Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 11 apr 2013, 12:09

Mnogo smo bolje djelovali sinoć ali to nije bilo dovoljno.

Buffon - branio šta je mogao, drugi gol nisam vidio (spremao se u grad na koncert **** Gileta koji je razočarao i ubio ono malo duha u meni što je ostalo nakon tekme)

Barzagli - standardna njegova partija, borio se koliko je mogao, presjekao nekoliko opasnih napada

Bonucci - bio solidan do primljenog gola i ''pobjeguše'' Martineza... nisam još svario kako mu se onako ''zavukao'' i odnio loptu.

Chiellini - njegova borbena partija, nosio se odlično sa napadačima i nije mogao ono stići kod prvog gola

Asamoah - Robben ga zatvorio, i ono što je imao slobodnog prostora ukenjao sa driblanjem a la ''zabijem se u Lahma''

Padoin - pružio solidnu partiju s obzirom na njegove predispozicije, dao sve od sebe

Pirlo - još jedna loša partija, kad god izgubi loptu to bude ultraopasno po gol, a nije da ju je rijtrko gubio + ne stigne se vratiti da to ispravi... pas i sinoć na niskom nivou

Pogba - borio se koliko je mogao, ''rovario'' po sredini i stigao biti osigurač Padoinu i korektor kada zapne, mali će još napredovati i biti aBd bolji

Marchisio - CASPER... nije mi jasno koji je qraz on sinoć igrao i koja mu je pozicija bila

Quagliarela - nit' smrdi nit' miriše, ukenjao onu situaciju kad je rokao preko gola a imao dva igrača da ih proba razigrati

Vučinić - popio sinoć pola plave tabletice tako da je dospio u djelimičnu erekciju koja nije bila dovoljna da se ''povali'' kakva prsata bavarka...
sebičan u nekoliko situacija, borio se koliko je mogao ali ostaje utisak da on može i mora puno bolje, kad već zna s loptom... imam takođe utisak da ne priča nikako sa Fabiom...

Biće bolje...

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 11 apr 2013, 12:18

Buffon, Bonucci, Asamoah, Marchisio, Pirlo, Vučinić, Quagliarella - katastrofa !

Ostalima svaka čast za trud, za borbu - a pogotovo Padoinu, momku koji je uprkos svojim igračkim nedostacima izgarao na terenu davao sve od sebe, i Pogbi koji je u veznom redu bio daleko najbolji, vraćao se u odbranu, lavovski se borio, šutao ali ne može ni on sam bez podrške suigrača kojima je meč trajao prvih 20 minuta !
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 11 apr 2013, 14:58

Je li samo do mene ili bi Pjanić bio idealna zamjena za Pirla u veznom redu ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 11 apr 2013, 16:12

HeavensWonder je napisao/la:Je li samo do mene ili bi Pjanić bio idealna zamjena za Pirla u veznom redu ?
Nije samo do tebe. I ja sam jucer razmisljao o njemu, ali ipak kad sinoc vidjeh kako Veratti igra, sve bih bacio u trku da ga dovedemo.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 11 apr 2013, 16:35

Momak je Juventino, bio je na korak do potpisa, ja bi za njeg pare izdvojio hladno.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 11 apr 2013, 16:43

8-)

[youtube][/youtube]
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 11 apr 2013, 16:48

Evo Buffon naveo svoja 4 najdraza trentuka karijere.

1.Odbrana penala Figu(Liga prvaka)
2.Osvajanje skudeta prvi put, 5 maj :D
3.Povratak u Serie A iz B
4.Osvajanje proslogodisnjeg skudeta 8-)

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 11 apr 2013, 17:43

caseres je napisao/la:8-)

[youtube][/youtube]
Naježih se. Strašno!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 11 apr 2013, 17:55

Ma atmosfera je bila fenomenalna i zato zalim za sinosnji poraz jer su navijaci zasluzili mnogo vise ... Al nema idemo po taj 31 scudetto...

Fino alla fine forza Juventus
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 apr 2013, 18:00

Pa Marotta idiot nije htio dati pare za Verattija,dugo cemo mi da pusimo sve dok je Marotta u klubu...Dovodicemo prosjek Atalante,Siene,otpadke drugih klubova itd....

Veratti je zvjer jos samo mogu zamisliti kako bi igrao u svom omiljenom klubu!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 11 apr 2013, 18:06

adointer je napisao/la:mogao je ono Buffon bolje izbit kad je Mandzukic dao gol.U dvije utakmice Buffon je kriv za 3 gola(kod Mandzukica je njegova krivica 80%)
:oops: :oops: :oops:
Ti pojma nemaš o fudbaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ili mrzis Bufona iz dna duše (naravno, ako je imaš)... :oops:
- prvi gol - Vidal skrenuo loptu na kojoj je on već bio, mačka se na ono nebi vratila (kriv Pirlo radi pogrešne predaja, i Vidal jer je daleko bio od Alabe)
- drugi gol - ofsajd mandzukica, a i da nije ofsajd tri stopera Juventusa su bila blize lopti od Milera
- treći gol - Bufon brani, opet zakazali stoperi i to dva puta
- četvrti gol - sah-mat, svima u ekipi vise nije bilo do igre....

Čovjek je odbranio, u dvije utakmice, najmanje 10 fantastičnih udaraca.
Još da neko napise da je kriv za gol od Pescare, pa da zacini :roll:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 11 apr 2013, 18:11

@adointer je obicni trol, njegove glupave primjedbe Buffonu bezpredmetno je secirat i objasnjavat.Lik je totalna fula kod fudbalskog osvrta, mislim krivit Buffona za golove... trol politik!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 11 apr 2013, 18:14

Verattia smo imali haman pa gotovo, al se stedilo milion tamo vamo i na kraju docese parizani i fino obave poso za cas i eto sad mozemo samo da zalimo.. Al dobro valjda se uci od gresaka..

Ma ja samo ne zelim da gledam vise odpatci , vrijeme je za kvalitet..

Problem je sto ne znam ako cemo nastaviti igrati 3-5-2 i iduce god ili cemo se okrenuti na 4-3-3... Kako god prva meta treba biti jedan napadac,,, Suarez bi ja najprje..

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 11 apr 2013, 18:16

Nemamo pare za Suareza, Marotta je to rekao, jednostavno sad se taj novac nema za tako skupe igrace.Ali kvaliteta ima i za manje pare.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 11 apr 2013, 18:20

AmiciDiNessuno je napisao/la:Nemamo pare za Suareza, Marotta je to rekao, jednostavno sad se taj novac nema za tako skupe igrace.Ali kvaliteta ima i za manje pare.
Nema tavkog bas kvaliteta za manje pare,, Zelim da gledam ovakvog igraca a ne nekog poput Dzeke,, Nemam nista protiv Dijamanta al vise nam odgavaraju tipovi kao Suarez ... More i Benzema :mrgreen: .

Para ce biti pogotovo sada nakon CHL... Jbg moramo malo kvalitet povecati..

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 11 apr 2013, 18:26

Doveo bih Diamantia bez razmisljanja, Ogbonu i Verattia i promjenio formaciju gdje ce Pogba i Asa uvijek igrat.Mislim da ce Isla igrat slijedece sezone mnogo bolje.Da bi promijenili formaciju moracemo kupit nekog dobrog lijevog beka al njih malo ima u ponudi, da nam je barem kakav solidan.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 apr 2013, 19:06

Sasvim solidan nastup u ovogodišnjoj LP-a od strane našeg kluba. Veoma sam zadovoljan.

Uredu, djeluje kao da smo zakazali protiv Bayerna, ali ljudi su jednostavno bolji, i to ne malo.

Hvala igračima na nekim veoma lijepim trenucima ove sezone. Pokazali su da znaju igrati i da imaju veliku volju. Sinoć se vidjelo da su željeli taj prvi gol, ali kad ne može onda fakat ne može.

Idemo sada uzeti jos jedan scudetto i zavrsiti sezonu pozitivno. Avanti ragazzi!
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 11 apr 2013, 22:02

Lijep izlet je to bio ove godine. Nadam se da su shvatili da je klupa bila pokratka ove sezone i da se mora dovesti malo vise kvalitetnih igraca i da se mora iskoristiti sansa ukoliko dodje ponuda za Pirla. Proslu sezonu je bio perfektan ali je ovu katastrofalan.
Pogbu, Marchisia i Vidala forsirati u sredini. Dovesti Ogbonnu i vratiti Marrone-a u sredinu, njemu malo vise sanse davati.
Vucinica, Matria, Quagliarellu, Anelku, Bendtnera prodati a vratiti Boakyea, Immobilea i dovesti jos jednog ili dvojicu igraca tipa Suareza.
U svakom slucaju se mora odraditi dobar shopping ovo ljeto ukoliko se zeli iduce proljece pucati na europske utakmice/utakmicu u maju! ;-)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 11 apr 2013, 22:17

Marotta uskoro napušta klub, a na njegovo mjesto dolazi Pavel Nedved što se ispostavlja kao pametan potez.

Marotta je vratio klub u plus i treba mu biti zahvalan na tome, a ne koristiti svaku priliku pa ga kritikovati.

Zadovoljan sam ovosezonskim izdanjima u Ligi šampiona, cilj je bio minimalno 1/4 finale u čemu se i uspjelo, ekipa je osvojila dovoljno bodova i ako se poklope plasmani nekih timova u ostalim ligama vjerovatno će Juve sljedeće sezone biti u drugoj jakosnoj skupini pri izvlačenju.

Za nešto više od 1/4 finala neophodna su tri klasna igrača.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 apr 2013, 22:24

Da, da, sve više se priča o tome da Marotti neće biti produžen ugovor koji ističe 30.6.

Iskreno, Nedved i Paratici su savršen dvojac za nastavak, Nedved je bio igrač i pobjednik, razumije bolje od Marotte šta navijači žele, a i forsirat će i mlađe igrače. 8-)

Sa druge strane, malo se o tome govori, ali je zapravo Paratici jedna od centralnih figura svih transfera, čovjek je genij koji radi u sjeni.

Sjetit će se oni koji više prate, L'pool je pred početak sezone davao masne pare Paraticiu da dođe što je on odbio.

Nedved, Paratici, Conte, savršen trio.
A i iskoristiti odlične veze sa Raiolom, pustite priče o njemu, čovjek ne fula sa igračima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.