BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Odličan je ovo ždrijeb, i odlična prilika da odbrani to 3 kolo. Ali naravno sve zavisi kakav će Damir biti nakon WS-a.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko znam nije bio u 3. kolu već je došao do 2. kola? Prošao TomiKa i ispao od Marchenka u narednom kolu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Samo da ne pocne pomagati ajjj umoran sam .
Upavu si. Još i bolje.Unofficialpage je napisao/la:Koliko znam nije bio u 3. kolu već je došao do 2. kola? Prošao TomiKa i ispao od Marchenka u narednom kolu.

Rezultat je trend, ideal je vječan!
prvo treba srediti Edmunda pa onda dalje razmisljati .Nema price o umoru kad ljudi rade svaki dan na gradjevini ,rudniku itd za male pare a on uadara lopticu I putuje svjetom za velike pare !
U zadnjih par mećeva kada tako zakuka, odmah napravi par dobrih potezaBosnaSTL je napisao/la:Samo da ne pocne pomagati ajjj umoran sam .

Nije ni Edmund nešto puno odmorniji, isto im je obojici što se toga tiče.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A ti misliš da je lakše igrati tenis nego radit na građevini ili?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Tenis igraju koji imau para I zajebavaju se jos posatnu miloner a na gradjevini bogam neces nikad postati milioner .
Ali puno je lakše postati dobar radnik, nego dobar teniser.BosnaSTL je napisao/la:Tenis igraju koji imau para I zajebavaju se jos posatnu miloner a na gradjevini bogam neces nikad postati milioner .

Kad je Damir veceras?
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Re: RE: Re: BiH tenis
Preporucujem braci sa skele da se prebacimo na tenisBosnaSTL je napisao/la:Tenis igraju koji imau para I zajebavaju se jos posatnu miloner a na gradjevini bogam neces nikad postati milioner .
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Bezveze podcjenjuješ fizičke i mentalne napore koje svako od njih mora proći da bi postao to što jeste, a isti počinju od ranog djetinjstva. Tenis je brutalan sport, nikako zajebancija.BosnaSTL je napisao/la:Tenis igraju koji imau para I zajebavaju se jos posatnu miloner a na gradjevini bogam neces nikad postati milioner .
01:00h.Anatomija je napisao/la:Kad je Damir veceras?
Prije njega na terenu se igra jedan meč dublova koji počinje sad u 22h, i mislim da nema šanse da probiju Damirov termin i da će na teren baš onako kako je i najavljeno, dakle u 01:00h.
Prenos na SK 2.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U jedanAnatomija je napisao/la:Kad je Damir veceras?

Završen je ovaj dubl upravo, znači Damir za nešto manje od dva sata na terenu 

Stebe - Kiker, kompletirat će Stebe sve naše na USOu

- QUARTERBACK
- Kontakt:
usitnilo, hajde za finale atp250!
nikako ne volim ove krkanske tenisere tipa edmund
nikako ne volim ove krkanske tenisere tipa edmund

Sretno Dzumi 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Salis seshminka je napisao/la:Stebe - Kiker, kompletirat će Stebe sve naše na USOu![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.