FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Đe Đuka ode to ?
Olimpijakos valjda.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Prvo da pomenem golmana Stojkovića i njegove 2 ključne intervencije-u 90.min u BG-u,te u 4.večeras kada je skinuo 2 već viđena gola,i ulio samopouzdanje igračima.Naše najveće pojačanje ovog ljeta je Stojke
E sad,odbrana je i dalje izgledala poprilično konfuzno,naročito dio Ostojić/Miletić lijevi bek-lično mislim da je Antonov bolji i da će ga istisnuti iz 1.postave.Vulićević je spor,ali sa ovakvim protivnikom je na iskustvo odigrao.Čelavi Miletić vrlo dobar.
Everton je još jednom pokazao da je među ključnim igračima i da je sa njim u ekipi druga igra.Radin je takođe dobro odigrao.Napad,a prije svega trio Đurđević-Tavamba-Janković odlični!Suma jeste dao gol,i bio bolji nego na prošlim utakmicama,ali to mora još bolje
Realno smo mi jača ekipa od Mađara,i da smo igrali pred publikom kući,mislim da bismo ih dobili na JNA.
Đurđević odlazi u Olimpijakos za 3 miliona eura(nadam se poslije Derbija u nedelju) i to je gotova stvar.Đuka,hvala za sve
Pojačanja nam trebaju definitivno.U napadu smo ostali na Tavambi,mladim Jovanoviću i Vlahoviću te Solomonu.Tu nam treba dobro pojačanje za LE.A i ostale linije tima bi valjalo pojačati-štopera i zadnjeg veznog.
Što se tiče Grupe ,moja želja je Salcburg,Ludogorec i Estersund
Ali,mi smo baksuzi i ko da gledam da ćemo dobiti nešto tipa Arsenal,Herta i AEK.

E sad,odbrana je i dalje izgledala poprilično konfuzno,naročito dio Ostojić/Miletić lijevi bek-lično mislim da je Antonov bolji i da će ga istisnuti iz 1.postave.Vulićević je spor,ali sa ovakvim protivnikom je na iskustvo odigrao.Čelavi Miletić vrlo dobar.
Everton je još jednom pokazao da je među ključnim igračima i da je sa njim u ekipi druga igra.Radin je takođe dobro odigrao.Napad,a prije svega trio Đurđević-Tavamba-Janković odlični!Suma jeste dao gol,i bio bolji nego na prošlim utakmicama,ali to mora još bolje

Realno smo mi jača ekipa od Mađara,i da smo igrali pred publikom kući,mislim da bismo ih dobili na JNA.
Đurđević odlazi u Olimpijakos za 3 miliona eura(nadam se poslije Derbija u nedelju) i to je gotova stvar.Đuka,hvala za sve

Pojačanja nam trebaju definitivno.U napadu smo ostali na Tavambi,mladim Jovanoviću i Vlahoviću te Solomonu.Tu nam treba dobro pojačanje za LE.A i ostale linije tima bi valjalo pojačati-štopera i zadnjeg veznog.
Što se tiče Grupe ,moja želja je Salcburg,Ludogorec i Estersund

Mens sana in corpore sano.
- krlekapiten
- Kontakt:
Usrali smo im se u život, ali doslovno.
Sjajna partija, sjajan rezultat i sjajna uvertira za derbi.
Šteta je što Uroš, ali sam ubjeđen da ćemo naći adekvatnu zamjenu.
Sjajna partija, sjajan rezultat i sjajna uvertira za derbi.
Šteta je što Uroš, ali sam ubjeđen da ćemo naći adekvatnu zamjenu.
Neće biti lako zamijeniti Uroša. Kao što nije ni Lea.. Uprava slabo radi. Ne znam šta oni čekaju, šta hoće, koji im je plan i strategija i imaju li oni uopšte to.djoleprijedor je napisao/la:Prvo da pomenem golmana Stojkovića i njegove 2 ključne intervencije-u 90.min u BG-u,te u 4.večeras kada je skinuo 2 već viđena gola,i ulio samopouzdanje igračima.Naše najveće pojačanje ovog ljeta je Stojke![]()
Everton je još jednom pokazao da je među ključnim igračima i da je sa njim u ekipi druga igra.Radin je takođe dobro odigrao.Napad,a prije svega trio Đurđević-Tavamba-Janković odlični!Suma jeste dao gol,i bio bolji nego na prošlim utakmicama,ali to mora još bolje![]()
Đurđević odlazi u Olimpijakos za 3 miliona eura(nadam se poslije Derbija u nedelju) i to je gotova stvar.Đuka,hvala za sve![]()
![]()
Što se tiče Grupe ,moja želja je Salcburg,Ludogorec i EstersundAli,mi smo baksuzi i ko da gledam da ćemo dobiti nešto tipa Arsenal,Herta i AEK.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Red je da Arsenal ponovo ugostimo 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Arsenal donosi zaradu.DANTES je napisao/la:Yebo te arsenal. Bolje ludu šumu..
Idealno bi bilo Kopenhagen, Austrija, Lugano
Yebi se.. Tako će i biti... Ili klea od stotinu ljeta.. Đe li je škuletić?djoleprijedor je napisao/la:Dante za LE dovodimo Boyu ili Oditu

I najvažnije.. Šta radi i kako je Stefan Babović i njegov drug Lola?

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja bi Clea momentalno potpisao.
Mator je kleo. Nije to više to..Shadows je napisao/la:Ja bi Clea momentalno potpisao.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja grupeee
Pa može se igrati. Ali ćemo se naplaćati kazni. Šiptari bi opet mogli nešto da probaju. Imaju amin PD uefa. Naši bi mogli isto tako nešto. Onda vjerovatno biće i nekih poruka ukrajincima.. I to ćemo da platimo..
Može se igrati sa svima. Dinamo je jači, mi smo jači od Skendera, a JB i mi smo tu negdje. Ali oni imaju jaču ligu. Naravno zavisi koga ćemo dovesti.
Može se igrati sa svima. Dinamo je jači, mi smo jači od Skendera, a JB i mi smo tu negdje. Ali oni imaju jaču ligu. Naravno zavisi koga ćemo dovesti.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Znači kazne su sigurne,i za Šiptare i za DinamoDANTES je napisao/la:Pa može se igrati. Ali ćemo se naplaćati kazni. Šiptari bi opet mogli nešto da probaju. Imaju amin PD uefa. Naši bi mogli isto tako nešto. Onda vjerovatno biće i nekih poruka ukrajincima.. I to ćemo da platimo..

Grupa je samo na oko "lagana".Mnogo je izjednačena i neugodna.Imamo šansu da prođemo,ali ako se ne pojačamo na primjer možemo završiti kao 4.
Sa Dinamom bi se moglo igrati kao sa Olimpijakosom,i nadam se ovaj put bolje kod kuće.Taktički i čvrsto,pa izvući možda i 3 boda na JNA.
Sa Švajcarcima i Šiptarima možemo uzeti 12 bodova,a možemo 2.Iako mislim da bi i jedne i druge morali tući kod kuće.
Pojačanja trebaju,pa ćemo vidjeti šta možemo.
Mislim da naši navijači prosto osjećaju neku glupu potrebu da kažu neku političku poruku Dinamu. Što neće biti dobro nikako. A šta će tek biti sa Šiptarima ko zna. Očekujem neke provokacije, dronove..djoleprijedor je napisao/la:Znači kazne su sigurne,i za Šiptare i za DinamoDANTES je napisao/la:Pa može se igrati. Ali ćemo se naplaćati kazni. Šiptari bi opet mogli nešto da probaju. Imaju amin PD uefa. Naši bi mogli isto tako nešto. Onda vjerovatno biće i nekih poruka ukrajincima.. I to ćemo da platimo..
Može se igrati sa svima. Dinamo je jači, mi smo jači od Skendera, a JB i mi smo tu negdje. Ali oni imaju jaču ligu. Naravno zavisi koga ćemo dovesti.![]()
![]()
Odmah otpiši neki 300k eura kuknjava
Grupa je samo na oko "lagana".Mnogo je izjednačena i neugodna.Imamo šansu da prođemo,ali ako se ne pojačamo na primjer možemo završiti kao 4.
Sa Dinamom bi se moglo igrati kao sa Olimpijakosom,i nadam se ovaj put bolje kod kuće.Taktički i čvrsto,pa izvući možda i 3 boda na JNA.
Sa Švajcarcima i Šiptarima možemo uzeti 12 bodova,a možemo 2.Iako mislim da bi i jedne i druge morali tući kod kuće.
Nego koga da dovedemo?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Očekujem nešto za Donbas i nešto tipa KOSOVO JE SRBIJA-KRIM JE RUSIJADANTES je napisao/la:Mislim da naši navijači prosto osjećaju neku glupu potrebu da kažu neku političku poruku Dinamu. Što neće biti dobro nikako. A šta će tek biti sa Šiptarima ko zna. Očekujem neke provokacije, dronove..djoleprijedor je napisao/la:Znači kazne su sigurne,i za Šiptare i za DinamoDANTES je napisao/la:Pa može se igrati. Ali ćemo se naplaćati kazni. Šiptari bi opet mogli nešto da probaju. Imaju amin PD uefa. Naši bi mogli isto tako nešto. Onda vjerovatno biće i nekih poruka ukrajincima.. I to ćemo da platimo..
Može se igrati sa svima. Dinamo je jači, mi smo jači od Skendera, a JB i mi smo tu negdje. Ali oni imaju jaču ligu. Naravno zavisi koga ćemo dovesti.![]()
![]()
Odmah otpiši neki 300k eura kuknjava
Nego koga da dovedemo?

Hm...teško pitanje.Sa Antonovi zatvaramo lijevog beka i mislim da će istisnuti Miletića iz prvih 11.Fali nam još jedan štoper.Ne znam u kakvom stanju je onaj nekoliko puta pominjani Tubić(u Napretku bio prošlu polusezonu) ili Rajković?
Što se napadača tiče,znam da je dosta puta bilo riječi o onome Marku Deviću i čini mi se da je trenutno slobodan igrač...Vidjećemo šta je na tržištu ostalo.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Koji Rajković? Slobodan?djoleprijedor je napisao/la:
Očekujem nešto za Donbas i nešto tipa KOSOVO JE SRBIJA-KRIM JE RUSIJAMajku mu kad smo sa Škendijom mogli relativno mirno proći po tom pitanju,treba se obuzdati i protiv ovih.
Hm...teško pitanje.Sa Antonovi zatvaramo lijevog beka i mislim da će istisnuti Miletića iz prvih 11.Fali nam još jedan štoper.Ne znam u kakvom stanju je onaj nekoliko puta pominjani Tubić(u Napretku bio prošlu polusezonu) ili Rajković?
Što se napadača tiče,znam da je dosta puta bilo riječi o onome Marku Deviću i čini mi se da je trenutno slobodan igrač...Vidjećemo šta je na tržištu ostalo.
Dević eh Dević je mator
Tošić? Možda ali i njemu je već 30. I voli da carini loptu. Mada bolje on nego Dević.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.