BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Idemo po to prvo finale. Definitivno večeras šansu ima.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Zasto smo toliko opsjednuti sa top 50? Bili su Berankis, Klizan I mnogi drugi tu pa sta ?Valjda zato sto nikad niko iz nase drzave nista nije uspio u tenisu pa je top 50 neka magicna linija a top 100 je bila prije.Damir je ljestvicu podigao na novi nivo .
Valjda zato što se iz TOP 50 može pristupiti gotovo svim turnirima u toku godine bez kvalifikacija.
shminka je napisao/la:Valjda zato što se iz TOP 50 može pristupiti gotovo svim turnirima u toku godine bez kvalifikacija.

Pa to jest a zato mora imati kontinuitet .Nemoze on top 50 igrac ispadati 5 puta zaredom u prvoj rundi .
Može, Sousa je ispadao, pa je idalje u prvih 50. Potrebno je imati oko 950 bodova, a to kako će neki od igrača doći do njih je manje bitna stvar.
Moze naravno da al nije to to .Mislim mozda previse trazimo od Damira relano je da je top 50 njegov domet a mozda i top 30 al to je momentalno a ne konstantno .Neki ce reci za neko tenisera bio u top 30 pa jest bio al kako dosao tako i otisao.Treba doci tamo i ostati tu i pokusat napredovat al kod Damira to sve ide mic po mic .
Pablo Cuevas u prvom kolu USOa.
Moze se protiv Cuevasa na ovo podlozi sve za idi od Damira
Ja mislim da se Pablito ne sjeća kad je zadnji put pobjedio 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To zakljucujes zbog jednog match-a?Esport je napisao/la:Tačno se vidila razlika u kvaliteti, jutros sam gledao reprizu, gledao meć bez nervoze i jednostavno Damir je bolji igrač.Rokoko87 je napisao/la:Sa ovim gubitkom kvalitete na touru, što zbog smjene generacija, što zbog povreda, Damir zaslužuje mjesto u top 50 sa ovakvom igrom i uz mogućnost napretka.
Vala kad je Chung mogao zaglaviti ispod 50og mjesta, može i on jer je vidno kvalitetniji.

U martu, mislim da je on tu negde sa Simonom, može se pobjediti, ipak je igrač za zemlju.Raonffa je napisao/la:Ja mislim da se Pablito ne sjeća kad je zadnji put pobjedio
Cuevas je odlican matchup za Damira, pogotovo u ovom trenutku. Kako dalje ide zdrijeb?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kiker/kvalifikant u drugom i Dimitrov u trećem.
Do Dimitrova doci da se zadrze bodovi i puna saka.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Odlizan zrijeb i prilika da dodje do 3. runde preko Cuevasa i Kickera . U trecoj rundi ga ceka Dimitrov, mislim da su mu male sanse tu ipak
Neće baš ni Cuevas bez reketa doći na meč, pitanje je i koliko će Damir zaglaviti u Salemu i koliko će biti svjež za to prvo kolo. Bit će borbe u svakom slučaju.
Može se dobiti sigurno, bitno je samo da Damir bude fizički spreman nakon WS-a.Esport je napisao/la:U martu, mislim da je on tu negde sa Simonom, može se pobjediti, ipak je igrač za zemlju.Raonffa je napisao/la:Ja mislim da se Pablito ne sjeća kad je zadnji put pobjedio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar žrijeb, samo je pitanje koliko će imati snage, energije. I nakon US Opena na odmor od nekih 10-ak dana, zasluženi odmor.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.