2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Curry faulove dobija za zabacivanje glave ? Jel se zaj.ebavaš ti ? Ubjedljivo najlošiji tretman od sudija ima od svih superstar igrača. Harden i Wess za ružne pogleda faulove dobijaju npr a po postignućima Stephu nisu ni do koljena.
Što se odbrane tiče, igra je bolju od Hardena i od Wessa, postoji niz podataka koji to pokazuje al ti vjeruj u šta god želiš.
@L-Train pokretne blokove puštaju velikom broju ekipa i ne sankcionišu ih (GSW doduše to bolje i više koristi od ostalih) al kriterijum suđeja faulova na Stephu i nekim drugim superstarovima nisu ni blizu. Harden pokupi ruku defanzivca i dobije slobodna, Stepha se vuče i čupa bez lopte, a ne dobije ništa.
Što se odbrane tiče, igra je bolju od Hardena i od Wessa, postoji niz podataka koji to pokazuje al ti vjeruj u šta god želiš.
@L-Train pokretne blokove puštaju velikom broju ekipa i ne sankcionišu ih (GSW doduše to bolje i više koristi od ostalih) al kriterijum suđeja faulova na Stephu i nekim drugim superstarovima nisu ni blizu. Harden pokupi ruku defanzivca i dobije slobodna, Stepha se vuče i čupa bez lopte, a ne dobije ništa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne postoji igrač kojem nije suđeno više očiglednih faulova od Stepha, u ovih par godina. Osim možda Lina kojeg mlave konstantno ali svi okreću glavu, al eto nek bude od ovih poznatijih. Pogotovo na šutu. Jedan je od superstarova sa najslabijim tretmanom kod sudija.

Odnosno u prijevodu: "Ovdje je do jučer 70% podforuma svakodnevno smaralo sa svakim ilegalnim blokom Warriorsa, 10% ih je ismijavalo, 20% je smatralo da to nije ništa posebno i da na svakoj tekmi ima toga". Neko će i pomislit da su ovi kontra Warriorsa bili u manjiniL-Train je napisao/la:Ovdje se do juce smijalo na pomen ilegalnih blokova GS-a,a sad je kao problem cupanje Currya na izlasku iz blokova,@Epi,nemoj bit licemjer.

Poenta mog posta je sudije ti nek dadnu,nekad uzmu.Ratnici daleko najvise blokova u ligi prave,a samim tim i procenat ovih ilegalnih im je najveci,posebno dok im je Andrija bio u timu,i daleko je to od samo 10% onih koji su ismijavali,da ne citam forum mozda bi ti procenti jos i prosli,ovako 
@epi-Harden je majstor u iznudjivanju faulova,ma koliko god to meni odvratno djelovalo u 90% slucajeva suci ne grijese,ono iznudjivanje 3 slobodna je rupa u pravilu,Harden za to nije kriv.Sto se tice Stepha sve u redu,ali po tvom postu ispade kao da ga suci ne postuju u najmanju ruku kao da je rookie,a znas da nije tako.

@epi-Harden je majstor u iznudjivanju faulova,ma koliko god to meni odvratno djelovalo u 90% slucajeva suci ne grijese,ono iznudjivanje 3 slobodna je rupa u pravilu,Harden za to nije kriv.Sto se tice Stepha sve u redu,ali po tvom postu ispade kao da ga suci ne postuju u najmanju ruku kao da je rookie,a znas da nije tako.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa fazon je što Stephu ne sviraju podosta apsolutno čistih faulova kako na trici tako i na ulazu. Ovaj klip što je @Donnie postavio je samo dio toga što mu se konstantno ne svira. U odnosu na tretman koji Wess il Harden imaju, Stephov tretman kod sudija dođe ko da je rookie kakav.L-Train je napisao/la:Poenta mog posta je sudije ti nek dadnu,nekad uzmu.Ratnici daleko najvise blokova u ligi prave,a samim tim i procenat ovih ilegalnih im je najveci,posebno dok im je Andrija bio u timu,i daleko je to od samo 10% onih koji su ismijavali,da ne citam forum mozda bi ti procenti jos i prosli,ovako
Pa covjece neku noc LeBronu najmanje 2 ili 3 puta ne sviraju cist faul na kosu,ali zato mu vrate i puste ga da ponese loptu i zakuca.Mozemo za svakog superstara izvaditi najmanje 10 minuta materijala u kojima im nista ne sviraju i 10 minuta u kojima im sve sviraju i doci cemo do zakljucka da su suci karine.
-
- Kontakt:
Možda ga sudije zajebavaju zbog ovoga....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:Pa covjece neku noc LeBronu najmanje 2 ili 3 puta ne sviraju cist faul na kosu,ali zato mu vrate i puste ga da ponese loptu i zakuca.Mozemo za svakog superstara izvaditi najmanje 10 minuta materijala u kojima im nista ne sviraju i 10 minuta u kojima im sve sviraju i doci cemo do zakljucka da su suci karine.
Džaba buraz , ne možeš ti to objasniti Epiu , on živi u ubjeđenju da sudije tretiraju Cuurya kao da je rookie

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa zar nista skontali da je sve ovdje u vezi GSa-istinito.
Nema tu rasprave i diskusije.
Nema tu rasprave i diskusije.
Samo kažem da Steph ima najlošiji tretman od svih superstar igrača što je apsolutno tačno. Dovoljan sam broj utakmica pregledao da to mogu tvrditi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicno,postujem.Evo ja kazem da je to James,jer pored ono sto mu svirnu jos barem toliko mu ne svirnu zato sto je ogroman i jak.Dovoljano sam utakmica pregledao da to tvrdim. 

Uporedi samo kakvi se faulovi daju Hardenu i Wessu i kad Steph dobije faulove za te iste stvari, pametnom dovoljno. Jamesa bi mene bilo stid i spominjat glede nekog kriterija sudijskog kad mu se čitavu karieru pušta ono spuštanje ramena i raznošenje defanzivaca i svira mu se more touch faulova.
-
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Uporedi samo kakvi se faulovi daju Hardenu i Wessu i kad Steph dobije faulove za te iste stvari, pametnom dovoljno. Jamesa bi mene bilo stid i spominjat glede nekog kriterija sudijskog kad mu se čitavu karieru pušta ono spuštanje ramena i raznošenje defanzivaca i svira mu se more touch faulova.
Pogledaj Currya u odbrani , pogledaj kako rukama konstano mlatara po rukama, a slabo mu sviraju faulove za te situacije....
Zasto dijelis forumase na za i protiv Dubsa?Donnie Darko je napisao/la: Neko će i pomislit da su ovi kontra Warriorsa bili u manjini
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako se ovako nastavi do večeras Curry će imat najbolje suđenje u ligi. Kad je off ball igrači ga siluju po parketu kroz blokove da je smiješno gledat. Na ulazu i neki rookie dobija više faulova od njega. Samo pogledati jednu utakmicu Goldena i pogledati kakve Durant dobija faulove, a kakve Curry. U istom su timu a razlika kriterija sudija je ogromna.
Svašta se ovdje može pročitati..
Svašta se ovdje može pročitati..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znaci danas smo utvrdili da Curry ne dobija faulove na trici,kad ide kroz blokove i kad zavrsava na obrucu,jbo te led staje li taj Curry ikada na liniju penala 

Regularni dio sezone: 4.1-4.6 - 89.8%
Play off: 5.7-6.3 - 90.7%
Kroz karijeru: 3.5-3.9 - 90.1%
Baš
Baš

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Daj ne pričajte, James samo plače kad ne dobije faul, postojao on ili ne.
Kad se sjetim ovoga hahah
Kad se sjetim ovoga hahah
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
I?,sta ocekujes da ce imati 10 slobodnih u prosjeku sa jos 3 all stara u ekipi,cime mu se logicno smanjuje usage.Na sve to dodaj da Curry od svih ostalih starova (LeBron,Harden,Wess,Durant) najmanje napada obruc.Brokula je napisao/la:Regularni dio sezone: 4.1-4.6 - 89.8%
Baš
Gdje ti je logika da će imati manje sa ostala 3 all stara igrača kad kroz karijeru ima manje nego sad kad ima ta 3 all star igrača? kad već ideš nekom logikom prati da bude linearna. Mogao si barem pročitati brojeve koji su postavljeni.L-Train je napisao/la:I?,sta ocekujes da ce imati 10 slobodnih u prosjeku sa jos 3 all stara u ekipi,cime mu se logicno smanjuje usage.Na sve to dodaj da Curry od svih ostalih starova (LeBron,Harden,Wess,Durant) najmanje napada obruc.Brokula je napisao/la:Regularni dio sezone: 4.1-4.6 - 89.8%
Baš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.