Pokušavam da shvatim šta je predstavljalo ono filmsko live otvaranje kapija ili čega već kad si znao da ćeš ih morati vrlo brzp zatvoriti?!Na Kliničkom centru univerziteta u Sarajevu (KCUS) do daljnjeg će biti zabranjene posjete pacijentima, a zbog porasta broja pacijenata od virusa i gripe.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
U tebe svaka ljubavna prica zavrsi sa "na kraju nista nije bilo"Marsal je napisao/la: ↑16 jan 2024, 22:46Joj gledo sam ovaj film u kinu s curom koju sam bario, ali ne i zbariojoj tegobe poslije filma mi u autu, film ono bio ok ko fol ljubavni, smijali se, odolijevala je napadima ko da joj je Murinjo babo. A idemo ka autu i hvata me za ruku i hodamo ko par i ruka joj ili na mom vratu ili u kosi. Živce mi izvadila haos, poslije toga sam je odyebo u 100 pichki materni. Neki dan baš zadesi se u društvu nekom, kae ti mene ignorišeš, reko ne ignorišem i 3 iduća sata nisam je pogledo iako je sjedila do mene
![]()
Kako čovjek nekad sam od sebe majmuna pravi, ja sam to radio s njom od 2014 dok nisam presjeko. Jesam otad i rahat u pm, makar što se nje tiče.
Anyway...

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- numanumaye22
- Kontakt:
Jadan je onaj ko tu zavrsi, bosanaki Dachau.Judd je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:03Pokušavam da shvatim šta je predstavljalo ono filmsko live otvaranje kapija ili čega već kad si znao da ćeš ih morati vrlo brzp zatvoriti?!Na Kliničkom centru univerziteta u Sarajevu (KCUS) do daljnjeg će biti zabranjene posjete pacijentima, a zbog porasta broja pacijenata od virusa i gripe.
Odlična pjesma, inače prvi album mu je bio odličan.
Ovo mi je omiljena njegova:
Ova mi je također draga, jedna od onih top pjesama koje prođu ispod radara:
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Helikopter, helikopter
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Znam sta se desava i sta nas ceka.
Ali covjek se iskreno shjebe kad vidi
Ali covjek se iskreno shjebe kad vidi
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- numanumaye22
- Kontakt:
Kad sam ja rekao da ce nas Kosovo prestici na putu za EU, mozda i Srbiju.Na Kosovu će od 1. februara euro biti jedina valuta za gotovinske transakcije

Primjera radi, dobili ljudi bezvizni rezim nakon 16 godina, od nezavisnosti u zemlje Sengena. Za ovaj poduhvat, nama je trebalo 19 godina bajo moj.

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Argument da se Guardiola ne bi nikako snašao vodeći manji klub je bezveze. Koliko me sjećanje služi prvi posao mu je bio u Barceloni B i tu se pokazao pozitivno pa je dobio posao u prvom timu.
TAko je legendoArtemisFowl je napisao/la: ↑18 jan 2024, 14:35Argument da se Guardiola ne bi nikako snašao vodeći manji klub je bezveze. Koliko me sjećanje služi prvi posao mu je bio u Barceloni B i tu se pokazao pozitivno pa je dobio posao u prvom timu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Haj da ga vidim kako bi se u Želji snašaoArtemisFowl je napisao/la: ↑18 jan 2024, 14:35Argument da se Guardiola ne bi nikako snašao vodeći manji klub je bezveze. Koliko me sjećanje služi prvi posao mu je bio u Barceloni B i tu se pokazao pozitivno pa je dobio posao u prvom timu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ArtemisFowl
- Kontakt:
StevieG8 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 14:37TAko je legendoArtemisFowl je napisao/la: ↑18 jan 2024, 14:35Argument da se Guardiola ne bi nikako snašao vodeći manji klub je bezveze. Koliko me sjećanje služi prvi posao mu je bio u Barceloni B i tu se pokazao pozitivno pa je dobio posao u prvom timu.

Kad može o američkom fudbalu ovdje, može i o našem

Zadnji sam koji bi trebao pisati o tome jer sam i sam preko 10 godina igrao kladionicu i to nekada do čak 200 KM dnevno zbirno na svim tiketima ali već 4 godine ne igram nikako ali kada pročitam vijest da se godisnje u FBIH uplati 1.8 milijardi KM u kladionice se šokiram. Od toga 1.3 milijarde FBiH uopste ne oporezuje. Da se čovjek dobro zapita.
Npr budzet Tuzlanskog, Zeničkog i Mostarskog kantona zajedno je manji od te cifre. 1.8 milijardi KM uplata.
Npr budzet Tuzlanskog, Zeničkog i Mostarskog kantona zajedno je manji od te cifre. 1.8 milijardi KM uplata.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.