Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Idioti ne započinjite ponovo, banovat cu vas 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
alan_kardec je napisao/la: ↑08 jan 2022, 18:33Ja, i?
Pa lik je koliko juče ovdje yebavao majku, ženu, kćerku... drugom forumašu, pa nije dobio nikakvu sankciju.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- alan_kardec
- Kontakt:
jeste blic.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Da ne bi bilo da su slike objavljene sa eventa koji se desio ranije, na stranici teniskog saveza Srbije pise 17.12.NOVAK ĐOKOVIĆ URUČIO PEHARE NAJBOLJIM TAKMIČARIMA TENISKOG SAVEZA BEOGRADA ZA 2021. GODINU
Datum objave: 17.12.2021. // Kategorija: Domaća scena
Teniski savez Beograda danas je svečano proglasio najbolje takmičare u sezoni 2021, a pehare i priznanja mladim teniskim laureatima podelio je najbolji teniser planete koji sedmi put u karijeri sezonu završava na prvom mestu svetske rang liste, zlatni reket svetske istorije tenisa, vlasnik 20 gren slem titula Novak Đoković.
Dodeli pehara koja je održana u Teniskom centru Novak na Dorćolu prisustvala su samo nagrađena deca, bez šireg auditorijuma zbog epidemioloških mera usled pandemije izazvane virusom korona.
Nole moralna gromada 

GOAT kliconosa.
Bez prozivanja drugih forumaša
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Au ala se nakotilo likova koji se slade ovim. Izaslo se iz misjih rupa.
Polako rodjaci, nije sve gotovo.
Jedan je Djokovic Novak!
Jedan je Djokovic Novak!
Ovakvi bolidi su mi najjači. Umjesto da se kao razumna osoba zapita šta se zaista desilo, je li lažirao test ili je pozitivan zujao po Beogradu i stvorio ogroman klaster, on će radije o miševima i rupama.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 21:46Au ala se nakotilo likova koji se slade ovim. Izaslo se iz misjih rupa.
Jedan je Djokovic Novak!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Evo sad je jasno kako je i zasto bio u avionu. Bukvalno sam ispunis online prijavu za vizu, uneses sve podatke koji se provjeravaju kada dodjes, ako nisu u redu i ako se ne slazu onda ne dobijes opravdanje da udjes u drzavu, zato je Novak zadrzan.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Tata ti je bolid koji te naucio da se tako izrazavas.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jan 2022, 21:57Ovakvi bolidi su mi najjači. Umjesto da se kao razumna osoba zapita šta se zaista desilo, je li lažirao test ili je pozitivan zujao po Beogradu i stvorio ogroman klaster, on će radije o miševima i rupama.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 21:46Au ala se nakotilo likova koji se slade ovim. Izaslo se iz misjih rupa.
Jedan je Djokovic Novak!
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kako vrijeme prolazi, sve vise stvari dolazi na povrsinu, ovo je nevjerovatno sta je lik sebi uradio

- alan_kardec
- Kontakt:
Uradio je vama već, a i još će samo još jedan GS i ključaj temu

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sretan ti praznik, kao i OldFashionedu i mom haveru luckyualan_kardec je napisao/la: ↑09 jan 2022, 00:14Uradio je vama već, a i još će samo još jedan GS i ključaj temu![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- alan_kardec
- Kontakt:
Hvala buraz, živio.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovaj je zavrsio karijeru ako dokazu falsifikovanje. Plus ATP jedva ceka da ga suspenduje, vec im je davno stao na zulj.
Ne zna se bukvalno sta je gore, ili je hodao svijetom zarazen, cak i djecu grlio ili je falsifikovao dokument. U ova slucaja dovoljno za krivicni postupak i jednu debelu debelu suspenziju, po mnogim forumima i u Srbiji je izgubio podrsku, kamoli van nje.
Ne zna se bukvalno sta je gore, ili je hodao svijetom zarazen, cak i djecu grlio ili je falsifikovao dokument. U ova slucaja dovoljno za krivicni postupak i jednu debelu debelu suspenziju, po mnogim forumima i u Srbiji je izgubio podrsku, kamoli van nje.
Nole moralna gromada x2 
Ili je falsifikovao korona test ili je nemoralna osoba i boli ga qrac za sve druge jer on vjeruje u negativne čestice u piramidama.

Ili je falsifikovao korona test ili je nemoralna osoba i boli ga qrac za sve druge jer on vjeruje u negativne čestice u piramidama.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
greatest of all liars
ja nevjerujem da će uopšte doći do ispitivanja šta je istina a šta fake
novak i njegovi advokati su uložili žalbu na odluku o zabrani ulaska i poništavanju vize pokušavajući da je proglase preuranjenom i nelogičnom (valjda misle da im je to najveća šansa), pretpostavljam da će cijela rasprava ići u tome smjeru, mada se to nikad ne zna
evo odgovora ministarstva na žalbu iz koje se to jasno vidi:
MINISTER FOR HOME AFFAIRS -Response to FEDERAL CIRCUIT AND FAMILY COURT OF AUSTRALIA in MELBOURNE
novak i njegovi advokati su uložili žalbu na odluku o zabrani ulaska i poništavanju vize pokušavajući da je proglase preuranjenom i nelogičnom (valjda misle da im je to najveća šansa), pretpostavljam da će cijela rasprava ići u tome smjeru, mada se to nikad ne zna
evo odgovora ministarstva na žalbu iz koje se to jasno vidi:
MINISTER FOR HOME AFFAIRS -Response to FEDERAL CIRCUIT AND FAMILY COURT OF AUSTRALIA in MELBOURNE
Ne bi me apsolutno cudilo da je Djokovic lazirao taj kovid test.. a ako jeste, pa sta reci nego da apsolutno zasluzuje biti ikona antivaksera.
Razumijem da neces vakcinu (narocito ako vjerujes da te planina u Visokom lijeci), ali onda budi musko pa istrpi posledice tog. Reci, zbog svojih uvjerenja ja necu igrati u Australiji i to je to. Ovako moze ispasti da je sam sebi pucao u koljeno i ako se ispostavi da je stvarno lazirao test, onda se nadam da ce mu stvarno lupiti zabranu od 3 godine ulaska u Australiju.
Razumijem da neces vakcinu (narocito ako vjerujes da te planina u Visokom lijeci), ali onda budi musko pa istrpi posledice tog. Reci, zbog svojih uvjerenja ja necu igrati u Australiji i to je to. Ovako moze ispasti da je sam sebi pucao u koljeno i ako se ispostavi da je stvarno lazirao test, onda se nadam da ce mu stvarno lupiti zabranu od 3 godine ulaska u Australiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.