NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zvijezda 2-0 Radnički
2 gola Delića
2 gola Delića
Danas na nenormalnim uslovima za igru odigran je prijateljski mec izmedju Zvijezde i Radničkog.Kao sto se moglo i ocekivat Zvijezda je pobijedila goste, ali teze od očekivanog.Gosti su pruzili dostojan otpor favoritu koji uistinu nije nešto impresionirao igrom.Od novajlija se istakao Halilovic,golman Lobus i nije imao posla,oni ostali novi i nisu pokazali nesto.Raduje činjenica da Zvijezdini juniori mogu ravnopravno konkurist za prvi tim.Ne bih analizirao slabosti koje su bile kobne i prosle godine.Nadam se da će Jovic ove slabosti kroz pripremni period otklonit te dovesti potrebna pojačanja.
pa moglo se i ocekivati da ce pruziti solidan otpor posto se ove godine planira uci u 1 ligu fed pa je velika konkurencija medju igraicma cak 35 igraca je bilo na pripremama tako da se svi zele izboriti za prvu postavuzvjezdas je napisao/la:Danas na nenormalnim uslovima za igru odigran je prijateljski mec izmedju Zvijezde i Radničkog.Kao sto se moglo i ocekivat Zvijezda je pobijedila goste, ali teze od očekivanog.Gosti su pruzili dostojan otpor favoritu koji uistinu nije nešto impresionirao igrom.Od novajlija se istakao Halilovic,golman Lobus i nije imao posla,oni ostali novi i nisu pokazali nesto.Raduje činjenica da Zvijezdini juniori mogu ravnopravno konkurist za prvi tim.Ne bih analizirao slabosti koje su bile kobne i prosle godine.Nadam se da će Jovic ove slabosti kroz pripremni period otklonit te dovesti potrebna pojačanja.

Što sam ja vidio Dela , Mesi , Husic na momente Đelmić to jest stara ekipa napad nam opet koci al nadam se da ce Tosun i Rista da prorade u prvenstvu jer ovo je tek prva prijateljska utakmica iz koje nemozes nista jos zakljucit a novima bi trebalu pruzit šansu yebi ga bilo je vala pakleno vruce jucer
znal ko imal danas utakmica protiv slavije i ukolko je
??

-
- Kontakt:
Utakmica je odgodjena zbog dana zalosti.Sljedecu igramo protiv Buducnosti iz Banovica sutra u 18.30 na nasem stadionu.dinooo je napisao/la:znal ko imal danas utakmica protiv slavije i ukolko je??
Samo da ispravim gresku,posto se ovdje pise na forumu da je u Zvijezdu dosao SLOBODAN JAKOVLJEVIC.Kod nas je dosao IVAN JAKOVLJEVIC iz CSK Pivare Celarevo (3.liga Srbije).To vam je ovaj igrac:
http://www.srbijafudbal.net/csk/jakovljevic_i.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
aham okkBosanski zmaj je napisao/la:Utakmica je odgodjena zbog dana zalosti.Sljedecu igramo protiv Buducnosti iz Banovica sutra u 18.30 na nasem stadionu.dinooo je napisao/la:znal ko imal danas utakmica protiv slavije i ukolko je??
Samo da ispravim gresku,posto se ovdje pise na forumu da je u Zvijezdu dosao SLOBODAN JAKOVLJEVIC.Kod nas je dosao IVAN JAKOVLJEVIC iz CSK Pivare Celarevo (3.liga Srbije).To vam je ovaj igrac:
http://www.srbijafudbal.net/csk/jakovljevic_i.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
DON'T FORGET SREBRENICA 11.7.1995 !
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Kako sam čuo, danas nam se vraća onaj makedonac. 

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Ako ste podigli kredit kod neke banke da ga isplatite,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Kako sam čuo, danas nam se vraća onaj makedonac.
ma ima vamo jedan cojk daje na kamatu pa smo zavrsili nestopabizo je napisao/la:Ako ste podigli kredit kod neke banke da ga isplatite,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Kako sam čuo, danas nam se vraća onaj makedonac.

Ja stvarno neznam dali vi toliko volite Zvijezdu ili mozda i u tajnosti navijate za nas, pa toliko visite na nasem forumu... razumijem ja to ipak je Zvijezda jedan od boljih klubova u PL treba ga voliti... samo tako Pobizo nastavi...pabizo je napisao/la:Ako ste podigli kredit kod neke banke da ga isplatite,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Kako sam čuo, danas nam se vraća onaj makedonac.
mozda te i prime u RD07...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
-
- Kontakt:
aj ne rise vise .... ako imas sta pametno reci ... "NAPISI"... ako nemas .... nemoj se ni javljat .... pametni si kad sutispabizo je napisao/la:Ako ste podigli kredit kod neke banke da ga isplatite,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Kako sam čuo, danas nam se vraća onaj makedonac.

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Mašala,,,,makedonac je znači pristigao u LOS GRADAČAC,,,,,,Fatko je napisao/la:ma ima vamo jedan cojk daje na kamatu pa smo zavrsili nestopabizo je napisao/la:Ako ste podigli kredit kod neke banke da ga isplatite,,,,,husein veličanstveni je napisao/la:Kako sam čuo, danas nam se vraća onaj makedonac.
-
- Kontakt:
Vidim sad si na raspustu pa si se baš opustio. Pročitaj neku lektiru trebaće ti u septembru kad kreneš s drugarima u školu. Hajde sada na popodnevno spavanje.pabizo je napisao/la:Mašala,,,,makedonac je znači pristigao u LOS GRADAČAC,,,,,,

★u♥
ja cu licno urgirati da te prime u RD07 vidim da si veliki fan Zvijezde
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Zar se u Banja Luci smije reći mašala.pabizo je napisao/la: Mašala,,,,makedonac je znači pristigao u LOS GRADAČAC,,,,,,
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
da li se danas igra utakmica sa Budućnosti, ako se igra u koliko je sati i gdje?
-
- Kontakt:
Naravno da smije. Šeher Banja Luka je vjekovni bošnjački grad.husein veličanstveni je napisao/la:Zar se u Banja Luci smije reći mašala.pabizo je napisao/la: Mašala,,,,makedonac je znači pristigao u LOS GRADAČAC,,,,,,
★u♥
igra 18:30sony_91 je napisao/la:da li se danas igra utakmica sa Budućnosti, ako se igra u koliko je sati i gdje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.