Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mandrak
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Mandrak » 13 dec 2009, 16:57

miralem444 je napisao/la:dzeko ti si idol ove djece IDOL COVJECE nesmijes se spustat na ovaj nivo sto ste ovo objevljivali jel.........a cega je ovaj mali idol niceg....
Nije Dzeko tražio niti nekog molio da bude Idol nacije...to je svakako Škoro zaslužio :lol: :lol: :lol: ili možda je nekome ovaj debil što psuje Džeki majku Idol nacije,ko ce ga znati...danas svako može biti idol ;)

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 dec 2009, 16:59

mali trazio para Edin pao para...
mali trazio opet para Edin nije dao para..
mali psuje majku :roll: seljakluk :roll: :roll:

a daj dres daj majcu daj bokserice daj torbu... samo dajjjj...bosnjo...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 13 dec 2009, 17:00

Mandrak je napisao/la:kako je Džeko mogao znati da je ovaj papak iz nekog doma?? on je cuo samo da ga ovaj seljak proziva u stilu "DO JUCE SI BIO KLOŠAR KAO I JA"
ovaj sto mu je psovao nije isti mamak sto mu je Dzeko prisao to je 100% jer znam glas od ovoga, a ovom sto je prisao dovaljno je da mu vidis lice i znao bi o kakvoj se osobi radi
Republika Zenica

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 dec 2009, 17:00

rob do bagro je napisao/la:Eto kakvi ste vi...jel ja moram opet rec da taj momak nema roditelja da zivi u domu, gori ste vi
Znaci da ga to amnestira kad sutra nekome otme tasnu ili mobitel pa moze reci ja sam iz doma,ili sta?
Ili ti je haver pa znas toliko o njemu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 dec 2009, 17:02

Denizmare je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Eto kakvi ste vi...jel ja moram opet rec da taj momak nema roditelja da zivi u domu, gori ste vi
Znaci da ga to amnestira kad sutra nekome otme tasnu ili mobitel pa moze reci ja sam iz doma,ili sta?
Ili ti je haver pa znas toliko o njemu
Sta ga je trebao nalemat jel, ubit hljeb u njemu ...da je to uradio pola bi ga navijaca zamrzilo i jos nesto nije momak uopste lopov
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 dec 2009, 17:04

TheManiacs je napisao/la:Halo mungosi hebo vas one seljacine .
Sta da vama neko psuje mrtve i majku ?
sta bih uradili

Ma voz sa teme,najvise ga napadaju pitari kompleks je cudo :roll: :mrgreen:
Halo dzoka spameru, ti ces nekome nesto reci? Ohani bolan vise...

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 dec 2009, 17:06

rob do bagro je napisao/la: Sta ga je trebao nalemat jel, ubit hljeb u njemu ...da je to uradio pola bi ga navijaca zamrzilo i jos nesto nije momak uopste lopov
nije lopov al jest bezobrazan..i totalni kreten....daj ovo daj ono... :roll:

samo zbog ovakvih nama ne treba jedna atletska staza nego 10 da poredaju jednu do druge...pa tek onda tribine...trebaju nam atletske staze i Oko stadiona...da se ne cuju ovakvi bolesnici...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 dec 2009, 17:07

Nisam ni rekao da je lopov,nego sta ako! Poenta je da to sto je iz doma ne znaci da mu je to opravdanje za onakvo ponasanje, i da da je meni neko onako psovao prebio bi ga da je sa druge planete,a ne iz doma.Vozdra

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 dec 2009, 17:07

Halo moralisti,prije nego što pocnete kenjati po moralnim nacelima Edine Džeke (kome je do juce citav stadion u Zenici skandirao ime,a sad ga pljujete) samo malo razmislite o ovome...izbubili smo utakmicu uz baražu od Portugala,igraci su nadrkani zbog poraza,ide se prema autobusima,neki papak proziva najvecu zvijezdu Džeku,**** mu majku javno,proziva ga,pljuje ga ko najveceg bjednika,napominje ga da je do juce bio sirotinja kao i on...i šta ocekivati u tom trenutku?? da ga Džeko još casti i kaze mu "Svaka cast majstore ,u pravu si"....pa nismo ni zaslužili da imamo igraca poput Džeke...kakav bjedan narod...ovo samo kod nas ima :oops: :oops: :oops:

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 13 dec 2009, 17:16

halo ba on je profesionalac nesmije sebi ovo dozvolit,čuj traži mu pare ma dajte što ga branite :?: trebo je ušutit i ući u bus kao pravi profesionalac :!: al štaćeš kad kokuz dođe to para...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 dec 2009, 17:18

harinjo je napisao/la:halo ba on je profesionalac nesmije sebi ovo dozvolit,čuj traži mu pare ma dajte što ga branite :?: trebo je ušutit i ući u bus kao pravi profesionalac :!: al štaćeš kad kokuz dođe to para...
u pravu si...ne treba nam Dzeko više...**** kokuza koji dođe do para...treba ovog mahalca koji ga proziva javno postaviti u špic napada naše selekcije....sa ovim ponašanjem na parkingu zenickog stadiona Džeko je sebi trajno zatvorio vrata nacionalne selekcije...jesi li na to mislio??

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 13 dec 2009, 17:19

hmmm zanimljivo moram priznat . . . ne znam nekako sam misljenja da dzeko (sportska i prije svega ljudska velicina) ne treba reagovat na ovake i slicne psovke, recimo da se meni slicna situacija desi vjerovatno bi preraslo u fizicki obracun al' ko sam ja - ko ste vi a ko je dzeko . . . znaci idol nacije se ne smije ponasat ovako, ko sportista koji dolazi iz ponajsjebanije drzave treba bit spreman na ove stvari i ignorisat ih . . . mislim drag mi je igrac i sve to al' unosit se nekom u facu i psovat mater i govorit nes vise para dobit je ispod svakog nivoa jednog profesionalnog fudbalera !

p.s. sve ovo sam napiso bez obzira jel' ovaj decko iz doma il' s marsa il' neam pojma odakle vec jer to ne bi znao ni ja ni vi a ni dzeko u ovom slucaju
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 13 dec 2009, 17:20

mozda je momak dobar...ali to mu ne daje pravo da psuje dzeki sve mrtvo i da se tako ponasa prema njemu...pa ja bih se posvadjao sa rodjenim bratom da mi psuje i da se tako drsko ponasa...pa valjda bi trebao imati malo postovanja prema njemu nakon svega sto je uradio za nasu drzavu. uredu je to sto ga je pitao za pare,ali nakon toga da mu psuje i da ga omalovazava? kakve ima veze sto je i dzeko prije bio "klosar",jel to znaci da mu zbog toga mora dati pare? razmislite malo,bi li vama bilo svejedno nakon svega,nakon onakve utakmice,da vas neko tako ponizava i vrijedja?
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 13 dec 2009, 17:26

Mandrak je napisao/la:
harinjo je napisao/la:halo ba on je profesionalac nesmije sebi ovo dozvolit,čuj traži mu pare ma dajte što ga branite :?: trebo je ušutit i ući u bus kao pravi profesionalac :!: al štaćeš kad kokuz dođe to para...
u pravu si...ne treba nam Dzeko više...**** kokuza koji dođe do para...treba ovog mahalca koji ga proziva javno postaviti u špic napada naše selekcije....sa ovim ponašanjem na parkingu zenickog stadiona Džeko je sebi trajno zatvorio vrata nacionalne selekcije...jesi li na to mislio??
nee đeko je naš najbolji napadač ali zamisli kada bi igrači reagovali na svaku psovku :?: pa non stop bi bile tuče između igrača i navijača :!: nije bitno jel neko za ovog ili onog profesionalac se nesmije ovako ponašati :!: niste objektivni :!: đeku volim ali javno govoriti da ti neko traži pare... u ovakvom kokuzluku :? nebitno jel momak bez roditelja ili nije :!:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 dec 2009, 17:33

Ajde Dzeko, posalji Subotica po burek par puta 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 13 dec 2009, 17:34

ovaj je neki kreten i koliko sam shvatio da su mu nasi igraci vec davali pare,a on sad nesta psuje,nezz sto,i zato kaze dodje li jos jednom da je titin.i to je mir u repci :x :shock: bjezi ba,kad ti prosjaci dodju u hotel i traze pare....ccc....
Zadnja izmjena: Željoman, dana/u 13 dec 2009, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 13 dec 2009, 17:36

Jes nam Edin dugo trajo.....jadni li smo mi sa nama.....

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 dec 2009, 17:36

ima li neko link
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 13 dec 2009, 17:37

Ocetel se malo ukljuciti u klip , ovaj malac kaze namjanjena klipu , ljudi oko njega govore da je dzeko bio sirotinja ko i oni , i psuju mu ??
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 dec 2009, 17:41

ovi vukovi su rupa ziva...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 20 gostiju.