FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zasto vlada RS gradi stadion u Banja Luci
Ljudi vidjeli dobit tu,a nasi nece,haj sto nece federacija,ni kanton,izgradio stadion Banovicima,a Tuzli ni feninga,al vidjecemo hocel sta biti sa ovim Saudijcima sto su dali kredit,samo da nacelnik zavrsi papire,i pare za stadion su tu,valjda ima istine u ovome sto je rekao @Raz_ba.

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
lottdogg je napisao/la:pa pobjedili ste vi kuci 3-2 ovo je bio uzvrat koliko ja znamTaRgEt_ je napisao/la:borac_sampion je napisao/la:Cestitke na osvajanju kadetskog kupa..ovde ste igrali 0-0
Hvala ja mislim osvajanje prvenstva ako se ne varam hvala ali opet ko zna nista nije gotovo ovo je najgori rezultat za uzvrat
Moja greska upravu si XD jbga sunce

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Denis Sadiković: Džaba titule kada ih niko ne vrednuje!
Prije dvije sezone juniori i kadeti Slobode su bili prvaci BiH. U proteklih 15 godina još u pet-šest navrata su osvajali titule na raznim bh. nivoima takmičenja, što Slobodu s pravom kruniše u najuspješniju ekipu u Bosni Hercegovini kada su mlađe selekcije u pitanju.
Tu su jučer potvrdili i kadeti ovog kluba, koji su sa 0:0 u utakmici sa Borcem u Banjoj Luci (prva utakmica 3:2) postali novi prvaci države, te uvoj sezoni jedini na Tušanj donijeli titulu prvaka BiH.
Tvorac ove generacije i rezultata koje je postigla je Denis Sadiković, trofejni trener kojem je ovo već četvrta titula prvaka BiH. I ako je kadete odlukom menadžmenta kluba preuzeo na polusezoni, do kada je uspješno vodio juniore, za kratko vrijeme je uspio posložiti kockice u ekipi i doći ovog vrijednog rezultata.
- Dječaci su odigrali na zaista visokom nivou i još jednom dokazali da su kvalitetom i zrelošću, najkvalitetnija ekipa u državi. Ovo nam je ove godine peti susret sa Borcem i odlično se poznajemo, tako da su odlučivale nijanse u sprovođenju taktičkih zamisli, koje su moji igrači odlično odradili – ističe Sadiković.
Zanimljivo je da je u kadetima igralo i nekoliko pionira, što ovaj uspjeh čini još većim. I ako ne rado izdvaja imena najzaslužnijih, trener prvaka BiH nije mogao zaobići neke.
- Džemil Hasanović je ogroman potencijal koji moramo znati iskoristiti. Igrač je velikih mogućnosti što je u ovom uzrastu već davno dokazao. Sada ostaje da se pravilno usmjeri i uskoro bi mogli imati odličnog prvotimca. Također i Haris Ribić koji je još uvijek pionir mnogo obećava.
Još jedan uspjeh Denis Sadikovića i Slobodinih mlađih selekcija, prema njegovom mišljenju neće mnogo toga promjeniti, kada je odnos klupskog rukovdstva prema mlađim selekcijama i njihovim trenerima u pitanju.
- Džaba titule ako ih niko ne vrednuje i ako one ne prouzrokuju da se u mlađim selekcijama nešto ne promijeni na bolje. Mi svake godine dokazujemo svoj kvalitet, a za uzvrat ne dobijamo pažnju kakvu zaslužujemo. Uslovi u kojim rade djeca i mi, su daleko ispod rezultata koje postižemo. I to je tako godinama. Ne znam šta treba da uradimo da se to promjeni. Evo skoro 24 sata od kako smo okončali utakmicu, iz kluba me nazvao i četitao samo Ekrem Ibrić i Denis Karić. O čemu više da pričamo – govori na kraju razgovora trener koji je u Tuzlu ove sezone donio jedinu titulu u kolektivnim sportovima.
Priča koja se svake godine na Tušnju ponavlja, aktuelna je i ove. Mladi osvajaju titule, dok u prvom timu mali broj njih dobije ulogu standardnih prvotimaca. Nadamo se da će u Slobodi napokon otvoriti oči i pronaći način kako da ove talentovane dječake, najbolje u državi usmjere u prvi tim. Svaka druga klupska politika ostavlja Slobodu u stanju u kakvom je sad.
Prije dvije sezone juniori i kadeti Slobode su bili prvaci BiH. U proteklih 15 godina još u pet-šest navrata su osvajali titule na raznim bh. nivoima takmičenja, što Slobodu s pravom kruniše u najuspješniju ekipu u Bosni Hercegovini kada su mlađe selekcije u pitanju.
Tu su jučer potvrdili i kadeti ovog kluba, koji su sa 0:0 u utakmici sa Borcem u Banjoj Luci (prva utakmica 3:2) postali novi prvaci države, te uvoj sezoni jedini na Tušanj donijeli titulu prvaka BiH.
Tvorac ove generacije i rezultata koje je postigla je Denis Sadiković, trofejni trener kojem je ovo već četvrta titula prvaka BiH. I ako je kadete odlukom menadžmenta kluba preuzeo na polusezoni, do kada je uspješno vodio juniore, za kratko vrijeme je uspio posložiti kockice u ekipi i doći ovog vrijednog rezultata.
- Dječaci su odigrali na zaista visokom nivou i još jednom dokazali da su kvalitetom i zrelošću, najkvalitetnija ekipa u državi. Ovo nam je ove godine peti susret sa Borcem i odlično se poznajemo, tako da su odlučivale nijanse u sprovođenju taktičkih zamisli, koje su moji igrači odlično odradili – ističe Sadiković.
Zanimljivo je da je u kadetima igralo i nekoliko pionira, što ovaj uspjeh čini još većim. I ako ne rado izdvaja imena najzaslužnijih, trener prvaka BiH nije mogao zaobići neke.
- Džemil Hasanović je ogroman potencijal koji moramo znati iskoristiti. Igrač je velikih mogućnosti što je u ovom uzrastu već davno dokazao. Sada ostaje da se pravilno usmjeri i uskoro bi mogli imati odličnog prvotimca. Također i Haris Ribić koji je još uvijek pionir mnogo obećava.
Još jedan uspjeh Denis Sadikovića i Slobodinih mlađih selekcija, prema njegovom mišljenju neće mnogo toga promjeniti, kada je odnos klupskog rukovdstva prema mlađim selekcijama i njihovim trenerima u pitanju.
- Džaba titule ako ih niko ne vrednuje i ako one ne prouzrokuju da se u mlađim selekcijama nešto ne promijeni na bolje. Mi svake godine dokazujemo svoj kvalitet, a za uzvrat ne dobijamo pažnju kakvu zaslužujemo. Uslovi u kojim rade djeca i mi, su daleko ispod rezultata koje postižemo. I to je tako godinama. Ne znam šta treba da uradimo da se to promjeni. Evo skoro 24 sata od kako smo okončali utakmicu, iz kluba me nazvao i četitao samo Ekrem Ibrić i Denis Karić. O čemu više da pričamo – govori na kraju razgovora trener koji je u Tuzlu ove sezone donio jedinu titulu u kolektivnim sportovima.
Priča koja se svake godine na Tušnju ponavlja, aktuelna je i ove. Mladi osvajaju titule, dok u prvom timu mali broj njih dobije ulogu standardnih prvotimaca. Nadamo se da će u Slobodi napokon otvoriti oči i pronaći način kako da ove talentovane dječake, najbolje u državi usmjere u prvi tim. Svaka druga klupska politika ostavlja Slobodu u stanju u kakvom je sad.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kadetima sve cestitke. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izgleda nista od Osmanagica,valjda sad Nikolic dodje u Slobodu.
- slani grad
- Kontakt:
a sto je bezobrazno trazit od Federacije pare,sviju ti....pa zar nije u interesu drzave da repka dodze i na Tusanj i da ljudi u najmnogoljudnijem kantonu ugoste zmajeve...jel znas koji je kanton u samom vrhu po iznosu placenih doprinosa i iz kojeg kantona Federacija ubire najvise para....da ti kazem....iz TUZLANSKOG,prijatelju....i prica je bila da Federacija pomogne a ne da napravi kompletan stadion...uostalom..po tebi je logika da iz TZ kantona Federacija svaki mjesec klepi 100-tine miliona na poreze a kad treba pogurat recimo za stadion koji ce usput bit kantonalnog karaktera...e tu onda kao ne treba investirat ni marke..strasna logika...u svakom slucaju bi danas,sutra mogli i zvijezda i banovici izborit evropu i gdje bi igrali istu....na Kosevu ili Bilinom...pa zar nije logicnije da igraju u TZ....carina je napisao/la:Tako je Marine...Iako bi i ja volio da se naprimjer Velezu uradi stadion, mogu reci da napraviti stadion ovih mjeseci i nije problem. Za bolje informisane, Saudijska Arabija daje odlicne kredite za te stvari...E sad je problem, moze li klub to placati ili ne...Misljenja sam, posto znam kakvi su krediti, ako klub ne moze da otplacuje taj kredit, ne treba mu ni stadion...Ovoj drzavi je na vrh neke stvari, parazita....Vrijeme je da se radi.....Ako ne moze jedna Tuzla otplatiti taj kredit, a Velez sa jos gorom finansijskom situacijom i desetoroduplo manjim kapacitetima uradi za ovo vrijeme, pa kakav takav solidan stadion iz temelja, pitam Vas ja, da li bi bilo malo i bezobrazno traziti da se Slobodi uradi stadion prije naprimjer Veleza(kada bi to Federacija eventualno i htjela uraditi)???
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma hajde sto federacija nece pomoci, ali kanton da ne zeli, a drugim pomazu pa stvarno nema smisla.Ne samo zbog stadiona, vec zbog svega u poslijednje vrijeme treba izglasati, da se mi iskljucimo iz tog Tuzlanskog kantona.I ne trebaju nam oni, a vjerovatno i mi njima.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je treba napraviti od Tuzle distrikt! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Valjda bude sta od onog kredita sto smo dobili od Arapa za stadion.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Tako je treba napraviti od Tuzle distrikt!
ma sad sto smo ja i ti ovo napisali ispast ce da zelimo se jos odvojit i iz Bosne i Hercegovine vjeruj mi

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma nas sarajevski mediji nikad nisu mazili,tako je i danas,a najbolje bi bilo da se ukinu kantoni,jer opcine i gradovi su zrtve kantona,sta god neki grad ili opcina naprave vecina ide u kanton,i onda oni djele kako se njime prohtije.Nakon ovog da nam kanton nije dao feninga za stadion,razocarao sam se skroz,nek Mujic (premijer TK) daje pare za stadion u Banovicima,a Tuzlu ko hebe
i sve ce tako biti dok u Tz SDA ne bude na vlasti 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
kakva crna SDA i oni da vladaju nasim gradom
.... Tuzla je uvjek bila crvena i ostat ce dok postoji.Ne mozemo mi preko noci se obojit u zeleno nikako.Mislim boli me racku za tu politiku, ali oni se igraju sa nama.Znaci moras se ofarbat, da bi ti oni napravili stadion.Nikad necu, pa makar igrali u slavinovicima svoje domace utakmice

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sta ima da SDA dodje na vlast...ako dodju oni na vlast onda ce uprava slobode morati placati treninge na stadionu....znaci sta god se bude odrzavalo na stadionu placalo bi se...kakav SDA oni su jos gorii....cccc....bad_boy je napisao/la:Ma nas sarajevski mediji nikad nisu mazili,tako je i danas,a najbolje bi bilo da se ukinu kantoni,jer opcine i gradovi su zrtve kantona,sta god neki grad ili opcina naprave vecina ide u kanton,i onda oni djele kako se njime prohtije.Nakon ovog da nam kanton nije dao feninga za stadion,razocarao sam se skroz,nek Mujic (premijer TK) daje pare za stadion u Banovicima,a Tuzlu ko hebei sve ce tako biti dok u Tz SDA ne bude na vlasti
FKR 1987..
+1slani grad je napisao/la:a sto je bezobrazno trazit od Federacije pare,sviju ti....pa zar nije u interesu drzave da repka dodze i na Tusanj i da ljudi u najmnogoljudnijem kantonu ugoste zmajeve...jel znas koji je kanton u samom vrhu po iznosu placenih doprinosa i iz kojeg kantona Federacija ubire najvise para....da ti kazem....iz TUZLANSKOG,prijatelju....i prica je bila da Federacija pomogne a ne da napravi kompletan stadion...uostalom..po tebi je logika da iz TZ kantona Federacija svaki mjesec klepi 100-tine miliona na poreze a kad treba pogurat recimo za stadion koji ce usput bit kantonalnog karaktera...e tu onda kao ne treba investirat ni marke..strasna logika...u svakom slucaju bi danas,sutra mogli i zvijezda i banovici izborit evropu i gdje bi igrali istu....na Kosevu ili Bilinom...pa zar nije logicnije da igraju u TZ....carina je napisao/la:Tako je Marine...Iako bi i ja volio da se naprimjer Velezu uradi stadion, mogu reci da napraviti stadion ovih mjeseci i nije problem. Za bolje informisane, Saudijska Arabija daje odlicne kredite za te stvari...E sad je problem, moze li klub to placati ili ne...Misljenja sam, posto znam kakvi su krediti, ako klub ne moze da otplacuje taj kredit, ne treba mu ni stadion...Ovoj drzavi je na vrh neke stvari, parazita....Vrijeme je da se radi.....Ako ne moze jedna Tuzla otplatiti taj kredit, a Velez sa jos gorom finansijskom situacijom i desetoroduplo manjim kapacitetima uradi za ovo vrijeme, pa kakav takav solidan stadion iz temelja, pitam Vas ja, da li bi bilo malo i bezobrazno traziti da se Slobodi uradi stadion prije naprimjer Veleza(kada bi to Federacija eventualno i htjela uraditi)???
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije bezobrazno, ja mislim da je carina vise mislio tipa da klub nema sta prositi ako nije u stanju nakon toliko godina sam svoje financije i uvjete srediti, a svake godine mastaju i mazaju oci svojoj javnosti obecavajuci Europu i borbu za titulu, a s cime, gdje i kako. To da netko sa strane, iz sredjenijih liga vidi, da mu nista sekunde jasno ne bi bilo. Ja prvi bi volio da Tuzla ima dobar stadion, i zasluzuje ga, u interesu je i meni da mogu normalno pogledati utakmicu, a Slobodi da ima stadion koji zadovoljava kriterije (jer, kao sto i ovaj tekst kaze, ne zavaravajmo se, da je sve po propisima koji se cesto spominju, ne bi ispunjavao ni kriterije ove lige, to se odavno zna, nije nista novo receno u tekstu), medjutim zaista jest pogresna politika pretrgati se ocekivajuci da ce netko nekome danas nesto poklanjati zato sto se zove ovako ili onako i kasnije se zgrazavati sto od toga nema nista. Od toga, zaista, i nema nista, to razmisljanje bi bilo osudjeno na propast u bilo kojoj sredjenijoj ligi i drzavi od ove jer ne bi imali minimalne uvjete za rad. Ima Sloboda i Tuzla drugih opcija od takvog cega, al za takvo sto treba prave ljude koji vole klub, treba kapital i treba rad i samo rad, al vlastiti, a ne donacije i sl., mada bi to, naravno, najlakse bilo.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije bezobrazno, nego ja mislim da je vise carina mislio tipa da klub nema sta prositi ako nije u stanju nakon toliko godina sam svoje financije i uvjete srediti, a svake godine mastaju i mazaju oci svojoj javnosti obecavajuci Europu i borbu za titulu, a s cime, gdje i kako. Ja prvi bi volio da Tuzla ima dobar stadion, u interesu je i meni da mogu normalno pogledati utakmicu, medjutim zaista jest pogresna politika pretrgati se ocekivajuci da ce netko nekome danas nesto poklanjati zato sto se zove ovako ili onako. Od toga, zaista, nema nista, to razmisljanje bi bilo osudjeno na propast u bilo kojoj sredjenijoj ligi i drzavi od ove. Ima Sloboda i Tuzla drugih opcija od takvog cega, al za takvo sto treba prave ljude, treba kapital i treba rad, a ne donacije.
Znas da sam uvijek ok pa tako i tebe smatram , a da ti kazem lagano je tebi pricati kada imate biznismene koji daju svoju lovu i nema problema , a mi dok to sredimo , na racun bivsi uprava sto su radile i sve znas kada ce biti niakda tako da jedina opcija ostaje ove donacija pa koliko toliko bilo nama jedini izlaz da uzivamo u novom stadionu i svemu , i ovaj kredit od arapa ... To nam je trenutno jedini izlaz jer sa izgradnjom tog stadiona i mi bi mogli da polako sredjujemo neke stvari jer bilo bi fan shopova poslovnih prostora gostovala bi repka i tako to , a od svega toga i Sloboda bi imala koristi ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Jap Tuzla DC boli me vise **** da Tuzla najviše pravi a da se seljacima daje bez uvrede ali najviše para odlazi iz Tuzle a najmanje dolaziSaltCityAttack je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Tako je treba napraviti od Tuzle distrikt!
ma sad sto smo ja i ti ovo napisali ispast ce da zelimo se jos odvojit i iz Bosne i Hercegovine vjeruj mi.... 1997 godine na utkamici Sloboda-Sarajevo cisto onako iz zajebancije da bi iznervirali navijace koji dolaze iz naseg glavnog grada,onako pjevali parole u smislu 'drzava Tuzla", a ovi su po novinama srali kako smo iom pjevali jugoslovensku i himnu
....bas smo znali kako ih iznervirati
....sad kada ja iskreno, ali bez imalo zajebancije zelim da vise ne budemo kanton, a bogami vecina nas tuzlaka to misli, ja neznam sta ce pojedincima i novinarima past na pamet da napisu o nama tuzlacima
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Slazem se ja s tim, govorim samo kako bi bilo najoptimalnije za Slobodu da bude ozbiljan i stabilan klub i da s punim pravom moze reci da je i dan danas nesto za veliki respekt. Nerealno je ocekivati pomoc sa strane u ovoj drzavi, tj. pomoc unutar drzave od raznih organa drzavne, federalne ili zupanijske. Stvarno jest. Pogotovo ako ti tu nemas svoje ljude. Znas to i ti zato sto nisi tamo neki balavac ili kompleksas kojem smeta sto pise samo zato sto ja to pisem, npr. Za Slobodu je spas dolazak ljudi kojima to ime nesto znaci i koji ce pokusati kontinuiranim i (vjerojatno) dugotrajnim radom i ulaganjima, sredjivanjem racuna i uvjeta izboriti rezultat, a ne instant uspjesima i variranjima gdje se radi od sezone do sezone pa jedna je borba za Europu, a druga za opstanak. Stvarno od toga nista nema i samo pridonosi nezadovoljstvu publike i onda su drugi krivi, a u klubu dereliktno stanje i to se ne vidi ili zanemaruje ili se ljudi mazu oci ponovno kao u slucaju stadiona, i onda zamisli kako je nekome kad prodje i vidi nista se ne radi, a zna do kad bi trebalo biti gotovo, ili ne zna da li je odobren kredit, i milijun drugih stvari.
...Život za Široki...
Smajlović između Slobode i Sarajeva
Ponajbolji igrač tuzlanske Slobode iz drugog dijela sezone u kojem je postigao 8 golova, Damir Smajlović nalazi se na raskrsnici što se tiče daljeg nastavka njegove karijere.
Dobre igre u crveno-crnom dresu natjerale su čelnike Slobode da pokušaju produžiti ugovor sa svojim najboljim napadačem iz prošle sezone. Međutim, osim Slobode za Damirove usluge zainteresovano je i Sarajevo pa se još uvijek ne zna gdje će ovaj igrač nastaviti karijeru.
Zvali su me iz Slobode, njihova želja je da produžimo saradnju, ponudili su mi dobre uslove ali još uvijek ne znam da li ću i naredne sezone nositi dres tuzlanskog tima. Sa druge strane imam i ponudu Sarajeva i još uvijek nisam ništa odlučio. Želim se odmoriti još nekoliko dana i dobro razmisliti o svemu. Konačno odluku o nastavku moje karijere donijet ću u ponedjeljak, kazao je Damir Smajović .
Ponajbolji igrač tuzlanske Slobode iz drugog dijela sezone u kojem je postigao 8 golova, Damir Smajlović nalazi se na raskrsnici što se tiče daljeg nastavka njegove karijere.
Dobre igre u crveno-crnom dresu natjerale su čelnike Slobode da pokušaju produžiti ugovor sa svojim najboljim napadačem iz prošle sezone. Međutim, osim Slobode za Damirove usluge zainteresovano je i Sarajevo pa se još uvijek ne zna gdje će ovaj igrač nastaviti karijeru.
Zvali su me iz Slobode, njihova želja je da produžimo saradnju, ponudili su mi dobre uslove ali još uvijek ne znam da li ću i naredne sezone nositi dres tuzlanskog tima. Sa druge strane imam i ponudu Sarajeva i još uvijek nisam ništa odlučio. Želim se odmoriti još nekoliko dana i dobro razmisliti o svemu. Konačno odluku o nastavku moje karijere donijet ću u ponedjeljak, kazao je Damir Smajović .
ŠB_Fidelis je napisao/la:Slazem se ja s tim, govorim samo kako bi bilo najoptimalnije za Slobodu da bude ozbiljan i stabilan klub i da s punim pravom moze reci da je i dan danas nesto za veliki respekt. Nerealno je ocekivati pomoc sa strane u ovoj drzavi, tj. pomoc unutar drzave od raznih organa drzavne, federalne ili zupanijske. Stvarno jest. Pogotovo ako ti tu nemas svoje ljude. Znas to i ti zato sto nisi tamo neki balavac ili kompleksas kojem smeta sto pise samo zato sto ja to pisem, npr. Za Slobodu je spas dolazak ljudi kojima to ime nesto znaci i koji ce pokusati kontinuiranim i (vjerojatno) dugotrajnim radom i ulaganjima, sredjivanjem racuna i uvjeta izboriti rezultat, a ne instant uspjesima i variranjima gdje se radi od sezone do sezone pa jedna je borba za Europu, a druga za opstanak. Stvarno od toga nista nema i samo pridonosi nezadovoljstvu publike i onda su drugi krivi, a u klubu dereliktno stanje i to se ne vidi ili zanemaruje ili se ljudi mazu oci ponovno kao u slucaju stadiona, i onda zamisli kako je nekome kad prodje i vidi nista se ne radi, a zna do kad bi trebalo biti gotovo, ili ne zna da li je odobren kredit, i milijun drugih stvari.
Slazem se ja ali ko da dodje , u danasnjem klubu su pola nehljebari pocev od sandzaklije pa nadalje doduse on i je doabr kakve su bile prethodne uprave , zvijezde su tu neke lafo ali kao sporedne uloge nema od toga nista samo kao njemi statisti ima ljudi kojima Sloboda znaci ali nazalost ti ljudi su daleko od kluba jer ne zele da kvare ime svoje sa ovim alkoholicarima i lezihljebovicima .. Tako da jedino dobro bi bio taj kredit i da dodje konacno neki bolji dani mada ni to ne znam koliko bi bilo ali eto ... Cast izuzetcima u klubu ali od danasnje Slobode je samo ime ostalo .. Jbga jos dugo cemo da varariramo kako ti kazes , taj stadion nam je privremeno rijesenje a ti arapi nas spas ako lovu daju ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.