Rekonstrukcija stadiona u BiH
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ev klip od kolega sa Radia Z..it
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Mozda je pitanje pomalo i irelevantno jer se ne zna ni kada ce poceti gradnja istocne tribine na Tušnju, no planira li se plato izgraditi ispred nje? Kada kazem plato, mislim da ste svi svjesni na sta mislim, a ne samo da se poploca/asfaltira? I lokacija ove zgrade je po mom misljenju veoma losa za stadion, no sta je tu je 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
lokacija zgrade jeste losa ali ne smeta niti ce izgradnji istoka...pato se nece graditi mada se kod ovih nasih jazavaca nikad nezna....inace istok je projektno i najveci i najskuplji...kosta oko cc 8 miliona i primat se cc 9 hiljada...to ce uzet godine gradnje al bitno je da se radiAnelZ je napisao/la:Mozda je pitanje pomalo i irelevantno jer se ne zna ni kada ce poceti gradnja istocne tribine na Tušnju, no planira li se plato izgraditi ispred nje? Kada kazem plato, mislim da ste svi svjesni na sta mislim, a ne samo da se poploca/asfaltira? I lokacija ove zgrade je po mom misljenju veoma losa za stadion, no sta je tu je
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
centar na brdu, s kojeg imaju bogovdki pogled panorame na republiku ze ko na dlanu, skroz izolovan od grada, tishina, a odma tu u centru grada, 5 minuta od hrama, i nadje se neki bilde da pametuje o "zagadjenju"Ovaj Centar Reprezentacije u Zenici jeste sminka i sve to, ali nasli su mu katastrofa lokaciju. Trebao je da bude na nekom mirnom malom mjestu, sa boljom klimom, a ne u centru jdnog od najzagadjenijih gradova u drzavi!

ko sto rob reche, nemoj majke ti vishe.... prosetaj se
"UEFA i NSBiH rade na projektu, a on se tiče poboljšanja infrastrukture. Aplicirati mogu 23 kluba koja su se takmičila u Premijer ligi u posljednje četiri godine. U februaru sljedeće godine se očekuje odobravanje tog projekta, a potom će uslijediti njegova implementacija", rekao je Begić.
Zanimljivo. Ovo je receno pri zdrijebanju neki dan, ali tek sad vidjeh. Bas me zanima ocel bit ista od toga i koliko ce se uopce unaprijediti infrastruktura. Nadam se poboljsanju travnjaka, a nakon toga renoviranju glavne tribine, sredjivanju njenog podtribinskog prostora i pokrivanju iste. Sve to ukoliko je tribina normalna, a ne neka nakarada tipa Srebrenik. Svi koji imaju nakrade nadam se da ce raditi novo, nesto tipa Prijedor. Tko ocekuje mega projekte neka se odmah zaustavi, od toga nece biti nista. Pricu o novoj Grbavici mozemo privesti kraju prije nego li ju i pocnemo. Tu mozemo ocekivati maksimalno jednu novu tribinu, ako i to.
Zanimljivo. Ovo je receno pri zdrijebanju neki dan, ali tek sad vidjeh. Bas me zanima ocel bit ista od toga i koliko ce se uopce unaprijediti infrastruktura. Nadam se poboljsanju travnjaka, a nakon toga renoviranju glavne tribine, sredjivanju njenog podtribinskog prostora i pokrivanju iste. Sve to ukoliko je tribina normalna, a ne neka nakarada tipa Srebrenik. Svi koji imaju nakrade nadam se da ce raditi novo, nesto tipa Prijedor. Tko ocekuje mega projekte neka se odmah zaustavi, od toga nece biti nista. Pricu o novoj Grbavici mozemo privesti kraju prije nego li ju i pocnemo. Tu mozemo ocekivati maksimalno jednu novu tribinu, ako i to.
Garant je teren. Prije možda mjesec dana Begić je u intervjuu za Sport govorio kako savez radi na tome da se obezbijede sredstva za ovo, a evo haman je i uspio... postavit ću sliku ako nađem.
Edit: Evo našao sam taj link, pogledati podnaslov "Selektorov ugovor", pa desno od Sušićeve glave.
http://img69.imageshack.us/img69/2860/begicavaz.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: Evo našao sam taj link, pogledati podnaslov "Selektorov ugovor", pa desno od Sušićeve glave.

http://img69.imageshack.us/img69/2860/begicavaz.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Realno samo nam UEFA moze pomoci jer se radi o parama, nasi klubovi nemaju, a drava nece pomoci nikome jer se prvo moraju obezbjediti lopovi i njihove familije pa onda sta ostane narodu.Signore je napisao/la:"UEFA i NSBiH rade na projektu, a on se tiče poboljšanja infrastrukture. Aplicirati mogu 23 kluba koja su se takmičila u Premijer ligi u posljednje četiri godine. U februaru sljedeće godine se očekuje odobravanje tog projekta, a potom će uslijediti njegova implementacija", rekao je Begić.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Na proljece slijedece godine radit ce se travnjaci. Samo sam ja cuo da ce se dobiti novac za nekih 15-stak terena. E sada, koji ce to biti tereni, to cemo tek vidjeti.
Eto, Zenica ne treba, oni vec imaju najbolji u drzavi.
Eto, Zenica ne treba, oni vec imaju najbolji u drzavi.
dobar je ovaj centar u Zenici,samo nadam se da ce se neko sjetiti zasaditi one fine cemprese oko terena ili kompletmog centra
Celik u srcu
Sad mi ispadosmo budale jer smo to radili od svojih para.
Zezam se, super stvar, možda i nešto najbolje što se može desiti trenutno za ligu (poslije otpisa dugova
), bolje i od skraćenja.
Stvar koja će popraviti kvalitet fudbala što je dalje preduslov za vraćanje publike. I u Zenici se igraju bolje utakmice otkako je urađen novi travnjak, il' barem se meni tako čini.
Evo ekipe koje će igrati ovu sezonu ili su igrale neke od prethodne tri. Samo ja nisam izvukao 23 ekipe kako gore piše, doduše vjerovatno ima neka greška:

Stvar koja će popraviti kvalitet fudbala što je dalje preduslov za vraćanje publike. I u Zenici se igraju bolje utakmice otkako je urađen novi travnjak, il' barem se meni tako čini.
Evo ekipe koje će igrati ovu sezonu ili su igrale neke od prethodne tri. Samo ja nisam izvukao 23 ekipe kako gore piše, doduše vjerovatno ima neka greška:
Kod: Označi sve
Borac
Leotar
Mladost V.O.
Olimpic
Radnik
Rudar
Sarajevo
Slavija
Travnik
Velež
Vitez
Zrinjski
Zvijezda
Čelik
Široki Brijeg
Željezničar
GOŠK
Gradina
Sloboda
Kozara
Budućnost
Drina
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 30 jun 2013, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Re: $: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ovo za Uefu, radiće se samo tereni koliko sam ja upućen. Znam da su naši ovde pričali o tome i da se čekaju pare.
Ako je tačno da se radi o 15 klubova, onda bi logično bilo svi premijerligaši minus Zenica. Žao će mi biti ako Tušanj ostane bez toga.
-
- Kontakt:
...covjece,kako dobra vijest! Travu sa trenutnih terena prebacit na pomocne,a ovo sredit da bude super... Dvije muhe jednim udarcem.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- sagitarius
- Kontakt:
Pogled s trening centra na grad,možete vidjet koliko je blizu BP

Ima još prostora na crkvickom brdu,moglo se i tri terena napravit

Cesta koja je napravljena za pristup centru

Ima još prostora na crkvickom brdu,moglo se i tri terena napravit

Cesta koja je napravljena za pristup centru

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Općina Vitez odobrila rekonstrukciju Gradskog stadiona
Općinsko Vijeće Vitez na redovnoj sjednici koja je održana u srijedu donjelo je odluku da se odobre sredstva za rekonstrukciju Gradskog stadiona u Vitezu. Pored Općine Vitez rekonstrukciju stadiona će finansirati i brojni privrednici iz ovog mjesta.
Novi član Premijer lige Vitez će svoje utakmice dok ne rekonstruišu stadion igrati na Kamberovića polju u Zenici.
Kako su kazali iz Uprave ovoga kluba očekuje se da bi se rekonstrukcija stadiona mogla završiti do kraja mjeseca oktobra.
Pogledajte 3D verziju rekonstruisanog stadiona u Vitezu na kojem će gostovati najbolje ekipe u državi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Općinsko Vijeće Vitez na redovnoj sjednici koja je održana u srijedu donjelo je odluku da se odobre sredstva za rekonstrukciju Gradskog stadiona u Vitezu. Pored Općine Vitez rekonstrukciju stadiona će finansirati i brojni privrednici iz ovog mjesta.
Novi član Premijer lige Vitez će svoje utakmice dok ne rekonstruišu stadion igrati na Kamberovića polju u Zenici.
Kako su kazali iz Uprave ovoga kluba očekuje se da bi se rekonstrukcija stadiona mogla završiti do kraja mjeseca oktobra.
Pogledajte 3D verziju rekonstruisanog stadiona u Vitezu na kojem će gostovati najbolje ekipe u državi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Covjek je u potpunosti u pravu ovakvi centri tj. kampovi se grade malo dalje od urbanih sredina npr. bolje da su ga napravili recimo na Smetovima, ili Kruscici kod Viteza gdje je zrak ekstra, ili npr. Rostovo. Ali sta je tu je bit ce jos kampova samo neka se gradi.denirob je napisao/la:centar na brdu, s kojeg imaju bogovdki pogled panorame na republiku ze ko na dlanu, skroz izolovan od grada, tishina, a odma tu u centru grada, 5 minuta od hrama, i nadje se neki bilde da pametuje o "zagadjenju"Ovaj Centar Reprezentacije u Zenici jeste sminka i sve to, ali nasli su mu katastrofa lokaciju. Trebao je da bude na nekom mirnom malom mjestu, sa boljom klimom, a ne u centru jdnog od najzagadjenijih gradova u drzavi!![]()
yebote pitam se kako smo mi zenichani zivi jos uvjek, a valja zmajevima provest 5 dana u chernobilu ugusice se svi pred utakmicu
![]()
vidite o tome se nije razmisljalo.
![]()
![]()
![]()
ko sto rob reche, nemoj majke ti vishe.... prosetaj se
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- sagitarius
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uživajte
Uživajte

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
covjek je u potpunosti paglu ispo.... s komentarom... znas, na ovakvoj lokaciji bi 90% reprezentacija guze dalo. u samom centru, a skroz izolovano, na "podvislju", znachi na visini, na brdu, citav grad im na dlanu, mir, izolovano, a odma tu, pogled za pozelit, cak vide i bilino polje.... isto da im je centar na kamberovica polju... jest odma u gradu, al je totalno izolovano ma crkvicko brdo se ubilo za ovoga.... cuj "gdje je zrak ekstra" hahahhahaCovjek je u potpunosti u pravu ovakvi centri tj. kampovi se grade malo dalje od urbanih sredina npr. bolje da su ga napravili recimo na Smetovima, ili Kruscici kod Viteza gdje je zrak ekstra, ili npr. Rostovo. Ali sta je tu je bit ce jos kampova samo neka se gradi.

sto ti je bosanac glupi, i kad nesto valja, nace razloge da nevalja

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 12 jul 2013, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Consigliere
- Kontakt:
Znaci denirob, jel? Pa, mora da si izenice onda. Bas me cudi... Da, Holandija, Spanija i Engleska bi ubile da imaju ovaakv kamp negdje.denirob je napisao/la:covjek je u potpunosti paglu ispo.... s komentarom... znas, na ovakvoj lokaciji bi 90% reprezentacija guze dalo. u samom centru, a skroz izolovano, na "podvislju", znachi na visini, na brdu, citav grad im na dlanu, mir, izolovano, a odma tu, pogled za pozelit, cak vide i bilino polje.... isto da im je centar na kamberovica polju... jest odma u gradu, al je totalno izolovano ma crkvicko brdo se ubilo za ovoga.... cuj "gdje je zrak ekstra" hahahhahaCovjek je u potpunosti u pravu ovakvi centri tj. kampovi se grade malo dalje od urbanih sredina npr. bolje da su ga napravili recimo na Smetovima, ili Kruscici kod Viteza gdje je zrak ekstra, ili npr. Rostovo. Ali sta je tu je bit ce jos kampova samo neka se gradi.![]()
eto nece moc disat u ze, ugusice se svi, neznam samo koji qrc igraju utakmice 300 metara od zeljezare na bp, da se jos nijedna reprezentacija nije bunila, haha, ni kako smo mi zenicani zivi jos uvjek
![]()
sto ti je bosanac glupi, i kad nesto valja, nace razloge da nevalja

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.