Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bio bolji tad prenos, nego sad na BHT 

- JohnCleese
- Kontakt:
Gledam tabelu i raspored do kraja, i vidim da ce izvisiti neko od sarajevskih klubova sto se Europe tice, uzimajuci u obzir i to da cemo ih pogurati osvajanjem kupa. Derbi ce da ih ukopa. ŠB ce uzeti sve bodove poslije 25 kola jer imaju povoljan raspored, tako da ce skupiti dovoljno bodova da zavrsi na 3. ili 4. poziciji. U svakom slucaju bit ce krvi do kraja
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Probisvjet
- Kontakt:
Zeljo mora dobti kone i Zrinjski za Evropu. Mislim da to mogu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- JohnCleese
- Kontakt:
Mogu, ali onda Sarajevu treba pobjeda na Tusnju za EvropuProbisvjet je napisao/la:Zeljo mora dobti kone i Zrinjski za Evropu. Mislim da to mogu.

Ma dogovorit' ce oni remi na derbiju onako bratski i komsijski, kao da dosad nikad nisu dogovarali rezultat na vjecitom

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno da mogu...Al valjda se i ostali nesto pitaju...Oni jos ne zavise od sebe nego moraju čekat neka poklapanja rezultata i da svaki dan oko zgrade FS oblijecu i čekaju da Sloboda ne dobije licencuProbisvjet je napisao/la:Zeljo mora dobti kone i Zrinjski za Evropu. Mislim da to mogu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Teško da će Željezničar dobit Sarajeva, mislim da svi znamo kako će se ta tekma završit.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
X ko dzamijaTzXHc je napisao/la:Teško da će Željezničar dobit Sarajeva, mislim da svi znamo kako će se ta tekma završit.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Željo pobjedom nad sarajevom prelazi na 3 poziciju a ako sloboda osvoji kup onda i 4 pozicija vodi u evropu. Zeljo sam o sebi zavisi do kraja za to 3 mjesto jer igra sa konkurentom.staragarda je napisao/la:Normalno da mogu...Al valjda se i ostali nesto pitaju...Oni jos ne zavise od sebe nego moraju čekat neka poklapanja rezultata i da svaki dan oko zgrade FS oblijecu i čekaju da Sloboda ne dobije licencuProbisvjet je napisao/la:Zeljo mora dobti kone i Zrinjski za Evropu. Mislim da to mogu.
-
- Kontakt:
Je li zna neko dokle je spor izmedju Davuda Zahirovica i Slobode? Cini mi se oko nekih 350.000 maraka duga se radilo. Pitam bez zajebancije i provikacije.
Tek nakon sto revizorska kuca zavrsi svoj posao mozemo razgovarati o dugovima.ultrasegamega je napisao/la:Je li zna neko dokle je spor izmedju Davuda Zahirovica i Slobode? Cini mi se oko nekih 350.000 maraka duga se radilo. Pitam bez zajebancije i provikacije.
Pitanje decenije
Gdje je 840 000 km koje je doticni gospodin "zavalio"Slobodu.
Znaci polako momci djavo dolazi po svoje.
Nakon sto se utvrdi nacin poslovanja doticnog (kao i svih ostalih )moguce su i nove tuzbe (ovaj put Slobode)tako da bilo nekog duga ili ne,licenca za ovu sezonu nije upitna.
Mnogi od vas zaboravljaju da je pred pocetak prvenstva Sloboda bila pred suspenzijom i imala rok za isplatu cirka 500 000 km ili nece poceti sezonu.
Isplatili smo tako da je i tih 300 milja smijesno spominjati kao neku provokaciju na nas racun.
Postaje dosadno i smjesno.
Prognozirali nam borbu za opstanak,neki i ispadanje,pa pad na tabeli neki cak i sa 1 na 8,9 mjesto...pa se ovdje pisalo da nema reprograma ismijavali nas,pa da ce nas Sarajevo u kupu rasut ko rizu,pa da ce Zeljo nesto....I tako evo cijelu sezonu.zar vam nije dojadilo,ozbiljno bez provokacije.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Kao sto i ja nedavno pito a ovaj referat napiše gdje opet dodirne tačke nemaš sa odgovorom na pitanje 
Nevažno sta ce revizori utvrditi nevažno da li ce sloboda tužiti njega i za koliko u odnosu na njegovu tužbu koju ima
Dokle ne tužba izgleda da niko ne zna

Nevažno sta ce revizori utvrditi nevažno da li ce sloboda tužiti njega i za koliko u odnosu na njegovu tužbu koju ima

Ja u drvo ti u kamen.
Tako isto po tebi,kada osude covjeka na smrt on ulozi zalbu oni ga ubiju pa ako se zalba usvoji ozive ga ili sta...
Sve se stopira i odgadja do okoncanja sudskog postupka,bez obzira kakvu on prvostepenu presudu ima,i koliki iznos.
Isto tako,ukoliko ulozis zalbu,sto je recicemo slucaj kod nas,desava se isto,a ima ko ce utvrditi cinjenicno stanje finansijsko, eventualne malverzacije i td.tek onda slucaj ide na dalje razmatranje.
Nije valjda da ste toliko ocajni
Ali hajde vidjecemo kao i sve drugo do sada,ukoliko postoji dug,bice isplacen,ako ne,mogao bi "punac"malo na robiju.

Tako isto po tebi,kada osude covjeka na smrt on ulozi zalbu oni ga ubiju pa ako se zalba usvoji ozive ga ili sta...

Sve se stopira i odgadja do okoncanja sudskog postupka,bez obzira kakvu on prvostepenu presudu ima,i koliki iznos.
Isto tako,ukoliko ulozis zalbu,sto je recicemo slucaj kod nas,desava se isto,a ima ko ce utvrditi cinjenicno stanje finansijsko, eventualne malverzacije i td.tek onda slucaj ide na dalje razmatranje.
Nije valjda da ste toliko ocajni

Ali hajde vidjecemo kao i sve drugo do sada,ukoliko postoji dug,bice isplacen,ako ne,mogao bi "punac"malo na robiju.

- JoseeMourinho
- Kontakt:
I opet nikakav konkretan odgovor na pitanje nisi dao jer ne znaš ni ti dokle je tacno proces, lakše bi ti bilo ne javit se ili napisat ne znam kao sto ni ja niti momak koji je pitao ne znamo 

Ne znam dokle je tuzba, ali pod njegovim vodstvom smo ispali iz lige, skoro nas je unistio i ovo sad njegovo ponasanje samo pokazuje kakvi su sve "strucnjaci" vodili Slobodu..JoseeMourinho je napisao/la:Kao sto i ja nedavno pito a ovaj referat napiše gdje opet dodirne tačke nemaš sa odgovorom na pitanje
..Ipak je to samo tuzba, koja jos nije pravosnazna i nece nam praviti probleme,.....nas faraon je javno Davudu prijtio da ce ga grad Tuzla tuziti ako on podnese bilo kakvu tuzbu. Cak se pricalo po gradu da mu je u firmu poslao finansijsku inspekciju kao upozorenje. To je slucaj koji se nece lako i brzo rjesiti, revizija poslovanja bit ce bitan dokaz da se pokusa oboriti njegova tuzba.
Sad je Davud neki k**ac u fk Sarajevo i neka ga tu , samo nek je daleko od nas.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 15 apr 2016, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ma još jedan u nizu govana koji je uništavao timove u BiH nažalost svaki tim ih ima bar po nekoliko, da ne ispadne da nešto davuda ja sad volim on je ipak sad na bordo strani 
Ali zanimljivo da je prica nestala najednom, a da se ne lazemo velike pare su bile u pitanju

Ali zanimljivo da je prica nestala najednom, a da se ne lazemo velike pare su bile u pitanju

Ja ti govorim,ali ti ne zelis da vidis.JoseeMourinho je napisao/la:I opet nikakav konkretan odgovor na pitanje nisi dao jer ne znaš ni ti dokle je tacno proces, lakše bi ti bilo ne javit se ili napisat ne znam kao sto ni ja niti momak koji je pitao ne znamo
Govorim ti da je proces u toku,da revizori ispituju stanje,da je ulozena zalba,sta ti jos treba

Kada oni ciji je to opis posla utvrde stanje,i sve cinjenice za vrijeme predsjedavanja doticnog,bude li osnova,ide kontra tuzba i slucaj bi se mogao otegnuti u nedogled,Evo i momak ti govori to isto,nije to tako jednostavno jel fakat ne razumijes ili se pravis budala

-
- Kontakt:
Mene iskreno zaboli qurac ko ce dobiti licencu, ko nece. Znam da Sarajevo hoce i to mi je dovoljno. Za Davuda i Slobodu pitam cisto jer me interesuje, ne u nekoj nadi da necete dobiti licencu. Sta ja imam od toga?
Iskreno najvise bih volio da ga zatvore, jer tako ne bi mogao biti ni clan skupstine mog kluba. Zato pitam, ko je koga zajebo i sta se moze ocekivati.
Iskreno najvise bih volio da ga zatvore, jer tako ne bi mogao biti ni clan skupstine mog kluba. Zato pitam, ko je koga zajebo i sta se moze ocekivati.
-
- Kontakt:
Gori od Bakira. " Ja sam tu zato sto volim Slobodu ..."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada pogledas najvise je zakinuta Sloboda.ultrasegamega je napisao/la:Mene iskreno zaboli qurac ko ce dobiti licencu, ko nece. Znam da Sarajevo hoce i to mi je dovoljno. Za Davuda i Slobodu pitam cisto jer me interesuje, ne u nekoj nadi da necete dobiti licencu. Sta ja imam od toga?
Evo primjer njega recimo,za vrijeme dok je bio na celu kluba minus skoro milion a on fola na tih preko 800 milja potrazuje famoznu pozajmicu od 450 000,kao fol 150 000 je "halalio ".
I kada gledamo te silne tuzbe ispade svi radili dzaba godinama niko nikada marku nije dobio,sto je apsurd.
Nadam se da ce klub nastaviti kao do sada i da ce mnoge stvari izaci na "cistac ".
-
- Kontakt:
Ibrakovic i Zahirovic prvo sjebali Slobodu, a onda ih nasi pametnjakovici doveli kod nas. Da Bog sacuva.
Ali jednog ce doci i njihov kraj.
Ali jednog ce doci i njihov kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.