Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Lik nema ni integriteta, ja bih za svoje stavove pogino, ako sam uvjeren u njih i ako nisam licemjeran. I sto je najgore pokusava ih i kriminalom da zaobidje. Jednostavno necu da se vakcinisem i necu da igram i to je to. Idemo dalje.
Ja sad htio napisati gdje nam je Laky da objasni nastalu situaciju.
Al stvarno ako si isao na tu foru, da nisi mogao izdrzati onda 10 dana kod kuce sa familijom i to je to, odradi to kako treba. Ne mozes biti toliko glup i ocekivat da nece sve isplivat na vidjelo. Pravo nonsalantno se ponasao, a toliki ulog ima ovaj AO.
Al stvarno ako si isao na tu foru, da nisi mogao izdrzati onda 10 dana kod kuce sa familijom i to je to, odradi to kako treba. Ne mozes biti toliko glup i ocekivat da nece sve isplivat na vidjelo. Pravo nonsalantno se ponasao, a toliki ulog ima ovaj AO.
⚽FK Garaže⚽
Što se budala uvali s ovim, bolje da je turnir preskočio, nego što ovakvu prevaru hladno pokuša. Znalo se da od onakvog oca ne može ništa aman inteligentno i moralno ispasti, ali krivična djela su već ozbiljna stvarka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Banovan je na tvoje oduševljenje .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Cekamo prvi pokusaj opravdanja od njegovog tima i vlasti, medija tamo. Bas me interesuje na kom nivou ce biti kreativnost.
Kad ga suspenduju i kad polako sponzori budu otkazivali, pricat ce se druga prica. Nas narod najvise razumije kad opalis po dzepu.
Ja bi ga bas zbog ovoga pustio da igra,bar se decko potrudio na sve legalne i nelegalne nacine udje u drzavu,licemjer svakako jeste ali uvijek ce imati svoju armiju koja ce mu bezdusno titrat jajca kako se ovaj bori protiv sistema i neravnopravnog poretka u svijetu kako bi to Viško rekao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nek kaze to ovima sto su izgubili najblize od Covida, a takvih siguran sam ima i u njegovoj armiji navijaca.L-Train je napisao/la: ↑08 jan 2022, 13:44Ja bi ga bas zbog ovoga pustio da igra,bar se decko potrudio na sve legalne i nelegalne nacine udje u drzavu,licemjer svakako jeste ali uvijek ce imati svoju armiju koja ce mu bezdusno titrat jajca kako se ovaj bori protiv sistema i neravnopravnog poretka u svijetu kako bi to Viško rekao.
Kakve budaletine i cime se sve sluze protiv Novaka. Kao relevantan datum za period od 6m uzima se dan na koji je bio negativan,a to je 15.12 2021. I naravno nakon sto je negativan bio,poceo je da obavlja svoje dužnosti. Ima li iko slike od 8.12-14.12 

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 08 jan 2022, 13:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Max Allegri
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa sto je onda 14.12 bio na tekmi? ako je fek sljedeci dan dobio negativan test
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne moze se izvuci iz ovoga, bar moralno, formalno mozda moze) jer je ili-ili. Ili si svjesno zarazen hodao ili si poturao lazne dokumente, a oboje je krivicno djelo, ako se ne varam. Sad samo mozemo slusati kamaru opravdanja koja nece imati veze s mozgom i istinom. Nebitno je da l ce igrat ili ne, osvojit ili ne, bitno je da obican gradjanin nema ista prava, i to kao velik apsurd, kao oni koji se toboze i bore za obicne ljude od strane onih koji ugnjetavaju.
Laž je dio Novakovog bića, laže stvaralački maštovito, laže da zaštiti sebe...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jos jednom dokazano da antivaxeri imaju iq sobne temperature.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- OldFashioned
- Kontakt:
A kako se vazda isti likovi probude u kritikama i svršavanju.
Baš vam je život keeewl kad vas toliko ispunjava hejtanje tenisača iz Srbije.
Baš vam je život keeewl kad vas toliko ispunjava hejtanje tenisača iz Srbije.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 08 jan 2022, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
The filing shows Djokovic said he had received a letter from Tennis Australia's Chief Medical Officer on Dec. 30 stating he had a medical exemption from vaccination on the basis that he had recently recovered from a COVID infection.
The documents show he had tested positive to COVID on Dec. 16, and by Dec. 30 had been free of symptoms or fever in the previous 72 hours.
Znao sam ja da ga nisu dzaba onoliko peglali. Nisu stranci tako glupi. Ovo bi proslo u Bosni i Srbiji 100 %. Sad ce mu nakalamit jos i krivicnu.sljivo je napisao/la: ↑08 jan 2022, 13:53Ne moze se izvuci iz ovoga, bar moralno, formalno mozda moze) jer je ili-ili. Ili si svjesno zarazen hodao ili si poturao lazne dokumente, a oboje je krivicno djelo, ako se ne varam. Sad samo mozemo slusati kamaru opravdanja koja nece imati veze s mozgom i istinom. Nebitno je da l ce igrat ili ne, osvojit ili ne, bitno je da obican gradjanin nema ista prava, i to kao velik apsurd, kao oni koji se toboze i bore za obicne ljude od strane onih koji ugnjetavaju.
16. decembar - "pozitivan", istog dana, bio na promociji svoje poštanske marke
17. decembar - Delio nagrade talentovanim teniserima
25. decembar - Imao performans tenis po kiši.
Nigde i niko do juče, nije znao da je u tom periodu bio zaražen, a kretao se svo vreme bez maske.
Šta nije u redu sa mojom logikom ?
Dodaj još i da je 17. decembra grlio Jelenu na instagramu, slikao se s rukometašima, i da je u istom periodu do 25. otputovao u Marbelju, gdje je čekao Novu Godinu.

Kako sad 16.12 kad se citavo vrijeme spominje 15.12 ?? Treba se jasno znati sta pise u tom dokumentu, a ako je 16.12 jasno da se na utakmici zarazio, cak se slikao sa zarazenim igracima i logično je da je to taj period, (17.12.-25.12) samo je sad igre datum.a. Drz se Novace, hejterima nije dobro.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 jan 2022, 13:55The filing shows Djokovic said he had received a letter from Tennis Australia's Chief Medical Officer on Dec. 30 stating he had a medical exemption from vaccination on the basis that he had recently recovered from a COVID infection.
The documents show he had tested positive to COVID on Dec. 16, and by Dec. 30 had been free of symptoms or fever in the previous 72 hours.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.