Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ajax treba da ide po treći.
Kakvu je Ramos gresku napravio. Malo je reci da nema ko na terenu da bude lider.
Kakvu je Ramos gresku napravio. Malo je reci da nema ko na terenu da bude lider.
Da, da...a ni Dida nije bio za odbacit.Pogba je napisao/la:Prof dr idris kameni je bio golmancina
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Eh kad se sjetim orgijanja od Realovaca na ovog Asensia i Lucasa prosle godine hahahaha.
Cuj Benz kapiten Reala. Zemljo otvori se.
Cuj Benz kapiten Reala. Zemljo otvori se.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eric Ten Hag. 
Mnogo je moralisao svoje momke, sjajni su u fazi napada dok su u odbrani imali vise srece nego pameti.
Bice ovdje do kraja svega, moguc je cak i Realov preokret ali i potpuno ponizenje do primanja 5 golova.

Mnogo je moralisao svoje momke, sjajni su u fazi napada dok su u odbrani imali vise srece nego pameti.
Bice ovdje do kraja svega, moguc je cak i Realov preokret ali i potpuno ponizenje do primanja 5 golova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta kaže leđemda namjerno dobio žuti da se malo očisti

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dida je smeđ.JonSnow je napisao/la:Da, da...a ni Dida nije bio za odbacit.Pogba je napisao/la:Prof dr idris kameni je bio golmancina

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bio je ajax bolji i prvu...mogao bi ih blind i onana coko banana sjeeeebattt...volio bih da prodju jer su to zasluzili partijama ove sezone.
bez ronalda nema golova, bez ramosa nema ništa
Da je bilo te pravde Real nebi mozda jednom samo osvojio titulu zadnjih godina.. Tako da yebes ti to bilo bi upravu...Shadows je napisao/la:Bio je ajax bolji i prvu...mogao bi ih blind i onana coko banana sjeeeebattt...volio bih da prodju jer su to zasluzili partijama ove sezone.
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 05 mar 2019, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan je Steve Mandanda!JonSnow je napisao/la:Da, da...a ni Dida nije bio za odbacit.Pogba je napisao/la:Prof dr idris kameni je bio golmancina
Ljudi moji kakav je Tadic napravio potez sto je iz EPL otisao u Holandiju, kako brat igra to je cudo, sta sve uradi kod drugog gola
Samo da izdrze.

Samo da izdrze.
I bez Cakira i Kassaia teško ide.jestamaji je napisao/la:bez ronalda nema golova, bez ramosa nema ništa
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zar se svakako zuti ne brisu od cetvrtine?Blejzer10 je napisao/la:Ajax treba da ide po treći.

15.10.2013.
- anonymousHD
- Kontakt:
Vrati se Ajaxu za Amsterdam. Trebali su i tamo da dobiju, ali nisu imali sreće. Ako su pametni, napast će i u drugom i završit priču.
Tadić završio karijeru Casemiru.
Tadić završio karijeru Casemiru.

Saurman je napisao/la:I bez Cakira i Kassaia teško ide.jestamaji je napisao/la:bez ronalda nema golova, bez ramosa nema ništa

barem se curtois nije s.yebo jer je otišao u real, chelsea je puno gori
Jesu i njih dvojica dobili zute da čiste?Saurman je napisao/la:I bez Cakira i Kassaia teško ide.jestamaji je napisao/la:bez ronalda nema golova, bez ramosa nema ništa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma nije ovo ni izbliza gotovo. Bijela **** se vrlo lako mogu vratit, pa i sve da ode u produžetke iskustvo je na njihovoj strani i ako to zakaže, imaju sudiju. Lijepo je ovo gledati samo moraju zabiti još jedan dva gola da ih pokopaju do kraja, a do tad je sve otvoreno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Donnie Darko
- Kontakt:
hajde ko da jedan sumnjiv penal za real ne može u sekundi okrenut priču