AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 02 mar 2011, 16:35

patinho7 je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Izgleda da je Mexes nas od Juna,naravno dolazi besplatno hehehhehehe
Ma što će nam Mexes, bolje neka Nesta igra još godinu pa da saberemo para i kupimo nekog boljeg, jedino ako nam Mexes bude dosao besplano to bi onda bilo dobro ...

Besplatno je i dosao.....Gallianijev omiljeni potez :mrgreen:
Daj nam sad Taiwa na lijevog beka i on je dzaba na kraju sezone hehehhehee

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 mar 2011, 17:26

Ja kolko' sam vidio, Galliani odustao od Taiwa :roll: ,a bilo bi lijepo kada bi dosao dzaba.Procitao sam da je Galliani izjavio da sad kada je posao s Mexesom zavrsen zeli Ramosa 8-)

U Co-ownershipu smo s Cagliariem za Astoroijem, uz Bonuccija i Ranocchiu jedan od najboljih mladih stopera u Italiji, bilo bi lijepo ga prisvojiti

I ovaj Rodrigo Ely ima svijetlu buducnost.Tek mu je 17 god. a od ljeta ga hoce u prvi tim

Sad citam na milannews.it da uz Mexesa zele i Sakhoa koji je po meni jedan od najboljih mladih stopera u Evropi,bilo bi lijepo ga dovesti.On i T.Silva bi mogli bit najbolji stoperski tandem na Svijetu, ali siguran sam da ga nebi pustili ispod 18-20milki

Spominju se tu jos i Cassani iz Palerma, Aly Chissoko iz Lyona, Mvila is Marseillea itd ... Ostaje da se ceka
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 02 mar 2011, 19:05

robovi88 je napisao/la:
Ja kolko' sam vidio, Galliani odustao od Taiwa :roll: ,a bilo bi lijepo kada bi dosao dzaba.Procitao sam da je Galliani izjavio da sad kada je posao s Mexesom zavrsen zeli Ramosa 8-)

U Co-ownershipu smo s Cagliariem za Astoroijem, uz Bonuccija i Ranocchiu jedan od najboljih mladih stopera u Italiji, bilo bi lijepo ga prisvojiti

I ovaj Rodrigo Ely ima svijetlu buducnost.Tek mu je 17 god. a od ljeta ga hoce u prvi tim

Sad citam na milannews.it da uz Mexesa zele i Sakhoa koji je po meni jedan od najboljih mladih stopera u Evropi,bilo bi lijepo ga dovesti.On i T.Silva bi mogli bit najbolji stoperski tandem na Svijetu, ali siguran sam da ga nebi pustili ispod 18-20milki

gdje si procitao ,evo ja se ubih trazeci link ,ako ga imas postavi ga .

Spominju se tu jos i Cassani iz Palerma, Aly Chissoko iz Lyona, Mvila is Marseillea itd ... Ostaje da se ceka

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 02 mar 2011, 20:07

robovi88 je napisao/la:

ma vjeruj da nije odustao od njega klasicna Gallianijeva suplja,dobar igrac a moze doci besplatno to je nemoguce da ovaj odustane hehehhee

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 02 mar 2011, 21:15

Izgleda da se Ibrahimovic povrijedio i najvjerovatnije propusta mec sa Juventusom.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... clash-with

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 02 mar 2011, 21:43

dr.feelgood je napisao/la:Izgleda da se Ibrahimovic povrijedio i najvjerovatnije propusta mec sa Juventusom.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... clash-with
patka glupog goal crapa .

http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTQ2NzY0
pravr vijesti direktno iz milanella ,samo covjek odradjuje teretanu jer je previse umoran za klasicni trening i allegri ga odmara da bude svjez za juve

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 mar 2011, 22:57

-Mogli bi biti problemi protiv Juveta... jer u ovakvim utakmicama tabela i forma padaju u vodu.. svi znamo da Juve moze dobro odigrati derbije,gdje vrlo cesto i pobjedjuju,a bodove prosipaju na malim utakmicama...

Ne znam kako ce Alegri sastaviti 11 .. svi su u nekoj dobroj formi...

Bit ce zanimljiva utakmica... ne bi to trebao biti jedan klasicni talijanski derbi... jer u zadnjim susretima ovih ekipa je bilo dosta golova evo prosle sezone 3:0 Milan dobio u obje tekme ja mislim... a ove su izgubili 2:1 kada nam Alex zabi lijep gol...
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 02 mar 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 02 mar 2011, 23:00

senad_flamin je napisao/la:-Mogli bi biti problemi protiv Juveta... jer u ovakvim utakmicama tabela i forma padaju u vodu.. svi znamo da Juve moze dobro odigrati derbije,gdje vrlo cesto i pobjedjuju,a bodove prosipaju na malim utakmicama...

Ne znam kako ce Alegri sastaviti 11 .. svi su u nekoj dobroj formi...

Bit ce zanimljiva utakmica... ne bi to trebao biti jedan klasicni talijanski derbi... jer u zadnjim susretima ovih ekipa je bilo dosta golova evo prosle sezone 3:0 Milan dobio u obje tekme ja mislim... a ove su izgubili 2:0 kada nam Alex zabi lijep gol...
Ma svako normalan zna da ne idemo igrati protiv chieva vec juventusa ,ali mislim da ako odigramo i priblizno kao protiv napolia juve nema sta traziti , a sastav se vec nadzire .
-----------abi------------
abate-nesta--silva--zambro
rino------mvb----flamini
-----------boateng---
-------pato----ibra----

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 mar 2011, 23:34

mexes je odlčno pojačanje. s obzirom da je više medija objavilo ovo rekao bih da je ovo sve samo ne šuplja, iako se znalo od prije da bi mogao nastaviti karijeru u milanu. znamo svi o kakvom se stoperu radi, nije sad neka vrhunska klasa ali bit će veoma dobro pojačanje, definitivno mnoogo bolji od bonere ili sokratisa.
btw nemojmo se zavaravati da će protiv juveta biti lako kao što bi tabela to mogla sugerisati. treba dati maksimum pa šta bude.

btw evo šta je vrli moratti opet izvalio 8-)
The patron picked up the Ambrogino d’Oro award from the city of Milan after lifting the Champions League, Scudetto, Club World Cup, Italian Super Cup and Coppa Italia in 2010.

“I want to thank everyone, starting from the people of the city that were close to us so we could win everything and want to win everything all over again.

“Therefore, this award will be for Leotardo,” smiled Whoratti. “I am proud of what the team has achieved, filling us with joy.

“I’d like to underline the great professionalism of all the players, who allowed us to lift these trophies and grow together with the city and the fans. We’ll see you again next year.”

Whoratti also took a sideswipe at local rivals Milan, especially after Merda were criticised for rarely fielding Italian players.

“Our victories are good for us and the city of Milan. Traditionally, we have more roots in the city compared to the Rossoneri.

“The Merda fans have always been considered the ‘real’ people of Milan.”

Asked whether Jose Mourinho would return after a tough time at Real Madrid, the President was reticent.

“I doubt they’ll get rid of him within the next five years, so there’s a long while to wait.”
i za kraj just for fun :lol:

slika

evo i linka jer se radi layouta foruma ne vidi cijela slika.
http://i55.tinypic.com/jk92j4.jpg

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 mar 2011, 15:01

slika

Ovo me podsjeca na :cry:

[youtube][/youtube]

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 03 mar 2011, 16:03

I ja sam odma pomislio na ovo a ima ona protiv uniteda mislim jos gora :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 mar 2011, 16:52

Izgleda da ce produzit s Nestom za jos jednu sezonu i onda Fertig :roll:

Izgleda da je ona povreda Ibre "patka" odnosno takticka varka uoci tekme sa Juventusom, siguran sam da on nema nikakvih problema, ali bio bi red ga malo odmoriti do Tottenhama :roll:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 mar 2011, 17:50

Izgleda da smo postali mnogo ozbiljni sa Taiwom,ajde Galliani dajjj i njega,po meni odlican lijevi bek sa topovskom ljevicom,ajdeeeeee Gallianiiiiiiiiiii :mrgreen:

As mentioned in recent days by Itasportpress.it, the Nigerian full-back of Marseille, Taye Taiwo, figure in Milan's shopping list. The exterior of the French left has long been a special executive noted that the Rossoneri have intensified their contacts after learning the news of the safe departure of the player in June.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 mar 2011, 17:56

Joj nekakvih glasina kamaru jbt,ne mozes pofatati sve............
Navodno prema fracuskim medijima Sakho je vec igrac Milana......

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 03 mar 2011, 19:26

Ehh eto kazu da Ibra neće igrati utakmicu protiv juventusa :( :oops:
Bit ce teško bez njega, ali eto , Sreća pa imamo dobru zamjenu , bit ce tu:
Pato, Cassano i Robinho s'tim da ce K.P Boateng igrati od 1' minute ;)
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2011, 19:45

Igra ibrahimovic...danas je trenirao...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 mar 2011, 08:24

eh da vam se i ja prijavim :)...naranvo ja samo volim i navijam za Slobodu ostalo nije toliko ni bitno, ali u evropi svakako gotivim Milan, pa smatram da pripadam ovoj temi :)

Nadam se da ce Milan nastaviti uspjesnost u prvenstvu...Ovo kolo veliki derbi, gdje ocekujem pobjedu protiv Juventusa...ovo su dvije najvece ekipe u Italiji to se zna, dok Interisti su jos uvjek daleko iza njih, bez obzira sto su iskoristili priliku, kada su Milan i Juventus bili kaznjeni...samo se pitam kako je Inter uspjeo proci bez kazne, a i oni su bili svakako u najmanju ruku priblizno umjesani u sve radnje...znam da se poslije, ali kasno doznalo da su i oni imali mutnih radnji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 mar 2011, 13:58

SaltCityAttack je napisao/la:eh da vam se i ja prijavim :)...naranvo ja samo volim i navijam za Slobodu ostalo nije toliko ni bitno, ali u evropi svakako gotivim Milan, pa smatram da pripadam ovoj temi :)

Nadam se da ce Milan nastaviti uspjesnost u prvenstvu...Ovo kolo veliki derbi, gdje ocekujem pobjedu protiv Juventusa...ovo su dvije najvece ekipe u Italiji to se zna, dok Interisti su jos uvjek daleko iza njih, bez obzira sto su iskoristili priliku, kada su Milan i Juventus bili kaznjeni...samo se pitam kako je Inter uspjeo proci bez kazne, a i oni su bili svakako u najmanju ruku priblizno umjesani u sve radnje...znam da se poslije, ali kasno doznalo da su i oni imali mutnih radnji
Dobro dosao dobri domacine :D ma zna se mi pravi tuzlaci volimo samo crveno crnu boju 8-)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 04 mar 2011, 14:46

scudetto je napisao/la:Dobro dosao dobri domacine :D ma zna se mi pravi tuzlaci volimo samo crveno crnu boju 8-)
I Zenicani 8-)

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 04 mar 2011, 14:56

robovi88 je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Dobro dosao dobri domacine :D ma zna se mi pravi tuzlaci volimo samo crveno crnu boju 8-)
I Zenicani 8-)
pa i ne baš.... 8-) :lol:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Voland i 0 gostiju.