Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 29 nov 2013, 22:21

Ja sam vec jednom rekao da ce Edin, ako bude pametan, poslije Brazila zahvaliti reprezentaciji i navijacima i oprostiti se od reprezentacije. Ovoliki pritisak seljaka i krkana ni najjaci covjek na svijetu nebi izdrzao. Neko spomenu Ronalda, pa njemu psuju i zvizde samo protivnicki navijaci, njegovi ga vole. Dzeki njegovi psuju. Pa nasi su mu sa tribina psovali mater na utakmici reprezentacije!
Danas svaka seljacina njegovu djevojku naziva pogrdnim imenima. To se cak i ne smatra uvredom, na ovom forumu sigurno ne. Gledam te komentare i ljude, niko ih ne dira.

EDINE, AKO SI PAMETAN, POSLIJE BRAZILA RECI NAM VOZDRA PAPCI!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 29 nov 2013, 22:52

SamoZeljo je napisao/la:Ja sam vec jednom rekao da ce Edin, ako bude pametan, poslije Brazila zahvaliti reprezentaciji i navijacima i oprostiti se od reprezentacije.
Onda ni baraza za EURO necemo vidjeti, tacnije to trece mjesto. Mada od tog scenarija nista nema tamo do 36-37, ipak on previse voli Bosnu da ovako nesto uradi. Ko ne vjeruje neka gleda slavlje poslije tekme sa Litvanijom.
Unico amore sei!
❤️🖤

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 nov 2013, 22:53

SamoZeljo je napisao/la:Ja sam vec jednom rekao da ce Edin, ako bude pametan, poslije Brazila zahvaliti reprezentaciji i navijacima i oprostiti se od reprezentacije. Ovoliki pritisak seljaka i krkana ni najjaci covjek na svijetu nebi izdrzao.
Moram se,iako nerado, složiti sa tobom.

Kakav god da je, on zaista ne mora da ovo trpi. pare svakako ne zarađuje od reprezentacije, niti ga je reprezntacija promovisala.

Ako odlučiš nakon svjetskog da završiš sa ovom reprezentacijom, ja ti neću moći zamjeriti.

Uostalom, ne budeš li prvi strijelac svjetskog, opet će te pljuvati.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2013, 22:55

Cuj da zavrsi sa reprezentacijom. :lol: :lol:

J.ebo ga vrag, sta sve neces procitati na forumu.

Boli ba Dzeku uho za nama i nasim izlivima ljubomore, mrznje ili sta vec.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 nov 2013, 22:57

Omerbavarac je napisao/la:Cuj da zavrsi sa reprezentacijom. :lol: :lol:

Ma ja ba. :mrgreen:

Sa 4-5-1 formacijom, Vedom naprijed idemo po plasman na Euro, ako je zakljuciti po forumasima. :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 nov 2013, 22:58

BadrHari je napisao/la:

Ma ja ba. :mrgreen:

Sa 4-5-1 formacijom, Vedom naprijed idemo po plasman na Euro, ako je zakljuciti po forumasima. :D
Ti si se vjerovatno pronasao u mom komentaru. Moram ti reci da nisi pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 nov 2013, 22:59

Kako je Dzeko krenuo, uskoro ce napast Pauka preko twittera. :lol: Ili majicu ispod dresa "Za hejtere sa Sportsport foruma." :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 nov 2013, 23:01

Misliš ?

Zašto ga ne bi bolilo uho?. To se kroz reprezentaciju prodao ?

Naravno da mu nije svejedno.Nije to pitanje samo jednog forumaša, nego jedne opće harange koja se kreira iz ko zna kojih krugova. Pa je li ovaj site slučajno stao u odbranu Edina Džeke ? Je li možda postoji neka politika koja će spriječiti da se na forumu iznose bljuvotine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2013, 23:02

BadrHari je napisao/la:
I sa Tinom Susicem kao glavnim pokretacem nase igre. :mrgreen:

Dzeko je uz Hasana nas najbolji poslijeratni igrac i njegovi golovi ce zauvijek osttai zapisani u BH historiju, u BH nogomet. Toliko toga nam je donio da bas sad prestane sa aktivnim igranjem morali bi mu biti zahvalni do kraja zivota.

Imam osjecaj da kad bi osvojio zlatnu loptu, opet bi se nasao neki biser i pricao kako je to nezasluzeno.
Uzeo zlatni loptu sa klupe, pa to mogu i ja, upravo bi ova prica bila. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2013, 23:09

gost je napisao/la: Misliš ?
Mislim. :mrgreen:
On, kako sam ja primijetio ni tokom utakmice reprezentacije a ni na drustvenim mrezama ne dobija neke negativne komentare, uzvike nezadovoljstva i slicno a to je svakom igracu vazno, pogotovo onom ko svakodnevno cita po stotine novih komentara.
Druga stvar bi bila da je on dobio urlikanje protiv Litvanije, Slovacke, Grcke ili neke druge reprezentacije, tek tad bih priznao da su navijaci nezadovoljni njim i njegovim igrama.
To se kroz reprezentaciju prodao ?
Ne, nego svojim igrama u Wolfsburgu a sto se tice oprostaja od repke, to nece doci ni pod koju cijenu, ne znam kako nekom pada na pamet da govori da ce momak sa 27 godina zavrsiti karijeru. :?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 nov 2013, 23:09

gost je napisao/la:Nije to pitanje samo jednog forumaša, nego jedne opće harange koja se kreira iz ko zna kojih krugova. Pa je li ovaj site slučajno stao u odbranu Edina Džeke ? Je li možda postoji neka politika koja će spriječiti da se na forumu iznose bljuvotine.
Ovdje se sve trpa u jednu korpu. Od onih postova koji pominju Amru i twitter, te ga nazivaju svakojakim imenima, do onih koji traže njegovo bolje i veće zalaganje kada je na terenu, zato se ne može sagledati objektivno generalna slika i mišljenje forumaša koje se tiče Edina.

Što se tiče prvog dijela moga posta u kojem sam pomenuo Amru, twitter, i epitete koji mu se prišivaju, iste nikako i nipošto ne odobravam, međutim, vidi se i na ostalim temama ovog pdf - a da se slične i gore stvari dopuštaju, pa su pojedinci " uzjahali ".

Koji je razlog tolerancije, i poštovanja prava na mišljenje do ovog praga koji još ide prema dole, i ne misli se zaustaviti, možemo samo da nagađamo. Kada se već toga igramo, naslutio bih da su u pitanju klikovi, koji daju keš svima, pa i ovoj stranici.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 nov 2013, 23:12

Cartman je napisao/la:Kako je Dzeko krenuo, uskoro ce napast Pauka preko twittera. :lol: Ili majicu ispod dresa "Za hejtere sa Sportsport foruma." :lol:
Pauk je lik koji ne postoji. Valjda je to svima jasno.
Iza imena Pauk su ljudi sa ovog portala/foruma.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 nov 2013, 23:20

hmm..
F.K.SARAJEVO

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 nov 2013, 23:51

i onda ispade ja lažem kad kažem da me je džeko blokirao na fb :lol: :lol: :lol: :lol:
zasmetao mu moj status: jel ga stid večerašnje partije?
previše on vodi računa o govvvnima kao što sam ja i slični realno, kakav je on psihički kad mu ja mogu smetati..

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 30 nov 2013, 00:15

Zidanu se zvizdalo. Ali nasa primadona izgleda vise brine sta debili kao mi pisemo nego kako sam igra.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 30 nov 2013, 00:22

pisac je napisao/la:Zidanu se zvizdalo. Ali nasa primadona izgleda vise brine sta debili kao mi pisemo nego kako sam igra.
BALKANCI. E moj Džeko stvarno te ne zaslužujemo,ne samo tebe već komplet reprezentaciju.Mi po prvi put na velikom takmičenju,a većini je problem Džeko,Pape,Vedo i ostali.Tačno da čovjek ne povjeruje sam sebi šta sve ovdje pročita.Vi kritičari se malo zapitajte šta i koliko ste vi učinili za ovu zemlju?Pometite svoju avliju pa onda gledajte u komšijinu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 nov 2013, 01:09

emil02in je napisao/la:
pisac je napisao/la:Zidanu se zvizdalo. Ali nasa primadona izgleda vise brine sta debili kao mi pisemo nego kako sam igra.
BALKANCI. E moj Džeko stvarno te ne zaslužujemo,ne samo tebe već komplet reprezentaciju.Mi po prvi put na velikom takmičenju,a većini je problem Džeko,Pape,Vedo i ostali.Tačno da čovjek ne povjeruje sam sebi šta sve ovdje pročita.Vi kritičari se malo zapitajte šta i koliko ste vi učinili za ovu zemlju?Pometite svoju avliju pa onda gledajte u komšijinu.
Hejteri dobili svojih 5 minuta. Od kako smo se kvalifikovali na SP nekako cudna atmosfera na forumu, puno pljuvanja. Mislim uvijek je bilo u odredjenim kolicinama ali u zadnje vrijeme bas nekako puno. To mi je bas cudno. I to najvise prema onima koji su najzasluzniji. Pa Dzeko ima dovoljno kredita da na SP-u zabije par hattrick-ova u autogolovima i jos uvijek bi bio u plusu jer je toliko dao nasoj reprezentaciji i nasem sportu uopste. Susic ne samo sto je najbolji fudbaler BiH svih vremena, najbolji fudbaler PSG-a svih vremena, najbolji stranac u francuskoj ligi svih vremena, nego je i prvi selektor koji nas je odveo na prvenstvo ali dodjes na forum i vidis da ga neki likovi sasvim poslovno nazivaju telecim pogledom. I misle da znaju vise od njega jer "'ta ce on iz Zavidovica". Ljudi sebi daju za pravo mnoge stvari. U redu, imate pravo da zivite kako hocete, zivite u vasem malom alternativnom svijetu gdje ste vi bolji, pametniji itd, ali makar pokazite malo respekta. Nisu ni Dzeko, Susic i ostali koje blatite bas sasvim losi, glupi i antitalentovani. Prestanite blatiti, pljuvati i vrijedjati. Nije lijepo.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 nov 2013, 07:55

;)
[youtube][/youtube]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2013, 08:21

Miralem Pjanić je broj jedan, prije njega je to bio Zvjezdan Misimović. Klip je attention seeker gdje je nabrojano toliko gluposti, spominje privatni život, seriously :roll:

Briga mene šta Edin radi u privatnom životu, s kim god je njegova je stvar, valja njemu, valja i meni Mene zanimaju samo njegove igre u klubu, a posebno u reprezentaciji jer predstavlja moju državu.

Ako se ložite na komentare o omaložavanju Edina, onda je to vaša greška, to se ignorira odmah na početku i post se prijavi.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 30 nov 2013, 08:56

ej ljudi izgleda da je ovo postalo previše ozbiljno. ajmo malo skupiti redove i prestati sa glupostima. džeko je legenda i takvog ga treba prihvatiti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.