Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 17 feb 2012, 00:33

slika
slika
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 feb 2012, 10:21

Luis Suarez

I want to say thanks for the great support that the Liverpool's fans have given me in these last days. I would like to say thanks again to fans of Ajax for what did today. As you know I am Uruguayan, and I defend the selection team, so I want to say thanks too the fans, players and managers of NACIONAL for their great support today! A million THANKS for everybody!
FK Pjetlovi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 17 feb 2012, 13:39

U narednom prijelaznom roku pokušat' dovesti odnosno obavezno dovesti jedno dobro krilo. Meni je čudno kako je Carroll i uspio dati oko 7 ili 8 pogodaka, a da mu pri tom skoro niko ne asistentira, zamislite da imamo jedno odlično krilo, ili Downinga koji je u sjajnoj formi, koliko bi onda samo Carroll postigao pogodaka, Downing je isključivo doveden da asistentira upravo njemu, no Stewart nema asistencije do sada, dok se Carroll trudi, i postiže pogodke. Pa dobro, da se ne ocjenuje samo statistika igrača, već i igra na terenu, odnosno borba i želja, no to kod Downinga nema, kad' izgubi loptu, nema šanse da će je pokušat' uzeti nazad, to je ono što me uz njegova očajna ubacivanja najviše nervira. On je vjerovatno najveći promašaj od igrača, koje je King doveo.
Henderson mi se apsulutno ne sviđa kao igrač, mislim da smo bezveze bacili 16m funti. No još je on mlad i nadam se da griješim.

Dakle, kao što sam rekao, novo krilo je neophodno ukoliko želimo naredne sezone da se borimo za Ligu Prvaka.
Mogu se dovest' vrlo jeftini igrači iz Engleske, koji igraju veoma solidno: Hoillet kojem' ističe ugovor na kraju sezone, Jarvis, njegovi Wolvsi će najvjerovatnije ispast' u drugoj ligi, pa možda čak i Hazard.

http://www1.skysports.com/football/news ... to-England" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, Hazard želi da igra u Engleskoj, u velikom timu tipa Arsenal/Liverpool/Manutd, samo je pitanje ko će prvi poslati konkretnu ponudu. Takođe želi igrati u prvoj postavi, a to mu je zagarantovana ukoliko dođe na Anfieldu. Camolli probudi se!

Što se tiče ove sezone, imamo solidne šanse da idemo u Ligi Prvaka, s obzirom da Chelsea i Arsenal igraju 'kriminalno', no tu je i Newcastle, koji umije iznenaditi.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 feb 2012, 14:49

kada su transferi u pitanju za nas je mozda i najbolje da vise nikad ne trgujemo :D
You are someone else I am still right here

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 17 feb 2012, 17:21

Carlo je napisao/la:Joseph Musker
After training with the first team this week Sterling, Coady & Wisdom have been included in Liverpool's provisional squad for Brighton. #LFC

Nadam se da će dobiti priliku u nedjelju :)
LFC provisional squad for Brighton:
Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Carroll, Bellamy, Suarez, Doni, Kelly, Carragher, Coates, Aurelio, Spearing, Shelvey, Henderson, Maxi, Flanagan, Robinson.

The rumours of Raheem Sterling, Andre Wisdom and Conor Coady included in squad were FALSE
Walk on, with hope in your hearts.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 feb 2012, 17:29

LFC provisional squad for Brighton:
Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Carroll, Bellamy, Suarez, Doni, Kelly, Carragher, Coates, Aurelio, Spearing, Shelvey, Henderson, Maxi, Flanagan, Robinson.
Ne vidim razlog zašto bi se trebalo rizikovati sa omladincima kada nas dijele, eventualno, četiri utakmice od trofeja. Pogotovo kada se uzme u obzir da su igrači odmarali 7 dana a i nakon ove utakmice opet imaju 7 dana odmora. Nego sa najjačom postavom da se postigne go više i ekipa napunjena samopuzdanjem i velikim moralom udari na Cardiff. Ne treba nam sada neki neočekivani poraz da poljulja samopuzdanje pred finale i 59. ako Bog da trofej.
Dovoljan je šamar poraz od Uniteda.
100 % sam ubjeđen da će ovi igrači igrati Reina, Kelly, Carra, Coates i Maxi. Ostalo će King sam posložiti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 17 feb 2012, 18:59

http://www.sillyseason.com/articles/659" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajde Camolli, King, Henry, pogledajte ovu igračinu! Ovo bi bilo fenomenalno pojačanje, po meni uz Hazarda, Lopeza i Gomisa najbolji napadač u Francuskoj ligi.
Ajde Rizo sredi to. :P
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 feb 2012, 11:27

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ing-photos" onclick="window.open(this.href);return false;

King najavljuje težak meč i maksimalno ozbiljno shvatanje protivnika.Očekujem najjaču postavu i prolazak dalje. :)
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 feb 2012, 11:49

Tako i treba, imamo iskustva sa ovom ekipom tako da mislim da ne bi trebalo biti većih problema.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 feb 2012, 12:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako i treba, imamo iskustva sa ovom ekipom tako da mislim da ne bi trebalo biti većih problema.
ovo ce biti kao setnja kroz park :mrgreen:

ako sutra izgubimo ja sam kriv nemojte nista kingu i igracima psovati :D
You are someone else I am still right here

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 18 feb 2012, 14:44

Lijepa novost za sve 'redse', sutra direktan prijenos sa Anfielda od 17:25 na **** te na SportKlub+. :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 feb 2012, 15:42

hanniz je napisao/la:Lijepa novost za sve 'redse', sutra direktan prijenos sa Anfielda od 17:25 na **** te na SportKlub+. :mrgreen:
A šta ako ni jedno nemam? :mrgreen:

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 18 feb 2012, 15:50

OTNYS_YNWA je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Lijepa novost za sve 'redse', sutra direktan prijenos sa Anfielda od 17:25 na **** te na SportKlub+. :mrgreen:
taki sam ko ti ni jedno ni drugo ostaje nam patnja sa streamovima
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 18 feb 2012, 16:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ništa onda, slijedi patnja s linkovima s obzirom da je Cup utakmica. :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 feb 2012, 22:06

Dobro mi prođosmo danas u kupovima :mrgreen: Sunderland i Leicester su poželjni protivnici u narednoj fazi, a također ne bih ni Birmingham tako lahko otpisao.
Samo da mi sutra ako Bog da odradimo posao kako treba i onda polahko put ka Wembleyu. Double bi nas vratio iz mrtvih :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 18 feb 2012, 22:25

Od svih klubova u FA kupu vidim samo prijetnju u Tottenhamu. Realno, nisu jaci ali imaju boljeg trenera tako da se samo njih plasim. Ostalo je talasika. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 19 feb 2012, 00:16

Rolex312 je napisao/la:Od svih klubova u FA kupu vidim samo prijetnju u Tottenhamu. Realno, nisu jaci ali imaju boljeg trenera tako da se samo njih plasim. Ostalo je talasika. :mrgreen:
Valjda će se Tottenhamu do našeg eventualnog susreta dovoljno zakuhati u ligi da izvedu oslabljeni sastav protiv nas. Naravno, ako se ikada i desi taj susret. Inače, sutra se nadam da ćemo riješiti utakmicu u prvih 45 minuta, da mogu Sterling,Coady ili Wisdom da dobiju šansu. Shelveya računam u startnih 11, vakat je :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 19 feb 2012, 00:53

Sto se mene tice, Shelvey moze i sljedeceg vikenda u finalu da pocne.Strasan je talenat taj mali celo 8-) :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 feb 2012, 02:00

Sutra ako Bog da idemo uzeti pobjedu i ako Bog da držati niz pobjeda jedno dva mjeseca. Igramo odlično cijelu sezonu, a vrijeme je da lopte ulaze u mreže češće nego što su ulazile do sada.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 19 feb 2012, 11:15

Redknap izjavio da zeli Hazarda. E ja bih volio da se na njih ugledamo. Od kako im je otisao Camoli, a dosao u nas odradili su neke odlicna transfere. doveli Adebayora, Parkera, zadrzali Modrica, Van der Varta i rijesili se nepotrebnih igraca da dobre pare kao Craucha ili Palaciosa. Odradili su sjajan posao, dok mi kako je Camoli dosao nismo ama bas NISTA dobro odradili. Nimalo mi se ne svidja njegov rad i ne vidim razlog zasto smo ga doveli. Molio bi nekog da me razuvjeri, ali Downing i Henderson za 40mil, Parker , Areteta i Van der Vart zajedno 15mil :roll: Carrol 35 mil, Aguero 35mil :roll: :roll: :lol: Samo se smijat mogu.
Nad nama nebo ima da gori!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.