Bilo je u centru grada pansiona po cenera, e sad eura il KM ne znamfirefirefirely je napisao/la:Tuzlaci, prvo da se izvinem na OFF-u, ali mi je nekako ovdje bolje pitati nego na 'chatu'. Zna li iko neki jeftin hostel,apartmane,bilo sta,znaci samo za prespavat,ne mora nista biti tu, samo da se moze vreca za spavanje spustitili ako neko ima neki stan, nesto, sta ja znam (ovdje se vec oslanjam na vasu gostoprimljivost
), neke dvije, tri noci, za 2 momka. Moze i na pp, da ne spamamo temu ovdje, HVALA UNAPRIJED!!!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma kakvo solidno.Izgleda mi kao da je neko na silu uradio. Može ono dosta bolje i kreativnijeNKMramor je napisao/la:Ne znam da li je potrebno, jer izgleda sasvim solidno, ali ako mi budu tražili iz kluba da to uradim, zašto da ne. Trenutno sam koncentrisan na nove šablone za dresove, čisto da imam nešto ozbiljnije pripremljeno za ubuduće.Coraco je napisao/la: NKMramor, kad budeš imao viška vremena, uradi nam neki redizajn izgleda klupskog busa
autobus treba nalijepiti/ofarbati onako kako je normalno i uobičajeno za sportske klubove! dakle u bojama kluba, a ne praviti cirkus kao mi, kamara nekih naljepnica, ništa ni s čim, pogotova ona zastava 

Zašto je meni bus Slobode izgledao OK, ne znam. Ali u poređenju sa drugim=Chinaglia je napisao/la:

Ipak ovo može i (malo) ozbiljnije i ljepše...
Daj ba davnobsmo konstatovali da su se ovdje sa autobusem igrala Azmirova djeca
ne znam fakat ko je mogao ovako izlijepit bus i koliki koeficijent inteligencije te kakav osjecaj za uredjene bilo kakvog prostora,moras imat da bi dopustio da izadje iz garaze ovakav.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
10 e tj 20 km u centru grada prenociste jeHeller je napisao/la:Bilo je u centru grada pansiona po cenera, e sad eura il KM ne znamfirefirefirely je napisao/la:Tuzlaci, prvo da se izvinem na OFF-u, ali mi je nekako ovdje bolje pitati nego na 'chatu'. Zna li iko neki jeftin hostel,apartmane,bilo sta,znaci samo za prespavat,ne mora nista biti tu, samo da se moze vreca za spavanje spustitili ako neko ima neki stan, nesto, sta ja znam (ovdje se vec oslanjam na vasu gostoprimljivost
), neke dvije, tri noci, za 2 momka. Moze i na pp, da ne spamamo temu ovdje, HVALA UNAPRIJED!!!
U cipelicima 10eura to ti dodje 1,2 min od korza i 5 od panonskog, a apartmani kod panonskog su isto tako nekako. Ima jos jedan apartman kod velike pijace u blizini trga slobode ali cijenu ne znam. Ugl ne znam ni da imaju drugi pansioni u tz osim ovih pobrojanih..ugl guglaj i naci ces sigurno
Ima i jedan dole kod kipova ,blizu pekare Kabil ,jos jedan gore kod nove dzamije gdje se ona medresa pravi ,svugdje je cvaja msm.
- nesvrstani
- Kontakt:
firefirefirely je napisao/la:Tuzlaci, prvo da se izvinem na OFF-u, ali mi je nekako ovdje bolje pitati nego na 'chatu'. Zna li iko neki jeftin hostel,apartmane,bilo sta,znaci samo za prespavat,ne mora nista biti tu, samo da se moze vreca za spavanje spustitili ako neko ima neki stan, nesto, sta ja znam (ovdje se vec oslanjam na vasu gostoprimljivost
ma imas za 20km u centru grada 3-4 hostela, imas pansion nargalic 10e mislim da su ti oni najpovoljniji i
najblizi za sve... jos probaj vidjeti na piku jer svijet iznajmljuje te sobe pa mozda ti daju i za 15km ****
kad smo turisticko mjesto

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
ne moras puno mozgati da skontas ko je lijepio busbrazzo je napisao/la:Daj ba davnobsmo konstatovali da su se ovdje sa autobusem igrala Azmirova djecane znam fakat ko je mogao ovako izlijepit bus i koliki koeficijent inteligencije te kakav osjecaj za uredjene bilo kakvog prostora,moras imat da bi dopustio da izadje iz garaze ovakav.

Sloboda Tuzla
- nesvrstani
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:ne moras puno mozgati da skontas ko je lijepio busbrazzo je napisao/la:Daj ba davnobsmo konstatovali da su se ovdje sa autobusem igrala Azmirova djecane znam fakat ko je mogao ovako izlijepit bus i koliki koeficijent inteligencije te kakav osjecaj za uredjene bilo kakvog prostora,moras imat da bi dopustio da izadje iz garaze ovakav.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Ikina
to se desi kad das njemu da obavi posao
ajmo skupit pare za novi dizajn busa, fakat je indijanski

inace dinamov novi bus
http://www.youtube.com/watch?v=LuMw3qQ-ABs
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Kontakt:
Kemal Haždić na probi u Novom Pazaru
Jedan od najlošijih golmana u zadnje vrijeme na Tušnju

Jedan od najlošijih golmana u zadnje vrijeme na Tušnju

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Zašto je bus tema, pa odličan je, kad njega nije bilo tad je bilo daj šta daš, sad on ne valja odjednom, kakve veze ima kakav je izgledom, opet je jedan od najboljih od svih timova u ovoj našoj državi...
Imama osjećaj Azmir kad bi ovo dovukao opet bi neko nešto loše rekao..
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Moderator
- Kontakt:
Hebo vas bus, da Azmir ne dođe ko zna bi l' klub postojao
Zato sad o transferima i utakmicama koje slijede nastavimo

Zato sad o transferima i utakmicama koje slijede nastavimo

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Može nam se,sad smo u mogućnosti da malo i mi zanovijetamo oko nekih stvari koje su nam prije godinu/dvije i više bile SAN
Sad da neko kaže idemo na titulu za par sezona,neko će reći daj šta ti je,do prije par godina smo se trebali ugasiti sad hoćete i titulu.Dobro nam je i ovde u zlatnoj sredini.Slažem se ove sezone i jeste cilj neka zlatna sredina,solidna ekipa,sređen klub na ovaj i onaj način... ali ali..

Sad da neko kaže idemo na titulu za par sezona,neko će reći daj šta ti je,do prije par godina smo se trebali ugasiti sad hoćete i titulu.Dobro nam je i ovde u zlatnoj sredini.Slažem se ove sezone i jeste cilj neka zlatna sredina,solidna ekipa,sređen klub na ovaj i onaj način... ali ali..

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja sam kriv
ma onako sam pitao momka da se poigra sa dizajnom jer mu očigledno ide od ruke. Naravno da nije bitno kako izgleda ali eto malo estetike.
Ako nekoga zanima Musić se zaručio sa djevojkom, možda sad bolje zapne

Ako nekoga zanima Musić se zaručio sa djevojkom, možda sad bolje zapne

-
- Kontakt:
Naravno da bi bilo bolje kada bi se promijenio izgled autobusa,ali sada nam to baš i nije neka briga.Za razliku od mnogih klubova mi imamo svoj vlasiti autobus,mislim da nam je trenutno najveća briga otpis dugova... Prema tome manite se šuplje priče..
u transu pjesma nek zagrmi
Jbm ga pa to presvlacenje busa bi kostalo ko jedna zajednivka vecera ako i toliko. Ne znam da ima i jedan covjek osim ako nije slabovid a da mu ovo sarenilo ne kvari opsti dojam. Ali nije tema kako sad izgleda vec kako je moguce da je ovako ispao.. a je li se to Sile (Music) zeni ?
Umjesto o pojacanjima oni o tome kako je bus sredjen,ni meni se ne svidja sto je nasarano na sve strane,al jbg nije do mene ili nas,ima covjek koji odlucuje o tome..do prije godinu nismo imali ni busa,a kamoli goriva,moramo biti prezadovoljni sa ovim sto imamo...
Sta je sa Kajkuta,Kokota,Torlaka,Bosnjaka ?
Sta je sa Kajkuta,Kokota,Torlaka,Bosnjaka ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.