Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la ceze » 15 nov 2013, 21:52

Island pokazao da nije loš (za jedan fudbalski Island), ali ništa posebno. Prosječna su ekipa.
Hrvati ništa posebno, ali prolaz ne bi trebao doći u pitanje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 nov 2013, 21:56

Prelose. Jednostavno smo morali pobjedit sa igracem vise.

Islanđani su citave kvalifikacije igrali bolje u gostima i nebi me iznenadilo kad bi nam zabili na Maksimiru. Bit ce maksimalno zajebano.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 nov 2013, 22:00

Susjedi negledljivo ruzan fudbal igraju.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 nov 2013, 22:02

Nije bas da je bilo tako lose. Kovacu je ovo ipak prva utakmica i znat ce sigurno uvidjeti svoje greske u danasnjoj predstavi.

Imali smo 2 jako dobre sanse, ostalo nista. Veznjaci nula bodova, s Lukom sam razocaran. Srna nevidljiv. Takticka greska je Ola na desnom krilu.

Island je limitiran i u Zagrebu sigurno nece biti lako, ali oni danas jedva da su na gol opucali, cak i kad smo bili izjednaceni na terenu. Moramo bolje, i bit cemo bolji nadam se.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 nov 2013, 22:13

Očajna predstava, ali baš očajna
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2013, 22:20

Bit ce to bolje, Kovac je gurnut u vatru da vodi ekipu koja je usla u probleme i koju su unistili neke druge stvari, a ljudi ovdje ocekuju cuda pa evo vidim odmah kojekakve ''ocajna predstava'', ''Hrvatska nista posebno'', itd., itd., sve to covjek vidi i tako i tako, medjutim ne mozes najednom vratiti igru, vjeru u sebe i mentalitet pobjeda. Dok malo Kovac shvati koga bi trebao vec pomalo izostavljati iz prvih 11 (Olic), a koga vise forsirati (Rebic, Kovacic), to ce biti bolje, kao i koncipirati sustav koji najbolje odgovara ovim igracima.
Najvaznije je plasirati se na SP, a ja osobno smatram da tada brojni Hrvatsku prepoznati nece i bit ce im jasno zasto je godinama drzala poziciju koju je drzala. Veceras ne moze covjek biti zadovoljan s obzirom da smo morali iz stvorenih prilika i igraca vise zabiti makar jedan gol, ali i ovako je sve u nasim rukama i naravno pobjedom pokazati da nam je mjesto na SP-u i to je to, ne treba stvarati oko toga sada paniku niti se treba zamarati i obracati pozornost na komentare sa strane, to se nikoga ne tice, a brojni bi jeedva docekali da Hrvatska posrne u barazu, medjutim, najpametnije je pustiti Kovaca malo na miru da radi i poprica s igracima, ne moze se preko noci kompletni koncept promijeniti i naruseno stanje u ekipi nakon Stimca, ali prekvalitetni su to igraci i preiskusna momcad da se ne poslozi ili da se propusti ovakva sansa u uzvratu protiv, ruku na srcu nedostojnog protivnika, a onda, kao sto rekoh, do Brazila je to vec neka pootpuno druga prica.
...Život za Široki...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 nov 2013, 22:46

Odlican rezultat.Ako kod kuce nismo u stanju pobjediti bilo kojim rezultatom onda nismo ni zasluzili otici u Brazil.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 15 nov 2013, 22:52

Rebic treba igrati od prve minute u Zagrebu,ja sam uvjeren u nas prolaz,rijesit ce to Mandzo
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 15 nov 2013, 23:10

Ništa vama Štimac nije kriv,danas se to očito vidjelo.Vaši igrači iz nekog razloga nemaju krvi u sebi,nisam vidio pošten klizeći večeras.Nema tu one požrtvovanosti borbe i agresije koja je potrebna.Zahvalite samo Fortuni na žrijebu što će te vjerovatno u Brazil.Do isključenja Islandskog igrača ništa ni sekunde niste bili bolji.Igrati pol. protiv Islanda sa igračem više i ne dati gol a htjeti na S.P. ravno je porazu.Razočarali ste me debelo večeras a sigurno i sve poznavaoce i navijače u Hrvatskoj.Molite boga za rani gol u Zagrebu da povedete ,jer ako u prvih pola sata ne date gol Island bi sa 11 igrača mogao do iznenadjenja kvalifikacija.Kolega gore reče da treba Kovaču vremena da vidi neke stvari.Samo dok VIDI da ne bude kasno.Moje vidjenje bez zle namjere .Sretno u revanšu...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 nov 2013, 23:14

Hrvatska igra je odron, sa igračem više nisu u stanju dobiti Island.Teško će Kovač i kompanija vidjeti Brazil jer Island sad ima veoma dobru situaciju svaki remi sa golom im odgovara.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 nov 2013, 23:16

Saurman je napisao/la:Hrvatska igra je odron, sa igračem više nisu u stanju dobiti Island.Teško će Kovač i kompanija vidjeti Brazil jer Island sad ima veoma dobru situaciju svaki remi sa golom im odgovara.
plus ljudi odlicno igraju u gostima
ipak zelio bih da se hrvati plasiraju i navijam za njih
ali brate oni igre nemaju nikakve.
Sretno kockasti.
Semper Fidelis

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2013, 23:17

Ne vjerujem da ce biti kasno jer Hrvatska je i dalje objektivni favorit i kvaltietnija reprezentacija, faktor je ovdje jedino pritiska i velikih ocekivanja, jednostavno se ''mora'' proci i to mora imati psiholoski obol, medjutim to ce se vjerujem probiti kuci u uzvratu.
A dalje, kao sto rekoh, dugo je do Brazila i stigne Kovac sa svakim popricati i uvidjeti tko moze, a tko ne moze, tko je od vece, tko manje pomoci, te vratiti pobjednicki duh i zar u reprezentaciju sa svojim autoritetom i malo svjeze krvi.
Ocekivao jesam pobjedu, ali nisam sigurno ocekivao nekakav preporod u jednoj jedinoj utakmici, ljudi moraju shvatiti da to ne ide bas tako, ali da je neka panika ovaj rezultat, nije, da je dobar, nije, ali da je los, isto tako nije, imamo sve otvoreno, igramo kuci, kvalitetniji smo, ali to sve treba potvrditi na terenu i dobar. Sta se tu ima pricati, dobij i ides u Brazil, veca motivacija ti ne treba, isto tako i bolja mjera da li zasluzujes biti tu ili ne, sve jasno.
...Život za Široki...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 nov 2013, 23:39

Ma bitno da Sammir ne igra, ostalo ce doci samo od sebe, nema brige nikakve za prolaz. Mislim i da se klalificiramo na SP protiv ribara kao da je to uspjeh.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 16 nov 2013, 00:11

Smiješna igra protiv smiješnog Islanda za kojeg se nadam da ce proci jer igraju bolji fudbal trenutno od vas. Samo me zanima da li se i dalje misli da je BiH imala laganu grupu,a drugoplasirana ekipa iz te grupe ce se najlakse plasirati kroz baraž :ugeek: sreća vam je samo da ste dobili najlakšu mogucu reprezentaciju pa su vam sada sanse 50-50

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2013, 00:14

Mi bi ovom Islandu ladno utrpali 5 komada a Kovač sa tri napadača ne može prići golu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 nov 2013, 00:38

amer991 je napisao/la:Smiješna igra protiv smiješnog Islanda za kojeg se nadam da ce proci jer igraju bolji fudbal trenutno od vas. Samo me zanima da li se i dalje misli da je BiH imala laganu grupu,a drugoplasirana ekipa iz te grupe ce se najlakse plasirati kroz baraž :ugeek: sreća vam je samo da ste dobili najlakšu mogucu reprezentaciju pa su vam sada sanse 50-50

Niko ne kaze da je imala laku grupu, nego je imala laksu od Hrvatske!

Ne mozes poredit s jedne strane Belgiju, Srbiju, Skotsku, Wels i Makedoniju, sa Grckom, Slovackom, Litvanijom, Letonijom i Lihtenstajnom s druge strane... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 16 nov 2013, 00:41

marconato je napisao/la:
amer991 je napisao/la:Smiješna igra protiv smiješnog Islanda za kojeg se nadam da ce proci jer igraju bolji fudbal trenutno od vas. Samo me zanima da li se i dalje misli da je BiH imala laganu grupu,a drugoplasirana ekipa iz te grupe ce se najlakse plasirati kroz baraž :ugeek: sreća vam je samo da ste dobili najlakšu mogucu reprezentaciju pa su vam sada sanse 50-50

Ne mozes poredit s jedne strane Belgiju, Srbiju, Skotsku, Wels i Makedoniju, sa Grckom, Slovackom, Litvanijom, Letonijom i Lihtenstajnom s druge strane... ;)
Grcka pobjedila Rumune bez problema,sto znaci da bi i Island,mi smo Grke pobjedili dakako sto znaci da bi i vas i Islanda nalupali da se spojite tako da ne pricaj mi o grupama,glupe su to izvlakuše 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 nov 2013, 00:43

Uostalom nebitno, ne znam sta koga briga tko bi kako s Islandom il s kim odigrao u ovom momentu, ne bih se ja jos bas brinuo za Hrvatsku ili postavljao nesto sa visoka odjednom. ;) Nije ta reprezentacija zaboravila igrati, samo polako.
...Život za Široki...

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 16 nov 2013, 00:46

ŠB_Fidelis je napisao/la:Uostalom nebitno, ne znam sta koga briga tko bi kako s Islandom il s kim odigrao u ovom momentu, ne bih se ja jos bas brinuo za Hrvatsku ili postavljao nesto sa visoka odjednom. ;) Nije ta reprezentacija zaboravila igrati, samo polako.
Slažem se,kazem da i dalje imaju igracki jacu momcad od BiH,širu klupu,vjerujem kad ih krene da ce gaziti.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 nov 2013, 00:47

amer991 je napisao/la:
marconato je napisao/la:

Grcka pobjedila Rumune bez problema,sto znaci da bi i Island,mi smo Grke pobjedili dakako sto znaci da bi i vas i Islanda nalupali da se spojite tako da ne pricaj mi o grupama,glupe su to izvlakuše 8-)
Koga VAS??! Ja navijam za Srbiju! Grupu ne cini 2 akipe, nego u konkretnom slucaju 6, tako da samo nerealan lik poput tebe moze osporavati cinjenicu da je grupa u kojoj je bila HR teza od ove u kojoj je igrala BiH! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.