvajamessilla je napisao/la:U finalu će biti dva tima koja forumaši, prema trenutnim rezultatima ankete, smatraju autsajderima.![]()
![]()

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Sad kad ti se tuzlak navali na ledja.Sveti je napisao/la:al čuj juventus osvaja![]()
![]()

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ne znam šta je čudno za Juve što je favorit,pa to je najiskusnija ekipa u ligi prvaka,njihovi igrači su muškarčine koji su prošli sito i rešeto,još u ekipi imaju Teveza koji je sigurno,ako FIFA bude imalo objektivna u TOP 5 igrača za ovu godinu. #Tevez #Ballon d'or 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ma ne govorim to kroz prizmu navijanja za real, već objektivno, ako kojim čudom i prođu real Barcelona/Bayern sigurno neće dozvoliti iznenađenje. Lopta je okrugla majka mu stara, ali napraviste od Juventusa apsolutnog favorita za klempu 

naprijed rejal
moj sveti sirotinja je to mafijaska ,konacno ih zrijeb nakon 12 godina pomazio pa bi ono sto bi nas narod reako pomamili se .Sveti je napisao/la:Ma ne govorim to kroz prizmu navijanja za real, već objektivno, ako kojim čudom i prođu real Barcelona/Bayern sigurno neće dozvoliti iznenađenje. Lopta je okrugla majka mu stara, ali napraviste od Juventusa apsolutnog favorita za klempu

- L'Avvocato
- Kontakt:
Cek, cek... navijac Bayerna prica o mafiji a vas glavni covjek zavrsio u zatvoru zbog utaje porezaPEP je napisao/la:moj sveti sirotinja je to mafijaska ,konacno ih zrijeb nakon 12 godina pomazio pa bi ono sto bi nas narod reako pomamili se .Sveti je napisao/la:Ma ne govorim to kroz prizmu navijanja za real, već objektivno, ako kojim čudom i prođu real Barcelona/Bayern sigurno neće dozvoliti iznenađenje. Lopta je okrugla majka mu stara, ali napraviste od Juventusa apsolutnog favorita za klempuali ocekujem da ih real ocita lekciju i pokaye gdje im je mjesto.
![]()
MAFIJA down
.

@Sveti, ne znam ko prica o Juventusu kao favoritu, ali niti jedan Juventino to nece reci. Ili vi izvrcete rijeci ili epitete tipa "jak tim, cvrsta ekipa" i slicno citate kao "Juve apsolutni favorit, osvajaju 100%".
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pored ovakvog Messia,Neymara i Suareza,teško da će neko prije njih do klempe.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Komična odbrana Bayerna protiv ovakvog napada

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
i ovakav osakacen bayern je bolji od kompletnog FC Prćija Arsenalatopnik1 je napisao/la:Komična odbrana Bayerna protiv ovakvog napada![]()

Protiv Leverkusena vam navlače. 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Nerminovic
- Kontakt:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Protiv Leverkusena vam navlače.

Pa vidimo da Bayern sa nekim omladincima igra, ljudi odavno završili posao u Bundesu i cuvaju se za Barcu. Sasvim logicno.
I ne znam cemu uopšte ova prica iz nacionalnih prvenstava na ovoj temi
I ne znam cemu uopšte ova prica iz nacionalnih prvenstava na ovoj temi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.