Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Idem ja da simpatiziram i "navijam" za Mančester preko foruma , dok Velež ne stane na noge i ne bude jak 

- oldschool72
- Kontakt:
hebo čelik koji zahrđa...Convicts1988 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 08:52Idem ja da simpatiziram i "navijam" za Mančester preko foruma , dok Velež ne stane na noge i ne bude jak![]()
Velež do groba
Nisam se generalno ni referisao na tvoj post. Samo sam podvukao cinjenicu da za klub sa izrazitom regionalnom orijentacijom poput Veleza je potpuno nevazno,koliki mu je maticni grad.nekoIzMostara je napisao/la: ↑14 avg 2021, 08:50Haj dobro, nisi skuzio moj post, a ne da mi se objasnjavati.Antikloc je napisao/la: ↑14 avg 2021, 06:46Kakve veze ima grad Mostar sa navijacima Veleza ?? Za razliku od ostalih BH klubova,ukljucujuci i Veliko Sarajevo,Velez jedini nije gradski klub,nego regionalni. Za vas navijaju svi od Bradine do Capljine ,od Trebinja do Livna. A znam za Sarajevo ( ne sumnjam da je u drugim gradovima isto ) ako je nekome u porodici od babinog dede deda bio iz Hercegovine,svi navijaju za Velez. Tako da vi realno imate najsiru navijacku bazu u BH. Osim Zvezde naravno !!nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 avg 2021, 18:34
Mostar grad od nekih 80 hiljada stanovnika koji ima 2 kluba u gradu poredis sa: BL od 250milja stanovnika i jednim klubom ili sa Zenicom od oko 100000 stanovnika i jednim klubom ili sa Tuzlom sa 120 hiljada stanovnika i 2 kluba od kojih je 95% navijac Slobode. P
Malo je to tesko porediti![]()
![]()
![]()
Za broj simpatizera je nevažno koliki je matični grad, ali za navijačku grupu je itekako važno i na kraju krajeva krucijalno. Nemojte miješati kruške i jabuke, navijačka grupa crpi snagu iz grada.Antikloc je napisao/la: ↑14 avg 2021, 09:35Nisam se generalno ni referisao na tvoj post. Samo sam podvukao cinjenicu da za klub sa izrazitom regionalnom orijentacijom poput Veleza je potpuno nevazno,koliki mu je maticni grad.nekoIzMostara je napisao/la: ↑14 avg 2021, 08:50Haj dobro, nisi skuzio moj post, a ne da mi se objasnjavati.Antikloc je napisao/la: ↑14 avg 2021, 06:46
Kakve veze ima grad Mostar sa navijacima Veleza ?? Za razliku od ostalih BH klubova,ukljucujuci i Veliko Sarajevo,Velez jedini nije gradski klub,nego regionalni. Za vas navijaju svi od Bradine do Capljine ,od Trebinja do Livna. A znam za Sarajevo ( ne sumnjam da je u drugim gradovima isto ) ako je nekome u porodici od babinog dede deda bio iz Hercegovine,svi navijaju za Velez. Tako da vi realno imate najsiru navijacku bazu u BH. Osim Zvezde naravno !!![]()
![]()
Pratiiim teeeeeee svaki korak svaku stopuuuu poljuuubiiiiim

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Subscribe-ao se na VelezTV nista ne propušta.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ko o čemu, mitomani o Veležu

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
trenutno što se tiče ove euro sezone sjajne rezultate su napravili kosovski, irski, latvijski a pogotovo finski klubovi (govorim o ovoj trećoj grupi liga -najslabijoj, one gore je suvišno spominjati).
Ono što je zanimljivo od liga koje su ispod nas na live tabeli 3 će sigurno imati predstavnika u UEFA kupovima na ljeto (Finska-potencijalno i dva predstavnika, Armenija, i Moldavija), dok spisak liga kije imaju predstavnike u pO ECL je veći.

Ono što posebno bode u oči je to da su to sve šampioni svojih država, što će reći da zaista ovim sistemom UEFA je dala priliku malima da se oprobaju ako ništa bar u PO-u ECL jer kad bi jedan Alashkert ili pogotovo Licnol došao u poziciju da se bori za ulazak u grupe...
tuga ostaje kako je prošla naša liga, s obzirom ko je bio šampion i kako je postao šampion (najbolji dokaz toga je ovaj raspad sistema odmah nakon debakla u evropi) drugo nismo ni mogli očekivati. Nama ostaje da čekamo i da se nadamo da rasplet u ligi se neće odvijati kao ovo proljeće (mada čisto sumnjam iskreno) te da će šampion bolje proći iduće sezone.
Ono što je zanimljivo od liga koje su ispod nas na live tabeli 3 će sigurno imati predstavnika u UEFA kupovima na ljeto (Finska-potencijalno i dva predstavnika, Armenija, i Moldavija), dok spisak liga kije imaju predstavnike u pO ECL je veći.

Ono što posebno bode u oči je to da su to sve šampioni svojih država, što će reći da zaista ovim sistemom UEFA je dala priliku malima da se oprobaju ako ništa bar u PO-u ECL jer kad bi jedan Alashkert ili pogotovo Licnol došao u poziciju da se bori za ulazak u grupe...
tuga ostaje kako je prošla naša liga, s obzirom ko je bio šampion i kako je postao šampion (najbolji dokaz toga je ovaj raspad sistema odmah nakon debakla u evropi) drugo nismo ni mogli očekivati. Nama ostaje da čekamo i da se nadamo da rasplet u ligi se neće odvijati kao ovo proljeće (mada čisto sumnjam iskreno) te da će šampion bolje proći iduće sezone.
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
yah, da je bio ovaj sistem i konferencijska liga prosle sezone Sarajevo bi igralo grupnu fazu ECL-a nakon ispadanja od Celtica
Don't believe the hype.
Veoma moguće.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:49yah, da je bio ovaj sistem i konferencijska liga prosle sezone Sarajevo bi igralo grupnu fazu ECL-a nakon ispadanja od Celtica
I Željo je isto tako mogao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa nije moguce nego je tako, mada uz nas mentalitet mozda Sarajevo ne bi proslo Buducnost da je znalo da im to donosi minimum grupnu fazu ECL-aNeutral je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:49Veoma moguće.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:49yah, da je bio ovaj sistem i konferencijska liga prosle sezone Sarajevo bi igralo grupnu fazu ECL-a nakon ispadanja od Celtica
Don't believe the hype.
Luzerski mentalitet, nije samo klupski, već u svim sportovima. Kod nas nije sigurno da igramo protiv ekipe iz Andore.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:51Pa nije moguce nego je tako, mada uz nas mentalitet mozda Sarajevo ne bi proslo Buducnost da je znalo da im to donosi minimum grupnu fazu ECL-aNeutral je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:49Veoma moguće.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:49yah, da je bio ovaj sistem i konferencijska liga prosle sezone Sarajevo bi igralo grupnu fazu ECL-a nakon ispadanja od Celtica
Iduće sezone nadam se da Borac i Široki neće ići u Evropu. Zrinjski, Sarajevo , Tuzla i Velež mogu nešto uraditi, sve pod uslovom da se ekipa ne mijenja ili da se zamijeni jedan igrač eventualno u odnosu na ekipu koja je izborila Evropu.
Glory Glory Man United
Naletih na ovaj video pa me zanima od navijača Želje da mi kažu tačan kapacitet Grbavice i koliko zapadna tribina prima jer su ove tri bile pune. Čak se u toku prenosa moglo vidjeti ljudi na stajanju ispod juga koji su nagurani na tribinu kasnije
Prelijepo vidjeti ovako ispunjen stadion nakon dvije godine covid pošasti
Prelijepo vidjeti ovako ispunjen stadion nakon dvije godine covid pošasti
Feyenoord Elfsborg 3 0, 40. minuta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Sta bi tek ovaj Sinistera radio Cosicu ili Dariu.. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.