NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Uze Miami
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ma ne moze Carmelo sam nema sanse,valjda ce New York uci u play off,imaju ekipu za to ali sa ovim trenerom tesko mogu do nekog uspjeha ove godineZeljovac_1921 je napisao/la:Uze Miami
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
hahaha ti si garant neki padobranac, haj sta fali, mora i vas malo nekad da bude 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta sad ne valja NY-u trener?Manuel je napisao/la:Ma ne moze Carmelo sam nema sanse,valjda ce New York uci u play off,imaju ekipu za to ali sa ovim trenerom tesko mogu do nekog uspjeha ove godineZeljovac_1921 je napisao/la:Uze Miami

Pa brate sa ovom ekipom ljudis se bore za play off ocito je do trenera nije do tebe ili do mene,sa ovakvim sastavom bi trebali da budu laganini medju 4 na istoku a ne da strahuju da li ce uci u play offNEZALAGANJE je napisao/la:Sta sad ne valja NY-u trener?Manuel je napisao/la:Ma ne moze Carmelo sam nema sanse,valjda ce New York uci u play off,imaju ekipu za to ali sa ovim trenerom tesko mogu do nekog uspjeha ove godineZeljovac_1921 je napisao/la:Uze Miami![]()
![]()
ti ocigledno nemas pojma da je trener novi, da su na ovom mjestu zaslugom proslog i da ovaj sadasnji radi odlican poso, daj ba nemoj ni pisat dzaba vise
Znam da je dosao novi i da ih je D Antoni doveo gdje i jesu,sto se tice odbrane perfektan je Carmelo nikad nije igrao bolje sto se toga tice ali opet sa ovakvom ekipom ako ne uspije da se plassira u play off nek se raniLenBias je napisao/la:ti ocigledno nemas pojma da je trener novi, da su na ovom mjestu zaslugom proslog i da ovaj sadasnji radi odlican poso, daj ba nemoj ni pisat dzaba vise
odustajem, imas pravo, trener je prelos i uzasan
hehehehe kako si lud ne vjerujem,nisam rekao da je prelos nego da mora od ove ekipe izvuci vise,da ovo za sada nije toliko dobro kako bi trebalo biti,znam da je tek dosao i to ali opet ne smije mu se desiti da ostanu bez play offa,al kako god svak ima pravo na svoje misljenjeLenBias je napisao/la:odustajem, imas pravo, trener je prelos i uzasan
-
- Kontakt:
Mavsi dobro otvorili utakmicu u Staplesu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
13-5 je ukupno, 9-1 kod kuce (sa danasnjom utakmicom), s povredama i sve, obavlja dobar poso barem do sad.Manuel je napisao/la:hehehehe kako si lud ne vjerujem,nisam rekao da je prelos nego da mora od ove ekipe izvuci vise,da ovo za sada nije toliko dobro kako bi trebalo biti,znam da je tek dosao i to ali opet ne smije mu se desiti da ostanu bez play offa,al kako god svak ima pravo na svoje misljenjeLenBias je napisao/la:odustajem, imas pravo, trener je prelos i uzasan
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Donnie Darko
- Kontakt:
E čuj Woody ne valja... Ne znam koliko pratiš Knickse, ali trebao bi znati da igramo bez Lina i STATa - poslije Mela najvažnije igrače tima.
Postavljao sam ovo davno nekad, ali evo još jednom samo da se uvjeriš:

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
[quote="Carlo"]E čuj Woody ne valja... Ne znam koliko pratiš Knickse, ali trebao bi znati da igramo bez Lina i STATa - poslije Mela najvažnije igrače tima.
[/quote
Ma dobro vidjecemo sta ce sve uspjeti sa ovom ekipom ostvariti ove sezone,jer ako ne budu bar 6 tesko oni mogu proci Chicagi ili Miami u prvom krugu play offa

Ma dobro vidjecemo sta ce sve uspjeti sa ovom ekipom ostvariti ove sezone,jer ako ne budu bar 6 tesko oni mogu proci Chicagi ili Miami u prvom krugu play offa
Mnogi Hollywood-ski glumci mu nisu ni do koljena. Ko sto si ti rekao: KRALJ FLOPA.Donnie Darko je napisao/la:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Na Mavsima ce se opet mnogi okliznuti. Cini mi se da je roster jaci nego prosle godine, te da nekako hvataju formu u pravo vrijeme. Uglavnom u PO ce biti svega, a Mavsi ce opet napraviti par iznenadjenja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Paraglajder
- Kontakt:
prvo fuli sessions pa onda nowitzki iz teške pozicije. produžetak
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sta kazes na onog vaseg levata Sessionsa?adriano_leite je napisao/la:Na Mavsima ce se opet mnogi okliznuti. Cini mi se da je roster jaci nego prosle godine, te da nekako hvataju formu u pravo vrijeme. Uglavnom u PO ce biti svega, a Mavsi ce opet napraviti par iznenadjenja.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma bilo je slucajeva kada se igraju tekme nedjeljom u 7 i pola 10, a oni prenose neku u 12 ili 1 iza ponoci, znaci da nije tako fixno precizirano sta moraju prenositi, mislim da im se ponude 2-3 opcijeKobe Bryant je napisao/la:Ma to za SK postoji eurpski paket kojeg otkupiš.
Tako npr. ameri 2007/08 ponudili paket sa najviše tekmi Toronta i Bostona , hajde Boston je napravio super tim pa je bilo za očekivati , ali Toronto kao najviše europskih igrača![]()
Sad vrše ankete koje klubove prenose u nacionalnim terminima. Imas po 2 tekme cetvrtak TNT , petak ESPN i nedelja ABC preko espn-a to jr ovaj termin 1 i 3.30 po ET
kako sam upratio npr. lakersi radi marketinga 90 % idu pon/uto na NBA TV , onda sri na ESPN pa pet na ESPN pa nedelja bilo na ABC ili FOX-u , stim da % ih je bilo i najviše i cet na TNT ali tu su rotacije.
Inace lakersi imaju najbolji lokalni TV ugovor nesta bezoslovno sto recimo mogu sanjati cak i barsa , real ,man u ....
mislim na 20 god, 30 mil po sezoni sa cablovskim operaterom za tv stanice FOX i KALC

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.