Dijaspora? Sta su Horde pisale Radovcu?Sarajlijc@ je napisao/la:Fakat nam je smijesna ova dijaspora...
Ma glupo je reci dijaspora kad ima ovih miki mausa svugdje. Samo je vise smijesno koliko su nebitni a koliko pokusavaju i kako ih on momacki lozi. Umjesto da pisu neka retardirana pisma i saopstenja, i umjesto sto njega tjeraju iz reprezentacije bolje da se pozabave navijackim pjesmama. Gledam one Irce u Francuskoj koje ludilo naprave, a mi bi pjevali gluposti poput Bosna je sampion, i Bosnom behar probeharao, a sve se qurcimo titulom najboljih navijaca.Medikament je napisao/la:Dijaspora? Sta su Horde pisale Radovcu?Sarajlijc@ je napisao/la:Fakat nam je smijesna ova dijaspora...
Iste pizdarije. Navijaci koji su umislili da oni mogu upravljat klubovima i savezima. U mnogim divljim balkanskim klubovima i mogu, zato ti isti nikad nemaju ni uspjeha, u reprezentaciji ne mogu i nece moci. Vranjes je daleko najbolji desni bek Bosne i Hercegovine trenutno i treba da igra.
Yebala vas tetovaza vise. Za repku igraju ili su igrali sinovi ratnih zlocinaca, sljedbenici Tudjmana, deklarisani cetnici, likovi koji su odbijali A-repku BiH zbog mladih reprezentacija nekih drugih zemalja, likovi koji su ismijavali BiH na Facebooku, koji su lagali i tek dosli igrat kad nisu imali druge opcije. A vi se svrzli tetovaze. Ko je pratio reprezentaciju malo duze zna dobro o kojim je igracima rijec za svaku kateogoriju. Neki ispunjavaju cak njih nekoliko.
Da, tvoj strucni komentar je vrijedniji od toga sto on igra standardno u ligi petice i sto je prije toga bio standardan i u Rusiji i u Turskoj. Sto je nezamislivo bilo za neke strasno provikane igrace tipa Ibricica, Zahirovica i Hajrovica. Ali ako ti kazes, povjerovat cemo da u ligi za cije je klubove naucna fantastika docekat august u Evropi ima boljih igraca.saltcity je napisao/la:Cuj podcjenjen igrac... Pa boljih ima u premijer ligi sigurno! Nikad nije bio nesto posebno, a sad tek je daleko od modernog beka kakav je postao neophodan svugdje.
Idiot zeljan paznje jer tu paznju nemoze zadobit igrama na terenu.
.
Ma 100% da jest. Isto je Subic bio Roberto Carlos, pa se vrati iz Srbije nakon pola godine. U Premijer Ligi ne postoji kvalitet. Postoji potencijal koji moze postat kvalitet ako se ispali najkasnije do 21. godine.saltcity je napisao/la:Totalno ogranicen igrac,kako ti kazes, u oba pravca .
Odgovorno tvrdim da je onaj mali Kadusic iz sarajeva bolji od njega.
Pricas k'o da sam ja dio ''njih''...nisampinoglavi je napisao/la:Kakve veze ima sto ga nije spomenuo u tom pismu, pa svaku tekmu ga spominjete a njemu samo svaka cast sto mu to ne umanji koncentraciju pa da napravi neku glupu gresku. Uostalom ono pismo je svim igracima upuceno pa tako valjda i njemu, a ako se ikome ne moze prigovoriti radi trke, zara i zalaganja to je njemu. Svasta mu fali ali toga sigurno ne. I meni je glupo kada bilo koji sportas udje u ovakve rasprave bilo sa navijacima ili sa nekim drugim, ali mora se priznati da ih ovako Ognjen momacki, uspjesno podjebava.
Kapiten je svoje vec odkmecio na facebooku. Kad su igraci u Japanu dobili previse pohvala za njegov ukus.Nerminovic je napisao/la:Pricas k'o da sam ja dio ''njih''...nisampinoglavi je napisao/la:Kakve veze ima sto ga nije spomenuo u tom pismu, pa svaku tekmu ga spominjete a njemu samo svaka cast sto mu to ne umanji koncentraciju pa da napravi neku glupu gresku. Uostalom ono pismo je svim igracima upuceno pa tako valjda i njemu, a ako se ikome ne moze prigovoriti radi trke, zara i zalaganja to je njemu. Svasta mu fali ali toga sigurno ne. I meni je glupo kada bilo koji sportas udje u ovakve rasprave bilo sa navijacima ili sa nekim drugim, ali mora se priznati da ih ovako Ognjen momacki, uspjesno podjebava.jest' ovo pismo svim igracima, samo je smijesno kako se on kao jedini nasao da provocira, nigdje kapitena...medjutim on se uvijek nadje kad je nepotrebno, umjesto kako bi se kapiten oglasio, Vranjes je uvijek spreman na Instagram
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.