RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 nov 2016, 18:45

Zodi41 je napisao/la:Pa kako on zaradi 40.000 km da mu se duguje a ni 18 godina nije imao.Boze sacuvaj.Mislim ne kazem da nije dobar igrac( mada sam ga gledao prosle godine protiv Borca u vrapcicima 1-1, matic cini mi se dao go za 1-0 i onda Muharemovic na insistiranje publike ubaci Pecu a on ne zna gdje goni i izgubi loptu i primiste go) i da se nece unovciti nego kako se uspjelo njemu dugovati 40.000 kad je cini mi se tek te sezone poceo na klupi biti.....p.s gdje zavrsi onaj Sadikovski ili kako vec.Bas je tu utakmicu protiv Borca igrao spica, 120 kg frajer ima, veze blage nema
Velez nije nista duzan Peci. Velez je od Radnika dobio 40 milja za njega. Nesto je njemu isplaceno nesto je ostalo klubu. Nema jos puno tih tuzbi ciste ovi ljudi sada to ko metlom. Velez ce ubrzo bit bez marke duga i sa isplacenim svim tuzbama koje su pokrenute ili dogovorene

Shaman nisi u pravu. Nije Velez Peci puno duzan bio. Puno je vise ostalo klubu.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 nov 2016, 18:49

Toffie je napisao/la:Zna li se ko leti ko dolazi ove zime

Leti 90% ekipe. Dobro dosta ce ih na kaljenje u Igman i ostale klubove. Dovode se novi igraci od kojih ce mnogo njih iduce godine voditi klub do povratka u PL. Bit ce i na kraju sezone igraca. Uglavnom pravi se bas dobra ekipa
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Toffie
Kontakt:

Re: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Toffie » 13 nov 2016, 19:01

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Toffie je napisao/la:Zna li se ko leti ko dolazi ove zime

Leti 90% ekipe. Dobro dosta ce ih na kaljenje u Igman i ostale klubove. Dovode se novi igraci od kojih ce mnogo njih iduce godine voditi klub do povratka u PL. Bit ce i na kraju sezone igraca. Uglavnom pravi se bas dobra ekipa
Au sjajne vijesti, dobro je dok ne dovode zvijezde iz blagaja i slicnih klubova

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 13 nov 2016, 19:29

Zodi41 je napisao/la:Pa kako on zaradi 40.000 km da mu se duguje a ni 18 godina nije imao.Boze sacuvaj.Mislim ne kazem da nije dobar igrac( mada sam ga gledao prosle godine protiv Borca u vrapcicima 1-1, matic cini mi se dao go za 1-0 i onda Muharemovic na insistiranje publike ubaci Pecu a on ne zna gdje goni i izgubi loptu i primiste go) i da se nece unovciti nego kako se uspjelo njemu dugovati 40.000 kad je cini mi se tek te sezone poceo na klupi biti.....p.s gdje zavrsi onaj Sadikovski ili kako vec.Bas je tu utakmicu protiv Borca igrao spica, 120 kg frajer ima, veze blage nema
Velez nije nista duzan Peci. Velez je od Radnika dobio 40 milja za njega. Nesto je njemu isplaceno nesto je ostalo klubu. Nema jos puno tih tuzbi ciste ovi ljudi sada to ko metlom. Velez ce ubrzo bit bez marke duga i sa isplacenim svim tuzbama koje su pokrenute ili dogovorene

To je ok onda ali ovaj gore nije rekao onda kako je bilo.Ne sumnjam ja niti sam rekao da Velez nije dobio tih 40.000 km al mi bilo cudno da je Velez igracu od 17 godina duzan toliki novac

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 13 nov 2016, 19:43

Jedno pitanje jos za vas koji znate da odgovorite?onaj vas igrac Dzenan Durakovic, bio malo u Kaknju, pa cini mi se propade u Blagaju gdje je i sta radi sada?Znam da mu je otac bio isto fudbaler a cuo sam da mu brat pravo glumi nekog opasnog tipa.Cime se bavi ta familija ako ko zna?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 nov 2016, 20:20

Dodaš ga na fb i pitaš.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 nov 2016, 00:21

Znam da su tamo pisali da je tako , da pokriju taj dug odnosno vrate. A i sam znas kakvi su se ugovori pravili, ne cudi nimalo

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 14 nov 2016, 18:35

Raja pozdrav.Slucajno sad naletih na tabelu federacije.Bogami vraski tesko cete ostat u ligi.Posto iz premier lige ispada dva kluba a oba ce biti iz federacije(olimpik, celik ili metalege) iz federalne onda ispada 4 ili 5 klubova.Uzmimo da ispada 4.novi travnik je siguran, mislim i radnicki.To su dva ali kako uloviti jos dva.Capljina uvijek igra ovu ligu i taj hrvatski lobi ce je ostaviti a mislim i da oni imaju malo para ako zatreba.ono hajd recimo i Capljina da ispada ali koga jos uhvatiti.Bosna Sema sam cuo isto da ima para i da dovode 4- 5 igraca a ovo gore iznad nema sanse da ispadne.Koliko god da se pojacate biti ce vam vraski tesko ostat Bogami.Znam malo ovu ligu pa zato kazem.Nek vam je sretno.Mislim da vam dolazi Kazazic ali on nije kalibar za opstanak.Sretno rodjeni a pozz za strmpaku

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 14 nov 2016, 23:34

nećemo ispast brato ne brini. bit ćemo u prvih 8 :wave: :thumbup:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

stampy

Post Postao/la stampy » 15 nov 2016, 00:18

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 nov 2016, 00:42

Koliko sam upratio, Velež je počeo zdravo napredovati i ako opet nije neka obmana, a nadam se da nije kao mnoge u ovoj državi da će aBd stati na noge i boriti se uskoro za sami vrh Premijer lige. Uz par pojačanja sada, što ne sumnjam da neće biti, Ibro će ti sastaviti i napraviti solidnu ekipu za Top10. Sa srećom vam.
Sabrine mi moje!

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 15 nov 2016, 01:07

Pozdrav u kasne sate. Zanima me ko su ljudi okupljeni oko Veleza, ko su ljudi koji se trenutno brinu o istom? Jesu li rodjeni zadovoljni sa tim ljudima? Upravni odbor, predsjednik? Malo se pise o vama a vidim da zaista gradite kucu od temelja. Iskreno veoma mi je drago i samo naprijed.

Sarajevo daleko najvise volim ali Velez zaista mnogo simpatisem i koristim svaku priliku da odgledam koju utakmicu. Nisam upucen ko se brine sad o Velezu ali nadam se da napokon staje na zdrave noge.

Pozdrav i sve najbolje rodjenim!
Football is a game about feelings and intelligence!

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 15 nov 2016, 06:57

Cheikh je napisao/la:Pozdrav u kasne sate. Zanima me ko su ljudi okupljeni oko Veleza, ko su ljudi koji se trenutno brinu o istom? Jesu li rodjeni zadovoljni sa tim ljudima? Upravni odbor, predsjednik? Malo se pise o vama a vidim da zaista gradite kucu od temelja. Iskreno veoma mi je drago i samo naprijed.

Sarajevo daleko najvise volim ali Velez zaista mnogo simpatisem i koristim svaku priliku da odgledam koju utakmicu. Nisam upucen ko se brine sad o Velezu ali nadam se da napokon staje na zdrave noge.

I mene to zanima.koliko sam upratio tu nema niko ko je hajmo reci milioner.ljudi koju su radili i zaradili neke novce vani ali....mislim da rodjeni puno ocekuju od recimo marica, hadzijabdica,tucea, bajevica itd....Ljudi kad su oni igrali tad je slabo para bilo.ono mogli su uzeti da obezbjede sebe i svoje dijete i to je sve.Konkretno znam da maric je mogao kao golman tada imati mjesecno 7-8000 maraka u njemackoj.ovaj hadzijabdic u swonsiju ni toliko.Vise je bajovic para zaradio one sezone kad je vodio olimpijakos nego za citavu sezonu.Vaha jedini ima lovine sa ovim zadnjim aranzmanima ali on je stipsa.Ne znam ali cu se raspitati cime ovi novi ljudi raspolazu.imam lika dole koji mi to moze reci a nije pastrmka.srerno i da Bogda bili viceprvaci, odmah iza Celika.Navijajte da ne ispadnemo ove godine jer cemo se krviti onda iduce za povratak

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 nov 2016, 07:40

Zodi41 je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:Pozdrav u kasne sate. Zanima me ko su ljudi okupljeni oko Veleza, ko su ljudi koji se trenutno brinu o istom? Jesu li rodjeni zadovoljni sa tim ljudima? Upravni odbor, predsjednik? Malo se pise o vama a vidim da zaista gradite kucu od temelja. Iskreno veoma mi je drago i samo naprijed.

I mene to zanima.koliko sam upratio tu nema niko ko je hajmo reci milioner.ljudi koju su radili i zaradili neke novce vani ali....mislim da rodjeni puno ocekuju od recimo marica, hadzijabdica,tucea, bajevica itd....Ljudi kad su oni igrali tad je slabo para bilo.ono mogli su uzeti da obezbjede sebe i svoje dijete i to je sve.Konkretno znam da maric je mogao kao golman tada imati mjesecno 7-8000 maraka u njemackoj.ovaj hadzijabdic u swonsiju ni toliko.Vise je bajovic para zaradio one sezone kad je vodio olimpijakos nego za citavu sezonu.Vaha jedini ima lovine sa ovim zadnjim aranzmanima ali on je stipsa.Ne znam ali cu se raspitati cime ovi novi ljudi raspolazu.imam lika dole koji mi to moze reci a nije pastrmka.srerno i da Bogda bili viceprvaci, odmah iza Celika.Navijajte da ne ispadnemo ove godine jer cemo se krviti onda iduce za povratak
Predsjednik Veleža je gospodin Šemsudin Hasić vlasnik Hercegovinalijeka. U upravnom odboru su jos Mirso Rahimic biznismen iz švice i par njih koji imaju svoje firme medju kojima je i direkror naftnih terminala FBIH. Ako ti kazem da je samo u infrastrukturu ulozeno za 3 mjeseca milion maraka onda nema potrebe da ti objasnjavam odakle im pare. Za primjer toliko je Husic ulozio u Slobodu za godinu ako je kao sto kazu dao 3 miliona za 3 godine. Dugovi se čiste. Neki dan je isplaceno najvece dugovanje po tuzbi Dzafic-Bratic od 150 000 maraka. Kao sto sam napisao ove kokosarske tuzbe 5-10 milja daju iz dzepa. Gradi se svaki dan i stadion ubrzo poprima novi izgled. Sistematski se radi na svakom planu i nema zayebancije. Udara se na 3 fronta infrastruktura dug i igracki kadar sto nije nimalo lagano ali uvjeravaju nas da mogu. Nije cilj instant blic nego jak i stabilan Velez za duzi period sa jakom omladinskom školom. Ide se postepeno i inat u velezovcima je proradio. Nije se moglo doci do ovoga dok se oni koji su ga pljackali toliko godina nisu sami povukli jer je u klubu ostala samo stolica i potrosena olovka. Akobogda ide i statut cim se dugovi ociste a nema ih jos puno i nova era za sve crvene pacenike. Dugo smo cekali ali docekali i nema stajanja. Malo nas je sjebalo sto su ljudi dosli kad je prelazni rok skoro zavrsen bio ali sada se sve to postavlja na svoje mjesto i ide provjerena igracka krizaljka. Sto se tice opstanka niko ne sumnja u to. Imamo osam utakmica kuci gdje na sredini imamo dvi zaredom. Ono 5-6 bodova kasnimo. To ti je brato dobijes 3-4 zaredom eto te osmi :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 15 nov 2016, 07:42

Zodi41 je napisao/la:Raja pozdrav.Slucajno sad naletih na tabelu federacije.Bogami vraski tesko cete ostat u ligi.Posto iz premier lige ispada dva kluba a oba ce biti iz federacije(olimpik, celik ili metalege) iz federalne onda ispada 4 ili 5 klubova.Uzmimo da ispada 4.novi travnik je siguran, mislim i radnicki.To su dva ali kako uloviti jos dva.Capljina uvijek igra ovu ligu i taj hrvatski lobi ce je ostaviti a mislim i da oni imaju malo para ako zatreba.ono hajd recimo i Capljina da ispada ali koga jos uhvatiti.Bosna Sema sam cuo isto da ima para i da dovode 4- 5 igraca a ovo gore iznad nema sanse da ispadne.Koliko god da se pojacate biti ce vam vraski tesko ostat Bogami.Znam malo ovu ligu pa zato kazem.Nek vam je sretno.Mislim da vam dolazi Kazazic ali on nije kalibar za opstanak.Sretno rodjeni a pozz za strmpaku
trenutno stanje tabele nije pokazatelj kvaliteta i ne mora da znači da će ovi donji ispasti.gubili su svi bodove kod kuće.svako svakoga može pobijediti..svi mogu napraviti seriju loših utakmica kao rudar i sa prve pozicije pasti .isto tako bodovne razlike nisu velike da ekipe iz donjeg dijela nebi mogle skočiti nakon npr.pobjeda kući pa pobjeda u gostima pa opet pobjeda kod kuće.
pišeš da je radnički siguran za ispast.možda i pogodiš , ali ekipa mlada a dobra ,pokazali su u gostima da mogu pobijediti svakoga.zato ko zna sta će biti u proljeće. ukoliko napokon riješe pitanje ljudi u upravi kluba.i ako zadrže najbolje mirnesa salihovića , sakiba brezičanina, faruka kuduzovića,mehmeda ćosića .ima tu još ekipa za borbu oko opstanka.bosna -sema , sloga , budućnost , čapljina , goražde.velež.niko nije siguran.a sada slijedi opet seoba igrača iz kluba u klub.
za VELEŽ je sramota što uopšte igra ovu ligu.a mogu opstat ako se konsoliduju.jer je prije par sezona i orašje na pola sezone imalo samo 8 bodova a na kraju nisu ispali.Veležu ŽELIM PUNO SREĆE.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 nov 2016, 07:53

stampy je napisao/la: Nešto u ovom stilu :mrgreen:
slika
slika
Brato ko saliven :)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 nov 2016, 08:13

SPASIOC je napisao/la:
Zodi41 je napisao/la:Raja pozdrav.Slucajno sad naletih na tabelu federacije.Bogami vraski tesko cete ostat u ligi.Posto iz premier lige ispada dva kluba a oba ce biti iz federacije(olimpik, celik ili metalege) iz federalne onda ispada 4 ili 5 klubova.Uzmimo da ispada 4.novi travnik je siguran, mislim i radnicki.To su dva ali kako uloviti jos dva.Capljina uvijek igra ovu ligu i taj hrvatski lobi ce je ostaviti a mislim i da oni imaju malo para ako zatreba.ono hajd recimo i Capljina da ispada ali koga jos uhvatiti.Bosna Sema sam cuo isto da ima para i da dovode 4- 5 igraca a ovo gore iznad nema sanse da ispadne.Koliko god da se pojacate biti ce vam vraski tesko ostat Bogami.Znam malo ovu ligu pa zato kazem.Nek vam je sretno.Mislim da vam dolazi Kazazic ali on nije kalibar za opstanak.Sretno rodjeni a pozz za strmpaku
trenutno stanje tabele nije pokazatelj kvaliteta i ne mora da znači da će ovi donji ispasti.gubili su svi bodove kod kuće.svako svakoga može pobijediti..svi mogu napraviti seriju loših utakmica kao rudar i sa prve pozicije pasti .isto tako bodovne razlike nisu velike da ekipe iz donjeg dijela nebi mogle skočiti nakon npr.pobjeda kući pa pobjeda u gostima pa opet pobjeda kod kuće.
pišeš da je radnički siguran za ispast.možda i pogodiš , ali ekipa mlada a dobra ,pokazali su u gostima da mogu pobijediti svakoga.zato ko zna sta će biti u proljeće. ukoliko napokon riješe pitanje ljudi u upravi kluba.i ako zadrže najbolje mirnesa salihovića , sakiba brezičanina, faruka kuduzovića,mehmeda ćosića .ima tu još ekipa za borbu oko opstanka.bosna -sema , sloga , budućnost , čapljina , goražde.velež.niko nije siguran.a sada slijedi opet seoba igrača iz kluba u klub.
za VELEŽ je sramota što uopšte igra ovu ligu.a mogu opstat ako se konsoliduju.jer je prije par sezona i orašje na pola sezone imalo samo 8 bodova a na kraju nisu ispali.Veležu ŽELIM PUNO SREĆE.
I vama puno srece druze. Taj Lukavac jedina normalna sredina u tom dijelu drzave. Ostalo tj okolina oko vas sve neki retardosi sa ponašanjem u stilu posavskih goniča. Za respect se uzvraca respect. Vazda bilo ali sta ces kad se seljadija nakotila po raznim mjestima pa ne poznaju taj pojam. Ono navikli na ratove sa komšijama radi po metra međe pa im svak kriv :lol: :lol: živio brato :salut: Sretno i vama u borbi za opstanak u ovoj hrkljuš ali pravo zanimljivoj ligi
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 15 nov 2016, 13:20

SPASIOC je napisao/la:
I vama puno srece druze. Taj Lukavac jedina normalna sredina u tom dijelu drzave. Ostalo tj okolina oko vas sve neki retardosi sa ponašanjem u stilu posavskih goniča. Za respect se uzvraca respect. Vazda bilo ali sta ces kad se seljadija nakotila po raznim mjestima pa ne poznaju taj pojam. Ono navikli na ratove sa komšijama radi po metra međe pa im svak kriv :lol: :lol: živio brato :salut: Sretno i vama u borbi za opstanak u ovoj hrkljuš ali pravo zanimljivoj ligi
E jbg sad. Šta to fali Gračanici ? Pitoma sredina gdje se uvijek moglo igrati kao da igrate kod kuće. Nema pritiska na sudije, publika zna aplauzom nagraditi svaki dobar potez protivnika. Jest da nam je načelnik i počasni Predsjednik kluba čoban ali Bože moj niko nije savršen :D Pozdrav Rođenima i što brži povratak u elitu vam želim :salut:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 15 nov 2016, 22:36

Jesu vasi posjetili nas klub i gledali nacin rada i kako klub funkcionise ?

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 nov 2016, 23:44

Muerte je napisao/la:Jesu vasi posjetili nas klub i gledali nacin rada i kako klub funkcionise ?
Taj neki projekat je od strane vase uprave dobacen do nase uprave. Sad jel to bila fizicka posjeta ili cisto elektronski, nisam upucen

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.