FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

SemirSema
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la SemirSema » 24 avg 2017, 23:37

Đe Đuka ode to ?

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 24 avg 2017, 23:38

Olimpijakos valjda.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 24 avg 2017, 23:43

Prvo da pomenem golmana Stojkovića i njegove 2 ključne intervencije-u 90.min u BG-u,te u 4.večeras kada je skinuo 2 već viđena gola,i ulio samopouzdanje igračima.Naše najveće pojačanje ovog ljeta je Stojke :!:
E sad,odbrana je i dalje izgledala poprilično konfuzno,naročito dio Ostojić/Miletić lijevi bek-lično mislim da je Antonov bolji i da će ga istisnuti iz 1.postave.Vulićević je spor,ali sa ovakvim protivnikom je na iskustvo odigrao.Čelavi Miletić vrlo dobar.
Everton je još jednom pokazao da je među ključnim igračima i da je sa njim u ekipi druga igra.Radin je takođe dobro odigrao.Napad,a prije svega trio Đurđević-Tavamba-Janković odlični!Suma jeste dao gol,i bio bolji nego na prošlim utakmicama,ali to mora još bolje :kafa:
Realno smo mi jača ekipa od Mađara,i da smo igrali pred publikom kući,mislim da bismo ih dobili na JNA.

Đurđević odlazi u Olimpijakos za 3 miliona eura(nadam se poslije Derbija u nedelju) i to je gotova stvar.Đuka,hvala za sve :bow: :salut:
Pojačanja nam trebaju definitivno.U napadu smo ostali na Tavambi,mladim Jovanoviću i Vlahoviću te Solomonu.Tu nam treba dobro pojačanje za LE.A i ostale linije tima bi valjalo pojačati-štopera i zadnjeg veznog.

Što se tiče Grupe ,moja želja je Salcburg,Ludogorec i Estersund :mrgreen: Ali,mi smo baksuzi i ko da gledam da ćemo dobiti nešto tipa Arsenal,Herta i AEK.
Mens sana in corpore sano.

krlekapiten
Kontakt:

Post Postao/la krlekapiten » 24 avg 2017, 23:49

Usrali smo im se u život, ali doslovno.
Sjajna partija, sjajan rezultat i sjajna uvertira za derbi.
Šteta je što Uroš, ali sam ubjeđen da ćemo naći adekvatnu zamjenu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 avg 2017, 00:36

djoleprijedor je napisao/la:Prvo da pomenem golmana Stojkovića i njegove 2 ključne intervencije-u 90.min u BG-u,te u 4.večeras kada je skinuo 2 već viđena gola,i ulio samopouzdanje igračima.Naše najveće pojačanje ovog ljeta je Stojke :!:
E sad,odbrana je i dalje izgledala poprilično konfuzno,naročito dio Ostojić/Miletić lijevi bek-lično mislim da je Antonov bolji i da će ga istisnuti iz 1.postave.Vulićević je spor,ali sa ovakvim protivnikom je na iskustvo odigrao.Čelavi Miletić vrlo dobar.
Everton je još jednom pokazao da je među ključnim igračima i da je sa njim u ekipi druga igra.Radin je takođe dobro odigrao.Napad,a prije svega trio Đurđević-Tavamba-Janković odlični!Suma jeste dao gol,i bio bolji nego na prošlim utakmicama,ali to mora još bolje :kafa:
Realno smo mi jača ekipa od Mađara,i da smo igrali pred publikom kući,mislim da bismo ih dobili na JNA.

Đurđević odlazi u Olimpijakos za 3 miliona eura(nadam se poslije Derbija u nedelju) i to je gotova stvar.Đuka,hvala za sve :bow: :salut:
Pojačanja nam trebaju definitivno.U napadu smo ostali na Tavambi,mladim Jovanoviću i Vlahoviću te Solomonu.Tu nam treba dobro pojačanje za LE.A i ostale linije tima bi valjalo pojačati-štopera i zadnjeg veznog.

Što se tiče Grupe ,moja želja je Salcburg,Ludogorec i Estersund :mrgreen: Ali,mi smo baksuzi i ko da gledam da ćemo dobiti nešto tipa Arsenal,Herta i AEK.
Neće biti lako zamijeniti Uroša. Kao što nije ni Lea.. Uprava slabo radi. Ne znam šta oni čekaju, šta hoće, koji im je plan i strategija i imaju li oni uopšte to.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 25 avg 2017, 00:47

Red je da Arsenal ponovo ugostimo :opaopa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 avg 2017, 01:05

Yebo te arsenal. Bolje ludu šumu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 avg 2017, 07:52

Dante za LE dovodimo Boyu ili Oditu :D

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 25 avg 2017, 11:49

DANTES je napisao/la:Yebo te arsenal. Bolje ludu šumu..
Arsenal donosi zaradu.
Idealno bi bilo Kopenhagen, Austrija, Lugano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 avg 2017, 11:59

djoleprijedor je napisao/la:Dante za LE dovodimo Boyu ili Oditu :D
Yebi se.. Tako će i biti... Ili klea od stotinu ljeta.. Đe li je škuletić? :urnebes:
I najvažnije.. Šta radi i kako je Stefan Babović i njegov drug Lola? :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 25 avg 2017, 12:01

Ja bi Clea momentalno potpisao.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 avg 2017, 12:33

Shadows je napisao/la:Ja bi Clea momentalno potpisao.
Mator je kleo. Nije to više to..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 25 avg 2017, 13:32

Ja grupeee

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 avg 2017, 14:12

Znaci dvije tekme bez gostujucih :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 avg 2017, 14:52

Pa može se igrati. Ali ćemo se naplaćati kazni. Šiptari bi opet mogli nešto da probaju. Imaju amin PD uefa. Naši bi mogli isto tako nešto. Onda vjerovatno biće i nekih poruka ukrajincima.. I to ćemo da platimo..
Može se igrati sa svima. Dinamo je jači, mi smo jači od Skendera, a JB i mi smo tu negdje. Ali oni imaju jaču ligu. Naravno zavisi koga ćemo dovesti.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 avg 2017, 17:26

DANTES je napisao/la:Pa može se igrati. Ali ćemo se naplaćati kazni. Šiptari bi opet mogli nešto da probaju. Imaju amin PD uefa. Naši bi mogli isto tako nešto. Onda vjerovatno biće i nekih poruka ukrajincima.. I to ćemo da platimo..
Može se igrati sa svima. Dinamo je jači, mi smo jači od Skendera, a JB i mi smo tu negdje. Ali oni imaju jaču ligu. Naravno zavisi koga ćemo dovesti.
Znači kazne su sigurne,i za Šiptare i za Dinamo :D :D :D Odmah otpiši neki 300k eura kuknjava
Grupa je samo na oko "lagana".Mnogo je izjednačena i neugodna.Imamo šansu da prođemo,ali ako se ne pojačamo na primjer možemo završiti kao 4.
Sa Dinamom bi se moglo igrati kao sa Olimpijakosom,i nadam se ovaj put bolje kod kuće.Taktički i čvrsto,pa izvući možda i 3 boda na JNA.
Sa Švajcarcima i Šiptarima možemo uzeti 12 bodova,a možemo 2.Iako mislim da bi i jedne i druge morali tući kod kuće.
Pojačanja trebaju,pa ćemo vidjeti šta možemo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 avg 2017, 17:34

djoleprijedor je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Pa može se igrati. Ali ćemo se naplaćati kazni. Šiptari bi opet mogli nešto da probaju. Imaju amin PD uefa. Naši bi mogli isto tako nešto. Onda vjerovatno biće i nekih poruka ukrajincima.. I to ćemo da platimo..
Znači kazne su sigurne,i za Šiptare i za Dinamo :D :D :D Odmah otpiši neki 300k eura kuknjava
Grupa je samo na oko "lagana".Mnogo je izjednačena i neugodna.Imamo šansu da prođemo,ali ako se ne pojačamo na primjer možemo završiti kao 4.
Sa Dinamom bi se moglo igrati kao sa Olimpijakosom,i nadam se ovaj put bolje kod kuće.Taktički i čvrsto,pa izvući možda i 3 boda na JNA.
Sa Švajcarcima i Šiptarima možemo uzeti 12 bodova,a možemo 2.Iako mislim da bi i jedne i druge morali tući kod kuće.
Mislim da naši navijači prosto osjećaju neku glupu potrebu da kažu neku političku poruku Dinamu. Što neće biti dobro nikako. A šta će tek biti sa Šiptarima ko zna. Očekujem neke provokacije, dronove..
Nego koga da dovedemo?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 avg 2017, 17:41

DANTES je napisao/la:
Mislim da naši navijači prosto osjećaju neku glupu potrebu da kažu neku političku poruku Dinamu. Što neće biti dobro nikako. A šta će tek biti sa Šiptarima ko zna. Očekujem neke provokacije, dronove..
Nego koga da dovedemo?
Očekujem nešto za Donbas i nešto tipa KOSOVO JE SRBIJA-KRIM JE RUSIJA :D Majku mu kad smo sa Škendijom mogli relativno mirno proći po tom pitanju,treba se obuzdati i protiv ovih.
Hm...teško pitanje.Sa Antonovi zatvaramo lijevog beka i mislim da će istisnuti Miletića iz prvih 11.Fali nam još jedan štoper.Ne znam u kakvom stanju je onaj nekoliko puta pominjani Tubić(u Napretku bio prošlu polusezonu) ili Rajković?
Što se napadača tiče,znam da je dosta puta bilo riječi o onome Marku Deviću i čini mi se da je trenutno slobodan igrač...Vidjećemo šta je na tržištu ostalo.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 avg 2017, 18:05

Evo opet se šuška o povratku Tošića.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 avg 2017, 19:23

Očekujem nešto za Donbas i nešto tipa KOSOVO JE SRBIJA-KRIM JE RUSIJA :D Majku mu kad smo sa Škendijom mogli relativno mirno proći po tom pitanju,treba se obuzdati i protiv ovih.
Hm...teško pitanje.Sa Antonovi zatvaramo lijevog beka i mislim da će istisnuti Miletića iz prvih 11.Fali nam još jedan štoper.Ne znam u kakvom stanju je onaj nekoliko puta pominjani Tubić(u Napretku bio prošlu polusezonu) ili Rajković?
Što se napadača tiče,znam da je dosta puta bilo riječi o onome Marku Deviću i čini mi se da je trenutno slobodan igrač...Vidjećemo šta je na tržištu ostalo.
Koji Rajković? Slobodan?
Dević eh Dević je mator
Tošić? Možda ali i njemu je već 30. I voli da carini loptu. Mada bolje on nego Dević.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.