bordobijeli je napisao/la:
i ti da si selektor isto bi uradio ,da on ima bolji igraca nebi zvao spahu al trebamu na terenu i to je svima jasno ,ne vidim sad tu neku sanzaciju sto ga je vratio ,i normalno je da zeli osati selektor i zato su mu potrebne pobjede ne vidim zasto kao sušic zeli samo sebe spasiti a nije mu kao bitna reprezentacija to je glupost cista,samo rezultati su mjerilo ako izgubi ove dvije on leti nema mu pomoci i normalno je da ce posegnuti za svim sredstvima da pobjedi i ti bi isto uradio .
Nije poenta u tome šta bi ja da sam selektor! Nego je poenta u tome da sam selektor ne vjeruje igračima,i to onim koje on sam bira

Nek stavi Hajdukovce u prvih 11,i Hadžića na štopera,on to može,nek učini to... Hajduk je veliki klub! Nek igraju protiv Velsa i Belgije,nek dokaže svima o kakvim se igračima radi! Kad mogu igrati na SP nek igraju i kvalifikacije... Nek dijeli pljuske nama koji mrzimo repku i koji smo plaćeni da pljujemo zvijezde iz Hajduka i Germanije! I budala zna da nama ne igra 11 najboljih,i budala,a vi se tu pravite blesavi,mjesecima...
Spašava on sebe itekako... Nema toga ko će mu dati 50.000 KM mjesečno,ni nakon SP mu nije niko ponudio bolje,a pogotovo neće sad,ako ode nakon oktobarskih utakmica,o tome se radi

Na Gubitku je repka ako zijanimo 2 tekme,al gubi i Hajduk i Germanija,teško da će se ova trojica naći na spisku ako neko drugi sjedne

O tome se radi,a još ih nisu prodali,ni blizu prodaje... a toliko vremena prošlo!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!