Huso KRALJU nisi pogrijesio, na pravom si forumu.Ako ti je dusa u BORDO boji,a ne sumnjam u to onda ucestvuj konstruktivnoj raspravi na nasoj temi i jedinoj istinskoj LJUBAVI.FCS.Husein1997 je napisao/la:Oo Sta ima ja sam ovdje novi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ispali smo iz projekta Derbi kola ,aferim Baljak i co,mama vam se mrtva okretala u mezaru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.
jao izvlakuše ofirne

jao izvlakuše ofirne

nemaju ti pojma o vođenju
najbolja reklama za klub je utakmica na TV-u
najbolja reklama za klub je utakmica na TV-u
Mislim da to nije do FKSARAJEVO nego do BHT1 jer nisu mogli da prenose utakmice u Evropi,a da ti prenose Premier Ligu.Pa vidis da nas svi mrze,da nas hoce da uniste...miky_hz je napisao/la:Ispali smo iz projekta Derbi kola ,aferim Baljak i co,mama vam se mrtva okretala u mezaru
Semirr je napisao/la:Mislim da to nije do FKSARAJEVO nego do BHT1 jer nisu mogli da prenose utakmice u Evropi,a da ti prenose Premier Ligu.Pa vidis da nas svi mrze,da nas hoce da uniste...miky_hz je napisao/la:Ispali smo iz projekta Derbi kola ,aferim Baljak i co,mama vam se mrtva okretala u mezaru
ma evropa nema veze sa ovim, ovo sasvim drugi ljudi rade projekat, za ovo je kriva iskljucivo i samo uprava koja neda kamere na stadionu, kao sto nije dala ni protiv veleza
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
To sad znaci da nema prenosa kad budemo igrali i u gostima zbog ljudi u upravi. E volio bi da ih otjeramo nego titulu.Stvarno su fuuj
cappy je napisao/la:To sad znaci da nema prenosa kad budemo igrali i u gostima zbog ljudi u upravi. E volio bi da ih otjeramo nego titulu.Stvarno su fuuj
ne neznaci to, ali ovi ljudi izi inata nece nas htjeti prenositi
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
I ne trebaju,kad su ljudi u upravi stokairfan41 je napisao/la:cappy je napisao/la:To sad znaci da nema prenosa kad budemo igrali i u gostima zbog ljudi u upravi. E volio bi da ih otjeramo nego titulu.Stvarno su fuuj
ne neznaci to, ali ovi ljudi izi inata nece nas htjeti prenositi
Zadnja izmjena: Napoli, dana/u 24 sep 2009, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Uopste nisam iznenadjen,imamo upravu koja je totalno nesposobna,koja do sad nije uradila nista sto je pomoglo klubu,pare nisu ulozene u sto bi trebale i jos dosta,dosta stvari .Izgurati ce se i ovo. 
Utakmica se igra u 19:00.
Uskoro i oficijalna stranica naseg kluba koja ce biti redovno azurirana,za razliku od ove,sadasnje.

Uskoro i oficijalna stranica naseg kluba koja ce biti redovno azurirana,za razliku od ove,sadasnje.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako ce po usima, kad ne date prenos na stadion.. Znaci sigurica kec..pape je napisao/la:Da nebude sutra po ušima

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
High je napisao/la:Uopste nisam iznenadjen,imamo upravu koja je totalno nesposobna,koja do sad nije uradila nista sto je pomoglo klubu,pare nisu ulozene u sto bi trebale i jos dosta,dosta stvari .Izgurati ce se i ovo.
odkud sad u 19 kad svi govore u 20
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Znaci nema vise rasipanja bodova sa Koseva, e neka vala da i vi nekog mozete pobijedit 

010 ISN'T JUST A CODE
Mislim da su sa ovim prešli sve mjere, vjerujem da će Horde još žešće napadati upravu (bilo kojim sredstvima, nezanima me) , samo nek` odu !!! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mi možemo a viRK Gradacac je napisao/la:Znaci nema vise rasipanja bodova sa Koseva, e neka vala da i vi nekog mozete pobijedit
SAFET SUŠIĆ
fazon sa tv prijenosom je u tome da ce manje ljudi doci na tekmu a nikakva namjestanja....et vala i sa slobodom i sa llaktasima i sa velezom sve smo namje+stili SVAKA NAM CAST.....joj sto nemogu supe s viljuske....
sve u svemu ovo je debilizam uprave da za 20 km vise nece da dopusti prijenos,jer ova nasa uprava ne namjesta utakmice,nemaju oni ni o cemu pojma to je za njih visa filozofija
sve u svemu ovo je debilizam uprave da za 20 km vise nece da dopusti prijenos,jer ova nasa uprava ne namjesta utakmice,nemaju oni ni o cemu pojma to je za njih visa filozofija
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ma tv privlaci raju, ko je mislio doci na temu i dosao bi, a ovako kad pogleda rajvosa na tv sljedeci ce put doci i tako bi se vremenom poboljsala posjeta, pa pola ljudi i nezna kad se igra nasa ligajohnnyHZ je napisao/la:fazon sa tv prijenosom je u tome da ce manje ljudi doci na tekmu a nikakva namjestanja....et vala i sa slobodom i sa llaktasima i sa velezom sve smo namje+stili SVAKA NAM CAST.....joj sto nemogu supe s viljuske....
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
RK Gradacac je napisao/la:Znaci nema vise rasipanja bodova sa Koseva, e neka vala da i vi nekog mozete pobijedit
sve si rekao što si imao haj sad doviđenja, naš problem......
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ne upetaj gluposti, dvije ekipe koje nikad nisu u saradnji sa sudijama su siroki i saraevo, ako prati nasu ligfu jasno ti je da ova dva kluba imaju najkvalitetnije IGRACE. a cesto gube dosta bodova kod kuce znaci da je posteno, a uz dosta TRUDAA u gostima dodju do bodova i evrope. ak imas nesto sto se zove mozak ukljuci ga i razmisljajod-do je napisao/la:nije to vas problem vama je dobro to je nas problem i ostalih ekipa koje ce bit ostecene na kosevu e sad bi se svi trebali sastat i rec mi sad necemo ni igrat ako nema tv prenosa pa igrajte sami na kosevuMirza_Hordas je napisao/la:RK Gradacac je napisao/la:Znaci nema vise rasipanja bodova sa Koseva, e neka vala da i vi nekog mozete pobijedit
sve si rekao što si imao haj sad doviđenja, naš problem......
travnik, sloboda,siroki,zeljo,zrinjski, i jos mnogo je ekipa koje su uzimale bodove
a sad poslusaj savjet za mozak, i razligu
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!