Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2014, 19:03

Potvrda prva, moj komentar koji sam prenio sa oficijelne stranice Spahica, ko ga je otjerao iz repke, sad ce i ostale, ne brinite ;)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=53520" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 19:04

Goalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica. :urnebes:

Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je kao uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.

Tako da po meni, citav scenario ove price je da je Safet kleknuo i zamolio Spahu da se vrati i spasi repku. ;)
Kaze onaj bordobijeli,ma to je pape dao sansu Spahicu da se casno oprosti :D
Mislim,ja odoh skocit s balkona :lol: :lol:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 19:07

emir79 je napisao/la:Potvrda prva, moj komentar koji sam prenio sa oficijelne stranice Spahica, ko ga je otjerao iz repke, sad ce i ostale, ne brinite ;)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=53520" onclick="window.open(this.href);return false;
Isti oni novinari koji su pisali da je TSS defanzivni vezni, da Susica trazi Barcelona, da je Susic doveo Hajrovica, kolasinca , Bicakcica, da je Susic vrhunski strucnjak, da Hadzica trazi Palermo, da nema ni jednog Germana u reprezentaciji, da je Midhatt Dzeko kriv za debakl u Inzbruku... :lol:
Novinari koje placaju Susici.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 22 sep 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2014, 19:09

Rusilac je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pazi sad sto se pripisuje Safetu ovo pozivanje Spahica. :urnebes:

Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je kao uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.

Tako da po meni, citav scenario ove price je da je Safet kleknuo i zamolio Spahu da se vrati i spasi repku. ;)
Kakve su vam to price svega vam? Po vama u reprezentaciji pravi rat, niko nikog ne podnosi, Zasto sirite takve gluposti? Susic, Spahic, Dzeko i ostali, to su normalni ljudi koji zele dobro reprezentaciji. Svi su oni u mnogo boljim odnosima nego sto vi mislite. Jedno vrijeme sam nazalost i ja povjerovao pojedinim novinarima da ima nekakvih sukoba ali brzo sam shvatio da su to uglavnom gluposti.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 22 sep 2014, 19:11

E ovo vam je ista ona priča k'o za Bešića :D Mali se probio kroz mladu repku,kao Stevanović,otkrio ih selektor mlade repke... Dobio poziv za Meksiko,fenomenalno odigro,faktički maloljetan bio... 2 godine ga lik ignoriše,mi nemamo zadnjeg veznog,cijele kvalifikacije! Kad su ga pritisli sa svih strana jer smo izgledali smiješno bez DM,pozvao je Bešića! I ovi pripisali kao Safetu zasluge...Morao ga je pozvat da ne doživimo katastrofu na SP!

Sad se zeli provući priča kako je Spahu vratio... RAJA je Spahu vratila,i raja želi Spahu u repki! Samo što se Pape malo zajebo kad je konto da može bez glavnog stuba odbrane... Kad god se pravio pametan,mi smo ispušili!

USA
Slovačka (Zenica)
Nigerija
Kipar
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 19:11

Rusilac je napisao/la:

Savez mu je dao nalog da popusi Spahi i zamoli ga da se vrati, ili gubi selektorsku poziciju
On je idiot koji i sada misli da moze bez Spahe, zato je i nadigao hajku da se otjera i da mu se ocisti put za lopovluke... :roll:

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 22 sep 2014, 19:13

Stipe je napisao/la:Susicu dozovi se i napravi ovakav spisak!!!! S tim da neki moraju papirologiju srediti, al sve se moze kad se hoce!!

Asmir Begovic
Jasmin Fejzic
Jasmin Buric

Ermin Bicakcic
Dino Arslanagic
Ervin Zukanovic
Emir Spahic
Toni Sunjic
Mensur Mjudza
Sead Kolasinac
Sejad Salihovic
Emir Dilaver

Muhamed Besic
Mario Vrancic
Sanjin Prcic
Semir Stilic
Miralem Pjanic
Senad Lulic
Izet Hajrovic
Haris Medunjanin

Edin Dzeko
Vedad Ibisvic
Milan Djuric
CIMIROT, je*bo ze dilaver

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 19:14

Rusilac je napisao/la:

Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je ko uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.

ja sam to namjerno napisao i ako ne mislim tako .to sam od vas pokupio okretanje teza ,ovo sam napisao bezz .ovo je bas bilo u vasem stilu okreceš pricu kako tebi odgovara to je najlakse budeš tvrdoglav i tjeraš svoje :D .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2014, 19:16

Rusilac je napisao/la:

I to laste,sretan let.Povedi I @nihcudina to jest @ogara jezivog.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 sep 2014, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 22 sep 2014, 19:16

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:

Pape se svjesno rjesio Ibricica, Misketa i Spahica, i ovo sto on sada radi je ocajnicki potez da spasi selektorsku poziciju, koju ce izgubiti ne pobjedi li Wales i ne remizira sa Belgijom. Nego, Pape je taj koji je ko uslov postavio da se odstrani Spahic iz reprezentacije, da bi ovaj produzio ugovor, to ste zajedno potvrdili, a moram priznati, i ja sam to cuo iz jednog izvora.

ja sam to namjerno napisao i ako ne mislim tako .to sam od vas pokupio okretanje teza ,ovo sam napisao bezz .ovo je bas bilo u vasem stilu okreceš pricu kako tebi odgovara to je najlakse budeš tvrdoglav i tjeraš svoje :D .
jarane najjaci si, samo tako nastavi.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 19:18

calcio je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:

Kakve su vam to price svega vam? Po vama u reprezentaciji pravi rat, niko nikog ne podnosi, Zasto sirite takve gluposti? Susic, Spahic, Dzeko i ostali, to su normalni ljudi koji zele dobro reprezentaciji. Svi su oni u mnogo boljim odnosima nego sto vi mislite. Jedno vrijeme sam nazalost i ja povjerovao pojedinim novinarima da ima nekakvih sukoba ali brzo sam shvatio da su to uglavnom gluposti.
Igraci su normalni ljudi koji zele dobro reprzentaciji a Susic zeli dobro prvo sebi i svojoj familiji pa ako usput bude dobro i reprezentaciji dobro i jest.
A to za novinare si upravu ali oni pljuju igrace i izmisljaju o njima a selektorove ocite promasaje,nepotizam,lopovluke presucuju.
Doduse trgli su se u zadnje vrijeme dosta njih,konacno su spoznali kakva ljudska gromada i takticki genije genije sjedi na nasoj klupi.

Zmaj187
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj187 » 22 sep 2014, 19:21

Ja sam nakon utakmice sa Nigerijom se zakleo da ću pogledati još samo utakmicu sa Iranom i više nijednu utakmicu ako Spahić bude više u timu.

Jedva čekam da čujem rezultat sa Belgijom 2:8 sa Belgiju (ili nešto slično) sa Smetljarem u odbrani.

Dakle, ja sam s reprezentacijom završio. Više nijedan post na ovom forumu, obećavam.
Zadnja izmjena: Zmaj187, dana/u 22 sep 2014, 19:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Begović-Vranješ, Horić, Kolašinac-Hajrović, Pjanić, Bešić, Lulić, Salihović-Ibišević, Džeko

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 22 sep 2014, 19:24

emir79 je napisao/la:Je li ovo Pape opet dijeli pljuske?

Joj gledaj komentara :mrgreen: APARATI, APARATI :mrgreen:
Jedini koji je ovdje dobio pljusku jeste Sušić. Toliko se borio da se riješi Spahića. Svakakve svinjarije su o momku izlazile u žutim biltenima. Čak mu je bio i uvjet u ugovoru da ode Spahić iz reprezentacije. No vidi vraga sad. Stolica se trese. Javnost je sita nepotizma, javašluka i kriminala. Došlo glave eksperimentiranje, vanzemaljske formacije i igrači iz bratove agencije. Valja se posuti pepelom pa zovnuti onog kojeg si otjerao da ti posao spašava jer si svjestan da bez četiri boda u naredne dvije utakmice letiš a niko ne šalje ponude za drugi angažman.

Spahić se naravno ponio gospodski. Prihvatio poziv. Jasno rekao da ga traka ne zanima. Samo i isključivo dobrobit reprezentacije, te tako diplomatski pokazao selektoru pred otkazom hipotetički srednji prst. Neće sigurno reći otvoreno da je bio u sukobu sa selektorom. Pogotovo ne u situaciji gdje ga ovaj moli da se vrati. Naravno, ti nisi sposoban da čitaš između redaka, pa bi Sušića i u Pakao pratio slijepo.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 sep 2014, 19:28

Eh da imas muda pa da ne pozoves Besica jer po tvojim kriterijima to nije zasluzio,ja bih se sageo da ti po**sim,ali posto si ti jedan obicni papak ja te poserem slika

Covjek svu svoju fudbalsku karijeru unisti svojom gluposcu :facepalm:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2014, 19:29

revan je napisao/la:

Jedini koji je ovdje dobio pljusku jeste Sušić. Toliko se borio da se riješi Spahića. Svakakve svinjarije su o momku izlazile u žutim biltenima. Čak mu je bio i uvjet u ugovoru da ode Spahić iz reprezentacije. No vidi vraga sad. Stolica se trese. Javnost je sita nepotizma, javašluka i kriminala. Došlo glave eksperimentiranje, vanzemaljske formacije i igrači iz bratove agencije. Valja se posuti pepelom pa zovnuti onog kojeg si otjerao da ti posao spašava jer si svjestan da bez četiri boda u naredne dvije utakmice letiš a niko ne šalje ponude za drugi angažman.

Spahić se naravno ponio gospodski. Prihvatio poziv. Jasno rekao da ga traka ne zanima. Samo i isključivo dobrobit reprezentacije, te tako diplomatski pokazao selektoru pred otkazom hipotetički srednji prst. Neće sigurno reći otvoreno da je bio u sukobu sa selektorom. Pogotovo ne u situaciji gdje ga ovaj moli da se vrati. Naravno, ti nisi sposoban da čitaš između redaka, pa bi Sušića i u Pakao pratio slijepo.
Ti sam sebi djelis pljuske sa takvim postovima. Susic se borio da se rijesi Spahica???
Zato su ostali u kontaktu i nakon oprastanja? Zato je Spahic kad se oprostio rekao da je imao dobar odnos sa Susicem? Zato je rekao da Papetu nije lako kada svaki pametnjakovic misli da zna vise i bolje od njega? Zato se vraca u reprezentaciju?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 19:30

revan je napisao/la:

pa da je pape kriminalac koliko ga vi ovdje opisujete ,pa valjda bi neko nekad reagovao na to ,ivica osim ,bajevic,halilhodzic ,dzeko ,spahic,barbarez ,papac niko nista ne rece za taj kriminal sto safet radi ,kako to da niko u 4 godine to nigdje ne spomenu osim ovdje na forumu .

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 19:30

Zmaj187 je napisao/la:Ja sam nakon utakmice sa Nigerijom se zakleo da ću pogledati još samo utakmicu sa Iranom i više nijednu utakmicu ako Spahić bude više u timu.

Jedva čekam da čujem rezultat sa Belgijom 2:8 sa Belgiju (ili nešto slično) sa Smetljarem u odbrani.

Dakle, ja sam s reprezentacijom završio. Više nijedan post na ovom forumu, obećavam.
Znaci oprastas se? :mrgreen:
Nedostajat ces,ipak si napisao na hiljade konstruktivnih postova :yawn:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2014, 19:30

revan je napisao/la:

Veze sa vezom.Spahic ni u jednom trenutku nije spomenuo da je njegov odlazak razlog bio Pape.Itekako bi to spomenuo da je bilo razloga.
Znaci kenjate kao i uvijek u stilu grlice to nekad i nije dobro za probavne organe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 19:34

calcio je napisao/la: Ti sam sebi djelis pljuske sa takvim postovima. Susic se borio da se rijesi Spahica???
Zato su ostali u kontaktu i nakon oprastanja? Zato je Spahic kad se oprostio rekao da je imao dobar odnos sa Susicem? Zato je rekao da Papetu nije lako kada svaki pametnjakovic misli da zna vise i bolje od njega? Zato se vraca u reprezentaciju?
Za razliku od smetljara Susica,kojem su uvijek drugi krivi, koji placa novinasrski sljam da radi prljavi posao, Spaha je gospodin koji nikada nije optuzio nikoga , iznio prljav ves , jer bi to narusilo stanje u reprezentaciji, ni sada ga ne proziva nego ce potvrditi da je sve u redu.
Iako je on ima i para i mogucnosti da kupi vise i bolje novinare od bandita Susica, nikada to nije uradio!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 22 sep 2014, 19:35

Emir79 sam sebi opali pljusku i nemoj smarat više.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 6 gostiju.