Safet Sušić - Pape

sanlituncay
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sanlituncay » 22 sep 2014, 14:32

Naime, kako tvrdi ugledni Kicker.de, Spahić se nema namjeru odazvati Sušićevom pozivu.

Kicker tvrdi da će se Spahić suočiti sa suspenzijom, kao u slučaju Francka Riberya, te da bivši kapiten nije voljan za povratak u reprezentaciju dok je selektor Safet Sušić.

:rol: :rol: :rol:

Ako je ovo istina,onda ne znam : :rol: :rol: :rol:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 sep 2014, 14:38

Kaznu moze dobiti Bayer ako ga ne pusti :urnebes:

Gravce, imas intervju Spahin za Avaz, sve je dogovoreno i sa Bayerom, moraju postovati njegovu odluku :thumbup:

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 22 sep 2014, 14:39

mikki21 je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:Bravo govedinooooooo

pozovi i Muhameda Konjića još

Taman smo se rijesili covjeka koji je unosio nered i ti ga opet pozvao.35 godisnjaka koji zadnej dvije godine igra sve gore i gore...osim sto kaki vani i na terenu kiksa.nema vise snage.nadtrcavaju ga ko moju nanu.

samo kad se sjetim onog gola Nigerije....onaj je prosao kroz njega ko seljak iz Gluhe bukovicwe kroz kamermana :)

užas sve gore i gore....

umjesto da proba Coclića ili Arslanagića on se uzda u 35 godisnjaka

Bolje da je vratio Misimovića

UŽAS si SAFETEEEEEEEE
Nemogu da vjerujem da ljudi mogu tvrdit da igrac koji igra u prvoj postavi kluba koji igra lp i koji je top 3 u bundesligi nije za nase reprezentacije! Sp jeste lose odigrao, sto jest jest ali realno ro je vise plod papetove taktike nego spahiceve lose igre.. spominje se gol protiv nigerije, taj gol jest spahiceva greska, barem donekle.. a ljudi zaboravljaju da je spahic u toj utakmic igrao i stopera i beka i da je faul napravljen na njemu od tog istog igraca koji je dao gol i da su sve svijetske medije napisale da je to faul i da je gol trebao bit ponisten, tacnije nije nikad trebalo doc do njega... ali eto svak ima svoje misljenje, samo neskodi ponekad bit malo realan kosto u nas narod nazalost cesto nije... sto se men tice, spaha kapitenu dobrodosao nazad! :tokralju:
taj igrac ni u jednoj ekipi nije ostao duze od godinu dana.
taj igrac je samo pravio kikseve zadnju godinu dana
za tog igraca je Sami Hipija rekao hvala Bogu dobio je crveni karton-izasao je pojacali smo ekipu :tokralju:
taj igrac unosi nered u ekipu-100 % provjereno-BIO sam u Brazilu,imam 5 prijatelja koji rade za NS i za kao sprotski novinari-niko ga ne moze!!! kolasinac ga je nakautirao nakon utakmice sa Argentinom-Susica ne podnosim ali ga razumijem samo u jednoj stvari a to je da nije dozvoljavao da mu on pravi ekipu...zato nikad ni minute na SP nije dobio IBricic
Spaha ima 35 godina taman da je najbolji na svijetu
Spahin karakter je ters...štoper koji svaku utakmicu dobije karton ili isključenje nije pouzdan

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 22 sep 2014, 14:45

Izvinite, odkad je nacionalni kljuc opet u pitanju ili zasto su pozvani ratko, gojko, goran i nikad slabiji ognjen? Sklopljen dil da bi dobio podrsku ovih iz rs-a? Plus ova trojica iz germanije? Pa 7 igraca kojih moramo trpiti radi selektora. Pitam se kako reprezentativci ovo jos trpe.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 22 sep 2014, 14:47

Sheyi je napisao/la:Kaznu moze dobiti Bayer ako ga ne pusti :urnebes:

Gravce, imas intervju Spahin za Avaz, sve je dogovoreno i sa Bayerom, moraju postovati njegovu odluku :thumbup:
Sheyo ne čitamo iste novine :rol:

Ovdje ti lijepo piše u jednom dijelu članka da je na popisu igrača koji će biti pozvani za EURO kvalifikacije bosanskog tima u oktobru protiv Belgije i Walesa. Prema statutima UEFA Spahić ne smije otkazati , inače suočava se sa tri utakmice zabrane igranja u klubu. Bayera boli racku,oni nikad i nisu pravili probleme,oni će ga pustiti svakako :D

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 14:51

Samo polako,zdravlje je ipak najvaznije.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2014, 15:00

esprit24 je napisao/la:..Volio bih da dozivimo blamazu i da ne izborimo EP...
:bih:
PatriJoto!!! :salut:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 sep 2014, 15:02

Eto ti si pravi patriJota, jer podrzavas retardirano tele na celu svetinje. Aferim zlatni ljiljane, nisam te prepoznao.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 sep 2014, 15:03

calcio je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:..Volio bih da dozivimo blamazu i da ne izborimo EP...
:bih:
PatriJoto!!! :salut:
Jadnice jadni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 sep 2014, 15:08

sanlituncay je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Kaznu moze dobiti Bayer ako ga ne pusti :urnebes:

slika
Slika i prilika, Švabo spašava Papeta savjetom iznad. :mrgreen:

Ko skonta, skonta...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 22 sep 2014, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2014, 15:08

obagol je napisao/la:Jel sad jasno da nema sukoba između Papeta i Spahića, kako vrli forumaši pokušavaju dokazati? Sreća pa obojica rade za dobrobit reprezentacije, jer da ned'o Bog repku vode forumaši, ona bi se davno ugasila. Pun forum teladi...
Forumasi zive u nekom svom svijetu. Pogledaj ti samo ovo, svaki drugi post su neke konspiracije, neko nekog tjera iz reprezentacije, neko nekog treba samarati, neki se nadaju porazima i blamazama... Ja im preporucujem da pocnu igrati neke shooter igrice i da na taj nacin izbace svu ovu agresivnost i negativnost iz sebe. :kafa:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 sep 2014, 15:10

Na stranu sve, ne volim ni ja Safeta. Ali da neko ne zeli da nasa reprezentacija ode na Evropsko prvenstvo pod bilo kojim uvjetima je, barem po meni, van svake pameti.
ZZ

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 15:11

:facepalm:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 15:13

calcio je napisao/la:
obagol je napisao/la:Jel sad jasno da nema sukoba između Papeta i Spahića, kako vrli forumaši pokušavaju dokazati? Sreća pa obojica rade za dobrobit reprezentacije, jer da ned'o Bog repku vode forumaši, ona bi se davno ugasila. Pun forum teladi...
Forumasi zive u nekom svom svijetu. Pogledaj ti samo ovo, svaki drugi post su neke konspiracije, neko nekog tjera iz reprezentacije, neko nekog treba samarati, neki se nadaju porazima i blamazama... Ja im preporucujem da pocnu igrati neke shooter igrice i da na taj nacin izbace svu ovu agresivnost i negativnost iz sebe. :kafa:
ne treba se uzrujavati ovo je forum i morate shvytiti da je ovo :bih: i da ovdje pisu i djeca i provokatori i ljudi iz cijele BIH pale,trebinje,siroki ,capljina ,tuzla ,sarajevo ,zenica banja luka itd a znamo koliko u tim nekim mjestima zele uspjeh nase reprezentacije .

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 15:16

I znaci,ovdje bi neki trebali da se odjave sa foruma,razumijem ja da je forum i sve ali ipak ne mozes svasta baljezgat ni na forumu,moras bar malo vodit racuna o obrazu.
Sto miliona teorija pade u vodu,idol pozva Spahica da mu spasava glavu.
Pa kako,pa zasto...
Hoce li se raznorazni novinarcici i raznorazni insajder-forumasi izviniti ljudima?
Mislim obraz i to? :oops:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 15:22

Rusilac je napisao/la:I znaci,ovdje bi neki trebali da se odjave sa foruma,razumijem ja da je forum i sve ali ipak ne mozes svasta baljezgat ni na forumu,moras bar malo vodit racuna o obrazu.
Sto miliona teorija pade u vodu,idol pozva Spahica da mu spasava glavu.
Pa kako,pa zasto...
Hoce li se raznorazni novinarcici i raznorazni insajder-forumasi izviniti ljudima?
Mislim obraz i to? :oops:
pa ne znam rusilac ovo koliko pape radi da sebe sacuva toliko je dobro i za spahu da se vrati u repku i da pokaze da su te vase price o kriminalu u reprezentaciji o sukobima igraca samo forumske izmisljotina a da je spaha s selektorom u sasvim korektnim odnosima ,cisto sumnjam da je safet tele kao sto ga vi nazivate da bi veliki kapiten i ljudina spahic pristao da se vrati pod njegovu palicu .

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 22 sep 2014, 15:27

nije mogao odolit kasetama sa Spahinim zadnjim nastupima

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 15:32

:lol:
Susicevi medijski i forumski nitkovi, pozurili su da promijene pricu, pa je od mrskog kabadahije, koji se mijesa u izbor igraca, placa mafiju da terorise istinske patriote, tuce policajce , Spaha postao najbolji Susicev prijatelj i saborac za dobrobit Bih fudbala.
Sve za odbranu mafijaske porodice Susic
No ne brinite, sve ce doci na svoje , kao i do sada. ;)

Spahic se vratio jer su, na sastanku u savezu, Susicu naredili da ga zove i sve sredili sa Spahicem. Otud ,odjednom, ispade informacija da je , kao, Susic rekao Spahin da ce ga zvati ako zatreba, iako, o rtome nikada nije ni bilo rijeci. :roll:
Kao sto sam vec napisao, Spahi ne zamjerim, vjerovatno nije moga reprezentaciju ostaviti na cjedilu.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 22 sep 2014, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 22 sep 2014, 15:36

Susicu dozovi se i napravi ovakav spisak!!!! S tim da neki moraju papirologiju srediti, al sve se moze kad se hoce!!

Asmir Begovic
Jasmin Fejzic
Jasmin Buric

Ermin Bicakcic
Dino Arslanagic
Ervin Zukanovic
Emir Spahic
Toni Sunjic
Mensur Mjudza
Sead Kolasinac
Sejad Salihovic
Emir Dilaver

Muhamed Besic
Mario Vrancic
Sanjin Prcic
Semir Stilic
Miralem Pjanic
Senad Lulic
Izet Hajrovic
Haris Medunjanin

Edin Dzeko
Vedad Ibisvic
Milan Djuric
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 sep 2014, 15:37

hogarstrasni je napisao/la::lol:
Susicevi medijski i forumski nitkovi, pozurili su da promijene pricu, pa je od mrskog kabadahije, koji se mijesa u izbor igraca, placa mafiju da terorise istinske patriote, tuce policajce , Spaha postao najbolji Susicev prijatelj i saborac za dobrobit Bih fudbala.
Sve za odbranu mafijaske porodice Susic
No ne brinite, sve ce doci na svoje , kao i do sada. ;)
Spaha je bio i ostao Zmaj. Moze pricat ko sta hoce, covjek je ljudina i vjecni kapiten.
Nadam se samo da onaj hajvan Susic nece opet njega stavit samog da cuva cijelu stranu sam - ko sto mu je uradio protiv Nigerije. Da se iskoristi odlican igrac, kao sto je Spaha, potreban je odlican trener, a mi takvog nemamo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 4 gosta.